Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μην ανησυχείς και δεν το παίρνει κανένας στραβά αυτό που λες...

Έχεις απόλυτο δίκιο! Γι αυτό πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτώ τί θα κάνω...

Μου τη δίνει και μόνο που δουλεύω γι αυτούς...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προχθες ξεκινησαμε κολοκυθακι-καροτο -πατατα ,τα κακα μια χαρα ουτε αιμα ουτε βλεννες αλλα εβγαλε 2-3 κοκκινες τελιτσες στο προσωπο τιποτα αλλο ομως ,μου φαινεται λιγο παραξενο αυτο να ηταν απο τη χορτοσουπα,αν ηταν τη βαψαμε τι στο καλο θα δινω?

του ειχα ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες τα φρουτα και ηταν οκ ,προχθες που ξεκινησα τη χορτοσουπα εβρασα το μηλο γιτι του εκανε λιγο δαυσκοιλιοτητα ,λετε να φταιει αυτο ?

TO mhlo δεν νομιζω να τον πειραξε επειδη ηταν βρασμενο.... Ισα ισα.... Τωρα ουτε τα υπολοιπα ειναι πολυ υποπτα. Μπορει να ηταν τυχαιο. Ξαναδωστου και δες πως θα παει. Αν τα ξαναβγαλει, δωσε του τα συστατικα ενα-ενα δλδ μια κολοκυθι, αλλη το καροτο και αλλη τη πατατα για να δεις ποιο απο αυτα τον πειραζει. απο τα τρια, εχω ακουσει μονο για το κολοκυθι αλλα μια φορα και οχι για σουρακια, αλλα για υδαρη κακα που ειναι λιγο λογικο... Για δες...

τα κακα του το αντιθετο ηταν και καπως πιο σφιχτα κια ζοριστηκε λιγο να τα κανει ,ισως να ηταν κατι που εφαγα εγω κρυφο ή που εφαγα δαμασκηνα αλλα τα ειχα φαει και πριν 2 μερες και δεν προσεξα κατι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλό μήνα!

Μου φαίνεται με αυτά που λέτε ότι καλά κάνω και δεν δουλέυω, και άδικα αισθάνομαι τύψεις. Και να δούλευα, όλος μου ο μισθός θα πήγαινε στις βενζίνες και στον παιδικό σταθμό.

Αφροδίτη, τελικά τι είχε ο Άγγελος; Πάντως το να διακόψεις την αντιβίωση πριν της ώρας της δεν μου φαίνεται καλή ιδέα, τόσα λέγονται

Διαφημίσεις

Μαμω τους ιστορικους και τις μ@Λ@κ$σμ$νες ιδεες τους για τα κ*λ*δακτυλικά αποτυπωματα το φελέκι μου μέσααααααααααααααα

γρρρρρρρρρ

Τύπου απάντηση "να το βάλεις το αποτύπωμα εκεί που ξέρεις" μάλλον δεν επιτρέπεται εε;

Καλημερα!

Αφροδίτη, τελικά τι είχε ο Άγγελος; Πάντως το να διακόψεις την αντιβίωση πριν της ώρας της δεν μου φαίνεται καλή ιδέα, τόσα λέγονται

Τι δλδ??? Επειδη ειχε και την ιστορια με τις αλλεργιες, δενθελω να επιβαρυνω το εντερακι του με αντιβιωσεις... Μιλησα χτες με τον ντοκ κ ειπε οτι δεν πειραζει κ να συνεχισουμε μονο την αλοιφη τοπικα. Βεβαια απο το βραδυ και μετα παραπονεθηκε παλι κανα δυο φορες, νομιζω ειχε φαγουρα... Μαλλον θα τον παω στον ντοκτορ σημερα... Ουφ αντρες...

Πηγα και την Δαναη σινεμα χτες. Ειδαμε τις περιπετιες του Σαμυ, δεν μου αρεσε εμενα, αλλα η μικρη ενθουσιαστηκε με το ολο θεμα. Φυσικα και καποιες στιγμες ουρλιαζε απο τον φοβο της...Μονο με τη μπαρμπι και το μικρο μου πονι δεν φοβαται μου φαινεται...

καλημερα!!!

θα σας ζαλισω, αλλα ζητω εκ των προτερων συγνωμη... λοιπον, εχω ενα θεμα που θα ηθελα την βοηθεια σας! τον μικρο τον θηλαζω ανα 3ωρο, εκτος φυσικα αν θελησει νωριτερα, που εχει συμβει να θελησει στις 2 ωρες, οποτε κ του δινω. Τον θηλαζω απο ενα στηθος σε καθε γευμα. Το προβλημα μου ειναι το εξης.. καποιες φορες νιωθω σουβλιες στην θηλη (οχι οταν θηλαζει το μωρο) κ μεταξυ των θηλασμων, το στηθος μου γεμιζει παρα πολυ κ σε ορισμενα σημεια γινεται πολυ σκληρο ή κανει γρομπαλακια κ με ποναει... επισης, χθες το βραδυ, ειχε γινει τοσο σκληρο που ο μικρος δεν μπορουσε να πιασει την θηλη κ στην θηλη (στο σκουρο κομματι) ηταν πρησμενο κ φαινοταν να εχει κατα τοπους πρηξιματακια. το σχημα τους ηταν σα να ηταν φλεβιτσες απο κατω, αλλα δεν.... τι μπορει να συμβαινει;; ειναι δειγματα μαστιτιδας αυτα;; τι να κανω;;

χθες οταν ειχε σκληρυνει τοσο πολυ το στηθος μου κ ο μικρος δεν μπορουσε να θηλασει, το εβγαζα σε πετσετες κ ξαλαφρωνα, αλλα ειναι αυτο η λυση;;

μου εχουν δανεισει ενα νοσοκομειακο θηλαστρο. μου περασε η σκεψη να βγαζω ετσι το γαλα, αλλα φοβαμαι μην γλυκαθει ο μικρος με την ευκολια του μπιμπερο..

