Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σιγά μην και δεν έβρεχε σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχετε υπόψιν ότι η επόμενη φορά που θα βρέξει θα είναι όταν θα γεννάω...

(((Τατι μου)))

Afroditako μου, οι άντρες μας δεν μας φαντασιώνονται με μπούρκα, νο νο νο....

μας φαντασιώνονται με μια ποδίτσα και να μη φοράμε τίποτα άλλο, εκτός από την ποδιά :lol: κατάλαβες? και το πιάτο πλυμμένο και πιθωκολλητό :P:P:P

:):):) αυτα να του πεις να τα ξεχασει!!!!!

Καλημέρα!!! Να'στε καλά, μου φτιάξατε τη συννεφιασμένη διάθεση!!!!

μμμ, ωραια φιλεναδα! βλεπει την κουμαπαρα της σε κακο χαλι κ της φτιαχνει η διαθεση.....

Ρε συ παλλαντιν, παιζει να τους φταιει που ξεκινησαν στερεες? Γιατι σε ολα τα παιδια απο τον 6ο κ μετα χαλασει ο υπνος τους? και εμενα ο μικρος με εχει βγαλεο οφ! θα τον θηλαζω μεχρι την εφηβεια μου φαινεται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όσι όσι μικό μου παλλαντίνι!!! εκεί γύρω στα 2, (λίγο πριν, λίγο μετά) στρώνουν τα πράγματα :D

εμεις που ειμαστε τωρα στο "λιγο πριν " προκοπη δεν ειδαμε ακομα

θα περιμενουμε το "λιγο μετα"

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημερα καλημερα!

Τι κανουμε σημερα?

Τατιανα καλη επιτυχια στο σουπερ μηστυριωδες event που εχεις σημερα! Αντε περιμενουμε με αγωνια να μαε πεις τι ειναι!

Λεγκω δεν ειναι κ πολυ καλη ιδεα να κατεβεις σημερα κεντρο! Δεν ειμαστε να τρεχουμε κ απο τωρα για το Ελενα.....

Το σχολικο της φισερ πραις το εχουμε κ εμεις αλλα ο Μηταος ψιλοχεσμενα τα εχει τα παιχνιδια! Το τελευταιο αγαπημενο του ειναι η σκαλα (που χρησιμοποιουμε για να αλλαξουμε λαμπες)! Μεχρι κ το μεσημεριανο τρωει εκει πανω! Με το καλυτερο βεβαιως βεβαιως τα εργαλεια του μπαμπα κ οτιδηποτε καλωδιο γιατι θελει λεει να κανει ουλειες(δουλειες)!

Χτες πηγα σπιτι κ μου ειπε πολλα μαμα κ με φιλησε (θα πεσε τρελο ιδιεταιρο ολη μερα με το μπαμπα χα χα χα) κ το σουργελακι επειδη το απογευμα του εδωσα γλυκακι την μυριστηκε την δουλεια κ μετα μου ελεγε συνεχεια μαμα μαμα πολλα παγωτο τωλα !!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα

Τουλάχιστον 6 ξυπνηματα μετρησααααααα....

Φελινιιιιιι!!!!

Τυχη τυχη τυχηηηηηη καληηηηη

Ρε όπαιδο νταφ κ αυτο το ξερω αλλά με προλαβε το σπασικλάκι...

πω πωωωωωω την σκεφτεσαι στο σχολειο???

Δαχτυλακι καγκελο κ κυρια κυρια κυριαααααα!!!!!

Σας αφήνω έχω αγώνα!!!

AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ θα πάμε playmobil fun park??????? Πείτε τώρα που γυρίζει!!!!!!!!!

Είναι καταπληκτικά όπως καταλαβαίνετε με τον Χ. που έμπλεξα έχουμε πάει άπειρες φορές, απλά κάθε φορά την επόμενη ο μικρός έχει πυρετό! Δεν μπορώ να το εξηγήσω! (βέβαια το παράξενο τον τελευταίο καιρό θα ήταν να τύχει να μην έχει αλλά ο.κ.!)

Τις Κυριακές ειδικά γίνεται χαμός και ειδικά αν πας βροχερή μέρα και λίγο πιο αργά παίζει να φας και πόρτα! Αυτό γιατί αν δεν έχει τραπεζάκι ΄να καθίσεις μας έτυχε να πούνε ότι είναι γεμάτοι και φύγαμε με το ίδιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΡΥΝΑΚΙ!

η φρυνη ειναι μια παλια πελατισσα του καφε!πρωην θαμωνας :lol:

πω πω θυμηθηκα τωρα οταν πρωτοανοιξε το καφε au lait

γελιο ειχαμε

Ντου θυμασαι εσυ το ειχες ανοιξει!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ρε όργια, στις 11.30 το βράδυ το έκλεισα το ρημάδι και βρήκα να με περιμένουν 2 σελίδες αδιάβαστες!!!! Έλεος!!!

Καλημέρα σας!:D

Τρελή πάρλα μας πιάνει τις νύχτες...

Αγαπημένες μου παω... θα σας λύσω το μυστήριο μετά...

Αλλά θέλω να κάνω μία δήλωση.

Σιγά μην και δεν έβρεχε σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχετε υπόψιν ότι η επόμενη φορά που θα βρέξει θα είναι όταν θα γεννάω...

Καλή τύχη Τατιάνα!!!!

Σύμφωνα με το meteo.gr θα βρέχει από σήμερα ΜΕΧΡΙ να γεννήσεις:tongue:

Ρε συ παλλαντιν, παιζει να τους φταιει που ξεκινησαν στερεες? Γιατι σε ολα τα παιδια απο τον 6ο κ μετα χαλασει ο υπνος τους? και εμενα ο μικρος με εχει βγαλεο οφ! θα τον θηλαζω μεχρι την εφηβεια μου φαινεται!!!

Βάλτε και τη Σοφία στο κλαμπ των ξάγρυπνων μετά τους 6 μήνες:mad:

...... αλλα ο Μηταος ψιλοχεσμενα τα εχει τα παιχνιδια! Το τελευταιο αγαπημενο του ειναι η σκαλα (που χρησιμοποιουμε για να αλλαξουμε λαμπες)! Μεχρι κ το μεσημεριανο τρωει εκει πανω! Με το καλυτερο βεβαιως βεβαιως τα εργαλεια του μπαμπα κ οτιδηποτε καλωδιο γιατι θελει λεει να κανει ουλειες(δουλειες)!

λέγε με Κωστή!!:D

Μόνο τλωρα με τον παιδικό άρχισε να ασχολείτε λίγο πιο κανονικά με τα παιχνίδια. Και φυσικά ασχολείται να μην αφήνει τη Σοφία να παιξει με κανένα παιχνίδι!

Άντε δουλειά τώρα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι συμφωνω με Μαρινα , Κυριακη κ με τετοιο καιρο θα γινεται το αδιαχωρητο! Αφηστε που ολο κ καποιο παιδακι θα εχει ιωσουλα!!

Πωπω πολυ υποχονδρια εχω γινει τελευταια δεν με αναγνωριζω .... Λετε να φταινε τα -αντα γι αυτο ?? κλαψ κλαψ κλαψ

Ναι ναι συμφωνω με Μαρινα , Κυριακη κ με τετοιο καιρο θα γινεται το αδιαχωρητο! Αφηστε που ολο κ καποιο παιδακι θα εχει ιωσουλα!!

Πωπω πολυ υποχονδρια εχω γινει τελευταια δεν με αναγνωριζω .... Λετε να φταινε τα -αντα γι αυτο ?? κλαψ κλαψ κλαψ

Κι εγώ τέτοια και χειρότερη και όχι να το περηφανευτώ αλλά είπαμε δε μπήκα ακόμα στα-άντα!:tongue:

Δεν πιστεύω η Φελίνι να εννοεί ότι θα γεννήσει αύριο αφού ΚΑΙ αύριο θα βρέχει!

Φρυνάκι αν διαβάζεις να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς!

Σήμερα έστειλα το καμάρι μου σχολείο μπας και δουλέψω και λίγο! Περιμένω κι εγώ από μέρα σε μέρα την ανακοίνωση ότι θα κλείσει αφού όλοι οι σταθμοί κλείνουν! Ελπίζω να προλάβω να συμπληρώσω τις 7+σήμερα εργάσιμες που μου λείπουν για να πάρω την άδειά μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

ναι όλα εκεί ρίχτα, πιφφφφ :P:P

(((Tzenako))))

Πωωωω Βάσω θυμήθηκα την εποχή που ανοίξαμε το καφέολέ! κάτι τρελές βυζολάζουσες έγραφαν, έγραφαν και τι δεν έγραφαν! τι γέλια που είχαμε ρίξει τότε!!

Συνεφωνώ για την Κυριακή, δεν είναι καλή μέρα (είναι και του αγίου Νικολάου, γιορτάζει κι ο σύζυγος, πω πω το ξέχασα, μη του το πείτε :P ). Καθημερινή απόγευμα? εΕ?Ε?Ε?Ε??Ε?Ε?Ε?Ε?Ε? Να πούμε Δευτέρα, για πιο συγκεκριμένα???????

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...