Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Φρύνη με το καλό.Περιμένουμε νέα σας!

Λεγκάκι, μπράβο για το Νικολιό και για το γιατρό.:D

Σχετικά με το βραδυνό βήχα τώρα. Εδώ και 4-5 μέρες η Σοφία ~2 ώρες μετά που θα κοιμηθεί αρχίζει να βήχει, βήχει, βήχει,βήχει, μέχρι που ξυπνάει. Δεν έχει ιδιαίτερα μύξες ή κάτι. Της έδωσα νεράκι, τίποτα.Την σήκωσα, τίποτα. Της άνοιξα παράθυρο, τίποτα. Της έβαλα ορό στη μύτη και σταμάτησε!!! Μετά κοιμάται μια χαρά και δεν ξαναβήχει μεχρι το πρωί (ξυπνάει για άλλους λόγους:tongue:)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας εχει σκισει ο αρσενικος , νομιζει οτι ο ερωτας ειναι η γκομενα του ή η μανα του και γω η δουλάρα του . Εχουμε προσπαθησει με το καλο , με το κακο αλλα αποτελεσμα μηδεν ! Η θηλυκια , γυναικα παιδι μου , στην κοσμάρα της δεν εχει επηρεαστει καθολου απο τιποτα .

Λαμπρινούλα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και φιλάκια!!!

Παιδιά, άλλαξα την συμπεριφορά μου απέναντι στο γάτο! Και δουλάρα θα γίνω προκειμένου να μη μου κατουράει το κρεββάτι! Θα του κουβαλάω το πρωινό σε δίσκο και θα του τρίβω τις πατούσες, θα γίνω χαλί να με πατήσει, αρκεί να σταματήσει αυτό το κακό!!!

Το πήρα απόφαση, έχω τρία παιδιά (ο Σάντσο δε μετράει γιατί είναι αυτάρκης...είναι και λίγο ηλίθιος εδώ που τα λέμε, είχε πέσει από τον 4ο όταν ήταν μικρός!)....Στοργή και προδερμ λοιπόν και στα τρια, έλα εδώ αγαπούλη μου, δεν πειράζει που μου ξύπνησες το Μάριο, έλα εδώ να σε χαιδέψω τσουχουτσουχουτσου, γατούλι εσύ γλυκέ....

Πέρα απο την πλάκα, μέσα σε αυτές τις μέρες που συμπεριφέρομαι σαν να μου έχουν κάνει λοβοτομή, άλλαξε και η συμπεριφορά της Λήδας απέναντι στις γάτες, όλο αγκαλιές και φιλιά είναι από κει που ούτε να τις φτύσει δεν ήθελε! Καθρέφτης μας είναι γαμώτο τα πιτσιρίκια, είναι σοκαριστικό!!!!

Elenh, eγω το μειγμα το εχω στο ψυγειο και το βγαζω και το κοβω φετες.

Χαχαχαχα, προσπαθώ εδώ και ώρα να καταλάβω πως γίνετε αυτό με το φρικασέ, μου διέφυγαν οι καριόκες!!!!

Πω, πω κοριτσια έφαγα χθες ένα κορμό φτιαγμένο από τα χεράκια της γιατρίνας μας και τα είδα όλα, άρχισα να τραγουδάω Βίσση ''καιαιαιαιαιαι.....λάααααμπω απ'τη χαρά μου....είμαι ευτυχισμένη......''

Συγκλονιστικός!!!!!! Τη συνταγή, μη με ξεχνάς!!!

Α, πήρα και στολή στη Λήδα, φτηνά τη γλυτώσαμε με μια κοκκινοσκουφίτσα, περάσαμε ξυστά από διάφορα απροσδιόριστα κιτσαριά τίγκα στο στρας και την πούλια και κράταγα την ανάσα μου ''ας μη μου τα ζητήσει Χριστούλη μου!!!''....

Φρύνη με το καλό!!!!Όλα να πάνε τέλεια!

Σχετικά με το βραδυνό βήχα τώρα. Εδώ και 4-5 μέρες η Σοφία ~2 ώρες μετά που θα κοιμηθεί αρχίζει να βήχει, βήχει, βήχει,βήχει, μέχρι που ξυπνάει. Δεν έχει ιδιαίτερα μύξες ή κάτι. Της έδωσα νεράκι, τίποτα.Την σήκωσα, τίποτα. Της άνοιξα παράθυρο, τίποτα. Της έβαλα ορό στη μύτη και σταμάτησε!!! Μετά κοιμάται μια χαρά και δεν ξαναβήχει μεχρι το πρωί (ξυπνάει για άλλους λόγους:tongue:)

Nai, nai o ορος ειναι θευματορουργος. Απλα η Δαναη ειναι πολυ δυνατη για να της το βαλεις με το ζορι πια... και μεσα στη νυχτα.... δε πειθεται με τπτ λεμε!

Πέρα απο την πλάκα, μέσα σε αυτές τις μέρες που συμπεριφέρομαι σαν να μου έχουν κάνει λοβοτομή, άλλαξε και η συμπεριφορά της Λήδας απέναντι στις γάτες, όλο αγκαλιές και φιλιά είναι από κει που ούτε να τις φτύσει δεν ήθελε! Καθρέφτης μας είναι γαμώτο τα πιτσιρίκια, είναι σοκαριστικό!!!!

Πω, πω κοριτσια έφαγα χθες ένα κορμό φτιαγμένο από τα χεράκια της γιατρίνας μας και τα είδα όλα, άρχισα να τραγουδάω Βίσση ''καιαιαιαιαιαι.....λάααααμπω απ'τη χαρά μου....είμαι ευτυχισμένη......''

