Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριαντι, η σοφούκα και οι λοιπές κοπέλες στα είπαν μια χαρούλα!! Μια παρατήρηση μόνο.... όταν λέμε ότι αποθηκεύουμε στην καράψυξη γάλα εννοούμε πάντα σε αποστειρωμένο σκεύος... Είτε ειδικά σακουλάκια αποστειρωμένα ή μπιμπερό που έχουμε αποστειρώσει εμείς... όσο μηνών και να είναι το παιδί που θα καταναλώσει το γάλα σου. Έχει να κάνει με την καλή συντήρηση τροφίμων. Περαστικά!!!

Λέγκω, στον Μάνο αδιαθέτησα όταν έτρωγε μόνο ένα γεύμα την ημέρα... αν θηλάζει ειδικά βράδυ μπορεί να την γλιτώσεις ακόμα για λίγο... Και μένα ο γυναικολόγος μετά την γέννα με είδε ξανά όταν ο μικρός ήταν 1,5 χρονών...

Εμείς καλά είμαστε!! Ο μικρός έχει πάρει ήδη σχεδόν ένα κιλό!! Τρώει καλά απ'ότι φαίνεται το ζουζουνάκι! Καλά είχα δει εγώ τα προγούλια και τις δίπλες, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί ο Μάνος με το ζόρι είχε πάρει 800γρ στο μήνα πάνω...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημέρα!

Μαριάντι περαστικά! Σωστά τα λέει η Σοφούκα... Πάντως και όρεξη να μην έχεις για να φας το γάλα σου δεν θα μειωθεί. Οπότε κοίτα να ξεκουράζεσαι και τρώγε κανένα φιδέ, φρυγανιά, και ότι άλλο κάνει καλό στο στομάχι σου! /QUOTE]

σε ευχαριστω! δεν ξερω τι γινεται με την ποσοτητα του γαλακτος, αλλα ο μικρος τρωει καθε 1 ωρα!!

mariadi, η διατροφή σου αυτή που κάνουμε συνήθως στις γαστρεντερίτιδες! Αφήνεις να περάσει μισή με 1 ώρα από τον τελευταίο εμετό, και αρχίζεις σιγά σιγά με μία μία γουλίτσα νερό αν διψάς και φρυγανιές, πατάτα, κοτόπουλο, ρύζι (λαπάς κλπ βοηθάει). Όχι γαλακτοκομικά, γιατί κάνουν το στομάχι χειρότερα! Ελαφρά μαγειρεμένο και στεγνό όσο γίνεται φαγητό. Σταδιακά όταν σταματήσουν οι εμετοί και νιώθεις το στομάχι σου καλύτερα, εμπλουτίζεις σιγά σιγά τη διατροφή σου. Και τίποτα να μη φας στην παρούσα φάση ή μόνο μερικές μπουκιές αν δεν θέλεις, δεν επηρρεάζει το γάλα, μπορεί να υπάρξει ίσως μια μικρή μείωση, αλλά το μωρό θα αυξήσει την ώρα και τη συχνότητα και θα επανέλθετε! Αν νιώθεις αδυναμία, προσπάθησε να μένεις ξαπλωμένη όσο γίνεται και να τρώς από λίγο λίγο, για να μη ρισκάρεις καινούριο εμετό!

σε ευχαριστω σοφουκα! τωρα το απογευμα ξεκινησα να τρωω καπως..

Kαλημέρα όμορφες...

Μαριαντι περαστικά κοπελουδα μου!

ευχαριστω!!

καλημερα!

Μαριαντινι, περαστικα! οσο μπορεις ησυχασε, και κανε αυτο που σου ερχεται να κανεις. Ακου το σωμα σου,κ ασε κ το μωρο να τρωει οσο θελει κ αυτο.

ο μικρος τρωει καθε 1 ωρα, τωρα αν βρισκει γαλα, μεγαλη απορια το εχω..

μαριαντι, η σοφούκα και οι λοιπές κοπέλες στα είπαν μια χαρούλα!! Μια παρατήρηση μόνο.... όταν λέμε ότι αποθηκεύουμε στην καράψυξη γάλα εννοούμε πάντα σε αποστειρωμένο σκεύος... Είτε ειδικά σακουλάκια αποστειρωμένα ή μπιμπερό που έχουμε αποστειρώσει εμείς... όσο μηνών και να είναι το παιδί που θα καταναλώσει το γάλα σου. Έχει να κάνει με την καλή συντήρηση τροφίμων. Περαστικά!!!

