Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ω ρε το Νικολάκη!! περαστικά του!

τι άλλα κάνετε; εμείς παραμείναμε στας εξωτικάς Αθήνας. Είχε έρθει το αδερφάκι μου με τη Χαρά για την προγραμματισμένη της επίσκεψη στο Παίδων. Κι έτσι περάσαμε το ΣΚ όλοι μαζί. Πήγαμε στο Αττικό Πάρκο και κάναμε πολλές βόλτες και γενικά χάρηκα την ανηψούλα μου και την αδερφούλα μου!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα, εχετε ρεντα! Άι λοβ Μυρτούλι και τις ατάκες της και Λέγκω με τις περιγραφές της!!!

Φιλακια και στο χερακι του Νικολα και στο κεφαλακι του Σόζω!

Και γω θα συμφωνήσω για αγορια-κοριτσια!!! Σε σκανταλια, κινητικότητα φαντασια και ταχύτητα, επιθετικότητα δεν πιανονται τα αγοράκια! Σε ξεροκεφαλια, υστερια μαλαγανιά και γκρίνια εχουν άλλες τα πρωτεια! Δε ξερω τι προτιμω απο τα δυο, αλλα σιγουρα με βγαζουν οφ οταν παίζουν ταυτοχρονα!

Σας ειπα οτι η Ιφεγενεια μαλλον δεν περασε και πολυ καλα το σκ? Τα απειρα δαγκωματα κ πολυ ξυλο απο τον κανακάρη μου! Και ειναι τοσο καλουλα! Εβλεπε κ την Δαναη που την ειχε δει μαμα της κ παρολου που ο μικρος την φτυνει τη Δαναη, εσκασε απο τη ζήλεια του!

Ααα εντομεταξύ ήταν ενα ζευγάρι με ένα πιτσιρικά με γύψο στο χέρι, τους ρωταει ο γιατρός "ξαναήρθατε πρόσφατα;" Ναι του λένε την προηγουμενη βδομάδα για το πόδι του άλλου μας γιου... βλέπετε έχουμε τρία αγόρια και ερχόμαστε συχνά στο ορθοπαιδικό:rolleyes: χαχαχαχα

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ τώρα γιατί δεν θέλω να το ζήσω αυτό??? Μήπως πρέπει απλώς να το πάρω απόφαση????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Εγώ τώρα γιατί δεν θέλω να το ζήσω αυτό??? Μήπως πρέπει απλώς να το πάρω απόφαση????

χαχαχα τώωωωωρα είναι αργά κοπελια... απ'την άλλη αν σε παρηγορεί υπάρχουν διαβαθμίσεις, δηλαδής αν με τα δυο γινόταν της μουρλής το πανηγύρι, σπαγανε χέρια ανοίγανε κεφάλια βάζανε φωτιά στο σπίτι και προσπαθούσανε να σκοτώσουν τη γάτα του γείτονα, φαντάσου τι έχει να γίνει τώρα. Αν διαβάζανε για ποίηση, ζωγραφίζανε, ακουγανε κλασική μουσική και σας μιλαγανε στον πληθυντικό δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα... Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι ενδιάμεσες καταστάσεις που φαντάζομαι ανηκουν τα αστέρια σου:tongue:

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Ρόζι μη φοβάσαι! Εμένα τα αγόρια δεν ήταν επικίνδυνα, ούτε ιδιαίτερα ζωηρά (πιο ζωηρά είναι τώρα). Η πιο ζωηρή στην οικογένεια με σκαρφαλώματα και καυγάδες κλπ είναι η Ευτυχία, αλλά κι αυτή, εντάξει, δεν είναι τόοοσο ζωηρή ώστε να αγχώνεται κανείς, απλά πιο κινητική και ζωηρή από τα αγόρια! (με την Ευτυχία, είδα για πρώτη φορά μωρό να σκαρφαλώνει ανεξέλεγκτα, τα αγόρια μου ποτέ δεν κάνανε τέτοια σπορ! Τελικά ήταν πολύ ήσυχα τώρα που το σκέφτομαι!:shock::rolleyes::rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Έχω δει άπειρα πιτσιρικάκια αλλά πιο ζωηρο κοριτσάκι απ'το μέσο όρο τον αγοριων που ξέρω δεν έχω βρει... πιο έξυπνα ναι, πιο τσαχπίνικα ναι, πιο προχωρημένα ναι, ζωηρά ναι αλλά πιο ζωηρά μπαααα. Βέβαια πάντα υπαρχουν οι εξαιρέσεις αλλά μιλάμε για μέσο όρο.

χαχχαχα εεεεεεεεεται ειμαι η εξαιρεση νομιζω.....

τουτοσ ο μπομπιρας παλι ειναι ησυχος πρις το προν αλλ ολο και κατι θα ανακατεψει-τζουρνεψει-δοκιμασει ως γευση χαχαχαχα

Ααααα καλά Λέγκω σε λίγο θα μπεις σε περιορισμό!!!!!!!

