Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλώς ήρθε! Να ζήσει το μικρό κοριτσάκι, που μάλλον θα είναι μικρό για πολύ λίγο καιρό!!

Τάτι θηρίο, 30 κιλά;; Πρέπει να ήσουν τουίγκι πριν ή να τα έχασες αμέσως, γιατί όταν σε είδα ήσουνα μια χαρά!

Ντανσεμακι κατσε στα αυγα σου δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραγματα.....κ εγω τα ιδια αλλα ειμαι σπιτι με αναρρωτικη ....

Προσπαθώ μωρέ, αλλά έχω αναλάβει πολλά και δε θέλω να κρεμάσω κανέναν... Έχεις κι εσύ συσπάσεις; Πονάνε; Εγώ δεν ανησυχούσα στην αρχή γιατί και στη Σεμέλη είχα από νωρίς, αυτήν την φορά όμως πονούσαν και τρόμαξα λιγουλάκι γιατί με απείλησε και με εισαγωγή στο νοσοκομείο. Τελικά οκ νομίζω, με πλάκωσε και στο μαγνήσιο και μειώθηκαν πάρα πολύ. Πιστεύω να τη γλίτωσα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(ευτυχώς όχι αναμένο!!!)

Όσο περισσότερα θαυμαστικά βάζεις τόσο λιγότερα πειστική γίνεσαι κοπελιάαα:tongue:

Καλημέρα μικροι μου λουκουμάδες

Ευχαριστώ για τις ευχές σας παααααρα πολύ... έχω χαρή πολύ, ήταν μεγάλη τύχη αυτό που έκατσε, δεν ξέρω πως θα εξελιχθει αλλά δεν με ενδιαφέρει αρκεί που έγινε μια αρχή

Δανάη πρόσεχε λεμεεεεε... Δεν χρειάζεται να κρεμάσεις κανέναν απλά να κόψεις λίγο ταχύτητα και φορτσάρεις στο τέλος που δεν θα σε νοιάζει αν θα γεννήσεις στο πλατό και θα είσαι μια σέξι μπετονιέρα

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλο μηνα να εχουμε.

Λεγκω μπραβο για την δουλιτσα τελεια. Μην αγχωνεσαι βρε για τα αποτυπωματα τι τον εχεις εκει τον Θοδωρη!!!

Προσπαθώ μωρέ, αλλά έχω αναλάβει πολλά και δε θέλω να κρεμάσω κανέναν... Έχεις κι εσύ συσπάσεις; Πονάνε; Εγώ δεν ανησυχούσα στην αρχή γιατί και στη Σεμέλη είχα από νωρίς, αυτήν την φορά όμως πονούσαν και τρόμαξα λιγουλάκι γιατί με απείλησε και με εισαγωγή στο νοσοκομείο. Τελικά οκ νομίζω, με πλάκωσε και στο μαγνήσιο και μειώθηκαν πάρα πολύ. Πιστεύω να τη γλίτωσα.

Ναι ποναγα κ εγω γι αυτο σου λεω κ αισθανομουν χαμηλα σαν βαρος κ τραβηγμα. Ειχα σπασμους κ ανεβηκε ο τραχηλος που αν συνεχιζοταν ετσι θα ηταν γεννα που σε αυτη την φαση δεν γινεται. Κ εγω τα ειδα ολα γι αυτο μαζευτηκα. 3 φορες την μερα επι 2 τα μαγνησια κ κατι αλλα κ ξεκουρασκ κ ειμαι καλυτερα. Μωρε ειμαστε πολυ νωρις ακομα δεν ειναι για τετοια. Μην ζοριζεσαι τοσο πολυ η δουλεια δεν τελειωνει ποτε κ ουτε θα το αναγνωρισει κανενας αν παθουμε τπτ στο τελος.Πανω απο ολα τωρα η υγεια μας κ του μωρου.

Καλημερα !

Να μας ζησει ο φρυνοκοριτσαρος !