εννοειται οτι ειχα αποστειρωσει τα μπιμπερο, τις θηλες, τα καπακια κ τις ταπες. ολα!!

κοριτσια, μαλλον κολλησε κ ο μικρουλης μου, καθως θελει να ειναι στο στηθος καθε 1 ωρα κ αμεσως μετα κανει κακα του. εχει κανει πανω απο 10 φορες σημερα!!! ειναι λιγο γκρινιαρουλης κ θελει συνεχεια αγκαλιτσα, αλλα ευτυχως δεν εχει πυρετο.. ελπιζω να περασει γρηγορα, γιατι περναμε πολυ δυσκολα... σας ευχαριστω ολες για την βοηθεια!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Ώχου, περαστικά μωρέ, και σε σένα και στο μικράκι σου! Συμβουλή δεν έχω να σου δώσω με κάλυψαν και με το παραπάνω!!!!!

Τι χαμπάρια;;;Εμείς περάσαμε μέτρια προς το χάλια το τριήμερο...

Και σαν να μην έφτανε αυτό με πλήγωσε και η κουμπαρα νο1:

Σουπερ ηταν στο Κοπανακι και θα ηταν πιο σουπερ αν ερχοταν η λεγκωοικογενεια! Ωραιο πραμα και τα ξενυχτια και οι κρεπαλες και τα ξυδια!!!

Ώστε έτσι λοιπόν;;;;Εμείς δηλαδή;;;;;;Οι φελινοφάμιλι;;;;Τϊποτα;;;;Δεν σας λείψαμε ούτε μια σταλίτσα;;;;;;

Σας φιλώ γλυκά και πάω να την πέσω....

Φεύγω τραγουδώντας με νόημα το γνωστό άσμα ''οι ιππόται πότε-πότε''.......έχω σκάσει από τη ζήλεια, ναι, τι θέλετε;;;;

αλο αλο !τι κανετε μανες?

περαστικα στον Νικολακη !

Εμεις ειχαμε προτασεις να παμε Ναυπλιο και σε ενα χωριο κοντα στη Λαμια αλλα επιλεξαμε να μεινουμε φρουροι της "αδειας" πολης ,δεν το μετανιωσαμε γιατι περασαμε σουπερ, ειμασταν ολο εξω ,πηγαιναμε καθε μερα στη θαλασσα, τρωγαμε τα θαλασσινα μας ,ειχαμε παρεουλες ,ηταν τελεια

Μεχρι και ο μπεμπης ξεσαλωσε, ο οποιος εχω να δηλωσω εξελισσεται σε ταλιμπανακι και δεν ημουν συνηθισμενη σε τετοια κολπα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό με πλήγωσε και η κουμπαρα νο1:

Ώστε έτσι λοιπόν;;;;Εμείς δηλαδή;;;;;;Οι φελινοφάμιλι;;;;Τϊποτα;;;;Δεν σας λείψαμε ούτε μια σταλίτσα;;;;;;

Σας φιλώ γλυκά και πάω να την πέσω....

Φεύγω τραγουδώντας με νόημα το γνωστό άσμα ''οι ιππόται πότε-πότε''.......έχω σκάσει από τη ζήλεια, ναι, τι θέλετε;;;;

Μα την μια μλκ μετα την αλλη κανω..... Το εγραψα , το ποσταρα και αφου επλενα τα πιατα μου σκεφτηκα ποσο χαλια θα φαινοταν... Φυσικα και μας λειψατε, πολυ-πολυ. Απλα το ειχαμε παρει αποφαση οτι δεν θα μας τιμουσατε... Ενω με τους αλλους μιλησαμε τη πεμπτη το βραδυ και καναμε τα σχεδια μας για πρωινη αναχωρηση κ τσουπ παρασκευη πρωι πακετωθηκαν.... ε, μου κακοφανηκε λικαγι... Σματς σμουτς κουμπαρουλα μου, ασχετως κοπανακιου, πολυ μου λειψατε!

οσο για το "ποτε-ποτε", αστα να πανε.... Ο Αγγελος ειχε λόξυγγα...

Μαριαντινι, περαστικα στον μικρουλη σου και σε σενα! Να δεις θα το παρει πιο ελαφρα αυτος.