Συγκλονιστικός!!!!!! Τη συνταγή, μη με ξεχνάς!!!

Καλα και γω θελω κορμο. Ολα τα ωραια τα τρωτε οταν λειπω... μια το τσουρεκι μια τωρα ο κορμος....

Οσο για την συμπεριφορα της ληδας απεντι στο γατο, τι να πω....:confused::roll::roll:

Πω πω θελει πολυ προσοχη πως φερεσαι και τι λες για ολους... Ποσο μαλλον στους μπαμπαδες....

Διαφημίσεις

Λεγκω δεν σε εχω ξεχασει βρηκα ακρη για τη Γερμανια... Στη βαυαρια τουλαχιστον που ξερουμε το καλυτερο τοπ ειναι το grosshadern που ειναι πανεπιστημιακο και ειναι ολοκληρο χωριο με τεραστια κτιρια για καθε ειδικοτητα...

μαλιστα υπαρχει και κεντρο διεθνων ασθενων οπου υποδεχονται ασθενεις απο ολο τον κοσμο.

Η αλλη περιπτωση φυσκα ειναι το αντιστοιχο παιδων του μοαναχου, οπου ομως απο οτι μου ειπε η κουμπαρα μου εξειδικευμενε περιπτωσει ςκι δυσκολες τις στελουν ουτως ή αλλως εκει στο Grosshadern.

κατι μπορεσα και βρηκα δεν το κι εσυ και ο,τι θες μου λες.

http://www.klinikum.uni-muenchen.de/de/index.html

http://www.klinikum.uni-muenchen.de/de/Patienteninfo_Englisch/index.html

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πω πω θελει πολυ προσοχη πως φερεσαι και τι λες για ολους... Ποσο μαλλον στους μπαμπαδες....

Καλα σου χω το καλύτερο... ο σόζω είναι πησμένος ότι ο δίπλα σε τράκαρε... είναι χαζός αυτός λέει σε όλους τράκαρε την αφροδίτη... δεν πρόσεχε, έριξε το μηχανάκι πάνω στο αυτοκίνητο της αφροδίτης. Αποφάσισα λοιπόν να σκύλα μάνα να του πω την αλήθεια. Παιδια αλήθεια σας λέω βραχυκύκλωσε το καψερό... τον λυπήθηκα και είπα να τον αφήσω σε αυτά που πιστεύει... το καλό ειναι οτι ο ψυχασθενής γείτονας μας δεν ξέρει ελληνικά άρα και να αρχίσει να του φωνάζει ο σόζω γιατί τράκαρες την αφροδίτης μας δεν θα το καταλάβει... ελπίζω...

Πάντως σοκαριστικό επίσης είναι όταν επαναλαμβάνουν πράγματα που λες και σου ακουγονται τόσο απαίσια και μετα συνειδητοποιείς ότι εσύ τα λες:?

Και μένα χθες είχαν χορωδία βήχα. Εγώ εφαρμόζω στον σόζω το τριπτυχο μέλι-νερο-υγραντήρας και στον νικόλα το δίπτυχο νερό-υγραντήρας στο βήχα. Στην λαρυγγίτιδα βόλτες κήπο και στα καπάκια υγραντήρα. Σε γενικές γραμμές πιάνει.

http://www.klinikum.uni-muenchen.de/Kinderchirurgische-Klinik-und-Poliklinik-im-Dr-von-Haunerschen-Kinderspital/de/index.html

http://www.klinikum.uni-muenchen.de/de/Kliniken_Abteilungen_Institute/Kliniken/Kinderklinik_und_Kinderpoliklinik/index.html

με μια μεταφραση απο γκουγκλε

Το φάσμα της γενικής παιδοχειρουργική καλύπτεται πλήρως από την κλινική. Αυτοί περιλαμβάνουν τη χειρουργική επέμβαση των νεογέννητων και των πρόωρων βρεφών με συγγενείς δυσπλασίες, καθώς επίσης και την κοιλιακή και θωρακική χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένων των όγκων σε παιδιά, σε στενή συνεργασία με την παιδιατρική κλινική ογκολογία. Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική σε παιδιά επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση παρεμβάσεις στην κοιλιά και τον θώρακα. Στον τομέα της τραυματολογίας, όλα τα κατάγματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κοιλιακή και θωρακική τραύμα και polytrauma αντιμετωπίζονται.

In-house ακτινολογικό τμήμα με αξονική τομογραφία επιτρέπει την κατάλληλη σύγχρονη οξεία διάγνωση, τη χειρουργική μονάδα εντατικής θεραπείας κατάλληλη μετεγχειρητική φροντίδα. Αυτό συμπληρώνεται από το φάσμα των υπο-μονάδες για τα παιδιατρικά πλαστική χειρουργική, παιδιατρική ουρολογία, υδροκέφαλο και οι ασθενείς δισχιδή ράχη και η λειτουργική διάγνωση του οισοφάγου, της κύστης και ορθό. Σύμφωνα με αυτή την ποικιλία έχουν δημιουργηθεί ειδικές κλινικές.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω πως γινεται η επικοινωνια, αλλα αυτος ο ντοκ (απο οτι κααταλα ο τσιφ της κλινικης) εχει προσωπικο ε μεηλ στη σελιδα, αν χρειαστει να του γραψεις στειλε μου το κειμενο να το μεταφρασει ο βαγγ....

Παω να χουχουλιασω το Ρηνιω μου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...