Μυρτούλι, στην υγειά όλων σας ήπιαμε όλα τα μπουκάλια κρασί!

Πρέπει να αρχίσω δίαιτα σας το είπα???

κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σε σκανταλια, κινητικότητα φαντασια και ταχύτητα, επιθετικότητα δεν πιανονται τα αγοράκια! Σε ξεροκεφαλια, υστερια μαλαγανιά και γκρίνια εχουν άλλες τα πρωτεια! Δε ξερω τι προτιμω απο τα δυο, αλλα σιγουρα με βγαζουν οφ οταν παίζουν ταυτοχρονα!

ταυτιζομαι !ειναι στο DNA τους

Αισθάνομαι ότι δεν έχω μεγαλώσει παιδί η Λήδα ήταν απλά ένα διαφημιστικό, ένα κόλπο μάρκετινγκ για να πειστώ να κάνω το δεύτερο.

εδω πιο απολυτη ταυτιση δεν γινεται !!

συγκρινω την στεφανια στην ηλικια του μπεμπη καμια σχεση !φανταζομαι τι με περιμενει ...η στεφανια εφτασε 3 χρονων να σκαρφαλωσει σε καρεκλα ,σε τραπεζι δεν ανεβηκε ακομα,δεν ανοιξε ποτε ντουλαπια ,δεν πειραζε τιποτα

αυτος εδω αρχισε να πιανεται απτον καναπε και να σηκωνεται ,οτι και να δει θελει να το βουτηξει και χτυπεται αν του το παρουμε ,οταν τον πλενω στο νυπτηρα κατεβαζει οδοντοβουρτες ,σαπουνια τα παντα ,φουνταρε απτο καροτσι ,τωρα τον δενω και παλι μια μερα τον επιασα στον αερα πως εγινε δεν καταλαβα ακομα ,το αγαπημενο του παιχνιδι ειναι να πεταει κατω πραγματα και να του τα δινουμε,ξεκαρδιζεται ο κυριος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αααα τσουπρίτσες μου!!!!!!

Εμένα πάλι όλα αυτά που λέτε μου φαίνονται νορμάλ! Και τα 2 μου τα κάνανε με διαφορετική ένταση την κάθε σκανταλια το καθένα....

Καλά σήμερα πήγαμε σούπερ και από τις στριγκλιες του Αλέκου "θέλω παριζάκι Υφαντήηηηηηςςςςς!!!!!!!!" ήρθε μια κυρία που δούλευε εκεί και τους έδωσε από μια φέτα... Και μου είπε με λίγο νόημα ότι τα παιδικά ματάκια δεν κάνει να κλαινε... Ναι όχι δεν κάνει να κλαίνε... Παρόλο που είχαν φάει μπισκότα, τυροπιτάκι, τυρί, ζητούσε καραμέλες και μπαλάκια και ό,΄τι έβλεπε...

Αποκορύφωμα, έρχομαι σπίτι, τους κλειδώνω στο αυτοκίνητο για να κουβαλήσω τα πράγματα και περνούσε μια κυρία τί άλλο να κάνει μου την είπε που τα είχα κλειδώσει στο αυτοκίνητο για 2 λεπτά....

Καληνύχτα σας...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αααα τσουπρίτσες μου!!!!!!

Εμένα πάλι όλα αυτά που λέτε μου φαίνονται νορμάλ! Και τα 2 μου τα κάνανε με διαφορετική ένταση την κάθε σκανταλια το καθένα....

Καλά σήμερα πήγαμε σούπερ και από τις στριγκλιες του Αλέκου "θέλω παριζάκι Υφαντήηηηηηςςςςς!!!!!!!!" ήρθε μια κυρία που δούλευε εκεί και τους έδωσε από μια φέτα... Και μου είπε με λίγο νόημα ότι τα παιδικά ματάκια δεν κάνει να κλαινε... Ναι όχι δεν κάνει να κλαίνε... Παρόλο που είχαν φάει μπισκότα, τυροπιτάκι, τυρί, ζητούσε καραμέλες και μπαλάκια και ό,΄τι έβλεπε...

Αποκορύφωμα, έρχομαι σπίτι, τους κλειδώνω στο αυτοκίνητο για να κουβαλήσω τα πράγματα και περνούσε μια κυρία τί άλλο να κάνει μου την είπε που τα είχα κλειδώσει στο αυτοκίνητο για 2 λεπτά....

Αχ λενάκο μου κουράγιο τι άλλο να πω... Θα την βρεις την άκρη σου δεν σε φοβάμαι απλα θα βαρέσεις κλατάρισμα κοριτσάρα μου. Δεν θέτε να έρθετε εδώ το απόγευμα να πάμε στις κουνιες μας; Και μη σου πω να αφήσεις και τον αλέκο εδώ το βράδυ... θα πανηγυρίζει με τον σοζω... ψήσου!!!

