Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!

διαβαζω διαβαζω κ ολα αυτα που λετε ειναι μια τυπικη μερα Μητσου κ μαλιστα νομιζα πως τα περισσοτερα παιδια ειναι ετσι. Με απογοητευσατε κυριες κοριτσομανες ... αχ τι με περιμενει οταν ερθει ο ταλιμπαν ν2

Μπαμπουσκάκι μου περιμένω το τοπικ που θα γράψεις και δεν θα έχει εσσανς γκρίνιας χαχαχαχα

Κάθε πιτσιρίκι έχει τα δύσκολα και τα εύκολα του, τα ωραία και τα παράξενα του... και επίσης μη ξεχνας ότι κάθε φορά καμαρώνεις σαν το γύφτικο σκερπάνι με τα καμώματα του Μήτσους όπως όλες με τα βλαστάρια μας... άρα τίποτα περισσότερο ή λιγότερο δεν σε περιμένει με το δεύτερο απ'οτι όλες τις υπόλοιπες. Και μη ξεχνάς ότι όταν θα γεννηθεί ο σπόρος ο μήτσος θα είναι αρκετά μεγαλωμένος για να καταλαβαίνει και να αυτοεξυπηρετείται αλλά και να σε βοηθάει με τον σπόρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα όταν έχω πολλά ψώνια με βοηθάει ο μάρσιπος, βάζω τον νικ στο μάρσιπο και τα ψώνια στο καρότσι και τον σωζο είτε πεζό είτε στο σίδερο πίσω στο καρότσι. Το πρόβλημα με το σπίτι σου είναι ότι έχεις και πολλά σκαλοπάτια και είναι πακέτο...

καλημερα!

ωχ ελενη εισαι μονη σου ε?οντως προβλημα αυτο με τα ψωνια ,βεβαια εσυ εισαι ισογειο οποτε αν τα αφησεις για δευτερολεπτα στο αυτοκινητο μεχρι να πας τα ψωνια στην εισοδο και μετα αφου πας τα παιδια σπιτι, τα βαζεις λιγα λιγα στο σπιτι ειναι μια λυση αλλα και γω τα κλειδωματα στο αυτοκινητο τα φοβαμαι πολυ

τζενη να διαβαζεις και εμας κοιτα τι γλιτωνεις που δεν εχεις κορη !:lol:

Σε ξεροκεφαλια, υστερια μαλαγανιά και γκρίνια εχουν άλλες τα πρωτεια! Δε ξερω τι προτιμω απο τα δυο, αλλα σιγουρα με βγαζουν οφ οταν παίζουν ταυτοχρονα!

ωραια μερα παμε κουνιες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα!

ωχ ελενη εισαι μονη σου ε?οντως προβλημα αυτο με τα ψωνια ,βεβαια εσυ εισαι ισογειο οποτε αν τα αφησεις για δευτερολεπτα στο αυτοκινητο μεχρι να πας τα ψωνια στην εισοδο και μετα αφου πας τα παιδια σπιτι, τα βαζεις λιγα λιγα στο σπιτι ειναι μια λυση αλλα και γω τα κλειδωματα στο αυτοκινητο τα φοβαμαι πολυ

τζενη να διαβαζεις και εμας κοιτα τι γλιτωνεις που δεν εχεις κορη !:lol:

ωραια μερα παμε κουνιες

είμαι στον 1ο αλλά τα ψώνια τα πάω μέχρι την είσοδο και συνήθως έχω οπτική επαφή...

Αλλά εντάξει δεν θα το ξανακάνω... Θα παίρνω το μάρσιπο. Η φίφη είναι το πρόβλημα, ο Αλέκος στέκεται στο πεζοδρόμιο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα όταν έχω πολλά ψώνια με βοηθάει ο μάρσιπος, βάζω τον νικ στο μάρσιπο και τα ψώνια στο καρότσι και τον σωζο είτε πεζό είτε στο σίδερο πίσω στο καρότσι. Το πρόβλημα με το σπίτι σου είναι ότι έχεις και πολλά σκαλοπάτια και είναι πακέτο...

