Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Γυρίσαμε από ένα τελειο τριήμερο στη Νάουσα, πήγαμε με παρέα και γυρίσαμε αρκετά. Πήγαμε και στον Αγιο Νικόλαο που είναι φανταστικό μέρος και η Σοφία έτρεχε στο γρασίδι, είδαμε πάπιες, χήνες, άλογα, το καταευχαριστήθηκε!

Χρόνια πολλά στον Θοδωρή!

Τζένη ξεκουράσου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα... όμορφη μέρα εε;

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες... δεν έχω προκάνει να φτιάξω τίποτις η χρυσοχέρα να σας τρατάρω αλλά δεσμεύομαι για τις επόμενες μέρες :)

Πολύχρονη η κοκκινοσκουπίτσα Στεφανίτσα!!! Να χαίρεσαι την λιακάδα σου Βασούλα μου!

Εχθές κάναμε μια πολύ όμορφη εκδρομη στο Τατόι που είχε απ'ολα, λιγα χιόνια, αρκετή λάσπη, πολύ φύση και υπέροχο ήλιο... ο απόλυτος συνδυασμός για να το κατευχαριστηθούν τα πιτσιρίκια αλλά κι εμείς.

Το απόγευμα πήγαμε σε ένα πάρτυ στη γειτονια που τα παιδιά μου ξεπατώσανε τα φουντούνια οιμέεε... Επίσης ήταν μία κοπέλα απ'τη γειτονια που έχει έναν πιτσιρικά έξι μήνες μικρότερο απ'το σόζω. Στο παρελθόν είχε παιχτεί το εξής σε κάποια φάση τον έσπρωξε ο σόζω και άρχισε να του κουνάει το χέρι και να του λέει με τρελό ύφος ότι έτσι και ξαναπειράξεις το παιδάκι μου θα σου βγάλω τα αφτια. Σε αντίστοιχη περίπτωση που ο δικός της κατραπάκιασε τον νικόλα που ήταν εξαμηνάκι είπε ότι καταλάθως έγινε. Όπως και να χει δεν είχα πει τίποτα σε καμια απ'τις δύο περιπτώσεις. Και μου λέει το εξής ότι στον παιδικό που πήγαινε και σταμάτησε η δασκάλα είχε τραβήξει τα μαλια του μικρού τις πρώτες μέρες και μετα από λίγο διαστημα έσκασε και ένα περιστατικό με ένα παιδάκι που έφαγε σφαλιάρα στο αφτι. Και απ'τα συφραζόμενα κατάλαβα ότι δεν έκανε και τίποτα εκτός απ'το να σταματήσει τον μικρό.

Και λέω εγώ τώρα πόσο σκατένιοι μπορούμε να είμαστε στα παιδάκια και ψευτομάγκες και πόσο κότες στους ενήλικες. Δηλαδή φρικάρουμε αν ένα άλλο παιδάκι συνομίληκο αγγίξει το δικό μας αλλά περνάμε στο ντούκου αν ένας ενήλικας το κατραπακιασει... (Σοφούκα εσύ έχεις περάσει απ'τον παιδικό στο παρελθόν)

Διαφημίσεις

9bbjk5GKp0o

Μου ήταν πολύ αγαπητός ο Ρασουλης...

Kαι μένα...και τα τραγούδια του...πολύ πολύ κρίμα...:cry:

Λέγκω να χαίρεστε τον Θοδωρίκο!!:D

Όσο για τη γειτόνισσα...χμμ...:-(...τι να πω...κρίμας :(

Βασούλα να χαίρεστε την Στεφανία! Πολύχρονη!;)

Γειά σας Ρασουλόφιλες!

Κρίμα....

Έβλεπα κι εγώ στο φέισμπουκ Ρασούλη και δώστου Ρασούλη και δεν καταλάβαινα γιατί το ζώον....

Τι κάνετε;

Χρόνια πολλά στη Στεφανούλα! Στο Θοδωρή τα είπαμε!

Η Λήδα πήγε σχολείο μετά από μια βδομάδα, η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσε, με έχει σκυλοβαρεθεί!!!

Τώρα που σας πέτυχα, έχετε να μου προτείνετε ένα θέατρο που να μην ψυχοπλακωθώ, να είναι έξυπνο και γενικά να περάσω καλά?

Μυρτώ τι λες? Για σένα πάει κυρίως!

Η τελευταία παράσταση που είχα δει και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ ήταν πριν 2,5 χρόνια Η μέθοδος Gronholm http://www.myself.gr/Article/atzenta-Gronholm/13-894.html

Kάτι παρόμοιο παίζει πουθενά?:roll:

Διαφημίσεις

Τι να σου πω...εγώ δεν έχω καταφέρει να πάω πουθενά...

