Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΟΥουουου που είστε βραδινες τύπισσες;

Νταραν νταρααααααααν βρήκαμε το νάνι του θοδωρή ύστερα από πολλούς μήνες... και που ήταν; πάνω απ'τα ντουλάπια της κουζίνας! Εκεί το χε πετάξει το κάθαρμα, και όντως ήταν το μοναδικό μέρος που δεν είχαμε ψάξει... και δεν θέλω εξυπνακισμους του στυλ "καλα δεν έχεις καθαρίσει εκεί πάνω" γιατί δεν καθαρίζουμε άλλα κι άλλα... και ούτε θέλω να πάει ο νου σας στο κακό ότι πήγα να καθαρίσω, φτου φτου μακρια απο μας τέτοια πράματα του σατανα! Ο χριστόφορος έψαχνε την μυρμηγκοφωλια...

Επίσης δεν μπορώ να σας περιγράψω τι γίνεται στο σπίτι, το τι κλωτσοπατινάδα παίζει είναι απερίγραπτη... τραβιουνται, δαγκώνονται, κυνηγιουνται, κακαρίζουν, σφαλιαρίζονται, σκαρφαλώνουν, πέφτουν, ξαναπέφτουν... Το θετικό είναι ότι έχουν μάθει και πέφτουν με τρόπο, δηλαδή ο νικόλας μπορεί να πέσει με την πλάτη μαζί με την καρέκλα και να προσγειωθεί όρθιος... για το μαϊμουδι το σόζω δεν το συζητάω καν.

Σήμερα ο νικ έπεσε απ'το καρότσι του σουπερμάρκετ, έσκισε τα χείλια του, γέμισε αίματα αλλά μπροστά στο στοιχημα του σε πόσα δευτερόλεπτα τα ρίχνω όλα απ'τα ράφια ούτε πονο λογάριασε ούτε αίματα:rolleyes:

Σε γνωριζω απο την κοψη του σπαθιου την τρομερη!

σε γνωριζω απο την οψη που μετραει πια την γη!

Απ'τα κοκκαλα βγαλμενη των ελληνων τα γερα,

και στα χορτα αγκριωμένη

χαιρω ω χαιρω ελευτερια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

....

Υ.Γ. Α, μη με ρωτήσετε πoια είναι η ''φτερού'' θα μαλώσουμε...

καλα πλάκα κανεις? Σχεδον συγκινήθηκα! Οσο γαι την ηλικια... και 20χρονο να ηταν τη δεκατια του 60 που λέει, τωρα θα δε θα περπαταει τα ογδοντα. Και κρατει ακομα?

Ροζι, εσεις που δεν εχετε κανει στην αθηνα εχετε δικαιωμα να μην ξερετε http://www.slang.gr/lemma/show/fterou_6709:%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D

Καλημερα... είχαμε και έπαρση σημαία από Άφρο σήμερα τι άλλο θέμε:tongue:

Σας έστειλα και βινδεο και κάποιες φωτό από διάφορα του 2011... Αν κάποια για κάποιο ύποπτο λόγο δεν τις έλαβε να κράξει...

Διαφημίσεις

A, απο Απριλη θα ξεκινησω προσαρμογή του μικρού στον παιδικο οποτε η Νελα μενει στη ουσια χωρις δουλεια. Της προτεινα να την κρατησω για 2 μερες την εβδομαδα με τα μισα λεφτα αλλα και παλι δεν την συμφερει να μενει ελλαδα και να πληρωνει ενοικια κτλ. Οποτε κοριτσακια, αν εχετε καποιος στο μυαλο σας που χρειαζεται κοπελα, ειτε για φυλαξη παιδιων, ειτε για δουλειες στο σπιτι, ειτε και για τα δυο, για πληρες ωραριο ή καποιες μερες την εβδομαδα, ας μου πει.

liml4sCCKho&feature=related

Ζουπερ τραγουδάκι για να ανέβουμε!
Αφρο θα ρίξω ένα σήμα για τη Νέλα, μακάρι να βρει κάτι...
Ο γιωργάκης μου έχει δικους του ρυθμους να σηκωθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, να βαλει το καφεδάαααααααααααακι, να φτιάξει μακαρονάααααααααααααακια να πάρει μαζί του... και μετά έρχεται στις δεκα το βράδυ τρομάρα του:tongue:

Καλημεραααααααα

Αφροδίτη μου τι επαθες χαρά μου ? Κοιτα και δω στο φορουμ , συχνα ζητάνε γυναικες για φυλαξη παιδιων .

Μου στειλε η ΤρεΛεγκω μου τις φωτος .... Εχω συγκινηθει απιστευα αλλα εχω ριξει και τρελο γελιο !!!! Πως μεγαλωσαν ετσι λε τα παιδακια , τα κοιταζα και τα καμάρωνα !!!Ασε που τρομαξα να τα γνωρισω , τον Μητσο δηλ δεν τον κατάλαβα ! Οι γνωστες επικυρηγμένες φατσες δεν αλλαξαν πολυ αλλα μεγαλωσαν τοοοοσο πολυ !!!Θα σας φαω ετσι και δεν συναντηθουμε !!!

Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς

αγιασθήτω το όνομά σου,

ελθέτω η βασιλεία σου...

Ε μετά την έπαρση ας πούμε και μια προσευχή....

Καλημέρα! Καλά Λέγκω, βλέπω βιντεάκια και σχεδόν ζηλεύω!!!!

Λαμπρινή μην φοβάσαι, θα μας δεις από κοντά, δεν θα την χάσεις αυτήν την ευκαιρία!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...