Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα! χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια! μαλλον εχω γαστρεντεριτιδα κ ειμαι με εμετο κ μια σχετικη διαταραχη στο εντερο. εχω κ πυρετο, εφτασε 38 κ πηρα ντεπον. ερωτηση: μεχρι ποσο πυρετο μπορω να συνεχιζω να θηλαζω τον μικρο;; ποσα ντεπον ημερησιως επιτρεπονται για να μην του δημιουργησουν προβλημα;; κατι ακομα, εχω βγαλει γαλα με το θηλαστρο κ εχω 2 μπουκαλια 150αρια στην καταψυξη. τα εχω αποθηκευσει με τα μπιμπερο κ μετα μου ειπαν οτι δεν κανει κ επρεπε να το ειχα κανει σε σακουλακια. οντως ετσι ειναι;; δεν θα μπορουσα να τα αποψυξω αργα κ να του δωσω εστω αυτα τα 2 γευματα, σε περιπτωση που ο πυρετος ανεβει πολυ;; βοηθηστε με..........

mariadi περαστικά! Μπορείς να θηλάζεις όσο πυρετό και να έχεις! Δεν είναι αντένδειξη για το θηλασμό!

Φυσικά και μπορείς να αποθηκεύσεις γάλα στην κατάψυξη με το μπιμπερό! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο σκεύος είναι κατάλληλο για φύλαξη τροφίμων!

Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να θηλάζεις κανονικά (λογικά το μωρό θα ζητάει να θηλάζει πιο συχνά όσο είσαι άρρωστη και ο λόγος είναι ότι με το γάλα σου του δίνεις τα αντισώματα που εσύ παράγεις αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπίσει ο οργανισμός σου τη συγκεκριμένη ίωση που περνάς! Έτσι, το μωρό σου είναι καλυμμένο για την ίωση αυτή και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην την περάσει ή να την περάσει πολύ ελαφρύτερα από εσένα αν τελικά κολλήσει! Αν του δώσεις το αποθηκευμένο γάλα, που δεν έχει αντισώματα για τη συγκεκριμένη ίωση, απ' τη μια το εκθέτεις στον ιό λόγω της επαφής μαζί σου κι από την άλλη δεν του προσφέρεις τα αντισώματα που υπάρχουν στο γάλα σου αυτή τη στιγμή! Άρα θηλάζεις συχνά, προσπαθείς να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο (θηλάζοντας ξαπλωτή πχ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1398315&postcount=34 ), ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού για τη διατροφή σου κλπ.

Για το ντεπόν τώρα, αν το ίδιο το μωρό σου ήταν άρρωστο και χρειαζόταν αντιπυρετικό, θα μπορούσε να πάρει τόσα μλ ντεπόν, όσο το μισό του βάρους του ανά 6 ώρες! Από το ντεπόν που παίρνεις εσύ, δεν περνάει όλη η ποσότητα στο μητρικό γάλα! Ίσως θα πρέπει να συμβουλευτείς τον παιδίατρο γι' αυτό. Πάντως, ο πυρετός μπορεί να πέσει και χωρίς ντεπόν, μπορείς να κάνεις χλιαρά ντουζ ή κομπρέσσες! Δεν υπάρχει κίνδυνος να αφήσεις τον πυρετό να ανέβει περισσότερο και μετά να πέσει μόνος του. Πάρε ντεπόν μόνο αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλο και ο πυρετός έχει ανέβει πολύ και αργεί να πέσει!

Και πάλι περαστικά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφουκα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! πραγματικα πολυ καθυσηχαστικη!! εχεις καποια ιδεα-προταση για την δικη μου διατροφη;; ζαλιζομαι, νιωθω εξαντλημενη κ εχω ταση για εμετο.. μονο να κοιμαμαι θελω..

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλημέρα!

Μαριάντι περαστικά! Σωστά τα λέει η Σοφούκα... Πάντως και όρεξη να μην έχεις για να φας το γάλα σου δεν θα μειωθεί. Οπότε κοίτα να ξεκουράζεσαι και τρώγε κανένα φιδέ, φρυγανιά, και ότι άλλο κάνει καλό στο στομάχι σου!

Γυρίσαμε, περάσαμε ωραία, φάγαμε, ήπιαμε, ήπιαμε, κρεπαλιάσαμε, και ξενυχτίσαμε πολύ και ευτυχώς χθες κοιμηθήκαμε νωρίς και ισιώσαμε λίγο!

Είχαμε πάει στο Κοπανάκι. Το επίθετό Δήμος Αετού!

Ο Χαβιέ φεύγει σήμερα!!!!! Δυο βδομάδες ατελείωτο σεχ προβλέπεται! Πρωί και βράδυ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

mariadi, η διατροφή σου αυτή που κάνουμε συνήθως στις γαστρεντερίτιδες! Αφήνεις να περάσει μισή με 1 ώρα από τον τελευταίο εμετό, και αρχίζεις σιγά σιγά με μία μία γουλίτσα νερό αν διψάς και φρυγανιές, πατάτα, κοτόπουλο, ρύζι (λαπάς κλπ βοηθάει). Όχι γαλακτοκομικά, γιατί κάνουν το στομάχι χειρότερα! Ελαφρά μαγειρεμένο και στεγνό όσο γίνεται φαγητό. Σταδιακά όταν σταματήσουν οι εμετοί και νιώθεις το στομάχι σου καλύτερα, εμπλουτίζεις σιγά σιγά τη διατροφή σου. Και τίποτα να μη φας στην παρούσα φάση ή μόνο μερικές μπουκιές αν δεν θέλεις, δεν επηρρεάζει το γάλα, μπορεί να υπάρξει ίσως μια μικρή μείωση, αλλά το μωρό θα αυξήσει την ώρα και τη συχνότητα και θα επανέλθετε! Αν νιώθεις αδυναμία, προσπάθησε να μένεις ξαπλωμένη όσο γίνεται και να τρώς από λίγο λίγο, για να μη ρισκάρεις καινούριο εμετό!

