Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

xaxa, βρε τον αλεκο!!! Δεν ντραπηκε ομως να παει, εχει αυτοπεπηθεση και αυτο ειναι σουπερ! Μπραβο που περασατε καλα λενιτο. Δεν εχω παει ποτε κυπρο, γιατι δεν ειναι ωραια?

Ναι,λογικα θα εχει γεννησει η ροζι. μακαρι να πηγαν ολα καλα.

Εμεις καλα ειμαστε, εγω απεργω σημερα, "τοπικη" απεργια για την εταιρεια μου, αλλα τζαμπα τη βλεπω να παει... Και μιας και ειχα λιγο χρονο σημερα αποφασισα να γραφτω γυμανστηριο, αλλα το θεμα ειναι τις υπολοιπες μερες που θα βρισκω τον χρονο? Δεν παει ομως αλλο, δεν μπορω να κουνηθω, ειμαι σαν γιαγια. Οποτε Τζεν και Μαρινα για να προγραμματιστουμε ποτε θα πηγαινουμε!

Εξακουλουθει η ταλαιπωρια για το ληδακι, ε? Και μενα παντως οταν ειχε ο ανηψιος μου στοματιτιδα του ειχε δωσει ενα σκευασμα ο γιατρος που το εφτιαξε ο φαρμακοποιος επιτοπου και ειχε αμεσα αποτελέσματα. ωχ το κοριτσακι θα ρεψει...

Παιδικο ο μικρος Νικολας? Πως πηγε σημερα μονος του? Σκεφτομαι και γω να στειλω ον Αγγελο, μιας κ σπιτι αρχισε να βαριεται, αλλα λυπαμαι να διωξω τη κοπελα...

Οσο για τον καιρο, και γω σημερα που ειδα ηλιο μου ηρθε απιστευτη ορεξη για μαζωξεις σε παρκα και παιδικες χαρες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας όμορφες...

Λογικά τέτοια ώρα θα έχουμε αποχτήσει τον νέο παίδαρο του καφε! Κρίμα που δεν έχει καμία το τηλέφωνο της ρόζης να μας γράψει τα νέα...

Ο νικολουδάκος πήγε την πρώτη του ώρα στον παιδικό και τα πήγε θαυμάσια! Άρα όλα μπαίνουν σε μια σειρά... Αύριο θα κάτσει δύο ωρίτσες. Τα διδαχτρα όμως που αυξηθήκανε, μας πόνεσαν πολύ, και είναι κι απ'τους φτηνούς ιδιωτικούς... για να δουμε μπας και μας τσιμπήσουν σε κανα δημόσιο του χρόνου, αν και χλωμο...

ρε κοριτσια ο στρατος εχει ζωηρεψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....τι να κανω??? και παρασερνει και τις μικρες και γινεται πανικος στο σπιτι..... εντωμεταξυ ο καλυτερος του φιλος ειναι το πιο ζωηρο παιδι της ταξης... φοβαμαι οτι επιρεαζεται απο αυτον και τον μιμειται...

Να σου πω έχω την εντύπωση ότι σ'αυτή την ηλικία πάνω κάτω τα περισσότερα αγοράκια ζωηρεύουν. Το βλέπω με τα παιδάκια στις κουνιες αλλά και πιτσιρίκια από τον παιδικό που φορούσαν φωτοστέφανο μικρότερα και τώρα είναι χουλιγκάνια. Βέβαια παίζει και η μίμηση, ο παναγιωτάκος φιλος του θοδωρή που είναι αστέρι και πολύ ήσυχος, στο σχολείο ή στο σπίτι όποτε βρίσκεται με τον δικό μου δεν τον κάνεις καλά.

Στην Κύπρο πάντως κοιμήθηκε 2 νύχτες χωρίς να ξυπνήσει!

Να ένας σοβαρός λόγος για μετακόμιση στην Κύπρο!:tongue:

Περαστικά κι απο δω στο Ληδάκι!!!

Επίσης εγώ μικρή έβγαζα συνέχεια άφτρες και μου έβαζαν μελάνι... τώρα βάζω αυτό το Pyralvex αλλά τσούζει τρελά και θα βελάξει το παιδάκι. Το άλλο που διάβασα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει είναι το μέλι.

να μας ζησει το νεο μελος!!! ροζι να το χαιρεσται!

λεγκω ελπιζω να ισχυει αυτο που λενε τουλαχιστον οτι οταν ειναι ζωηρα μικρα μετα ησυχαζουν... :) (φανταζομαι και εσυ εεε???χαχαα)

α ωραια επεστρεψε και το εδιτ...

οντως το μελανι κανει καλο... επισης ενα τζελ ... αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται...νομιζω ειναι γενικα για μυκητιασεις...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά στη μικρή μας Λήδα!!!

Ζωηράδες... αναστασία μου ένα θα σου πω... ζω την ίδια σχεδόν κατάσταση

(και λέω ίδια γιατί έχω 2 και όχι 3 παιδιά)

και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον παιδικό (γιατί ο Γιώργος έχει σταματήσει από τον Οκτώβριο)

Η μικρή τον έχει για πρότυπο και ότι κάνει αυτός κάνει και αυτή

με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα κάνω καλά...