Καλημέρα είπα δεν είπα...

Διαφημίσεις

Αχ λενάκο μου κουράγιο τι άλλο να πω... Θα την βρεις την άκρη σου δεν σε φοβάμαι απλα θα βαρέσεις κλατάρισμα κοριτσάρα μου. Δεν θέτε να έρθετε εδώ το απόγευμα να πάμε στις κουνιες μας; Και μη σου πω να αφήσεις και τον αλέκο εδώ το βράδυ... θα πανηγυρίζει με τον σοζω... ψήσου!!!

Καλημέρα είπα δεν είπα...

Δεν παραπονιέμαι! Μια χαρά τα πάμε!

Το πρωί σηκώθηκε ο κύριος άλλος άνθρωπος! Σηκώθηκε, άνοιξε το ψυγείο έβγαλε το γάλα, άνοιξε το πλυντήριο πήρε ποτήρι, έβγαλε τα δημητριακά και σερβιρήστηκε μόνος του. Μετά πήγε στο μπάνιο έπλυνε δόντια, θυμήθηκε το σιρόπι του και εγώ είχα μείνει!

Καλημέρα σας!

Δεν παραπονιέμαι! Μια χαρά τα πάμε!

Το πρωί σηκώθηκε ο κύριος άλλος άνθρωπος! Σηκώθηκε, άνοιξε το ψυγείο έβγαλε το γάλα, άνοιξε το πλυντήριο πήρε ποτήρι, έβγαλε τα δημητριακά και σερβιρήστηκε μόνος του. Μετά πήγε στο μπάνιο έπλυνε δόντια, θυμήθηκε το σιρόπι του και εγώ είχα μείνει!

Καλημέρα σας!

Μπράβο το αστέρι μου!!!

Τα παιδιά έχουν ένα εντυπωσιακό ραντάρ και καταλαβαίνουν πότε πρέπει να βοηθήσουν... Ο σόζω τι ώρες που είμαι μόνη μου είναι άλλος άνθρωπος και όταν έρχεται το βράδυ ο γιώργος είναι μέσα στην μαύρη αντίδραση!

Και για ενημέρωση http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1966974&posted=1#post1966974 Μιλάμε για πόλεμο έτσι...

καλημερα καλημερα!

διαβαζω διαβαζω κ ολα αυτα που λετε ειναι μια τυπικη μερα Μητσου κ μαλιστα νομιζα πως τα περισσοτερα παιδια ειναι ετσι. Με απογοητευσατε κυριες κοριτσομανες ... αχ τι με περιμενει οταν ερθει ο ταλιμπαν ν2

Kαλημέρα!

Τζένη εσύ θα διαβάζεις μόνο τη Λέγκω!:tongue::tongue::tongue:

Ελενάκι, σοβαρά τώρα, το αυτοκίνητο πού ήταν; Στο δρόμο ή σε υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας; Καλύτερα να τα παίρνεις μαζί σου να τα ανεβάζετε όλοι μαζί τα ψώνια, να έχεις καρότσι μαζί, τη Φίφι στο καρότσι, κρεμάς εκεί τα ψώνια και πας κυρία. Καλύτερα να κάνεις και δύο διαδρομές μαζί με τα παιδιά αν δεν χωράνε όλα με τη μία! Μεγαλώνοντας θα σε βοηθάνε κι όλας! Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή!

Άλλη λύση είναι να ανεβάζεις πρώτα τα παιδιά στο σπίτι, η μικρή να μπαίνει στην κούνια της (με την προϋπόθεση ότι δεν μπορεί να κατέβει μόνη της, αλλιώς τη δένεις στο καρότσι και εξηγείς στον Αλέκο σοβαρά σοβαρά ότι δεν πρέπει να κουνήσει από δίπλα και να την προσέχει! Μετά κατεβαίνεις εσύ και φέρνεις τα ψώνια. Στο αυτοκίνητο μόνα τους νομίζω είναι πολύ εκτεθειμένα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Kαλημέρα!

Τζένη εσύ θα διαβάζεις μόνο τη Λέγκω!:tongue::tongue::tongue:

Ελενάκι, σοβαρά τώρα, το αυτοκίνητο πού ήταν; Στο δρόμο ή σε υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας; Καλύτερα να τα παίρνεις μαζί σου να τα ανεβάζετε όλοι μαζί τα ψώνια, να έχεις καρότσι μαζί, τη Φίφι στο καρότσι, κρεμάς εκεί τα ψώνια και πας κυρία. Καλύτερα να κάνεις και δύο διαδρομές μαζί με τα παιδιά αν δεν χωράνε όλα με τη μία! Μεγαλώνοντας θα σε βοηθάνε κι όλας! Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή!

Τέτοια λέγε μου... Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..

Δεν θα το ξανακάνω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...