Ωχ! Τώρα κατάλαβα! τα σκαλοπάτια είναι όντως πακέτο! Έτσι έκανα ζημιά στη μέση, τραβώντας πάνω στα δέκα σκαλοπάτια που είχε μέχρι το ανσανσέρ το παλιό σπίτι το καρότσι φορτωμένο με μωρό και ψώνια. Δέκα χρόνια αυτή η δουλειά, δεν θέλει και πολύ! Πάντως, από την τελευταία εγκυμοσύνη (της Ευτυχίας εννοώ) και μετά, τη βρήκα τη λύση! Τα περισσότερα σούπερ μάρκετ σου τα φέρνουν στο σπίτι, βρήκα κι έναν μανάβη που κάνει το ίδιο και σώθηκα! Πάω, διαλέγω τι θέλω (πολλές φορές απλά παίρνω τηλέφωνο και υπαγορεύω τη λίστα) και μου τα φέρνουνε! Για σκεφτείτε κι αυτή τη λύση! Εμένα με έχει σώσει, ειδικά τελευταία που παίρνω πάρα πολλά πράγματα λόγω πλήθους! Στο καινούριο σπίτι που δεν έχει σκαλιά πηγαίνω στο Σκλαβενίτη, όπου μπορείς να πάρεις το καρότσι του Σ/Μ στο σπίτι σου και μετά το αφήνεις απέξω και το μαζεύουνε και εντάξει, το φχαριστιέμαι, αλλά ο μανάβης ακόμα μου τα φέρνει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μη σου πω να τα παραγγειλεις απο το τηλεφωνο! Σωστη η Μυρτουλα, δεν το ειχα σκεφτει!

Καλημερα!

Τελειος ο Αλεκος, ειναι αψογο παιδι!

Ουφ αυριο εροχνται τα πεθερικα μου-και τα δυο μαζι και θα μεινουν μεχρι τη Κυριακη.... Ουτε να το σκεφτομαι! Απο Δευτερα ξεκιναω παιδικό τον Αγγελο!

Ελένη, είναι μεγαλείο σου λέω! Παίρνεις τηλ. από το γραφείο, ή στέλνεις μέιλ (ο Βασιλόπουλος έχει αυτό το σύστημα) με αυτά που θέλεις (εννοείται γράφεις μάρκες και ποσότητα ακριβώς), τους λες τα θέλω την τάδε ώρα και σου τα φέρνουνε! Γλιτώνεις και τον άπειρο χρόνο έτσι! Εγώ είχα φτιάξει μια λίστα που είχε όλα όσα χρησιμοποιούσα και κάθε βδομάδα έκανε save as και άφηνα μόνο αυτά που χρειαζόμουν τη συγκεκριμένη εβδομάδα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

αυτό θα κάνω.. Θα πηγαίνω να ψωνίζω για να μη στερήσω τη χαρά του καταναλωτισμού (και στον Αλέκο τη χαρά της χαζομαρίτσας του) και θα τους λέω να μου τα φέρουν...

Σοφούκα για δώσε και καμιά ιδέα πώς τους βγάζεις από το μπάνιο???

Εγώ βγάζω πρώτη τη Φίφη αλλά μέχρι να την ντύσω ο Αλέκος έχει κολυμπήσει όλη τη μπανιέρα και πολλές φορές έχει παγώσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σοφούκα για δώσε και καμιά ιδέα πώς τους βγάζεις από το μπάνιο???

Εγώ βγάζω πρώτη τη Φίφη αλλά μέχρι να την ντύσω ο Αλέκος έχει κολυμπήσει όλη τη μπανιέρα και πολλές φορές έχει παγώσει...

Κι εγώ πρώτα νικόλα και κάπου στο ενδιάμεσο ντύσιμο του νικ, βγάζω τον σόζω με το μπουρνουζι και μεταφερόμαστε στο παιδικο που ο σόζω χοροπηδάει όση ώρα κυνηγάω τον νικόλα στο σπίτι για να τον ντύσω, άρα κρατιέται ζεστός ;)

Αφροδιτάκο θα καταφερεις να κάνεις ενα σκασιαρχειο εεεε; Έστω για κάποιες ωρίτσες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...