Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κοιτα ειμαι κ παντελως αυπνη κ δεν το βρισκω το προγραμμα κ τις περιοχες...

δεν μπορώ να βάλω το λινκ, γιατί όσο navigation και να κάνεις στο σάιτ, το ίδιο url μένει επάνω (www.nakas.gr).

Βηματάκια: πατάμε στο 4ο κουτάκι, εκεί που λέει Ωδείο Φ. Νάκας

Στη σελίδα που ανοίγει, στα banners δεξιά, πατάμε στο τρίτο "Μουσική για βρέφη και νήπια"

Αν θες να δεις τα παραρτήματα:Αφού διαβάσεις για το πρόγραμμα teddy, στο κάθετο μενού αριστερά, έχει την επιλογή παραρτήματα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά στο "κοντό" Φρυνάκι!!!;)

Ρε όπαιδο νταφ κ αυτο το ξερω αλλά με προλαβε το σπασικλάκι...

πω πωωωωωω την σκεφτεσαι στο σχολειο???

Δαχτυλακι καγκελο κ κυρια κυρια κυριαααααα!!!!!

Νια νια νιανιανιαααααααααααααααααααααααααααα:tongue: Έλα μη χαζεύουμε... τρέχουμε λέμε τώρα!!!!:D

Πωπω πολυ υποχονδρια εχω γινει τελευταια δεν με αναγνωριζω .... Λετε να φταινε τα -αντα γι αυτο ?? κλαψ κλαψ κλαψ

Πλάκα μας κάνεις;;; Τόσες μέρες στο νοσοκομείο, πως να μην τα χρειαστείς;;;

Εχθές πήγαμε στον παιδίατρο και έγινε σφαγή... δεν θα ξεπεράσει ποτέ το θέμα με τους γιατρούς γμτ και πριν ήταν πολύ άνετος ο έρμος. Θα του ρθει και το δεύτερο τσουνάμι την άνοιξη... ω ρε μάνα μου

Κι ο Θοδωρής η μόνη περίπτωση για να ασχοληθεί με τα παιχνίδια είναι ή για να τα καρφώσει ή για να τα ξεβιδώσει:rolleyes: Οτιδήποτε έχει μπρίζα είναι το καλύτερό του, δεν είναι τυχαίο πως είναι απ'τις πρώτες λέξεις που είπε:cool: Καλή ιδέα για να καρφώνουν είναι το ξύλο της κουζίνας που κόβουμε ψωμί, λαχανικά κλπ... γλυτώνεις πολλά έπιπλα με αυτό το πραμα!

Αχχχ διώξτε με μπας και δουλέψωωωωω

Καλημέρα!

Τάτι!!!!!!!!!! Σε σκεφτόμαστε! κανόνισε να γυρίσεις με καλά νέα...

Καλά τρελή ρέντα το βράδυ έτσι?

Όσο για τα ..άντα αρκετά πιά. Εξάλλου μιλούσα με τη μαμά μου προχθές και μου έλεγε ότι εκεί γύρω στα ΣΑΡΑΝΤΑ ένιωθε πολύ ωραία, όμορφη και σέξιιιι!!!!

Άρα τα καλύτερα έρχονται! Άσε που η μόδα λέει να έχεις ήδη 2 παιδιά και να είσαι χωρισμένη για να ξαναπαντρευτείς εκεί γύρω στα 40!!! να κάνεις και άλλο ένα μωρό να ξανανιώσεις....

Άφρο μου! Σε καταλαβαίνω... Χειρότεροι από μωρά είναι... και αυτό το με παραμελείς δεν το κατάλαβα ποτέ. Μην αρχίσω τώρα...

Άς συνεχίσουμε με τα μωρουδίστικα... Μετά τους 6 μήνες μάλλον βγαίνουν τα δόντια τους και αρχίζουν και καταλαβαίνουν περισσότερα και γίνεται το έλα να δεις! Μόνο έτσι εξηγείται.

Τι άλλο, τι άλλο... Ντουντούκι, τι δώρο θα πάρεις στον έρωτα?

Να πάμε στο πλειμομπιλ λάντ, να μου πείτε να βγάλω γάλα για τη τσουλουφίτσα, δεν την παίρνω μαζί...

Σήμερα βαριέμαι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

πριν το καφε ειχαμε ρημαξει ολα τα τοπικ τα βγαζαμε οφ

εκεινο το ερμο "θηλασμος και περιοδος " θυμαμαι συζητηση μεταξυ λεγκω,φελια ,γαλατ και να πεφτουμε κατω απο τα γελια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Τι άλλο, τι άλλο... Ντουντούκι, τι δώρο θα πάρεις στον έρωτα?

χμμμ.... μία ποδίτσα? :lol: :lol: :lol:

(του έχω πάρει ένα ασημένιο μικρό κομπολογάκι και ίσως του πλέξω καμιά κάλτσα :P )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

εκεινο το ερμο "θηλασμος και περιοδος " θυμαμαι συζητηση μεταξυ λεγκω,φελια ,γαλατ και να πεφτουμε κατω απο τα γελια

α καλά, τι μου θύμισες τώρα!!! πού να είναι αυτό το θέμα άραγες???

Πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσει το γιουπιγιάγι και να σχολιάσει:P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Όσο για τα ..άντα αρκετά πιά. Εξάλλου μιλούσα με τη μαμά μου προχθές και μου έλεγε ότι εκεί γύρω στα ΣΑΡΑΝΤΑ ένιωθε πολύ ωραία, όμορφη και σέξιιιι!!!!

Άρα τα καλύτερα έρχονται! Άσε που η μόδα λέει να έχεις ήδη 2 παιδιά και να είσαι χωρισμένη για να ξαναπαντρευτείς εκεί γύρω στα 40!!! να κάνεις και άλλο ένα μωρό να ξανανιώσεις....

Αχουουουου καλέ θα την μπουφλίσω:lol::lol::lol::lol: Σιγα μην χωρίσω για να ξαναπαντρευτώ! Δεν μου φτάνει που έχω δύο πρώην που τους κάνω ψυχανάλυση κάθε που χωρίζουν ή δεν τους κάθεται γκόμενα, να έχω και πρώην σύζηγο (γιατί τι να κάνουμε μας έχουν φάει τα ελευθεριακά):cool:, να έχω και καινούργιο με καινούργια χούγια!!! Καλύτερα μόνος μου εγώ κι ο πόνος μουουουουουυυυυ...

Για το τρίτο τέκνο βλέπεις ότι κάνω το παπί έτσι; παπαπαπαπαπαααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

καλτσα ???γιατι καλε φανταρος θα παει?

όχι καλέ, δεν είναι ανήλικος (σας είπα ότι σαρανταρίζει στις 6/1??? ωϊμέ, λέτε να ανανεωθεί, να με χωρίσει και να πάει να κάνει παιδί με άλλη για να ξανανιώσει???? - Λένη μου έβαλες φυτιλιές!!! - μπααααα... ποιος θα του πλέκει κάλτσες μετά? :P:P:P )

Έχω αρχίσει πλέξιμο και τον έχω για μοντέλο :lol: :lol: :lol: :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

α λεγκω καλα που μου το θυμισες θελω να σου πω για

την εγχ/ση θα σου τηλ απο το σπιτι

Ναι ρε μωρό αν έμαθες τίποτα καινούργιο γιατί χθες πάλι το σκεφτόμασταν κι αγχωθήκαμε...

όσι όσι μικό μου παλλαντίνι!!! εκεί γύρω στα 2, (λίγο πριν, λίγο μετά) στρώνουν τα πράγματα :D

α, ωραία, μας βλέπω για τον ενάμιση επόμενο χρόνο να κοιμόμαστε αγκαλιά με τη Σοφία, αλλιώς δεν παλεύεται

Ρε συ παλλαντιν, παιζει να τους φταιει που ξεκινησαν στερεες? Γιατι σε ολα τα παιδια απο τον 6ο κ μετα χαλασει ο υπνος τους? και εμενα ο μικρος με εχει βγαλεο οφ! θα τον θηλαζω μεχρι την εφηβεια μου φαινεται!!!

τι να πω κι εγώ η άπειρη μάνα!

αναρωτιέμαι, τα μωρά που δεν θηλάζουν, ξυπνάνε τη νύχτα, ή χτυπάνε 10ωρα;

εμεις που ειμαστε τωρα στο "λιγο πριν " προκοπη δεν ειδαμε ακομα

θα περιμενουμε το "λιγο μετα"

καλή αναμονή:-P

όχι καλέ, δεν είναι ανήλικος (σας είπα ότι σαρανταρίζει στις 6/1??? ωϊμέ, λέτε να ανανεωθεί, να με χωρίσει και να πάει να κάνει παιδί με άλλη για να ξανανιώσει???? - Λένη μου έβαλες φυτιλιές!!! - μπααααα... ποιος θα του πλέκει κάλτσες μετά? :P:P:P )]

Ντοντ γουόρι!

Τα σαράντα είναι ηλικία ανανέωσης για τις γυναίκες... Οι άντρες πέφτουν σε χειμερία νάρκη! Οπότε είσαι τυχερή, θα σε αφήσει στην ησυχία σου να ονειρεύεσαι τη μεταμόρφωση των σαράντα σου!

α, ωραία, μας βλέπω για τον ενάμιση επόμενο χρόνο να κοιμόμαστε αγκαλιά με τη Σοφία, αλλιώς δεν παλεύεται

Καλώς τηνα! Όλες έτσι είμασταν και πολλές ακόμα, είτε με το ίδιο παιδί είτε με το επόμενο! Να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να κοιμάστε και άσε τα σχόλια τρίτων ότι το παιδί θα μάθει και τέτοια... Και να μάθει τί έγινε? όταν θα είναι στην εφηβεία και θα προσπαθείς να την ξυπνήσεις σίγουρα δεν θα κοιμάται μαζί σου:P:p:p

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Α βρε Βασούλα (θυμάσαι την αγελάδα..:lol:),τέτοιες αναμνήσεις σου ανοίγουν το μάτι γαρίδα πρωι πρωί...:lol:

Εγώ θυμάμαι επίσης το "θηλασμός και στρατόπαιδα" ..σφαγή!!!:lol:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...