Διαφημίσεις

Σπίτι είμαι! Καλά πάω, δεν ξαναείδα αίμα! Την Τετάρτη θα πάω στη γιατρό, να κάνω και αυχενική!

Το έχω ρίξει στην υπνοθεραπεία, μου βγαίνει όλη η κούραση από τους προηγούμενους μήνες τώρα που έφυγε η υπερένταση της καθημερινότητας που είχα όσο πήγαινα Κιάτο! Τότε δεν καταλάβαινα πόσο κουρασμένη ήμουν!

Kαλημέρα όμορφες...

Μαριαντι περαστικά κοπελουδα μου!

Πωπω Ελένη δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου (αυτό θα πει να παρηγορείς τους φιλους σου:tongue:)... τουλάχιστον ξεκινάς με γεμάτες μπαταρίες!

Α ρε Σοφούκι ακόμα και οι υπεράνθρωποι κουράζονται τελικά :cool:

Παρόλο που έσκασα που δεν κατεβήκαμε στο εξωτικό κοπανακι, ευτυχως περάσαμε πολύ όμορφα και έμεινε λαος στο σπίτι στρωματσάδα, και τσάρκες κάναμε, και φάγαμε ωραία και έτσι κάπως το πήραμε λίγο πιο ελαφρια... Σας έχω πει πόσο χαίρομαι όταν ξεμένει κόσμος στο σπίτι και ξυπνάμε όλοι μαζί; Τι ωραία!

Λεγκίδιο,

καλή διάθεση να υπάρχει και παντού περνάμε καλά!

Είναι ωραία αυτά τα τριήμερα που βλέπεις όλο τον κόσμο!

Επίσης πολύ ωραίο είναι που άλλαξε η ώρα! Και τα απογεύματα θα παίζουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

Μαριαντινι, περαστικα! οσο μπορεις ησυχασε, και κανε αυτο που σου ερχεται να κανεις. Ακου το σωμα σου,κ ασε κ το μωρο να τρωει οσο θελει κ αυτο.

Μπραβο βρε λεγκιδι που περασατε ωραια. Ειναι και ο νικολας οκ,ε?

Σουπερ ηταν στο Κοπανακι και θα ηταν πιο σουπερ αν ερχοταν η λεγκωοικογενεια! Ωραιο πραμα και τα ξενυχτια και οι κρεπαλες και τα ξυδια!!! θυμηθηκα πως ηταν πριν τα παιδια...

Για μια ακομα φορα, αδιαθετησα στις διακοπες μου, στις 23 μερες απο την τελευταια μου περιοδο, παρακαλω!!! Μα αν ειναι δυνατον. Και αυτες οι ορμονες μου γ@μουν τη διαθεση κ τη συμπεριφορα... Σημερα με πετυχε ενας γνωστος μου και μου λεει "τι ωρα ξεκιναει η εκτελεση? Πως εισαι ετσι?"

Σοφουκα, σουπερ! Ξεκουρασου οσο μπορεις! και οι κολωνες εχουν αναγκη απο ξεκουραση!

Λενιτο, τωρα που αλλαξε η ωρα θα πηγαινουμε κουνιες τα απογευματα και θα περασει γρηγορα ο καιρος!

Διαφημίσεις

Ο νικολας μια χαρά είναι (μονο το κλασικο πλέον βρασιματακι) ίσα για να χάσουμε την εκδρομουλα μας το σκατο... καλα αυτός που το πήρε πιο βαρια απ'ολους ήταν ο σόζω που είχε πορωθει που θα έμενε με τα άλλα πιτσιρίκια... για πολύ κλάμα μιλάμε. Έριξε όλες τις προτάσεις στο τραπέζι, να αφήσουμε τον νικόλα πίσω, να αφήσουμε τη μαμα και το νικόλα πίσω, να κατέβει μόνος του...

Άφροδιτάκο μου σκέψου θετικά... αν δεν είχες περίοδο; ή μωρό ή κλιμακτίριο άρα περίοδο και πάλι περίοδο:tongue:

Εμένα πότε θα μου ρθει; Αφού είμαι στα ένα με δύο γεύματα την ημέρα, δεν θα έπρεπε να έρθει; Εντομεταξύ εγώ την τελευταία φορά που με είδε γυναικολόγα είναι και η μέρα που γέννησα, ούτε στα σαράντα δεν πήγα...

Μπράβο Λέγκ!

Έπρεπε να τον πάρουμε μαζί το Σοζω... Να σου πω το σκέφτηκα κάποια στιγμή...

Θα άντεχε μια χαρά αυτός μακριά σας... Εσείς δεν ξέρω τί θα κάνατε...

ούτε εσείς χαχαχαχα

Είμαι σίγουρη ότι θα ήταν υπόδειγμα παιδιού!

καλός είναι μωρέ ο γλυκουλης μου αλλά έχει ένα ταλέντο να εξαγριώνει τους γονείς απ'τα άλλα παιδάκια... προχθες έβρεξε με το μπουκάλι του τρια παιδάκια και ο ένας πατέρας έπαθε αμοκ, του άρπαξε το μπουκάλι και το πέταξε, και δεν εννοώ το πέταξε στα σκουπιδια, εννοω έκανε κανονική δισκοβολια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...