Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εμάς χύμα ο παιδικός, ε;;; Ούτε γιορτές, ούτε ποιηματάκια! Μια σημαιούλα μας φέρανε την 28η και τέρμα. Βέβαια από το να μου'ρθει τραγουδώντας ''έχω μιαν αδερφή, μικρούλα λυγερή, τη λένε βόρειο ήπειρο την αγαπώ πολύυυυυυ'' καλύτερα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμάς χύμα ο παιδικός, ε;;; Ούτε γιορτές, ούτε ποιηματάκια! Μια σημαιούλα μας φέρανε την 28η και τέρμα. Βέβαια από το να μου'ρθει τραγουδώντας ''έχω μιαν αδερφή, μικρούλα λυγερή, τη λένε βόρειο ήπειρο την αγαπώ πολύυυυυυ'' καλύτερα!!!

Α καλά κι ο δικός μας το ίδιο και χωρίς τη μικρούλα λυγερή :tongue:

Άφρο βάλε ποίημα να το δω κι εγω

Είμαι πολύ περήφανη πόυ είμαι Ελληνοπούλα,

πάω τρέχοντας να το πω στη μανούλα!!!!!

Κάτι τέτοιο!

Δεν ήξερα ότι υπάρχει και με μικρότερη αδερφή...

Κι εμείς ούτε γιορτές ούτε τίποτα... αλλά από άποψη όχι τυχαία! Αυτήν πληρώνουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αλόχα αδερφές μου!

Χρόνια πολλά στην στεφανίτσα κοκκινοσκουφίτσα!

Ωραία η εκδρομή, έ; Σας ζήλεψα τα μάλα αλλά η Άννα ανάρρωνε από πυρετό-αστραπή!

Κι εγώ το'χα απορία γιατί τέτοιο πάθος με τον Ρασούλη...

Σήμερα ρεπούδιαζα και πήγα επίσκεψη στα αγαπημένα διδυμάκια, μια χαρά είναι αυτά, οι γονείς + γιαγιά έχουν κλατάρει όμως!

Εμείς παρέλαση έχουμε την 25η αλλά δεν ξέρω αν θα την στείλω μιας και ω τί περίεργο εφημερεύω! Συμφωνώ πάντως με την Μυρτώ, δεν θα την σημαδέψει την Δανάη ένα ποίημα... Χμμμ... εδώ που το σκέφτομαι στο σχολείο είχαμε 2 μουσικούς καραριστερούς, όλο πάλης ξεκίνημα και τον δρόμο λέγαμε, και όντως κάτι κάνανε στην πολιτική μου παιδεία γτ καμία σχέση με τους γονείς μου...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

A! ποσο χαρηκε η παιδική

μικρούλα μου καρδούλα,

σαν καποια μερα η μαμα

με ειπε ελληνοπούλα

Και λίγο το'χετε παιδια

να λεγομαι ελληνίδα,

και να'χω για πατρίδα μου

την πιο γλυκία πατρίδα?

Γι'αυτό και μενα πέταξε

απο χαρά η καρδούλα,

σαν καποια μέρα η μαμα

με είπε ελληνοπούλα!

Με τις υγείες μας!!!

Καλημέρα!

γεια σας παιδακια!

βασσουλα πολυχρονη η κουκλαρα στεφανιτσα!!! να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια,αν και θα προτιμουσα να της τα δωσω η ιδια!ποτε θα βρεθουμε ωρε???

Καλα και μεις, ομορφο το ΣΚ μας! λεγκουίν, συνηθως μαγκες στα πιτσιριακια οι κοτες το παιζουν... Εγω φρικαρω με το δικο μου ταλιμπανίδι που ειναι τελειως ακοινωνητο, ακουει οτι εκει που θα παμε βολτα θα εχει παιδακια και προτιμαει να κατσει σπιτι. Ο χτεσινος απολογισμος ηταν δυο δαγκωματιες και μια μπουφλα και απειροι τσαμπουκαδες. και σημερα μου δηλωσε με πονηρο χαμογελο "α γκαγκωσω νικολα" και οταν τον ρωτησα γιατι "α κλαιει α φαει μαμ το βυζι". Αντε βγαλε ακρη εσυ τωρα...

Τζενη, μια χαρα θα πανε ολα μωρε, μην νυσηχεις, οσο μπορεις φυλαξου και θα πανε ολα τελεια!

Τζενουλα, ποτε ειχες στειλει εσυ παιδικο τον Μητσο? ποσο ηταν την πρωτη φορα και ποσο οταν πηγε σε αυτον που παει τωρα? Φυσικα ο αγγελος δεν θελέι να παει σχολειο γιατι λεει εχει παιδακια...

α, και στη δαναη εχουν βαλει ενα ποιημα στο σχολειο που του καρατζαφερη θα του σηκωνωταν η τριχα.... Τι να κανω, να μαθω στο παιδι μου αυτο το πραμα ή να τους ζητησω να της το αλλαξουν???

Καλημερα!