Καλα ρε συ λεγκω, εσυ ακομα δε εχεις περιοδο? Μα τι γινεται ρε γμτ με μενα, Αμ θηλαζω ολη μερα και μου ηρθε πανω στο διμηνο, αμ καθε 23 μερες.... Λετε να επηρρεαζει που θηλαζω και μου ερχεται τοσο συχνα?

Xε,χε,το ξέρω μωρέ, έτσι να σε πειράξω ήθελα! (ε, εντάξει είμαι και γνωστή παραπονιάρα!)

Λοιπόν, ούτε εμένα μου έχει έρθει περίοδος. Στο τέλος θα μπω στην κλιμακτήριο και δε θα το πάρω χαμπάρι,χαχα!

Καλημέρα, σέρνομαι ο Μάριος μπουκωμένος και όλη νύχτα στο πόδι...

Τάτη, η Αννούλα τι γίνεται;;;

Καλημεραααα... ετοιμάζω σεντόνι

οσο για το "ποτε-ποτε", αστα να πανε.... Ο Αγγελος ειχε λόξυγγα...

χαχαχαχα αυτα είναι! Μαμώτο να το επαναλάβουμε...

Εμείς χθες κάναμε την εθιμοτυπική επίσκεψη στο παίδων:tongue:

Όλα πηγαίνανε ρολόι... στις τέσσερις το απόγευμα φορτώνομαι καρότσι, πατίνι, παιδια, μπαλες, τσάντες και τα κομμάτια μου και πάμε κουνιες... αφού παίζουν και ξεσαλώνουν ξαναμαζεύω καρότσι, πατίνι, παιδια, μπάλες, τσάντες και τα κομμάτια μου και πάνω με το πεζό-δυο ντάτσουν στο σουπερμάρκετ... αφού ψωνίζω επιστρέφω στο σπίτι με καρότσι, πατίνι, παιδια, μπάλες, τσάντες, τα κομμάτια μου και τις σακουλες με τα ψώνια. Φτάνοντας προσπαθώ να τα βάλω όλα μαζί στην είσοδο, την κάνει ο νικόλας και ανεβαίνει τα σκαλάκια όρθιος και στραβοπατάει και πάει να παίζει τον αρπάζω απ'το χέρι... εεε και του το έβγαλα ολιγον αλλά δεν έπεσε:rolleyes: Παρατάω καροτσι πατίνι, μπαλες ψώνια, παίρνω μόνο τα κομμάτια μου και τα παιδια και παω να βρω ταξί... βρίσκω ταξί ανοιγω πόρτα και την φέρνω στο δόξα πατρι του θοδωράκη, μιλάμε το γονάτισα το παιδάκι. Απολογισμός εικοσαλέπτου, εξολόθρευσα δύο παιδια. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ντε τε μπαίνει το χέρι ξανα, το έκανε δεξια αριστερα και κατευθείαν ο μικρός σταμάτησε το κλάμα εντυπωσιακό.

Εντάξει όπως καταλαβαινετε δεν ήταν τίποτα σοβαρό αλλά δεν μπορούσα να βρω άλλον τρόπο να βάλουμε το χέρι:cool:

Μεχρι και ο μπεμπης ξεσαλωσε, ο οποιος εχω να δηλωσω εξελισσεται σε ταλιμπανακι και δεν ημουν συνηθισμενη σε τετοια κολπα

Μη κάνεις σύγκρισει με τη στεφανία λεμεεεε. Έχω δει άπειρα πιτσιρικάκια αλλά πιο ζωηρο κοριτσάκι απ'το μέσο όρο τον αγοριων που ξέρω δεν έχω βρει... πιο έξυπνα ναι, πιο τσαχπίνικα ναι, πιο προχωρημένα ναι, ζωηρά ναι αλλά πιο ζωηρά μπαααα. Βέβαια πάντα υπαρχουν οι εξαιρέσεις αλλά μιλάμε για μέσο όρο.

Διαφημίσεις

Λοιπόν, ούτε εμένα μου έχει έρθει περίοδος. Στο τέλος θα μπω στην κλιμακτήριο και δε θα το πάρω χαμπάρι,χαχα!

:lol::lol::lol::lol: Κλαίω λέμε!

