Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ενταξει, τον απηγγηλα!

Θελετε μια ιστορική αναδρομή? Σας τον δημοσιευω αμα θετε! Τωρα που τελειωσε οτι γουσταρετε. Αμα δεν ειχα κ τα βλαμμενα απο κατω να μου κανουν μλκ θα ηταν καλύτερα, με τραβαγανε κ βιντεο και με κομπλαρανε τελειως. Δεν ειμαι γω για τετοια...

χαχαχαχα γαμω! Θέλουμε βιντεάκι και τα μυαλα στα κάγκελα:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω γκερλς για τα καλα σας λόγια, οσο για τα ξενυχτια εγω ειχα ριξει τοσο πολυ με την Ειρηνη που εχβ συνηθισει...ομως τωρα ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ κατα τις 10.30 αφου εχει κοιμηθει σερι 12ωρο........ οποτε αυτα αλλαζουν..

ο μικρος κανει κατι 4ωρα 5ωρα το βραδυ ενιοτε και ξεκουραζομαι γενικως ειανι ησυχος ομως και που δεν κοιμαται καλα δεν με νοιαζει...

Το τριημερο θα εχει σουπερ καιρο αντε να βρεθουμε σε κανα πικιωνη? ή στο ψυχικο? ή οπου θετε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνάκο μου να χαίρεσαι τον έρωτά σου... πολλά χρόνια πολλά κι απο μας.

Εμείς τελικά μείναμε πίσω... η εκδρομουλα μας πήγε βόλτα, μόνη της. Ο νικολάκος ξέρασε κατα τις 4 το ξημέρωμα (στις 6 θα ξεκινάγαμε) και ανέβασε πυρετο... κριμας και θα περνάγαμε υπέροχα.

6Vy-26ALA7Y&feature=BF&list=FLH5D3R8MuNGo&index=2

διασκευούλα ενδιαφέρουσα

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα! χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια! μαλλον εχω γαστρεντεριτιδα κ ειμαι με εμετο κ μια σχετικη διαταραχη στο εντερο. εχω κ πυρετο, εφτασε 38 κ πηρα ντεπον. ερωτηση: μεχρι ποσο πυρετο μπορω να συνεχιζω να θηλαζω τον μικρο;; ποσα ντεπον ημερησιως επιτρεπονται για να μην του δημιουργησουν προβλημα;; κατι ακομα, εχω βγαλει γαλα με το θηλαστρο κ εχω 2 μπουκαλια 150αρια στην καταψυξη. τα εχω αποθηκευσει με τα μπιμπερο κ μετα μου ειπαν οτι δεν κανει κ επρεπε να το ειχα κανει σε σακουλακια. οντως ετσι ειναι;; δεν θα μπορουσα να τα αποψυξω αργα κ να του δωσω εστω αυτα τα 2 γευματα, σε περιπτωση που ο πυρετος ανεβει πολυ;; βοηθηστε με..........

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...