Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αχ... δισταζω να σας κουρασω κ αλλο με αποριες... αλλα ως νεα μαμα απευθυνομαι σε εσας... ο μικρος μεχρι 3 μερες πριν καταφερνε να φαει κ μετα τον αφηνα στο κρεβατακι του κ κοιμοταν μονος του. εδω κ 3 μερες, απο το πρωι μεχρι το μεσημερι θελει να ειναι στο στηθος, το οποιο κ πιπιλα για να κοιμηθει. μολις κοιμηθει κ τον αφησω στο λικνο του, ξυπναει. η απορια μου ειναι η εξης: αφηνουμε το μωρο να κανει το στηθος πιπιλα;; στο ελενα στο τμημα μητρικου θηλασμου, μου ειχαν πει να μην το κανω αυτο κ να προσφερω το στηθος μονο για φαγητο. αλλα δεν ηρεμει αλλιως... στο μεταξυ, εχει ξεκινησει κ με ποναει αν μεινει πολυ ωρα εκει... τι να κανω;;; για αυτο ηταν ο προηγουμενος προβληματισμος μου σχετικα με την πιπιλα... θελω πολυ να συνεχιζω να θηλαζω κ αν η πιπιλα ειναι αποτρεπτικος παραγοντας, θα κανω υπομονη... τι λετε εσεις;; προσφερω το στηθος για πιπιλα ή μονο για τροφη;; (ειμαστε σημερα 28 ημερων)

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

madiadi μου, εγώ θα σου έλεγα να ακολουθήσεις τις ανάγκες του παιδιού σου...

Δεν είναι μόνο το στήθος/πιπίλα που αναζητά όταν τον αφήνεις στο λίκνο.

Είναι η μυρωδιά σου, ο χτύπος της καρδιά σου που τον ηρεμεί, η ζεστασιά σου.

Εγώ επιχείρησα να δώσω πιπίλα στην μικρή μου και δεν πήρε ποτέ!!!!

Αντίθετα βρήκε το δαχτυλάκι της!!! Μια χαρά... περιττό να σου πω ότι στους 10 μήνες το έκοψε/αντικατέστησε με το στήθος.

Ο θηλασμός δεν είναι μόνο φαγητό.

Μην αγχώνεσαι, βάλε το μικρό σου σε ένα sling και κράτα τον λίγο παραπάνω στην αγκαλιά σου ενώ κοιμάται

ή επιχείρησε να τον θηλάσεις ξαπλωμένη και να κοιμηθεί δίπλα σου σε ένα σεντόνι που έχει το άρωμά σου

και μόλις κοιμηθεί απομακρύνσου σιγά σιγά ή ακόμη καλύτερα

κοιμήσου κι εσύ μαζί του!!!

899667.png226174.png

Κοιτα, εγβ λεω να δοκιμασεις με την πιπιλα, δεν θα την παρει αμεσως λογικα, θα χρειαστει να επιμεινεις λιγο. Αν την παρει, παει να πει οτι θελει απλα να πιπιλισει, αν οχι, σημαινει οτι θελει κατι παραπανω, ισως απλα να σου αυξησει την παραγωγη "για μελλοντικη χρηση"! Γενικα μην αγχωνεσαι και κανε οπως καταλαβαινεις. Οντως το παιδι θελει να ειναι ολη την ωρα πανω σου, αλλα και οι δικες αναγκες μετρανε... Εμενα η μεγαλη μου πηρε την πιπιλα οταν εγινε 3 μηνων σχεδον, και απο τοτε αλλαξε τελειως το παιδι, ηρεμισε πολυ, κοιμοταν καλυτερα, δε νομιζω ομως να με στερηθηκε... Ο μικρος την ειχε μαθει απο το μαιευτηριο που ηταν στην εντατική αλλα κ αυτο, οπως κ η κορη μου την πεταξαν απο μονα του μετα απο λιγους μηνες. Και αν με ρωτησεις αν κανω ποτε αλλο παιδι, θα κοιταξω να την παρει...

Σοφακι, ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο, οσο μπορεις ξεκουρασου!

Οντως βρε παιδακι μου, τι μεγεθη ειναι αυτα.... 8,9????? Και το τσουναμι, συγκλονιστικο...

μολις κοιμηθει κ τον αφησω στο λικνο του, ξυπναει.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ:

Όταν θα την έχει αγκαλιά (πχ στο στήθος) τύλιξέ τη με μια κουβερτούλα. Όταν τον πάρει ο ύπνος (καλά) άφησέ τον απαλά στο λίκνο.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

Το κάνει ο άντρας μου όταν καμιά φορά κοιμίζει το Ηλεκτράκι.

Το πήρε το κολάι και η αδερφή μου και ο κάνει με τον γιο της, ο οποίος γενικά είναι κολλημένος πάνω της.

Με τον τρόπο αυτό δεν καταλαβαίνουν την αλλαγή από τη ζεστή αγκαλιά στη κούνια.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Καλημέρα σας!

Συγκλονιστικό το γεγονός στην Ιαπωνία! Και μακάρι να είναι λίγοι οι νεκροί!

Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι...

Να μας ζήσει ο ροζοπαιδαρος! Άντε και πληθαίνει ο αντρικός πληθυσμός! Έχουμε να διαλέγουμε οι κοριτσομάνες!

Σοφούκα στεναχωρήθηκες που είναι μόνο ένα??? να ξεκουράζεσαι κοριτσάρα μου!

