Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

το πρωι εφαγε και ο μπεμπης μια τουμπα απτο καροτσι ,εφυγε με το κεφαλι κατω :(...ετσι για να μην σπασουμε την παραδοση ,παιδι δικο μου και να μην εχει τουλαχιστον μια τουμπα στο ιστορικο του ?

και ειδα και επαθα να συνεφερω την μανα μου που κοντεψε να παθει εμφραγμα απτην τρομαρα της γιατι ηταν μονης της ,εγω ημουν εξω για ψωνια

ροζι 7 κιλα μονο ? και γω στον μπεμπη μονο 9 ειχα παρει και εφυγαν αμεσως μετα το μαιευτηριο ,τα υπολοιπα που δεν λενε να μεινουν ειναι τα 5-7 που ειχα προ εγκυμοσυνης

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Γύρισα χτες από Ξάνθη μετά από ένα άσχημο περιστατικό που είχαμε με τον πατέρα μου. Όλα καλά τώρα.

Σας διάβασα πολύ βιαστικά και επειδή πήρε το μάτι μου ότι μιλάτε για συνταγές κοιτάτε τι σας έχω!

Οι πιο διάσημες καριόκες της χώρας επιτέλους στέλνονται και ταχυδρομικά!!!!:Dhttp://ebloko.gr/kariokes

http://ebloko.gr/papaparaskevas

Ωχχχ Βασω φανταζομαι τρομαρα που θα πηρε η μανα σου. Ειναι κ πολυ ψυχραιμη σαν την δικια μου σαν να την βλεπω ......

Τατι αυτο το κορμο τον φτιαχνω κ εγω πολυ καλος ειναι!

Οχι καλε μετα το φαγητο ειχαμε το ατυχημα με το πορτατιφακι στο δωματιο του. Νευριασε γιατι το αναψα ( σημαδι οτι παμε για υπνο) μου τρην ειπε καλα καλα "γιατι το αναψες ε αφου δεν κανουμε νανι τωλα ε μαμα γιατι?" κ μετα το εβγαλε κ πηγε με δυναμη να το ξαναβαλει δεν καταλαβα ακριβως κ πεταξε σπινθιρες κ πεσανε ολα τα φωτα κλπ κ την ακουσε ελαφρως απο το ρευμα. Ισχυριζεται οτι το ρευμα τον χτυπισε στο ματι .... Παρεπιπτοντως το σημαδι στο ματι απο τοτε απο το σκαμπο ακομα δεν εχει φυγει σχεδον 1 1/2 μηνα τωρα ...

ροζι 7 κιλα κι εγω στις 36 εβδμαδες, μετα τις 2 επομενες ομως πηρα αλλα 3 !!!! χαχαχαχαχαχαχα 10 συνολο, εφυγαν κατευθειαν 2 βδ μετα την επιστροφη στο σπιτι, και μου εχουν μειενι οπως λεει και Η Βα σω αυτα που ειχα παρει προ εγκυμοσυνης (7 περικαλω....) ειμαι 67 τωρα θελω να παω 62 οπωσδηπ[οτε και ενδεχομενως 57 που ειναι το ιδανικο μου...

Ξεκιναω απο αυριο κιολας! αν αντεξω βεβαια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ροζι 7-8 κιλα εσυ,17-18 εγω!!!χαχα!!

κοριτσακια ευχαριστω για τις ευχες...ελπιζω να πανε ολα καλα...ενα αγχος το εχω μπορω να πω,για ολα...για την ΚΤ,για το μωρο αν θα ειναι καλα,για τον θηλασμο,για την Ελιζα που θα την αφησω...για το αν εκανα καλα που πηγα στο νοσοκομειο...ουφφφφφφφφ.....

ΠΗΤ εχω 17-3 και ο υπερηχος με βγαζει 13-3.Επρεπε να διαλεξω αναμεσα στις 28-2 ή στις 8-3.Αλλά ως τις 8 ρισκαρα να με πιασουν οι πονοι μεσα στο 3ημερο και τοτε τι κανουμε;;Οποτε αναγκαστικα επελεξα 28-2.Θα ειμαι στην 38η εβδομαδα.37+4.

Αντε να περασει αυτη η βδομαδα που ερχεται...

Αφρο θα σου στειλω πμ το τηλ μου!

Κι εγω λεω να παω στην Πατσουρου Θεσνικη την Ελιζα και το μωρακι,με το καλο,και να δοκιμασω κανενα ομοιοπαθητικο στην επομενη λαρυγγιτιδα.

Ο ορος ομως πως βοηθαει τοσο πολυ;;;Δεν κανει και τπτ τρομερο.Εγω δεν τις βαζω ορο ποτέ.Φυσαει την μυτη της μια χαρα.Και σε μενα που δοκιμασα να βαλω προσφατα που ημουν μπουκωμενη,δεν εκανε τιποτα.

Οι καριοκες κορυφαιες ε;

Ελενη,μαλλον δεν σου σφιγγει καλα το μιγμα.Βαλτο στην καταψυξη να σφιξει καλα(εγω ετσι κανω) ή ασε το σιροπι να βρασει πιο πολυ μηπως για να μην ειναι τοσο υγρο το μιγμα.

Ροζι 7-8 κιλα εσυ,17-18 εγω!!!χαχα!!

E, καλά, αν έπαιρνα εγώ τόσα κιλά θα ήμουν σαν μπάλα! Μην ξεχνάς ότι είμαι και μισή μερίδα άνθρωπος!! Εσένα ούτε που θα φαίνονται!