ευτυχώς δεν έχουμε σοβαρά ατυχήματα...

Ουφ, κοπελιές οι μέρες πέρασαν...

ξεκινάω δουλειά από την Τετάρτη και νομίζω ότι θα αρχίσουν οι διακοπές μου...

νιώθω ότι θα ξαναγίνω άνθρωπος...

Το Σάββατο το πρωί ξεκινάμε για Αθήνα...

899667.png226174.png

Περαστικά στη μικρή μας Λήδα!!!

Ζωηράδες... αναστασία μου ένα θα σου πω... ζω την ίδια σχεδόν κατάσταση

(και λέω ίδια γιατί έχω 2 και όχι 3 παιδιά)

και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον παιδικό (γιατί ο Γιώργος έχει σταματήσει από τον Οκτώβριο)

Η μικρή τον έχει για πρότυπο και ότι κάνει αυτός κάνει και αυτή

με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα κάνω καλά...

ευτυχώς δεν έχουμε σοβαρά ατυχήματα...

Ουφ, κοπελιές οι μέρες πέρασαν...

ξεκινάω δουλειά από την Τετάρτη και νομίζω ότι θα αρχίσουν οι διακοπές μου...

νιώθω ότι θα ξαναγίνω άνθρωπος...

Το Σάββατο το πρωί ξεκινάμε για Αθήνα...

καλα ευη ειδικα η ραφαελα κανει ακριβως οτι και ο στρατος.... του μοιαζει και στην φατσα....τι να λεμε τωρα.. η αλλη ειναι λιγο πιο υπακουη να το πω... αλλα βλεπω οτι μερα με την μερα ζωηρευει και αυτη....:rolleyes:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γέννησε η Ροζαλίτα μας??? Να σου ζήσει και ο τρίτος άγγελός σου κοριτσάκι!

Με τα υπόλοιπα, απλά υπομονή, εγώ στα δικά μου πάντως βλέπω ότι είναι με τις μέρες τους! Η μικρή μου βγήκε πιο τσαούσα νομίζω!

Καλή αρχή στη δουλειά Εύη και όλα να στρώσουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Ειμαστε καλα απο οτι φαινεται...η τομη αρχισε να κλεινει.

Τραβηξα λιγα ζορια,γιατι ματωσε Σαββατο απογευμα,μεσα στο 3ημερο και ελειπαν οι παντες.Πηγα στο νοσοκομειο της Βεροιας και ηταν μια ειδικευομενη που μονο οτι μπορει και να πεθανω δεν μου ειπε:shock:

Τελικα,απο οτι φαινεται,δημιουργηθηκε ενα αιματωμα μετα την καισαρικη το οποιο εδωσε την Τεταρτη μελανιες στην δεξια πλευρα της τομης και το οποιο ανοιξε δημιουργησε την τρυπα στην τομη.

Ο γιατρος που με παρακολουθουσε(όχι αυτος στο νοσοκομειο που εκανε την ΚΤ)ειπε οτι ημουν πολυ τυχερη που δεν γεμισε πυον και οτι επρεπε να το καθαρισουν την Τεταρτη που ειδαν τις μελανιες.

Τεσπα...περναει,τωρα κανουμε με την μαμα μου πλυσεις με οξυζενε και βγαζουμε το αιμα.Ευτυχως δεν ποναει αυτο.

Αυριο θα παω να με δει παλι ο γιατρος μου.

Επισης τραβηξα με την ΚΤ τρελους πονους,διοτι μου καναν ραχιαια,η οποια εφυγε παρα πολυ γρηγορα και ενιωθα τα παντα.Και μου λεγαν συνεχεια να μην κουναω το κεφαλι μου για 24 ωρες γιατι θα εχω πονοκεφαλο για κανενα μηνα...

Επισης ειχα και κανενα 12 ωρο μετα το χειρουργειο αιμα στα ουρα..απο τι δεν μαθαμε...ευτυχως περασε...

Μηπως κανανε πολλα λαθη ή ειναι συμπτωσεις;;:roll:

το μωρο ειχε λιγο ικτερο(βγηκε αρνητικη ρεζους και εγω θετικη) αλλα επεσε γρηγορα και ειναι οκ!Τρωει πολυ απο οτι φαινεται γιατι οι πανες ειναι συνεχεια γεματες!

Η Ελιζα καλα,χαιρεται,ερχεται την χαιδευει και την φιλαει στο κεφαλι συνεχεια!

Αυτα τα νεα μας...προς το παρον εχω κι ενα ατομο μαζι μου οταν λειπει ο Γιω.Αν κλεισει εντελως η πληγη ελπιζω να τα καταφερνω μονη μου.

Ελεν ταξιδακι στην Κυπρο;Ωραια αποδραση!

Για πες,δεν σου φανηκε πανακριβη;

Λεγκω καλη αρχη με τον μικρο σου στον παιδικο!Τι καλα που δεν κλαιει!!

Πως τα πατε με τις λιποθυμιες;

Ευη καλη αρχη!!

