Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες... Κρυουλάκι πάλι εε;

πως περάσατε το σκ; εμείς αίσχος το σάββατο αλλά για πολλά χάλια αλλά σωθηκε η κατάσταση την κυριακή και ειδικά το βράδυ που ριξαμε πολύ γέλιο με φιλους που ήρθαν και πήραμε τα πάνω μας.

Έστειλα τον μικρό βραστήρα σχολείο σήμερα πάλι, ελπίζω να μην το μετανοιώσω... και περιμένω αν θα με πάρει η τυπισσα για δουλεια (χλωμο) αλλά για την ώρα μόνο μία ειδοποίηση για δικαστήριο μας έχει έρθει:rolleyes:

Ροζάκι τι φτιάνουν τα αντράκια σου;

Καλημέρα και καλη εβδομάδα !!!

Τι κανετε ? Πως περασατε το Σ/Κ? Κοιμηθηκατεεεεε ??

Ελενάκι γκουτεν μοργκεν !!!

Μυρτουλι ολα καλα με τη φιλη σου ? Ευχομαι γρηγορα περαστικά .

ΤρεΛεγκωωωωωωω με ακους ??? Να στειλω περιστέρι ???

Τζετζενιο αντε την καλυτερη εποχη θα παρεις το ελευθερο , τωρα που ανθιζουν τα κλαδια και βγαζει η γη χορτάρι !!! Αντε προσεξε λιγο ακομα και με το καλο να ερθει το μπεμπακι !

Εδω εχει φοβερα ηλιολουστη μερα σημερα ! Ηλιος θαυματουργος λε παιδι μου σ΄ανοιγει η διάθεση .

Διαφημίσεις

Α εδω ειστε ?

Λεγκω οκ με τον ΟΤΕ ??? Μα καλα γιατι ακομα εχεις αυτον τον παροχο ? Τοσες εταιρειες υπάρχουν πλεον .

Τον βραστηρα αν δεν αρχιζει να σφυριζει σαν τσαγερο μην τον φοβασαι !!!

Δικαστήριο? Τι δικαστήριο?

Καλά είναι τα αντράκια μου. Τα 2 σχολείο, το μικρό στο καροτσάκι του κοιμάται από τις 7 και περιμένω να ξυπνήσει γιατί αρχίζω και τουμπανιάζω και το μεγάλο μεγάλο στη δουλειά(μην τον ξεχνάμε και παραπονιέται και αυτός... ;)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Λεγκω οκ με τον ΟΤΕ ??? Μα καλα γιατι ακομα εχεις αυτον τον παροχο ? Τοσες εταιρειες υπάρχουν πλεον .

Γιατί καλέ στις άλλες εταιρίες σου χαρίζουν τους λογαριασμους; Το καλό έιναι ότι μπορούν και μας παίρνουν τηλέφωνο.

Δικαστήριο? Τι δικαστήριο?

Α τίποτα ιδιαίτερο απλά ο γιωργάκης μου είχε πατήσει μια γιαγια:tongue:

Πόσους πόντους έπαιρνε?:tongue::lol:

χαχαχαχα Θα μπορούσε και καλύτερα... π.χ γριές με πι όπως και να το κάνεις μετράνε περισσότερο.

Εντομεταξύ βλέπω να τον κλείνουν μέσα... εδώ στο άλλο τροχαίο που η τύπισσα βγήκε από καραστοπ σε κεντρικό δρόμο με το τζιπ τον χτύπησε με τη μηχανή και τον έστειλε στου διαολου τη μάνα, που στο ποινικό καταδικάστηκε η τύπισσα πανηγυρικα, τελικά αυτή πήρε τα λεφτά απ'το αστικό και ο γιωργάκης μην πω τι... Φαντάσου τώρα τι έχει να γίνει...

Διαφημίσεις

Οχι λε Λεγκ δεν στα χαρίζουν αλλα δεν πληρωνεις 35 ευρουλάκια τζαμπατζιδικα καθε διμηνο . Ναι, αυτο ειναι το καλο μπορουν να σε παιρνουν και παιρνεις μονο τηλ εκτακτης ανάγκης (φτου φτου μην χρειαστει !)

Καλημερα!

Οντως ο αερας μας πηρε! Τζαμπα το κομμωτηριο:tongue::tongue::tongue: Και γω σχετικο τραγουδάκι:

Καλημέρα και καλη εβδομάδα !!!

Τι κανετε ? Πως περασατε το Σ/Κ? Κοιμηθηκατεεεεε ??

Eγω το ΣΚ σαπισα! Το Σαββατο κοιμηθηκα και μεσημερι, και την Κυριακη κοιμηθηκα μεχρι τις 9.30 το πρωι! Μαγαλεια λεμε. Βεβαια χτες το βραδυ επανηθλαμε στους φυσιολογικους ρυθμους, καμια δεκαπενταρια φορες ξυπνημα...

Ωραιο ομως το ΣΚ, καναμε λιγο οικογενειακο μποντινγκ που μας χρειαζοταν!

Λεγκω οκ με τον ΟΤΕ ??? Μα καλα γιατι ακομα εχεις αυτον τον παροχο ? Τοσες εταιρειες υπάρχουν πλεον.

Ψιτ λιγα για τον ΟΤΕ.... :-P:D

Λεγκ, τι εγινε το Σαββατο καλη μου?

Φιλω σας, εργασια και χαρα σημερα! Πανε οι παλιες καλες δευτερες με τα κολυμβητηρια και τις τσαρκες! Κεφαλια μεσα!

Μπονζούρ....

Θα μοιραστώ άλλη μια από τις φιλοσοφικές μου αναζητήσεις μαζί σας:

Περπατώντας στη Μητροπόλεως είδα τη ''φτερού''...Καλέ, εγώ νόμιζα ότι θα είναι τουλάχιστον 100 χρονών, αν δεν έχει κιόλας πεθάνει...Ε, λοιπόν μια χαρά η ''φτερού'' μες την ενεργητικότητα και το μπρίο...''φτεράαααααα,φτεράαααααα''...Εμένα η ρυτίδα στο μεσόφρυδο κοντεύει να γίνει σαν του Βούρου και η φτερού απαράλακτη! Μα πλακώθηκε στα μπότοξ ή ανακάλυψε το μυστικό της αιώνιας νεότητας;;;;

Υ.Γ. Α, μη με ρωτήσετε πoια είναι η ''φτερού'' θα μαλώσουμε...

Φιλάκια, φεύγω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...