Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιονατη εδω....Όβερ!

Καλημερα!

χαχαχα σωστό δεν το συνδυασα με τις στολες :tongue:

Κεφάτες είστε μικρές μου τυρόπιτες;

Πρωινό ποδόσφαιρο και ειδικά με κοιλούμπα είναι πακετάκι αλλά αν μη τι άλλο κρατιέσαι σε φόρτα Ροζάκο μου

Εμείς χθες το τσικνήσαμε στο ρουφ όπου τα παιδια ξεσαλώσανε. Ο σόζω ήταν συνέχεια στην κουζίνα, στο μπαρ και στα εισητήρια και βοήθαγε (μάλλον τους τα έπρηζε αλλά δεν πειράζει) και τον νικ τον κυνηγάγανε με βάρδιες οι λοιποί θαμώνες. Όμως καταλαβαίνεται εμείς περάσαμε σουπερ και όλοι όσοι ήταν εκεί ξεπατωθήκανε... καθόλου κακό ετσι;

Εδώ ο κακός και ανθρωποφάγος λύκος με προτίμηση σε μικράκια που δεν κοιμούνται καλά το βράδυυυ και τη μέρα δηλαδή! Ουυυυυυ! Ξινό μας βγήκε το τσίκνισμα! Η μικρή πρώτη μέρα με το σχολικό στο σταθμό και εγώ έτοιμη να κουκουλωθώ κάτω από τα σκεπάσματα και να απολαύσω το τελευταίο μου πρωινό μόνη στο σπίτι αφού από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Σουπερ ακουγεται λεγκίδι!

Σημερα η Δαναη εχει την γιορτη στο σχολείο και ντυθηκε χιονατη. Ηταν η πρωτη φορα που μου ειπε "μα που ειναι το σχολικο, γιατι δεν ερχεται???" ¨-) !

Χτες εφαγε και ενα ωραιο πεσιμο ο μικρος απο την πλατη του καναπε κ εσκασε με το κεφαλι, μαλλον με το πισω μερος.... Ακομα ακουω τον ηχο που εκανε και μου κοβονται τα γονατα... Ευτυχως δεν ειχε μετα τιποτα δειγματα...

Οσο για το ποδοσφαιρο... μαρη Ροζι, φαινεται καθολου η κοιλίτσα σου?

Περαστικα στον γαμπρουλι μου!

Καλά, με το ποδόσφαιρό, μην φανταστείτε ότι κάνω και τίποτα αεροπλανικά! Καθιστή είμαι στην καρέκλα και του κλωτσάω την μπάλα για να μπει γκολ σε ένα τέρμα που έχουμε ορίσει. Η κοιλιά είναι σχετικά μικρή, αλλά πολύ κουραστική μπορώ να πω. Κιλά έχω πάρει 7-8. Με πιέζει όμως ο μούργος στα πλευρά συνεχώς! Προσπαθεί να απλωθεί ο καημένος όπως φαίνεται...

Κούκλα θα είναι η Δανάη χιονάτη!! Το Μάνο να δω τι θα κάνω που δεν θέλει να ντυθεί ούτε για αστείο! Χτες τους ντύσανε στο παιδικό γατάκια και μπήκε στο σπίτι με ένα απελπισμένο ύφος και το πρώτο που μου ζήτησε ήταν να του βγάλω τα αξεσουάρ και να τον ξεβάψω... Κάπως τον αγχώνει όλο αυτό νομίζω.

Μαρίνα, από Δευτέρα δουλειά??? Καλή αρχή!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημερούδια κοπελιές!

Χτες εφημέρευα και σήμερα ήρθα άρον άρον στο σπίτι να ντύσω και να χτενίσω και να βάψω την Άννα γατούλα γιατί και εμείς έχουμε γιορτή στο σχολείο. Μες την τρελή χαρά ήταν! Πήρε και σερπαντίντες που τις κράταγε ως κόρην οφθαλμού και έφυγε χαρωπή. Κάναμε και κόκκινα μουστάκια, βγάλαμε και τις αναμνηστικές φωτογραφίες!

Ο Αντρίκος κόβει τρελές τούφες γιατί και εκείνος εφημέρευε με τον Μικ και όλη την νύχτα στο πόδι την βγάλανε...

Πάω να βρω συνταγή κορμού, αν μη τί άλλο για να ξαναδώ την Μυρτώ να κάνει χορευτικό "Λάμπωωωωωωωωωωωωωω.........."

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ροζαλίτα έφτασες στο τέλος! Δεν το πιστεύω- κλασσικά -πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!!! 7-8 κιλά ρε κοπελιά? Πώς τα λες έτσι? Τόσα μου περισσεύουν χωρίς να είμαι έγκυος!