Μαριάντι σώθηκες... Μιλάς για πιπίλα σε αυτό το καφέ! Είναι πολύ φυδιολογικό να σε θέλει για πιπίλα... Αλλά και τη ζεστασιά σου, την αγκαλιά σου κτλ.. Επίσης μπορείς αν δεν το αντέχεις το πιπίλισμα να του δώσεις πιπίλα αλλά πρέπει να επιμείνεις για να την πάρει! Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ σαν ιδέα και δεν την προσπάθησα.. Ευτυχώς η κόρη μου έχει το δάχτυλο, ο γιος μου την είχε πάρει λίγο αλλά μετά προτίμησε το στήθος μου... Είναι κουραστικό να είσαι μια κινητή πιπίλα και γίνεται χειρότερο αργότερα όταν μεγαλώνουν. Επομένως θα σε ωφελήσει πολύ να την πάρει!

Όσο για αταξίες νομίζω ότι τα 2α παιδιά βλέπουν τα μεγάλα να κάνουν και το πιο μικρό και γι αυτό είναι πολύ πιο άτακτα και ριψοκίνδυνα! Η φίφη όλο το απόγευμα δεν κάνει τίποτέ άλλο από ελεύθερες πτώσεις από το τραπεζάκι και τον καναπέ! Και άμα τη σταματήσεις χαλάει ο τόπος! Πολύ τσαούσες οι μικρές, σκέφτομαι τους γιούς σας που θα τις πάρουν!!!!!!!!!!

Φρυνάκι, πολλά πέρασες βρε κοριτσάκι! Θα έχεις ιστορίες να λες! Θα περάσουν όλα και θα μεγαλώσει η τζουτζούκα! Μπράβο και στην Ελίζα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στον ταλιμπανακο του καφε μας! Γερος να ειναι κ παντα γαμογελαστος !

Ευχαριστω Βασουλα να εισαι καλα, μην αγχωνεσαι καλε 40 μερες κρατανε δεν λενε οι ευχες!!!

Χτες πηγα κ τουρτα στο παιδικο μολις μπηκα μεσα με το κουτι ριχτηκανε πανω μου τα παιδακια κ φωναζαν τουρτα τουρτα Δημητρακη χρονια πολλα κ αυτος καμαρωνε σαν γυφτος! Ωραια λεει περασανε κ τους αρεσε η τουρτα. Βεβαια ο Δημητρης εχει καμια 10ρια μερες λεει στον ευατρο του το χαπι μπερθντει κ να ζησεις Δημητρη ...... πανω απο 30 φορες την μερα αλλα θα το ξεπερασει. Απο οταν αρχισε τον παιδικο κ ειδε πως κανουνε παρτακια στα γεννεθλια τα περιμενε τα δικα του το καημενο ας το γιορτασει οσο θελει. Αααα ξεχασα να πω πως η τουρτα μας ηταν πατουσα , προτοτυπο ε? μολις τελειωσα με σαντιγυ κλπ εβαλε Μητσος την πατουσα του απο την ανυπομονησια του να αρπαξει καραμελακι αλλα το ψιλοεσωσα ελπιζω.

Κατα τα αλλα σημερα περιμενουμε παρεακι σπιτι κ αυριο καλα θα περασουμε. Βεβαια ειμαστε με μειον ενα ντουλαπι στην κουζινα ( εξωτερικο φυλλο ενοοω) γιατι χτες ο ταρζαν πανω στα νευρα του το εβγαλε σχεδον τεσπα θα εβγαινε καποια στιγμη να μπει πλυντηριο ευκαιρια να γινει νωριτερα....

εγω παρατηρηση πως οταν ειμαι για ωρα ορθια ψιλοποναω κ εχω χαμηλα τραβηγματακια κ εχω χεστει πανω μου, δεν προκειται να γινω καλα ποτε μου φαινετε..... Θα παω Πεμπτη γιατρο κ βλεπουμε .....

Xρόνια πολλά στον Θοδωρίκο! Λέγκω να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!

Τζενάκι, πόσων μηνών είσαι; Από ένα σημείο και μετά είναι φυσιολογικό να νιώθεις βάρος κάτω (μεγαλώνει το μωρό και πιέζει, όσο περισσότερο όρθια κάθεσαι τόσο πιο έντονο γίνεται) αλλά αυτό είναι στους τελευταίους μήνες. Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να εναλλάσσεις τις δραστηριότητες, όχι μονοκόματα ορθοστασία κλπ, ξέρεις με συχνά διαλλείματα και όχι βάρος!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Τι ωραια μερα σημερα καλοκαιρι!!!

Σοφακι ειμαι στον 6ο μηνα. Οταν ειμαι για ωρα ορθια η κανω κατι κουραστικο με πιανει αλλα εχω φοβηθει με το θεμα με τον τραχηλο που ειχε κοντυνει πριν κανα μηνα κ το παραμικρο πονακι που υπο αλλες συνθηκες δεν θα εδινε πραγματικα σημασια μου φαινεται μεγαλο. Θυμαμαι κ στο Μητσο απο τον 6ο κ μετα ειχα βαρυνει αλλα τωρα ειναι μωρε το θεμα αυτο που το σκεφτομαι συνεχεια. Οσο μπορω προσπαθω να μην κουραζομαι αλλα με ενα ταλιμπαν σπιτι δεν ειναι κ πολυ ευκολο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...