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Mariadi, καλημέρα!

Νομίζω έτσι πως τα περιγράφεις μου μοιάζει με υπερπαραγωγή. Δεν είμαι ειδική σε αυτό... καλύτερα να σου δώσουν οι άλλες κοπέλες πιο συγκεκριμένες οδηγίες. Αν θυμάμαι καλά πάντως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς να αδειάζεις το στήθος με το χέρι στο μπάνιο σου...

Ψάξε και για υπερπαραγωγή στο πάρεντς να δεις τι γράφει. Έχουν γραφεί πολλά!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Οχι, θηλαστρο να μην βαλεις, οχι για να μην γλυκαθει ο μικρος, αλλα για να μην αυξησεςι την παραγωγη σου. Δεν θες κατι τετοιο τωρα, ειναι υπερ καλη η παραγωγη σου. Η "οπτικη" περιγραφη που κανεις μου γαινεται οκ, εκτος απο τον πονο που λες. Ειναι εντονος, συμβαινει συχνα? Μικροπονακια ειναι φυσιολοικα νομιζω (εγω ειχα) αλλα οχι ηταν πολυ στιγμιαια, οχι σε μονιμη βαση και δεν ειχαν διαρκεια.

Οσο για το φουσκωμα, αν δεις κ αρχιζει να ζοριζει, βαλε τον μικρο να φαει εστω και λιγο ωστε να ξαλαφρωσεις. Αν δεν θελει τοτε κανε αυτο που εκανες, με ενα ζεστο ντουζ και με το χερι σου, βγαλε λιγο γαλα ισα για να ελαφρυνεις και να μην πονας, οχι πολυ. Τωρα ειναι η φαση που προσπαθει το σωμα σου να ρυθμισει την παραγωγη, αν βγαζεις πιο πολυ γαλα απο οσο χρειζεται το παιδι, το σωμα σου θα παραγει κ πιο πολυ, ενω (λεμε τωρα) αν πχ εδινες και ξενο γαλα, το σωμα σου θα μειωνε σιγα σιγα την ποσοστητα που παραγεις. ΕΙναι πολυ φυσιολογικα τον πρωτο καιρο.

Οταν ο μικρος φαει απο το ενα στηθος του προσφερεις απο το αλλο? Καλυτερα να του προσφερεις και αν φαει εστω και λιγο, θα σε ξαλαφρωσει και δεν θα χρειαζεται να περιμενει 6 ωρες, ως το επομενο γευμα. Στο επομενο γευμα να ξεκινας απο τον μαστο που εδωσες τελευταιο ομως.

Νομιζω ειναι λιγο νωρις να μπλεξεις με το θεμα της υπερπαραγωγης. Θα χαθεις και θα αγχωθεις αδικα. Δεν εχει καλα "σταθεροποιηθει" η γαλουχια σου ή ακομα καλυτερα δεν εχει "ρυθμιστει" ακομα. Ειναι νωρις.

Αλλα και ετσι να ηταν παλι το ιδιο κανεις. Ή βαζεις το μωρο να φαει (καλυτερα απο το προηγουμενο γευμα του, να μη του χαλας και το προγραμμα) ή βγαζεις λιγο με το χερι. Οχι θηλαστρο παντως!

οκ... νιωθω λιγο μπερδεμενη κ αγχωμενη, αλλα μαλλον καταλαβαινω πως πρεπει να κινηθω.. σας ευχαριστω για την βοηθεια..

συμπληρωμα δεν δινω κ μεχρι στιγμης εδινα απο εναν μαστο σε καθε γευμα, οποτε αν καταλαβαινω καλα, πρεπει να τον βαζω εστω κ για λιγο κ απο το αλλο.. δλδ να ξεκιναει με το ενα κ οταν φαινεται οτι εχει τελειωσει, προσπαθω κ το αλλο;;

χθες, αυτο που εκανα ηταν το εξης.. επειδη πεινουσε κ δεν μπορουσε να πιασει, εβγαλα το γαλα σε πετσετες, τον εβαλα λιγο απο το αλλο στηθος να ηρεμησει λιγο κ τον ξαναπροσπαθησα στο αρχικο. καποιες φορες, μπορει να δεχτει να αλλαξει στηθος. αν ομως εχει χορτασει μου σουφρωνει τα χειλη κ δεν τον ξεγελας με τπτ!!:lol::lol::lol:

δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτο καποια φλεγμονη ή εστω κατι για το οποιο το παιδι δεν κανει να πιει το γαλα μου, ετσι; δεν θελω να του κανω κακο εν αγνοια μου..

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλημερα!

Τι δλδ??? Επειδη ειχε και την ιστορια με τις αλλεργιες, δενθελω να επιβαρυνω το εντερακι του με αντιβιωσεις... Μιλησα χτες με τον ντοκ κ ειπε οτι δεν πειραζει κ να συνεχισουμε μονο την αλοιφη τοπικα. Βεβαια απο το βραδυ και μετα παραπονεθηκε παλι κανα δυο φορες, νομιζω ειχε φαγουρα... Μαλλον θα τον παω στον ντοκτορ σημερα... Ουφ αντρες...

αν μιλήσατε με τον γιατρό ΟΚ, νόμιζα ότι μόνη σου την σταμάτησες.

Έχω ακούσει ότι αν δεν πάρουμε όλη την αντιβίωση, και σταματήσοουμε νωρίς και επιβιώσοουν κάποια βακτήρια, τότε αυτά γίνονται ανθεκτικότερα στην αντιβίωση και υποτροπιάζει η ασθένεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...