Μυρτω πως τα πατε με το θεμα του γατου;

Αντε καλο βραδυ κοριτσακια!!

Διαφημίσεις

Ελα, βρε Φρυνουλα τι περιπέτειες... Ευτυχως που φαινεται να περνάνε τωρα, ευχομαι να γινεις καλα πολυ γρηγορα και να ξεχασεις τις περιπέτειες σου. Μπραβο για την Ηρω που τα παει τοσο καλα (τελειο το όνομα) και μπραβο και στην Ελιζουλα που καταλαβαινει τι ομορφα που θα ειναι με την αδερφούλα της!

Ευη, καλη αρχη λοιπον στα νεα δεσομένα, ευχομαι να πανε ολα καλα. Παντως και γω, οταν ερχομαι στη δουλεια γινομαι ανθρωπος, παρα το πηξιμο, την ενταση και την ανασφάλεια, οπως και να το κανεις ξεφευγω απο τη συναναστροφη με τα μουλαν...

Ποναει η μεση μου σημερα παιδια, ποναει πολυ....

Καλημερα!

Δεν εχω εξοικειωθει ακομη με τα μελη του καφε, αλλα στα πεταχτα διαβασα για καποια παιδακια αρρωστουλικα, οποτε να ευχηθω περαστικα κ καλη αναρρωση κ να ευχηθω κ στην κοπελα που γεννησε να της ζησει το αγορακι της!! Στις υπολοιπες, σας ευχομαι να εχετε μια ομορφη μερα!!!

Να σας ρωτησω κατι, απο ποτε μπορουμε να δωσουμε πιπιλα σε μωρο που θηλαζει, χωρις να επηρεαστει ο θηλασμος;; Ο μικρος τρωει καθε 3-4 ωρες, αλλα πολλες φορες ζηταει το στηθος μονο κ μονο για να κοιμηθει κ μπορει να πιει λιγο γαλα, που μαλλον την ποσοτητα του δεν την αντεχει το στομαχι του κ καμια φορα μου κανει εμετουλι. Ποτε θα μπορουσα να του δωσω πιπιλα, εστω κ για λιγα λεπτα μεχρι να τον παρει ο υπνος;; Οσο για το υλικο της πιπιλας, συστηνετε καποιο που να μην δημιουργει συγχυση θηλης;; (χαζη ερωτηση;; δεν ξερω..)

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλημέρα!

Ωραία μέρα σήμερα!:D

Ροζαλιτάκι,να σου ζήσει ο παίδαρος!:!:

Ωχ,βρε Φρύνη! Τη μια πατάτα μετά την άλλη οι γιατροί ε?:mad: Περαστικά κι αγύριστα!

Μαριάδι, πιπίλα καλύτερα μετά τις 40μέρες, αλλά μην είσαι σίγουρη ότι θα τη θέλει κιόλας. Το υλικό δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.

Σ' εμας πάλι, η Σοφία είναι ποοοολύ πιο ζωηρή από τον Κωστή σε σκαρφαλώματα κλπ.:rolleyes: Ο Κωστής μάλλον την αντιγράφει αλλά καταχαίρεται που μπορεί -εκ των πραγμάτων- να κάνει περισσότερα και πιο δύσκολα πράγματα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Kαλημέρα κορτσούδια! Είδατε τι γίνεται στην Ιαπωνία;:(

Να μας ζήσει το καινούριο μωράκι του φόρουμ! Ρόζι, καλό σαραντισμό και να τον χαίρεσαι!

Εγώ είμαι σπίτι με άδεια! Εχθές είδα λίγο αιματάκι, είχα και τρομερό πονοκέφαλο και πόνο στη μέση, γενικά ήμουν ψιλοχάλια χθες... Πήγα στη γιατρό και μου είπε θέλει προσοχή τώρα μην έχουμε καμιά αποκόλληση και τρέχουμε μετά, οπότε κάθομαι στ' αυγά μου! Είδα και το μωρό στον υπέρηχο, χεράκια ποδαράκια και άκουσα και καρδούλα!:D (Ένα είναι!:-P:rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Σοφουκάκι μου καλή ξεκούραση... τόσους άντρες έχεις τρέξτους λίγο να σε περιποιούνται!

Κι εγώ για ιαπωνία άκουσα πρωί πρωί και με πιασε η καρδια μου... είναι κάποια μεγέθη που δεν μπορώ να τα συλάβω με τίποτα γμτ...

Μαριαδι μου μια χαρούλα τα πας με το μπεμπονάκι και το θηλασμό, μπράβο κοπελούδα μου.

Φρυνάκο μου περαστικά κι αγύριστα!!!

Η φίλη μου η Δανάη είναι πολύ καλύτερα ξεπέρασε τον κίνδυνο και την ξυπνήσανε :)

Εμεις δεν κλείσαμε μάτι το βράδυ, αλλά μιλάμε καθόλου! Και όπως φαντάζεστε μία που τον άφησα στον παιδικο και μία που πήγα και τον μάζεψα... και τώρα έχω βάλει τα πόδια στην πλάτη να προλάβω να δουλεψω λίγο μέχρι να ξυπνήσει...

φιλώ σας κοριτσάκια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...