Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου..!

βλεπω οτι ολα βαινουν σχετικα καλως....

λεγκω τελειες οι φωτο αλλα πιο τελειο το βιντεακι!

αληθεια ο νικολας με τον παιδικο πως παει? εσυ με την δουλεια?

tqj2p3.png vvtJp3.png

γεια σας πολυαγαπημενες!

Αφρο πολυ ωραια η βερσιον της Δαναης!!!

Την φτερου δεν την ηξερα!εμφανιζεται και σε ελληνικες ταινιες;;Θα χω το νου μου να την δω!

Μυρτω πως ειναι τα γατια;τα νευρα τους;;

Εμεις ειμαστε καλα,θηλαζουμε και μεγαλωνουμε!Η Ελιζα ζοριζεται λιγακι τα πρωινα που ειμαστε μονες αλλά ελπιζω σε λιγο που θα ανοιξει ο καιρος να μπορω να τις βγαζω βολτα και τις 2!

Αφροδιτάκι στείλε το λόγο να τον διαβάσουμε!

Μπράβο Φρύνη! Άντε να μεγαλώσετε γρήγορα να πηγαίνετε τις τσάρκες σας!

Είναι δύσκολο στην αρχή για τα μεγάλα! Έχουν πολλά να αντιμετωπίσουν... Αυτό που βοηθάει είναι αν γενικά κοιμάται η μικρή να την αφήνεις και να ασχολείσαι με την Ελίζα...Θα συνηθίσει όμως... Θα την στείλεις παιδικό του χρόνου?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λεγκ.... Ειρηνη σημερα "Μαμα, τα κοριτσάκια εχουν διαφορετικό πιπί απο τα αγοράκια. μμμ και άλλο χρώμα!" "Επίσης, εχω κι εγω τρυπούλα! Το δοκίμασα!!!" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ το ειπε αυτολεξη, με τις λεξεις διαφορετικό και επίσης χαχαχαχαχαχαχ

εννοουσε τον πωπό της γιατι βλεπει τον μπεμπη οταν τα κανει και λεει βγαινουν απο την τρυπουλα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνά:lol::lol: πολυ πλακα!!!

Λεγκω πεθανα στο γελιο με τα λεφτα της εγχειρισης:lol::lol::lol:

Ελεν,δε ξερω για τον παιδικο για την Ελιζα,θα δω...γιατι σιγουρα θα χρειαστω και κοπελα για την μικρη.Αν δεν την στειλω παιδικο τον Σεπτεμβρη του 2011,τοτε το 2012 θα παει κατευθειαν προνηπια.Θα δω...

Χα χα χα!!!!!

Τύφλα να χει ο Κλιντ!

Μπράβο στην Αθηνά! Καλά ο μπέμπης μεγάλωσε πολύ! Και μοιάζει στην Ειρήνη μωρό!

Πάντως για να μην ξεχνιόμαστε, να πούμε ότι η νέες μικρομαμάδες δεν παραπονιούνται καθόλου για ξενύχτια κτλ....

Όχι σαν κάποιες κάποιες! που συνεχίζουμε τη μίρλα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

Τι θες να πεις Λενιτο? Ειμαι εγω γκρινιαρα? :-)

Γλατατουλα, ωραιο βιντεακι, κουκλια ειναι και τα δυο! Δεν ξερω ο μικρος να μοιαζει περισσοτερο σε σενα ή στον Βαγγο! Εχει και απο τους δυο μου φαινεται! Φτου σας κουκλια!

Ουφ δυσκολη η σημερινη μερα...

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

Πανω που θα γραφα οτι νυσταζω σημερις!!!χαχα!

Στις νεες μαμαδες θεωρουνται δεδομενα τα ξενυχτια,γι αυτο δεν μιλαμε!ργοτερα να μας δω!!

Αθηνά πολυ πλακα το βιντεακι!Η Ειρηνη μεγαλωσε πολυυυυυ!

καλημερα !

Αθηνα ετοιμος για το dancing with the stars 2030 :lol::lol πολυ ωραιο βιντεακι

Ο δικος μου δεν εχει τετοιες χορευτικες ικανοτητες ειναι τελειως μουντρουχας ,ασε που πανω απο 1 δευτερολεπτο δεν μενει στατικος παει να την κοπανησει

:lol::lol::lol::lol: ... εκει που λεει να παμε τα σκουπιδια λιγο πιο περα κοντα στο παραθυρο του γειτονα ,μου θυμισε ενα καλοκαιρι στο χωριο που ο δημος εβαλε ενα καδο στη γειτονια και δεν τον ηθελε κανενας εξω απτο σπιτι του και ετσι ο καδος καθε βραδυ εκανε κυκλους ,τον επαιρνε ο ενας και τον εβαζε εξω απτο διπλανο ,τον επαιρνε ο διπλανος και τον εβαζε στον παραδιπλα κ.ο.κ.:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα όμορφες...

Τι ωραίο βιντεάκι με τι ωραία παιδάκι! Το χω ξαναπει αλλά εμενα μου φαίνονται ότι μοιαζουν παρα πολύ... Πωπω ανυπομωνώ να δω τα νέα μπουμπουκάκια απο κοντα Αθηνάκο και Βασούλα. Είναι ήδη εφτά μηνών και μόνο τον γκαλατομπουμπουκο έχω δει στο πάρκο όταν ήταν ενος μηνου νομίζω.

Αφροδιτάκο μου σήμερα θα απαγγήλεις;

Αναστασάκο δεν πάει με τη δουλεια, πάλι στο ψάξιμο είμαι, η τύπισσα εξαφανίστηκε...

ZGGSTiDOjKU

Ενταξει, τον απηγγηλα!

Θελετε μια ιστορική αναδρομή? Σας τον δημοσιευω αμα θετε! Τωρα που τελειωσε οτι γουσταρετε. Αμα δεν ειχα κ τα βλαμμενα απο κατω να μου κανουν μλκ θα ηταν καλύτερα, με τραβαγανε κ βιντεο και με κομπλαρανε τελειως. Δεν ειμαι γω για τετοια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...