Μαρινα καλη αρχη στη δουλεια !μην ανησυχεις θα φροντισουν να σε βαλουν στο κλιμα γρηγορα οι συναδερφοι

Μπραβο Λεγκ με τη δουλεια !τωρα που εγινε η αρχη θα πηγαινουν καλυτερα τα πραγματα

Ντανσεμ και Τζενη μην το παρακανετε με τη δουλεια ,να προσεχετε πολυ αυτο που προεχει ειναι η υγεια η δικη σας και του μωρου σας

Εγω τελειωσα τα μαθηματα οδηγησης και απο προχθες το παιρνω μονη μου!ειμαι πολυ χαρουμενη

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

η Αφροδιτη που ειναι ?οποτε θελω να τη ζαλισω δεν μπαινει

προχθες ξεκινησαμε κολοκυθακι-καροτο -πατατα ,τα κακα μια χαρα ουτε αιμα ουτε βλεννες αλλα εβγαλε 2-3 κοκκινες τελιτσες στο προσωπο τιποτα αλλο ομως ,μου φαινεται λιγο παραξενο αυτο να ηταν απο τη χορτοσουπα,αν ηταν τη βαψαμε τι στο καλο θα δινω?

του ειχα ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες τα φρουτα και ηταν οκ ,προχθες που ξεκινησα τη χορτοσουπα εβρασα το μηλο γιτι του εκανε λιγο δαυσκοιλιοτητα ,λετε να φταιει αυτο ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Σωστα, ΛΕνιτο, θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα... Εχουμε καιρο ακομα ομως!!!

Φρυνακι και απο δω τις καλυτερες ευχες για το νεο μελες! Να την καμαρωνεται και να ειστε μια πολυ ευτυχισμενοι οικογενεια!

Ο Αγγελουκος ειναι καλύτερα, του σταματησα και την αντιβιωση μιας και δεν αντεχα το μαρτυριο να τον βαζω κατω και να του τσακιζω τα κοκαλα για να την παρει...

Γεια σου ρε ντανσεμ με τα πολλα κιλα που σου περισεψαν... Πλακα κανεις??? Εγω πάντως και 30 να επαιρνα στις εγκυμοσυνες δεν θα με πειραζε, μετα γινεται να ημουν ενταξει???

Στη δουλεια ειναι πολυ βαρυ το κλιμα σημερα. Ελειπε ενας συναδελφος καμια δεκαρια μερες αδικαιολογητα, κινησανε απο δω διαδικασιες γιατι ανυσηχησαν και τον βρηκε η αστυνομια σπιτι του νεκρο. Πιο τραγικο μου φαινεται που δεν τον αναζητησε κανενας αλλος παρα μονο οι συναδεφλοι... 52 ετων σε αριστη (ζηλευτη) οικονομική κατασταση...

σας φιλώ

Πωπω ρε Αφροδιτη τι λες τώρα;;; Τι πίκρα είναι αυτή γμτ; Τι μοναξια; Μα συγγενείς δεν είχε; φίλους; κοπέλα; κρίμα κρίμα...

Λενάκο με τις υγείες σας... πολύ τσουχτερο το ρημάδι το 31... και τι δηλαδή; πρέπει να λες πάλι καλά; ή ευχαριστώ που δεν μου κόψατε περισσότερο; γρρρρρρρρρρρρρρρρ

Καλές τσάρκες Βασουλι μου!

και τι δηλαδή; πρέπει να λες πάλι καλά; ή ευχαριστώ που δεν μου κόψατε περισσότερο; γρρρρρρρρρρρρρρρρ

χμμμ επειδή μπορεί να φανεί κάπως αυτό που γράφω, δεν απαντάω σε κάτι, απλά μονολογω για την κατάσταση που επικρατεί και που έχουν όλα τα λαμόγια την απαίτηση απ'τον κόσμο να τους λεει ευχαριστώ για τα ψίχουλα που τους δίνουν, για τις περικοπές ή που δεν τους έχουν απολύσει ακόμα... η δουλεια όλο και πλησιάζει τη λογική του χόμπυ... σε λίγο θα τους πληρώνουμε κιόλας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...