Όσο για τον ορό, να σου πω, εμείς χρησιμοποιούμε το θαλασσινό νερό τύπου φισιομερ.... Έχω σωθεί προσωπικά από άπειρες ιγμορίτιδες και τα παιδιά συνήθως ξεπερνούν εύκολα τα μπουκώματα χωρίς να γυρίσουν σε ωτίτιδες κτλ κτλ... Αλλιώς καθαρίζει η μύτη με αυτά. Με το φύσημα όλο και κάτι μένει...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ο ορος ομως πως βοηθαει τοσο πολυ;;;Δεν κανει και τπτ τρομερο.Εγω δεν τις βαζω ορο ποτέ.Φυσαει την μυτη της μια χαρα.Και σε μενα που δοκιμασα να βαλω προσφατα που ημουν μπουκωμενη,δεν εκανε τιποτα.

υπαρχουν φλεμματα που κολλανε στον λαιμο κ δεν φευγουν με το φυσημα, και αυτα προκαλουν βηχα. ο ορος τα διωχνει κ αυτα. Πολλες κρισεις βηχα (ειτε νυχτα ειτε οχι) εχουν σταματησει με τον ορο. Απλα τωρα δεν καθεται με τπτ να της βαλω....

Ουφ ο Αγγελος εχει πρησμενο πουλακι κ ποναει πολυ. Δεν μπορει να ανεχτε να τοβν αγγιζει τπτ, καθεται γυμνος ξαπλωμενος με ανοιχτα ποδια ο καημενος... μια κρεμουλα μου εδωσε ο γιατρος κ περιμενουμε...

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!

Δεν προλαβαίνω ούτε να διαβάσω πολλά ούτε να γράψω. :( O Aπόλλωνας δε μ'αφήνει να κάνω απολύτως τίποτα!!

Περπάτησε κιόλας, και τώρα με τρέχει πιό πολύ :lol:

Aφροδιτάκι τι έπαθε ο Άγγελος? Αχ το καημενούλι, περαστικά του.

Σας σκέφτομαι, κι ας μη μπαίνω συχνά... Πολλές φορές μπαίνω διαβάζω, και ξυπνάει το ζουζούνι πριν προλάβω να γράψω. Δεν κοιμάτάι για πάνω από 20 λεπτά. Τα'χω παίξει τελείως.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημερούδια κοπελιές!

Χτες εφημέρευα και σήμερα ήρθα άρον άρον στο σπίτι να ντύσω και να χτενίσω και να βάψω την Άννα γατούλα γιατί και εμείς έχουμε γιορτή στο σχολείο. Μες την τρελή χαρά ήταν! Πήρε και σερπαντίντες που τις κράταγε ως κόρην οφθαλμού και έφυγε χαρωπή. Κάναμε και κόκκινα μουστάκια, βγάλαμε και τις αναμνηστικές φωτογραφίες!

Ο Αντρίκος κόβει τρελές τούφες γιατί και εκείνος εφημέρευε με τον Μικ και όλη την νύχτα στο πόδι την βγάλανε...

Πάω να βρω συνταγή κορμού, αν μη τί άλλο για να ξαναδώ την Μυρτώ να κάνει χορευτικό "Λάμπωωωωωωωωωωωωωω.........."

πάλι εγώ σαν κομήτης. felini είδες το μήνυμά μου πριν λίγες μέρες? Τωωωωωρα κατάλαβα ποια μανούλα είσαι.....είμαι βλάκας? Την άννα γατούλα δε θυμάμαι αν την είδα, θα μπω στις φωτό του σχολείου να τη βρώ...φιλιά.

mIdZp3.png

Χελόου!

Με το καλό Φρύνη, μ΄ένα γερό μωρό και γρήγορη ανάρρωση!

Τι λέτε ωρέ για τα κιλά... 7, 10, στο καφέ συλφίς έχω μπει;;; Εγώ μόλις συμπλήρωσα τον πέμπτο κι έχω πάρει αισίως 10 (και πάλι καλά, φρέναρα τώρα τελευταία), με βλέπω χαλαρά για άλλα τόσα..:rolleyes: Για να μην πω ότι στο μαιευτήριο μετά τη Σεμέλη έχασα λιγότερα από το βάρος του μωρού!!!

Για τον κορμό που λέτε φτιάχνει η μαμά μου από τη μαμά της κλπ. έναν χωρίς αυγό με μιράντα παπαδοπούλου. Βγαίνει πάντα τέλειο, αλλά νομίζω έχει ποοοολύ βιτάμ. Αν θέλετε συνταγή να την πάρω.

Εμείς κινούμασταν όλη τη βδομάδα σε γαμο-ρυθμούς, τα παντρέψαμε χθες τα φιλαράκια μας και ξεσαλώσαμε. Τώρα τους είχαμε εδώ για μεταγαμήλιο απογευματινό. Ωραία ήτανε, πολύ συγκινητικά...

Τα κεφάλια μέσα τώρα γιατί την Τετάρτη με ξέχ#3σε ο γιατρός για τις συσπάσεις και μου είπε να κάτσω στ' αυγά μου, αλλά μέχρι χθες ήταν αδύνατο.

Άντε, καλή βδομάδα μας.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημερααα και καλη εβδομαδα !

Καλα μιλαμε κατεβαζει τελειως ρολα το Σαβ/κο ο καφενες ε?

Λοιπον σας εχω σπαρταριστα νεα !!! Σε ον λαιν ανταποκριση με το νοσοκομειο Ναουσας ... ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΦΡΥΝΗ !!! Μια κοριτσάρα 3300 !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...