Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωωωωωω, τι ωραία!!!! Καλωσήρθε το δεύτερο φρυνοκόριτσο!!! Να σας ζήσει!!!!

ΣΚξκλσηδξφ προσπαθώ να έρθω στα ίσα μου, μετά από ένα εξαιρετικό πρωινό γκρίνιας με τη Λήδα και ένα φρικτό πιάσιμο που με έχει πεθάνει στον πόνο...

Είδα ένα ωραίο έργο στο θέατρο χθες, αλλά δε το συστήνω γιατί σήμερα τελειώνει. Πάντως, δώδεκα παρά ένα, σαν καλό κοριτσάκι, και πρωτού η άμαξα μεταμορφωθεί σε κολοκύθα, είχα γυρίσει στο σπιτάκι μου...Ο Μάριος ούτε κιχ, ααααα, τα μισά λεφτά θα του δώσω του σούπερμαν!

Καλημερα κ καλη βδομαδα να έχουμε!

Φρυνακο να σας ζησει κ η δευτερη κορουλα! Οτι το σκεφτομουνα τωρα οτι αυτη την ωρα πρεπει να εχεις γεννησει!

Ντανσεμακι κατσε στα αυγα σου δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραγματα..... κ εγω τα ιδια αλλα ειμαι σπιτι με αναρρωτικη .... Τι μας λες κ εσυ για τα κιλα κ αλλα 10 να παρεις εχεις περιθωρια μια σταλιτσα ανθρωπος 40 κιλα.

Καλημέρα!

Χιπ χιπ ουραααααααααααααααα για το φρυνοκόριτσο!!!

Ντανσεμ από εδώ το κλάμπ της τροφαντής εγκύου: 20 στην Άννα και 30+ στον Αντρίκο! είμαι υπερβολική, το ξέρω!

Και από εδώ γκρίνια το πρωί, επίσης είχαμε και το τρομερό: Γιατίιιιιιιιιιιιιι με κατέβασες εσύ στο σχολικόοο, θέλω το μπαμπάαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Οι παλιοί καιροί φύγανε, άρχισε η εποχή του μπαμποκολλήματος!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Θα κάνω πάρτυ, αδελφές μου, πάρτυ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Αααα, Τάτη είναι μάλλον το σύνδρομο της Δευτέρας η σημερινή γκρινίαση....

Όσο για τη μπαμποπροσκόληση, αμην και πότε, όποτε μου λέει ''θέλω το μπαμπά μου'', ''αβεκ πλεζίρ κοριτσάκι μου!''

Φτιάχνω λουλουδάκια, με τα δυό χεράααααακια! Μουτς!

Φρυνάκο μου να χαίρεσαι το πλασματάκι σου!!! Καλως μας ήρθε και το νέο ανθρωπάκι :) Περιμένουμε με ανυπομονησία το μέγεθος της πατούσας

Καλημέρα κοριτσάρες ολες καλά; Εντάξει οι γκαστρουλες μας; Πωπω μισώ τη δευτέρα, κι ήταν τόσο ωραία το σκ...

Φεύγω σε λίγο γιατί έχω ραντεβου με την αφεντικίνα γιατί θα μου δώσει καινουργια δουλεια... έχω λιγουλάκι άγχος.

Ξεμπέρδεψα και με εφορία και τέβε έκλεισα βιβλία και μας έφυγε κι αυτό το άγχος.

Φεύγω σε λίγο γιατί έχω ραντεβου με την αφεντικίνα γιατί θα μου δώσει καινουργια δουλεια... έχω λιγουλάκι άγχος.

.

Έμπαινε Λέγκω! Μη φοβού τίποτα λέμε, το 'χεις!!!!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Φρυνάκο να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Γερό και ευτυχισμένο να είναι!

Σήμερα 1η μέρα στη δουλειά, γιατί νομίζω ότι είμαι τελείως αλλού? Τέσπα θα προσαρμοστώ πού θα πάει!

Άντε Λεγκούλι να μπούνε και για σένα όλα σε μια σειρά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά, ο σούπερμαν έχει δώσει ρέστα. Κοιμήθηκε με τηλεκοντρόλ στο χέρι και τσιγάρο στο στόμα! (ευτυχώς όχι αναμένο!!!). Η προσωποποίηση της ντεκαντάνς!!!

Πάω για ύπνο, τον έβγαλα φωτογραφία για να τον εκβιάζω. Η να τη στέλνω σε όποια φοιτητριούλα του την πέσει στο μέλλον!!! Χεχεχεχε είμαι σατανική.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...