Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουουου τι φτιάνετε;

Η πιτσιρίκα μας είναι καλύτερα, συνεχίζει και είναι διασωληνωμένη αλλά υπάρχει βελτίωση αρα όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι και πλέον αισιοδοξοι.

Ροζάκο κοντός ψαλμός! δεν ανυπομωνείς τρελά; Ακουόγραμμα δεν κάναμε μια και γέννησα και στα δύο σε δημόσιο.

Χρόνια ταλιμπανίσια στον Μητσάκο και με το καλό το αδελφάκι το αλανάκι!

Εμείς περάσαμε σουπερ και είδαμε άπειρο κόσμο... τα ξεπατώσαμε τα μικρά αλλά δεν νομίζω να τα χάλασε και πολύ. Πετάξαμε χαρταετό, τον χάσαμε τον ξαναβρήκαμε τον ξαναπετάξαμε τον ξαναχάσαμε κλπ... γύρω στις τέσσερις φορές πέχτηκε το όλο σκηνικό.

Πήγαμε σε μασκέ παιδικό πάρτυ που ένα διχρονάκι σκατούλι στραπάτσαρε τρελά την μουρη του νικολάκι. Του μελάνιασε το μάτι (για την ακρίβεια κόντεξε να του το βγάλει) και του χάραξε το μάγουλο... η μαμά του μικρού είχε φρικάρει και πιο πολύ στεναχωρήθηκα που την είδα έτσι γιατί κατάλαβα απόλυτα πως ένοιωθε και με σκιάζει η ιδέα να το ξαναπεράσω...

Ααα και σήμερα ήρθε ο χριστόφορος και μας πήγε στο βουνό και πέξαμε χιονοπόλεμο και φτιάξαμε χιονάνθρωπο... φουουου ύστερα από τρία χρόνια ξαναπιασα χιονάκι, τρελή συγκίνηση!

Κατα τ'αλλα το μικρό κοντό κάθαρμα έσπασε την πόρτα απ'το πλυντήριο πιάτων και το μεγαλο κοντό κάθαρμα ξεπάστρεψε την τρόμπα για το λάδι.

Λέγκω, φανταστικά περάσατε! Μπράβο!!

Και τα ζουζούνια σου... λίγο μαστροχαλαστές,ε? Δεν πειράζει! Αν δεν τα χαλάσουν δεν θα μάθουν και να τα φτιάχνουν...(λέμε τώρα...)

Δεν ξέρω αν είναι που λες ανυπομονησία... Από τη μία περιμένω την ώρα πως και πως, αλλά έχω και την αγωνία... να πάνε όλα καλά, να κάνω ένα γερό μωράκι, να θηλάζει ωραία από την αρχή, να μην πονάω τόσο, κτλ κτλ κτλ...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!

Δεν σας διαβασα...

Σας ευχαριστω για τα μηνυματα και τις ευχες!!!:D

Ειχα περιπετειες,θα σας τα γραψω καποια στιγμη.Η τελευταια και ακομη εν ενεργεια περιπετεια ειναι οτι ανοιξε η τομη μου και τρεχει αιμα...

Η Ηρω ειναι καλα,κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο!

Θηλαζει,κοιμαται και γεμιζει πανες!!

Σας φιλω,καλο βραδυ!

Καλημέρα!

Τζενάκι Χρόνια πολλά στο Μητσάκο!

Ροζαλιτάκο,με το καλό. Όλα να πάνε καλά. Και που'σαι? Το ακουόγραμμα δεν είναι καθόλου απαραίτητο στα νεογέννητα.

Φρυνάκο να χαίρεσαι την Ηρώ (τέλειο όνομα)! Ωχ! Άνοιξε η τομή? Περαστικά και γρήγορα!

Σας φιλώ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Γειά σας κουμπάρες!!!!!!!!!!

Καλώς μας επέστρεψες κομπάρα... ωραία πέρασες;

Ρε Φρυνάκο πως άνοιξε η ρημαδοτομή;;; Αθηνά κι εσένα δεν είχε ανοιξει λίγο; Τρομαχτικό μου φαίνεται... Κατα τ'αλλα πως είναι οι πρώτες μέρες στο σπίτι; Το ελιζάκι τι λέει;

Εμείς ξεκινήσαμε προσαρμογή στον παιδικο... έχουμε πάει δυο μέρες από μία ώρα μαζί και αύριο θα επιχειρήσουμε μία ώρα μόνος του.

Διαφημίσεις

Ωχ τί ακούω!

Μπράβο στο ΝΙκολάκι!!!!

Άντε με το καλό!

Φρύνη μου, περαστικά γρήγορα! Καλώ γυρίσατε στο σπίτι σας!