Αλλά θα ήθελα να δω την ''τριλογία του παραθερισμού'' στο εθνικό (αλήθεια, παίζεται ακόμα ούτε που ξέρω....εντιτ,παίζεται μόλις τσέκαρα), το ''cock'' της Κατερίνας Ευαγγελάτου, ''τα ορφανά'' στο θέατρο του Ν.Κόσμου, την Κάρμεν...πολλά, πολλά, αλλά πότε να πάω....:(

γεια σας παιδακια!

βασσουλα πολυχρονη η κουκλαρα στεφανιτσα!!! να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια,αν και θα προτιμουσα να της τα δωσω η ιδια!ποτε θα βρεθουμε ωρε???

Καλα και μεις, ομορφο το ΣΚ μας! λεγκουίν, συνηθως μαγκες στα πιτσιριακια οι κοτες το παιζουν... Εγω φρικαρω με το δικο μου ταλιμπανίδι που ειναι τελειως ακοινωνητο, ακουει οτι εκει που θα παμε βολτα θα εχει παιδακια και προτιμαει να κατσει σπιτι. Ο χτεσινος απολογισμος ηταν δυο δαγκωματιες και μια μπουφλα και απειροι τσαμπουκαδες. και σημερα μου δηλωσε με πονηρο χαμογελο "α γκαγκωσω νικολα" και οταν τον ρωτησα γιατι "α κλαιει α φαει μαμ το βυζι". Αντε βγαλε ακρη εσυ τωρα...

Τζενη, μια χαρα θα πανε ολα μωρε, μην νυσηχεις, οσο μπορεις φυλαξου και θα πανε ολα τελεια!

Τζενουλα, ποτε ειχες στειλει εσυ παιδικο τον Μητσο? ποσο ηταν την πρωτη φορα και ποσο οταν πηγε σε αυτον που παει τωρα? Φυσικα ο αγγελος δεν θελέι να παει σχολειο γιατι λεει εχει παιδακια...

α, και στη δαναη εχουν βαλει ενα ποιημα στο σχολειο που του καρατζαφερη θα του σηκωνωταν η τριχα.... Τι να κανω, να μαθω στο παιδι μου αυτο το πραμα ή να τους ζητησω να της το αλλαξουν???

γεια σας παιδακια!

βασσουλα πολυχρονη η κουκλαρα στεφανιτσα!!! να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια,αν και θα προτιμουσα να της τα δωσω η ιδια!ποτε θα βρεθουμε ωρε???

Καλα και μεις, ομορφο το ΣΚ μας! λεγκουίν, συνηθως μαγκες στα πιτσιριακια οι κοτες το παιζουν... Εγω φρικαρω με το δικο μου ταλιμπανίδι που ειναι τελειως ακοινωνητο, ακουει οτι εκει που θα παμε βολτα θα εχει παιδακια και προτιμαει να κατσει σπιτι. Ο χτεσινος απολογισμος ηταν δυο δαγκωματιες και μια μπουφλα και απειροι τσαμπουκαδες. και σημερα μου δηλωσε με πονηρο χαμογελο "α γκαγκωσω νικολα" και οταν τον ρωτησα γιατι "α κλαιει α φαει μαμ το βυζι". Αντε βγαλε ακρη εσυ τωρα...

Τζενη, μια χαρα θα πανε ολα μωρε, μην νυσηχεις, οσο μπορεις φυλαξου και θα πανε ολα τελεια!

Τζενουλα, ποτε ειχες στειλει εσυ παιδικο τον Μητσο? ποσο ηταν την πρωτη φορα και ποσο οταν πηγε σε αυτον που παει τωρα? Φυσικα ο αγγελος δεν θελέι να παει σχολειο γιατι λεει εχει παιδακια...

α, και στη δαναη εχουν βαλει ενα ποιημα στο σχολειο που του καρατζαφερη θα του σηκωνωταν η τριχα.... Τι να κανω, να μαθω στο παιδι μου αυτο το πραμα ή να τους ζητησω να της το αλλαξουν???

Αφροδίτη το σκεφτόμουν χθες...

Μην την στείλεις σχολείο τη μέρα της γιορτής....

Ή θα μπορούσες να τους πεις ότι μετά τη γιορτή τωνΧριστουγένων δεν θες να πει ποιήμα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μωρε δεν ειναι μονο η μερα της γιορτης.... Κανουν καθημερινα προβες οποτε και να μην παει εκεινη τη μερα θα πρεπει να το μαθει για να μην νιωθει ασχημα στις προβες. Το ιδιο θεμα εχω και με την συμμετοχη της στη γιορτη, οταν κανουν τα αλλα προβα αυτη τι θα κανει? Φανηκε χαρουμενη που εχει ποιημα, ηταν αναγκη να τυχει αυτη η βλακεια? Τες πα, μαλλον θα της το μαθω και ελπιζω να μη σημαδεψει τα πιστευω της:roll::roll::roll:

Δε θα τα σημαδέψει, εγώ είχα δασκάλα που θα έκανε τον Καρατζαφέρη να φαίνεται αριστερός! Το τι έχω μάθει σε τραγούδι και ποίημα δε λέγεται, οι γονείς μου ανατρίχιαζαν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...