Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα! Απίθανες οι φωτό της Λέγκους!

Σας έπιασε το πατριωτικό σας βλέπω... χμμμμ!

Λοιπόν, η Ευτυχία χθες, βλέποντας το τραγουδάκι της μπάρμπι "η βασίλισσα της μόδας" (όποια δεν το ξέρει είναι πολύ πίσω!:tongue::tongue:), δήλωσε ότι όταν μεγαλώσει θα γίνει τλαγουδίστλια και θα τλαγουδάει και θα χολεύει και θα κουνάει τα μαλλιά της που θα είναι μακλιά!:shock::shock: Να την κλείσω από τώρα σε μοναστήρι ή δεν σώζεται με τίποτα γιατρέ μου;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Λοιπόν, η Ευτυχία χθες, βλέποντας το τραγουδάκι της μπάρμπι "η βασίλισσα της μόδας" (όποια δεν το ξέρει είναι πολύ πίσω!:tongue::tongue:), δήλωσε ότι όταν μεγαλώσει θα γίνει τλαγουδίστλια και θα τλαγουδάει και θα χολεύει και θα κουνάει τα μαλλιά της που θα είναι μακλιά!:shock::shock: Να την κλείσω από τώρα σε μοναστήρι ή δεν σώζεται με τίποτα γιατρέ μου;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μοναστηριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! χαχαχαχαχα δεν υπάρχει το άτομο Ούτε ο τέταρτος γιος δεν θα σώσει την κατάσταση!

καλημερα !

καλα φοβερες οι φωτο !ο σαρλο του νικολα του πηγαινε τρελα

γελασα με την ψυχη μου με το βιντεακι που ο νικ κυνηγουσε τον σοζω

οι μαμαδες στις φωτο τα εχουν τσουξει λιγο ή μου φαινεται??

Ασε που τρομαξα να τα γνωρισω , τον Μητσο δηλ δεν τον κατάλαβα !
καλα που ηταν ο μητσος ?..μη μου πειτε πως ηταν το αγορακι με τη ριγε μπλουζα:shock:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

συνειδητοποιω οτι τον μητσο εχω να τον δω περιπου 2 χρονια και τα υπολοιπα απο περσι την ανοιξη στο πικιωνη,ενα χρονο ..δεν κανονιζουμε καμια συναντηση στον εθνικο το σ-κ αν κανει καλο καιρο ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

οι μαμαδες στις φωτο τα εχουν τσουξει λιγο ή μου φαινεται??

Μαρή Λέγκω για μένα λέει!!!!!

Θα μας βγει κι εδώ το όνομα??? Βασούλα η κατάσταση με 10 πιτσιρίκια δεν αντέχεται οπότε πρέπει κάτι να κάνουμε...

συνειδητοποιω οτι τον μητσο εχω να τον δω περιπου 2 χρονια και τα υπολοιπα απο περσι την ανοιξη στο πικιωνη,ενα χρονο ..δεν κανονιζουμε καμια συναντηση στον εθνικο το σ-κ αν κανει καλο καιρο ?

Να το κάνουμε νεχτ γουικεντ γιατί θα γιορτάσουμε ηρωικά την 25η στο Κοπανάκι???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σε γνωριζω απο την κοψη του σπαθιου την τρομερη!

σε γνωριζω απο την οψη που μετραει πια την γη!

Απ'τα κοκκαλα βγαλμενη των ελληνων τα γερα,

και στα χορτα αγκριωμένη

χαιρω ω χαιρω ελευτερια!

Καλέ ειναι η βερσιον της Δανάης, δεν πήραμε κανα μετάλειο!!!

Ωραιες και οι φωτο, και τελειο το βιντεακι με τα θερια που χοροπηδανε. Ομολογω στη φαση που ο θοδωρης πηδηξε πανω απο τον Νικολα με επιασε λιγο η καρδια μου μη σκασει πανω του, αλλα το αλάνι ειναι εκπαιδευμένο!! Αψογα τα Λεγκόπουλα!

Αλήθει βρε Λενιτο, γιατι λες ζηλευεις?

Βασσουλα, ποια ειδες τσουγμένη? Οχι πες τωρα!!!:tongue:

Μεσα μεσα για Πικιωνη! Νεξτ γουικ, όμως! Θα εχει και καλυτερο καιρο!

Ωραίες οι φωτογραφίες λέγκω!!!

Εγώ έμεινα στα μπομπίρια της δεύτερης γενιάς που έχουν μεγαλώσει πολύ όμως!

Καλά βρε Ελένη την μπουμπού τι την ταΐζετε;:D

Το βιντεάκι τρελό! πολύ γέλασα! να σου πω Αφροδίτη κι εγώ τρόμαξα όταν ήταν έτοιμος ο Σοζώ να πηδήξει πάνω από τον Νικόλα αλλά όπως είπες είναι εκπαιδευμένος ο ταλιμπανάκος!

Kαλημέρα!!

Άφρο, ευχαριστώ για την επεξήγηση της φτερούς... εμείς εδώ οι ταπεινοί επαρχιώτες δεν ξέρουμε από τέτοια πράγματα...:rolleyes:

Λέγκω, κάνε και εσύ και κάνα 3ο αγόρι να ανέβεις πίστα στο βιντεογκειμ που λέγεται, "μεγαλώνοντας αγοροαγρίμια!!" !!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Χαλόου εβριμπόντι!

Φωτό δεν μπορώ να δω, αλλά επιφυλάσσομαι!

Απλά δεν μπορούσα να μη σχολιάσω: ΖΕΙ Η ΦΤΕΡΟΥ;;;;;;

Η ελληνική βερσιόν του Ντόριαν Γκρέι, του ρίχνει στ' αυτιά του ξενέρωτου!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

εχω βαλει τα παντα....να ζωγραφιζουν , να κοιμηθοιυν, να φανε, ακομα και προταση γαμου χαχαχαχαχαχ τι καλο! να χορεψουν να τραγουσησουν χαχαχαχα

επισης μα εβαλαν το εντιτ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλα ναι, το βιντεακι αυτο ειναι απιστευτο. Ειχαμε ριξει τρελλο γελιο!

Εχω φαει ηττα απιστευτη! Με εχουν χωσει να πω τον λογο για την 25η στην εταιρεια μου. Μια παπαρια που μας υποχρεωνει το υπουργειο.... Εχω φαει το απιστευτο δουλεμα μεχρι στιγμής...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...