Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

ΡΟζι, ηρθε η ωρα? Αντε με το καλο κοριτσαρα να ερθει ο μπεμπαρος και να γινετε πολλοι! Αμα εχεις κουραγιο πηγαινε μια μερα στο μαιευτηριο και κανε μια κουβεντα για τις τιμες... Παρε κ ενα τηλ τον παιδιατρό σου και ρωτα τον για το ποιες εξετασεις πρεπει να κανει εκει και ποιες μπορει να κανεις μετα. Γιατι τοσα πολλα λεφτα το ακουογραμμα βρε παιδια? Και ειναι δυνατο να θελουν αλλη τιμη για καισαρικη?

Εγω πριν 2 χρονια στο λητω ειχα δωσει 1950 μαζι με την επισκληριδιο παντως, και υλικα και νεογνολογο... Μονο τον γιατρο πληρωσα ξεχωριστα και φυσικα την εντατική. Στη Δαναη που δεν ειχαμε εντατικη ειχα δωσει περιπου στα 2000 ολα μεσα, εκτος τον γιατρο. Αυτοι θελουν λοιπον 1990 για το κρεβατι κ το φαγητο που θα σου δινουν???

Μυρτουλι, τι κανει το φλεγομενο ληδακι?

Kαλημέρα!

Ακριβώς αυτό Αφροδίτη!! Μόνο για κρεβάτι και φαί... και τι φαί... που επειδή με την καισαρική και επειδή έχω διαβήτη κύησης με έχουν στην πείνα όλες τις μέρες... Και να έχω σχεδόν υπογλυκαιμία και αυτοί το χαβά τους! Τα'χω πάρει με αυτή την υπόθεση αλλά τι να κάνεις! Τώρα δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Θα κάνω μόνο μια συζήτηση στον γυναικολόγο μου που έιναι και μέτοχος μπας και βάλουν μυαλό! Και θα φάνε δυσφήμιση που θα πάει σύννεφο!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Βρε Ροζι γιατι δεν πας να μιλησεις απο πιο πριν με καποιον προϊσταμενο εκει μεσα? Δεν ειναι ντροπή, δικα σου λεφτα ειναι.... Δε σου λεω να κανεις παζαρια, απλα να ρωτησεις τι ακριβως σου προσφερουν με αυτα τα χρηματα που ζητανε, ειδικα απο τη στιγμη που σε μαιευτηρια της αττικής με τα ιδια λεφτα πειλαμβανονατι όλα αυτα που ειναι εξτρα εκει...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Εμεις γυρισαμε χτες νωρις το μεσημερακι βρηκαμε λιγο χιονι στο δρομο αλλα δεν ταλαιπωρηθηκαμε μπορω να πω. Βαλαμε ελυσιδες για πολυ λιγο. Κατα τα αλλα περασαμε καλα στο χωριο ο Μητσος το καταευχαριστηθηκε, ειχε κ γεννεθλια το Σαββατο κ καναμε εκει ενα μικρο παρτακι με παπουδογιαγιαδες θειους κ ξαδερφακια μιας κ ειμασταν πανω κ ολα καλα. Φετος λογω της δικης μου καταστασης δεν ειμασταν για πολλα πολλα αλλα ουτε κ για εντελως τιποτα κ αφου εκατσε ετσι αποκριες καναμε πανω μια μικρη γιορτουλα κ χαρηκε κ αυτος ! Τωρα μια τουρτα για το σταθμο λεω να κανω αλλα μετα τα χιονια μιας κ αυτες τις μερες με το κρυο δεν τον παω. Αληθεια εκτος της τουρτας παμε κ πιατα κουταλακια κλπ ?

Ροζαλιτακι με το καλο να γφεννησεις κ να πανε ολα καλα. Αντε 2 μερουλες μεινανε. Οντως με τις τιμες παθαινεις πλακα. Εγω στο Δημητρη ειχα δωσει 2 χιλιαρικα στην γιατρο κ 2750 σε 6 κλινο στο ΙΑΣΩ . Κανονικα ηταν 2300 νομιζω αλλα ειχα κανει εγω δικες μου εξετασεις παραπανω λογω της τοξιναιμιας που ειχα κ ανεβηκε το κασε. Τωρα αν δεν κανω λαθος ειναι 2100 το 3κλινο που ειναι το οικονομικο. Παντος για το ακουογραμμα 35 ευρω εδωσα επιπλεον οχι 400!! αλλα κ εκει διαχωρισμος καισαρικης φυσιολογικου δεν το καταλαβαινω!!!

Περαστικα στα αρρωστρουλικα κ δυναμη Λεγκουλι για την φιλεναδα σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,καλή βδομάδα, καλή Σαρακοστή.....Μπρρρρρρ κρύο...τουρτουρτουρ.........

Πώς περάσατε τριημεράκι?Εμείς μέσα, χαλαρά, έβρεχε κ πολύ εδώ, πού να πας....χτες πήγαμε πετάξαμε χαρταετό παραθαλάσσια, μόνο που δε μας σήκωσε ο αέρας...καλά ήταν...του χρόνου ελπίζω καλύτερα....Σήμερα ξανά δουλειά και βαριέμαι........................................................

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τζετζενάκι, Χρόνια καλά και πολλά στο Μητσάκο, να ναι πάντα καλά το παιδάκι σου και με το καλό να ρθει το αδερφάκι του!

Μαρινάκι!!Τί κάνετε?????Γύρισες δουλειά??Πώς είναι η επιστροφή???Η τοσοδούλα συνήθισε καθόλου στο σταθμό???Πώς είναι το κλίμα στη δουλειά???

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χρόνια πολλά στον Μητσάκο!

Rosalita με το καλό να έρθει το νέο μέλος!

Αφροδίτη δεν ήξερα ότι ο Άγγελος είχε μπει στην εντατική όταν γεννήθηκε!! Τι είχε;

Εμείς χτες πήγαμε στην Περαία για ψαράκι, πολύ ωραία ήταν αν και δαγκώσαμε από το κρύο. Πάντως ο κόσμος δεν πτοήθηκε, παρόλο που χιόνιζε, πατημός γινόταν στις ταβέρνες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...