Πρωτη φορα ηταν οταν ειχε παει στον ιδιο με Δαναη , βασιθκα στην ουσια δεν οηγε καθολου 2 μερες απο μια ωρα 1 1/2 χρονων που ειχαμε δραματα. Μετα αρρωστησε, το αφησαμε κ δοκιμασαμε παλι περσυ αρχες Μαιου 2 χρονων κ 2 μηνων οπου κατενθουσιαστηκε. Τις πρωτες μερες εκλαιγε οταν πηγαινε ο αντρας μου να τον παρει , βρηκε παρεακι επαιζε , ειχε βαρεθει πολυ σπιτι με την γιαγια δεν την παλευε. Μετα για καμια βδομαδα ελεγε το πρωι δεν θελω σχολειο αλλα βουταγε την τσαντα να παμε. Γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα στην προσαρμογη ηταν πολυ ευκολο κ ξερεις κ τι δυσκολο παιδι ειναι ο Μητσος. Μπορει να ειναι κ οι δασκαλες τι να πω κ ενα παιδακι απο φιλικο μας ζευγαρι που αρχισε Σεπτεμβριο στα 2 , ειχε βεβαια κ Μητσο κ δεν αισθανοταν τοσο ξενος εκει, δεν ειχε θεμα. Βασικα εγω πιστευω εκει στα 2 που συνενοεισαι κ σου μιλανε ειναι η καλυτερη ηλικια για να αρχισεις. Κ ειδικα τωρα την ανοιξη που δεν ειναι αρχες σεζον κ πρπ να προσαρμοστουν πολλα παιδακια μαζι, δεν εχει κ τοσες πολλες ιωσεις ειναι καλυτερα νομιζω. Βεβαια καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλαμε την εμπειρια μου απο υπερκακομαθημενο Μητσο νομιζω πως ο σταθμος τους κανει καλο κ τα κοπινωνικοποιει γενικα.

καλημερα!

Η τουτουτουτιτσα και γω σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας !

αντε τωρα που ανοιγει ο καιρος να κανονισουμε καμια συναντηση ,13/4 ερχεται και η Λαμπρουκω και οργανωνεται συναντηση ,ελπιζω να κανονισουμε και πιο νωρις σε κανενα παρκο

αρχισαν τα οργανα με τα ποιηματακια?ευτυχως που δεν παει παιδικο δεν υπηρχε περιπτωση να βγει να το πει

τωρα που λετε για συμπεριφορες στα παιδια εγω εχω αλλο θεμα με τη Στεφανια ,οταν καποια φιλη της την τραβαει,την σπρωχνει ,της παιρνει καποιο παιχνιδι με το ζορι αποτομα αυτη δεν αντιδρα και ή βαζει τα κλαματα ή καθεται μαραζωμενη και αυτο γινεται συχνα και με ολα τα παιδακια ακομα και με τα μικροτερα ,συγκεκριμενα καθεται και τις τρωει απο ενα κοριτσακι 2 ετων πολυ μικροσκοπικο συνεχεια

με απασχολει πολυ τι θα γινει στον παιδικο ,θα ηθελα να εχει περισσοτερη πυγμη ,ενταξει δεν λεω να ηταν επιθετικη αλλα να αντιδρουσε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημερούδια κοριτσάρες μου!

Η Φίφη χθες τη νύχτα από τις 2 ξύπνια... Έκανε 2 φορές διάροια και πυρετό...

Μες στην τρελή χαρά το τελευταίο που περνούσε από το μυαλό της ήταν ο ύπνος!!!!!

Από τις 2 ξανακοιμήθηκε στις 7!!!!!!!

Εγώ βέβαια υπέρ πατρίδος...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

ωχ και σημερα πηγες για δουλεια?περαστικα της!

ο μπεμπης πηγε 2 οχι να ξυπνησει αλλα να κοιμηθει,τι κουνηματα στο καροτσι ,τι βολτες με το μαρσιππο εχω ζαλιστηκα αυτος απτοητος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

A! ποσο χαρηκε η παιδική

μικρούλα μου καρδούλα,

σαν καποια μερα η μαμα

με ειπε ελληνοπούλα

Και λίγο το'χετε παιδια

να λεγομαι ελληνίδα,

και να'χω για πατρίδα μου

την πιο γλυκία πατρίδα?

Γι'αυτό και μενα πέταξε

απο χαρά η καρδούλα,

σαν καποια μέρα η μαμα

με είπε ελληνοπούλα!

μη το πάρει χαμπάρι ο τζουτζούκος της τζουτζούκας και στείλει κάμερες στη γιορτή :tongue::tongue::tongue:

(μα πού το ανακάλυψε η δασκάλα αυτό το ποίημα? :D:D μα γελάω μόνη μου τώρα πραγματικά :D:D)

whatever, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν να έλεγε η Δανάη συνέχεια "μ@λ@κας". Αδιαφορία πλήρης...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλά τώρα τά'χω πάρει... Καταρχάς καλημέρα δεν είπα, καλημέρα λοιπόν...

Πρώτ'απ'όλα το ποίημα μου φαίνεται μεγάλο για ένα παιδάκι αυτής της ηλικίας, και καλά δηλαδή τι καταλαβαίνουν τα παιδάκια από εθνικές επετείους, προσευχές -που κάνουν στο δικό μας 2 φορές την ημέρα λες και είναι στο κατηχητικό. Σήμερα πρωί πρωί τους είχαν βάλει εθνικοπατριωτικά τραγούδια... ήμαρτον τα τρίχρονα και τα τετράχρονα... την άλλη φορά με τους τρεις ιεράρχες τους είχαν δώσει φωτοτυπίες με τους αγίους να τις ζωγραφίσουν....

τι να πεις αυτό είναι δυστυχώς το παιδαγωγικό μας σύστημα να πλάθει από νωρίς εθνικόφρονα και θρησκόληπτα πιτσιρίκια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...