Τα γατούλια θα είναι σκέτα κουκλιά τα φαντάζομαι! Εγώ είχα φάει κόλλημα να τα ντύσω κάτι σχετικά ευκολοφόρετο και κάπως να συνδυάζονται, τελικά βρήκα κάτι στολές ινδιανάκια αλλά μάλλον ατυχής επιλογή για τα ξανθομπάμπαλά μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα καλημερα!

Εμεις το τσικνισαμε σπιτι μια χαρα περασαμε αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι τον Μητσο τον χτυπησε ελαφρως το ρευμα...

Προσπαθω εδω κ δυο μερες να βρω στολη αποκριατικη κ δεν βρισκω τιποτα τι να κανω βοηθεια!!!! που να παω βρε κοριτσια να βρω μια στολη της προκοπης κ οχι μπατμαν κ ζορο? Στα τζαμπο περιττο να σας πω οι ελαχιστες που εχουν απομεινει ειναι καρακιτς κ κακασχημες. Πηγα κ σε 2-3 μαγαζια με αποκριατικα Α. Παρασκευη κ Χαλανδρι αλλα δεν βρξκα τπτ. Με βλεπω παλι να καταληγω Μαρουσι στο μαγαζι διπλα απο την δουλεια που του παιρνω καθε χρονο κ βαριεμαι. Την γιορτη στο σχολειο εμας την εχουνε την αλλη Παρασκευη. Ελπιζω να καταλαβε καλα ο τασος κ να μην ειναι σημερα κ να τον πηγα χωρις στολη αλλα τι στο καλο θα τα εβλεπα τα παιδακια ντυμενα ....

Βασικα ο Μητσος θελει να βρουμε στολη αστεριξ κ οβελιξ ... κ τα δυο μαζι δεν κανει διακρισεις ....

Πηγαμε κ γιατρο χτες ο σπορος ολα καλα , ο τραχηλος μου επισης επανηλθε κ δεν κανω καθολου σπασμους αλλα μου εδωσε αλλες 10 μερες αδεια να το σιγουρεψουμε. Οποτε σπιτι μεχρι 9 Μαρτιου κ βλεπουμε.

Ροζαλιτακι μονο 7 κιλα? Μπραβο βρε θηριο !!!

Διαφημίσεις

Κορμός για Μυρτούλα όπως το κάνω εγώ κουτουρού ... Λιώνεις μισό βούτυρο, 1 κούπα ζάχαρη (κ παραπάνω αν θες), κακάο... αρκετό για να μαυρίσει καλά το μείγμα... (το ρίχνω κατευθείαν από την συσκευασία οπότε δεν ξέρω πόσο βάζω ακριβώς) και δοκιμάζεις αν το θες πιο γλυκό ή πιο πικρό.... Στο τέλος αφού έχει γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα κατεβάζεις από την φωτιά να κρυώσει λίγο και ρίχνεις 1 αυγό το οποίο ανακατεύεις φυσικά.

Κόβεις στα 4, 1,5 και κάτι παραπάνω ίσως πακέτο πτι μπέρ και τα βρέχεις με γάλα (όχι πολύ να παπαριασουν), αν θες προσθέτεις και κονιακ. Ρίχνεις την σοκολάτα απο πάνω και παίρνεις μια λαδόκολλα, το στρώνεις ωραία και καλά και το σφίγγεις και βάζεις κατάψυξη. Στη μισή ώρα ή και παραπάνω όταν έχει αρχίσει να παγώνει το ξαναφορμάρεις να στρογγυλοποιηθεί

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημέρα μικρές κορμάρες μου (εκ του κορμού της φελίνι :P )

εμείς τη γιορτή την έχουμε την άλλη Παρασκευή στο σχολείο, άλλωστε η στολή του δεν είναι ακόμη έτοιμη, την φτιάχνει η γιαγιά. Βλέπεις παρήγγειλε να ντυθεί Ντιέγκο-διασώστης ζώων :rolleyes:

Θέλω φωτό από παιδάκια-μασκαράκια!!!!!!!!!

Σήμερα είδα και τη Μυρτώ στον παιδικό με τον Λουκουμάριο, ένα έχω να σας πω: ο πιτσιρίκος έχει γίνει τρελό αγόρι! πολύ κούκλος λέμε! έχει σγουρήνει και το μαλλάκι του... Λουκουμάριος όνομα και πράμα!:D

Ρίχνεις την σοκολάτα απο πάνω και παίρνεις μια λαδόκολλα, το στρώνεις ωραία και καλά και το σφίγγεις και βάζεις κατάψυξη.

κάτσε γιατί δεν κατάλαβα, ποια σοκολάτα; το μίγμα με το κακαό εννοείς; και το ενώνεις με τα μπισκότα τα βουτηγμένα στο γάλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...