Λέγκω, περαστικά! Ελπίζω να κρατάς σημειώσεις για κείνο το βιβλίο που λέγαμε!:tongue::tongue::tongue: (το συγκεκριμένο χέρι πρόσεξέτο τώρα για λίγο γιατί ξαναβγαίνει εύκολα!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Κουμπαρούλα νο2, κλαίω!!!Ρε το Νικολάκη, πόναγε;;;;;;

Μη κάνεις σύγκρισει με τη στεφανία λεμεεεε. Έχω δει άπειρα πιτσιρικάκια αλλά πιο ζωηρο κοριτσάκι απ'το μέσο όρο τον αγοριων που ξέρω δεν έχω βρει... πιο έξυπνα ναι, πιο τσαχπίνικα ναι, πιο προχωρημένα ναι, ζωηρά ναι αλλά πιο ζωηρά μπαααα. Βέβαια πάντα υπαρχουν οι εξαιρέσεις αλλά μιλάμε για μέσο όρο.

Λοιπόν, 100% δίκιο. Αισθάνομαι ότι δεν έχω μεγαλώσει παιδί η Λήδα ήταν απλά ένα διαφημιστικό, ένα κόλπο μάρκετινγκ για να πειστώ να κάνω το δεύτερο. Και φανταστείτε ότι ο Μάριος είναι από τα πιο ήσυχα. Παρόλα αυτά σε μισή ώρα έχει ζωγραφίσει τον τοίχο, δύο πόρτες και τη σιδερώστρα, έχει χώσει τη στέκα της Λήδας στη λεκάνη, έχει αρπάξει ένα αχλάδι και το έχει βουτήξει στο νερό της γάτας και έχει ανοίξει ότι συρτάρι και ντουλάπι βρίσκεται στο διάβα του. Τέτοιο βιογραφικό δεν έχει η Λήδα στα τρεισήμιση χρόνια της!!! Καμία σχέση!

Λοιπόν, 100% δίκιο. Αισθάνομαι ότι δεν έχω μεγαλώσει παιδί η Λήδα ήταν απλά ένα διαφημιστικό, ένα κόλπο μάρκετινγκ για να πειστώ να κάνω το δεύτερο. Και φανταστείτε ότι ο Μάριος είναι από τα πιο ήσυχα. Παρόλα αυτά σε μισή ώρα έχει ζωγραφίσει τον τοίχο, δύο πόρτες και τη σιδερώστρα, έχει χώσει τη στέκα της Λήδας στη λεκάνη, έχει αρπάξει ένα αχλάδι και το έχει βουτήξει στο νερό της γάτας και έχει ανοίξει ότι συρτάρι και ντουλάπι βρίσκεται στο διάβα του. Τέτοιο βιογραφικό δεν έχει η Λήδα στα τρεισήμιση χρόνια της!!! Καμία σχέση!

Καλά μη λέτε μεγάλα λόγια... Είναι που τα κορίτσια σας δεν είναι 2α παιδιά! Να δείτε ιδέες που θα παίρνανε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Η αλήθεια είναι ότι πόναγε ο καψερός όταν το κουναγε αλλά το σφηνωσα στο μάρσιπο και έτσι δεν το κουναγε και δεν ποναγε πολύ.

Κι ο ντοκτορ αυτό μας είπε ότι βγαίνουν εύκολα τα χεράκια τους και μας ρώτησε αν το είχε ξαναβγάλει.

Ααα εντομεταξύ ήταν ενα ζευγάρι με ένα πιτσιρικά με γύψο στο χέρι, τους ρωταει ο γιατρός "ξαναήρθατε πρόσφατα;" Ναι του λένε την προηγουμενη βδομάδα για το πόδι του άλλου μας γιου... βλέπετε έχουμε τρία αγόρια και ερχόμαστε συχνά στο ορθοπαιδικό:rolleyes: χαχαχαχα

Καλα η τραγική φιγουρα ήταν ο γιωργος που διακτινίστηκε απ'τη δουλεια του στο παίδων ημιλιποθυμος απ'το άγχος.

Να σας πω αν δεν σκεφτόμουν ότι μπορεί να γύρναγε και να μη μας έβρισκε θα του το έλεγα όταν επιστρεφαμε απ'το νοσοκομείο... τα παίζει ο καψερός όταν παθαίνουν κατι τα πιτσιφρίκια μας!

Άτσα το βαφτιστιράκι μου:D Εύγε!

Καλά μη λέτε μεγάλα λόγια... Είναι που τα κορίτσια σας δεν είναι 2α παιδιά! Να δείτε ιδέες που θα παίρνανε...

Πάντως ο σόζω από φαντασία και αυτόσχεδιασμό άριστα τα πήγε για πρώτο παιδι:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...