Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκω περαστικά στην φίλη σου.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις η ομοιοπαθητική έχει συχνά εντυπωσιακά αποτελέσματα, δεν έχει τίποτα να χάσει η φίλη σου (δηλαδή οι συγγενείς της) να δοκιμάσουν.

Όλα να πάνε καλά εύχομαι

Βρε παλλαντινάκι μου χλωμή η ομοιοπαθητική, η κοπέλα είναι διασωληνωμένη σε καταστολή... ποιος ομοιοπαθητικός θα αναλάμβανε μια τέτοια περίπτωση; και πως θα την αναλάμβανε, μέσα στο νοσοκομείο;

Αθηνά καλή αρχη, φαντάσου το ταπεραμέντο της ρηνούλας σε αγοράκι!:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασω εσκασε κατω στο πατωμα σε χαλι, διπλα στα ποδια μου....ευτυχως δεν δειχνει να επαθε τιποτα....

θα παρακαλεσω κόρες αν εχετε χρονο να παντησετε σε αυτο το συντομο ερωτηματολογιο για τον θηλασμο

http://www.kwiksurveys.com/online-su...HNMLL_d139d5a0

γιατι ειδα αυτο

http://parents.org.gr/forum/showpost...3&postcount=83

και συγχιστηκα, αντε μπας και διορθωσουμε τα κακως κειμενα στη χωρα μας στο θεμα θηλασμος....

Παλλαντιν απιστευτο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας τσούπρες! Τι κάνετε?

Λέγκω, περαστικά στην φίλη σου! Μακάρι να συνέλθει γρήγορα!

Εμείς καλά. Περιμένω να έρθει η Πέμπτη να πάω να γεννήσω, να πάνε όλα καλά να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Bρε, κορίτσια, να ρωτήσω και εσάς... το έβαλα και στο πάρεντς, αλλά ας το πω και εδώ γιατί έχω αγανακτήσει. Πήρα κατάλογο από το Μητέρα Ηρακλείου που θα γεννήσω.

1. Σου λένε ότι στο 3ο παιδί έχεις 10% έκπτωση, η οποια όμως ισχύει μόνο για την τιμή του δωματίου. Δεν είναι μέσα γιατρός, νεογνολόγος, επισκληρίδιος, υγειονομικό υλικό, εξετάσεις για μαμά και παιδί που τυχόν χρειαστούν, βοηθός χειρούργου για την καισαρική κτλ κτλ κτλ

Τα υπολόγισα και ενώ το 3κλινο για παράδειγμα το χρεώνουν 1990 και πάνω εκεί έχουμε την έκπτωση, τελικά μας στοιχίζει όλη η δουλειά κάνα 5000!!! Έλεος δηλαδή! Μας κόψανε 190 ευρώ και κάτι έγινε! Το διαφημίζουν κιόλας????

2. Σου βάζουν στα εξτρά που πληρώνεις ακουόγραμμα για το μωρό. Έχετε κάνει τέτοιο? Και το κορυφαίο είναι ότι κάνει 450 ευρώ αυτή η μ@λ@κία!!! Και το ακόμα πιο τρελό... όταν γεννήσεις φυσιολογικά κάνει 300...

Δεν ξέρω ποιον να πρωτοβρίσω...αυτούς που τα χρεώνουν ή εμένα που θα πάω να γεννήσω εκεί την Πέμπτη??????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

καλη σαρακοστη !

πως περασατε τα κουλουμα?εμεις καναμε αποπειρα να πεταξουμε εναν αετο αλλα απετυχε ,μετα ηρθαν καποιοι φιλοι μας και πεταξαμε τον δικο τους

Ροζι στον μπεμπη εκαναν ακουστικα προκλητα δυναμικα οχι ακουογραμμα ,στη Στεφανια νομιζω πως μας ειπαν να το κανουν και εμεις τους ειπαμε να μην το κανουν οπως και καποιες αλλες εξετασεις τελειως περιττες ,που της ειχαν πιασικολε

εδω οι τιμες εχουν πεσει στα ιδιωτικα ,γιατι εγιναν 2 καινουρια με πολυ οικονομικα πακετα και ετσι αναγκαστηκαν να ριξουν τις τιμες τα παλια

αλλα κ παλι παραμενουν ακριβα πχ το ιασω παει συνολο το 3κλινο ,με την αμοιβη γιατρου στα 4000

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

roza mhn to caxneiw etsi exei h katastash, alla koyfauhka εντελώς με το οτι το ακουογραμμα στοιζιζει λιγοτεραο σε φυσιολογικο τοκετο!!! Τα παιδια της καισαρικής φαίνετια εχουν πιο δυσκολα αυτια!!!!!

Εμεις δεν θυμαμαι στο ιδιωτικο αν καναμε παντως αν καναμε στοιχιζε πολυ λιγοτερο 100 ευρω, στο Αττικο καναν με ενα ειδικο ηλεκτρονικο μηχανημα εξεταση στα αυτακια, δεν ξερω αν ειναι ακουγραμμα αυτο....

Κι εμεις καλα περασαμε εξω εννοειται δεν βγηκαμε, φαγαμε πολυκαι τωρα χαζευουμε το χιονι πο υ πεφτει τοσο πυκνο και πολυ, που αναρωτιεμαι αν θα παει δουλεια αυριο ο βαγγος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλή σαρακοστή κοριτσάκια μου!:D

kala βρε γαλατούλι που είσαι και ρίχνει πυκνό και πολύ χιόνι?

άντε να χιονίσει κι απο δω λιγάκι..

Λέγκω μου περαστικά στη φίλη σου! ρε γμτ που την έπαθε έτσι η κοπέλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...