Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου κρυφοδογματική Ροζαλίτα!

Ευτυχώς πρόλαβα να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά αύριο! Μη μασάς, θα λες, εντάξει-εντάξει και θα κάνεις τα δικά σου!

Εγώ επανήλθα μετά από εγκλεισμό 5 ημερών, ο πυρετός της Λήδας έπεσε, τελικά η ίωση της έχει κάνει στοματίτιδα, τα ούλα πρησμένα και κόκκινα και δε μπορεί να φάει τίποτα, πονάει πολύ...Το καημενούλι μου, και παραπονιόταν ''πονάνε τα δόντια μου, πονάει το μάγουλο μου'' και δεν καταλάβαινα τι διάολο είχε....

Πάω να πληρώσω τα κοινόχρηστα (άουτς!) και επανέρχομαι!

Διαφημίσεις

Τι κάνει ο μπομπιρας;;;;Άντε, σε λίγες μέρες θα ξαναγίνει ανοιξιάτικος ο καιρός, να αρχίσουμε τις τσάρκες, να δούμε και τα καινούρια μωρά επιτέλους! (τι καινούρια δηλαδή, παλιώσανε κι αυτά, εδώ έρχονται τα νέας εσοδείας!!!)

H γιατρός μου είπε ότι τίποτα ιδιαιτερα αποτελεσματικό δεν υπάρχει εκτός από ένα που τσούζει πάρα πολύ και καλύτερα να κάνουμε (να κάνει δηλαδή! ) υπομονή μερικές μέρες.....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

τελευταια και καταιδρωμενη ροζιιιι! με το καλο να αντικρυσεις το τριτο μπομπιρακι σου!

κι εμενα ο στρατουλης μου παραπονιεται χθες και σημερα οτι ποναει το δοντι-μαγουλο απο την μια μερια... παιζει να ειναι στοματιτιδα? ή κανα χτυπημα αραγε?

ρε κοριτσια ο στρατος εχει ζωηρεψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....τι να κανω??? και παρασερνει και τις μικρες και γινεται πανικος στο σπιτι..... εντωμεταξυ ο καλυτερος του φιλος ειναι το πιο ζωηρο παιδι της ταξης... φοβαμαι οτι επιρεαζεται απο αυτον και τον μιμειται...

tqj2p3.png vvtJp3.png

κι εμενα ο στρατουλης μου παραπονιεται χθες και σημερα οτι ποναει το δοντι-μαγουλο απο την μια μερια...

Αυτή την περιγραφή μου έκανε και η Λήδα....Κοίταξε τα ούλα, να δεις αν είναι πρησμένα και κόκκινα...

Σπερα!

Μυρτω, υπαρχει το Hexalen διαλυμα, καντο 1:1 με νερο και βαλτην να πλυνει το στομα της... θα ανακουφιστει.

Μπραβο στις γυριστρες φιλεναδες μου, εγω περασα το ΣΚ της μαρμοτας, κοιμόμουν συνεχεια εκτος από την κυριακη που πηγα θεατρο με την Αννα, και μετα επεστρεψα στο κρεβατι μου και την Δευτερα που εφημερευα...

σημερα σηκωθηκα με προκοπη, σκουπισα τα χιονια απο το αυτοκινητο μου και πηγα στην δουλεια...αλλα ο παιδικός της Αννας εμεινε κλειστος!

Ρόζι με το καλό!

Καλη προσαρμογη στο μικρό αβαταρ!!!

Φρυνη για πες νέα!!!!

Κατσαφααααααααααα τι συνέβη;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ας σας γράψω τώρα δυο κουβέντες γιατί αν περιμένω να ξεμπερδέψω από τη δουλειά σωθήκαμε...

Περάσαμε ωραία στην Κύπρο, τη γυρίσαμε όλη και με βεβαιότητα πλέον μπορούμε να πούμε ότι αν μεταναστεύσουμε δεν θα είναι ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς... Είδαμε τους φίλους μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάπου αλλού!

Τα παιδιά ήταν μια χαρά, ο Αλέκος ξεσάλωσε με τα φιλαράκια του (παρόλο που ήταν μεγαλύτερά του) έφαγε ότι απαγορευμένο υπάρχει, είδε ντ βι ντι με δράκους, έπαιξε νιντέντο!

Η σουσου ξετσούπισε και έχει αρχίσει τις λεξούλες! Μαμαάααα φωνάζει συνεχώς και γενικώς παρουσιάζει οξεία μαμακίαση! Στην Κύπρο πάντως κοιμήθηκε 2 νύχτες χωρίς να ξυπνήσει! Ξύπναγε βέβαια στις 7 αλλά δεν πειράζει! εδώ επιστρέψαμε στους παλιούς καλούς ρυθμούς!

Το κλου ήταν ο Αλέκος όταν περνάγαμε τον έλεγχο δαιβατηρίων στην Κύπρο, πήγε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να τος πει κάτι: "Να πιάσετε όλους τους κακούς και τους κλέφτες και να τους βάλετε στη φυλακή..."

Μα τι συνετό και λογικό παιδί! Τελικά η προπαγάνδα πιάνει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...