Ωραία που τρώει η μικρή Ηρώ!

Τρέχω, θα σας πω νεότερα με την πρώτη ευκαιρία!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας κι από μένα!

Ροζαλίτα και εγώ που γέννησα στο ΛΗΤΩ μου είχαν πει ότι κάνουν αυτή την εξέταση και άλλη μία προαιρετικά, αφού μίλησα με την παιδίατρό μας αποφάσισα να μην τα κάνω γιατί όπως μου είχε πει τα αποτελέσματα είναι τελείως αμφίβολα κι αν χρειαζόταν κάτι θα το κάναμε στην πορεία. Με το καλό να γεννήσεις!

Φρυνάκο πώς άνοιξε καλέ η τομή? Καλή ανάρρωση γρήγορα!

Λέγκω μου καλή αρχή στο ΝΙκολάκο σου! Έχω διαβάσει ότι είναι καλυτερο η προσαρμογή του παιδιού να γίνεται μαζί με τη μαμά, η μικρή μου που ξεκινήσαμε πριν 3 εβδομάδες σταθμό όση ώρα με έβλεπε πλάνταζε στο κλάμα και δεν πήγαινε σε κανέναν, οπότε την πήγε μόνη της στην τάξη και λίγο μετά την είδα από τη σχισμή της πόρτας και ήταν μια χαρά με τα άλλα πιτσιρίκια. Καλή προσαρμογή στο παιδί!

Τόνια όντως επέστρεψα στη δουλειά, είναι "κάπως" τα πράγματα, δεν το περίμενα ειδικά από ίδιου φύλου συναδέλφους! Τέσπα! Το Σκ που μας πέρασε πήγαμε με μεγάλη πιτσιρικοπαρέα λίμνη Πλαστήρα και περάσαμε τέλεια!

Φιλιά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κ παλι! επανηλθα με νεα απορια!! χαχα!!

καθε φορα που θηλαζω νιωθω πολυ περιεργα.. κατ' αρχην διψαω παρα πολυ! μου δημιουργειται η αισθηση της διαψας εκεινη την στιγμη κ μπορει να πιω κ 3 ποτηρια νερο μαζεμενα. ακομη, νιωθω ατονια, ζαλιζομαι κ γενικα νιωθω πολυ πεσμενη κ κουρασμενη.. γιατι μπορει να συμβαινει αυτο κατα την διαρκεια του θηλασμου; συμβαινει κατι εκεινη την ωρα ή απλα επειδη τοτε χαλαρωνω, το νιωθω;; γενικα, δεν μπορω να πω οτι κουραζομαι ιδιαιτερα γιατι ο μικρος ειναι ηρεμος κ δεν ξενυχταμε.. τρωει περιπου καθε 3,5 ωρες κ ειναι ησυχος. επισης, να αναφερω οτι γεννηθηκε 2200 κ σημερα που ειμαστε 26ημερων ειναι 3200! δεν δινω καθολου συμπληρωμα

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλησπερα!!

Φρυνακο περαστικα μωρε να προσεχεις. Κ στην κουμπαρα μου το καλοκαιρι αλλα κ σε μια φιλη μου ειχε ανοιξει η τομη κ θυμαμαι τι ειχαν περασει. Τελειο το ονομα για την μικρη να μας πεις νεα σου οταν μπορεσεις!

Ροζακι αυριο ε? Εφτασε λοιπον η μερα! Αντε με το καλο!

Λεγκω περατσικα κ εσεις στο Νικολακι κ καλη αρχη στο σχολειο! Αντε να γινει καλα κ η πιτσιρικα να ησυχασετε!

Λενιω καλως ορισες! Περιμενουμε κ σενα νεα σου!

Εγω σπιτι σπιτι σπιτι. Εχω αδεια μεχρι 18 κ βλεπουμε. Μακαρι να μην χριεαστει αλλη απο 2 Φλεβαρη καθομαι...Βαρεθηκα, κουραστηκα ψυχολογικα, μπουχτησα μεσα στο σπιτι ουφφφ

Τζετζενακι να χαιρεσαι τον Μητσάκο!

Μαριαντι, για τη διψα ειναι απολυτα φυσιολογικα και καλο σημαδι οτι ο θηλασμος προχωραει καλα, διψαμε οταν κατεβαινει το γαλα.

Για την ατονια και την αδυναμια ετσι ενιωθα κι εγω ακριβως και στα δυο παιδακια μου, μου ερχοταν οτι σβηνω για λιγο μετα συνερχομουν. Αυτο ομως σταματαει στους 3-4 μηνες...

Ολα καλα λοιπον καλη συνεχεια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...