Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

La la la la la la la la....!!!!!!!!!

Πλάκα θα έχει να μην είναι έτοιμο αύριο το διαβατήριο της Φίφης και τσάμπα τρέχω να προλάβω...

μα τί γίνατε???

Πάω να πιω λίγο κρασάκι να χαλαρώσω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημέρα!!

Ελενίτο πού πετάτε????

εμείς πάθαμε ένα ντουβρουτζά το πρωϊ, γιατί η Ολυμπιακή ανακοίνωσε αναδιάρθρωση πτήσεων (σταματούν κάποιοι προορισμοί, μεταξύ αυτών και η Βιέννη) από τέλη Μάρτη, κι εμείς έχουμε κλείσει ήδη τα εισητήρια για Βιέννη το Μάη. Ευτυχώς, θα μας τα αλλάξουν σε Austrian.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Άσε, για άλλη μία φορά διαπιστώνεται ότι είμαστε μια θλιβερή κοινωνία που βρωμάει από την κορφή ως τα νύχια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Άσε, για άλλη μία φορά διαπιστώνεται ότι είμαστε μια θλιβερή κοινωνία που βρωμάει από την κορφή ως τα νύχια...

Συμφωνώ...όπως και όλοι μας...και πάμε από το κακό στο χειρότερο...

Καλημερα τι κανετε? Πολυ ησυχια διακρινω ολες φυγατε?

Εγω ετοιμασα τα πραγματα κ σε 2 ωριτσεσ φυγαμε για χωριο. Τωρα ο καιρος δεν ειναι κ οτι καλυτερο αλλα εχουμε να παμε κανα διμηνο.

Ο Μητσακος ντυθηκε το πρωι μεχρι να πεις κιμινο. Οχι γιατι ειχε πρεμουρα να παει σχολειο αλλα πρωτον γιατι σημερα ειναι Παρασκευη κ θα παμε στο χωριο κ δευτερον γιατι ηθελε να ντυθει μασκαρακι για το παρτυ τους. Ενας γλυκυτατος κλοουν εγινε μουρλια!

Θα τα πουμε απο Τριτη λοιπον καλο τριημερο σε ολες. Φιλακια πολλα!

Αχαααααααααααα αυτό κι αν είναι εγκατάληψη... πάει το μαγαζάκι μας το κλείσαμε... που γυρνάτε καθάρματα;

Τζενάκο να περάσετε φίνα! Λενάκο ελπίζω κι εσείς να είστε στην εξωτική κύπρο και να περνάτε τρέλα!!!

Εγώ σχεδόν τελείωσα αυτά που είχα να παραδώσω και νοιώθω μια μικρή περηφάνια τολμώ να πω.

Αλλά ρε κορίτσια με έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι άλλο πράμα... μια πιτσιρίκα φίλη μου είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση με πνευμονία και δεν αντιδρά σε καμία απ'τις φαρμακευτικές αγωγές. Το καλό έιναι ότι χθες και σήμερα είναι σε σταθερή κατάσταση και στην φάση που είναι είναι πολύ σημαντικό. Σκεφτόμαστε θετικά και το Δαναάκι μας θα γίνει σύντομα περδίκι

ωχ ρε Λενιώ περαστικά στην φιλη σου, ελπιζω να το ξεπερασει ηρωικά....

Τζενη καλα να περασετε, σημερα μπηκα κι εγώ στο κλαμπ των πεσουντων μωρών εφαγε μια καλη αο το κρεβατι και ημουν διπλα εγω επεσε στα ποδια μου, εκανε μπρεικ ντανς το πουλακι μου το...το κυμα!!!!! μετα, για να με εκδικηθεί, ξηλωσε το ραφι που ακουμπαει το πληκτρολογιο και επεσε ολο πανω στο δαχτυλο μου στο ποδι.....τρελος πονος ετσι?

Πως τον κοβεις Λεγκω παει για ταλιμπαν? μα πως το εριξε το ραφι...τρελη δυναμη το τραβηξε και παρτο κατω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λέγκω περαστικά στην φίλη σου.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις η ομοιοπαθητική έχει συχνά εντυπωσιακά αποτελέσματα, δεν έχει τίποτα να χάσει η φίλη σου (δηλαδή οι συγγενείς της) να δοκιμάσουν.

Όλα να πάνε καλά εύχομαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...