Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μπράβο Λέγκω με τον μικρό -εννοώ που δεν έχει πάθει επεισόδιο- ίσως όντως να έφταιγε η έλλειψη σιδήρου. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει έτσι!! Όντως τα 75 πόνεσαν... :roll: Μπράβο και για τη δουλειά! Είμαι σίγουρη πως πως είναι τέλεια αυτά που έφτιαξες!

Αφροδίτη να μιλήσεις οπωσδήποτε με την ομοιοπαθητικό την επόμενη φορά. Μη διστάζεις! και να περιγράφεις την κατάσταση γενικά, όπως είπε κι η Ελίζα, βοηθάει πολύ η ολική εικόνα που εμφανίζει το παιδί. Κι ο Ιάσονας έχει αυτό το θέμα με τον βήχα το βράδυ λόγω μύξας κι είναι όντως πολύ σπαστικό και για μας αλλά και για τον ίδιο που δεν μπορεί να κοιμηθεί... Τώρα βέβαια δεν έχει μύξες αλλά έχει τα κρεατάκια ο καψερός και αναπνέει συνέχεια από το στόμα και το βράδυ είναι λίγο πακέτο γιατί ροχαλίζει και δεν μπορεί να πάρει καλές ανάσες.

Εγώ έκανα τεστ Παπ και βγήκε πως έχω τραχηλίτιδα :roll: Δεν κάνω τίποτα μου είπε η γυναικολόγος μετά από ένα 6μηνο θα ξανακάνω τεστ... αυτά τα νέα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

Επανηλθα! σταματησα να κοιταζω το ρολοι για το ποσο θηλαζει ο μπεμπης κ το απολαμβανω περισσοτερο! φαινεται να τα παμε καλα, αφου γεμιζουν τα μπουτακια κ τα μαγουλακια μας κ δεν ξυπναει κ δεν ειναι ανησυχος. θα δουμε κ το βαρος του την επομενη εβδομαδα, οποτε κ θα ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα!

μια ακομη βοηθεια, μπορειτε να μου ξεκαθαρισετε λιγο το θεμα της διατροφης κατα τον θηλασμο;; μου ειπαν να μην τρωω οσπρια κ λαχανικα. τι ακριβως ισχυει; για τα λαχανικα, αποφευγονται ολες οι ομαδες;; τι γινεται με τα φρουτα;; ειχα στο μυαλο μου οτι θα ετρωγα μια μεγαλη ποικιλια φαγητων, για να συνηθιζει κ ο μικρουλης... για βοηθηστε βρε μανουλες...

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Mariadi να σου ζήσει το μωράκι!

Αν δεν βλέπεις να πειράζει κάτι το μωρό -από την πάνα του δηλαδή να εμφανίσει αιματάκι στα κακά, βλένα, να αλλάξει το χρώμα τους- δεν αλλάζεις κι εσύ τίποτα στη διατροφή σου. Βλέποντας και κάνοντας είναι... Απ'όσο ξέρω τα γαλακτοκομικά πειράζουν σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Mariadi να σου ζήσει το μωράκι!

Αν δεν βλέπεις να πειράζει κάτι το μωρό -από την πάνα του δηλαδή να εμφανίσει αιματάκι στα κακά, βλένα, να αλλάξει το χρώμα τους- δεν αλλάζεις κι εσύ τίποτα στη διατροφή σου. Βλέποντας και κάνοντας είναι... Απ'όσο ξέρω τα γαλακτοκομικά πειράζουν σε μεγαλύτερη συχνότητα.

δλδ μπορω να φαω τα παντα;; ακομα κ οσπρια;; οσο για τα γαλακτοκομικα, πινω γαλα κ τρωω τυρι κ δεν εχω παρατηρησει κατι διαφορετικο στο μωρο..

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Mariadi, βλεπωντας και κανοντας. Απεφυγε (δλδ μη τρως μεγαλες ποσοτητες) για αρχη απο πραγματα που φερνουν αερια σε σενα. Πιθανον απο λαχανικα εννοουσαν μπροκολα κουνουπιδια κτλ που ειναι "αεριουχα"... Αν το παιδι ειναι ηρεμο, δεν εμφανισει κοκκινιλες κτλ ή περιεργα κακα ή κυριως εντονο θεμα με κολικους εισαι μια χαρα. Το πιο πιθανο απο αυτα σε αυτη την ηλικια ειναι οι κολικοι, τους οποιους επηρεαζουν οι τροφες που τρως εσυ. Αν δεις οτι κυριως προς το απογευμα βραδυ το μωρο ειναι ανησυχο, σφιγγεται και εχει αερια (κολικους δλδ) τοτε απεφυγε και τα γαλακτοκομικα. Γενικα παντως αν δεν εχει κατι το παιδι, δεν χρειαζεται να προσεχεις κατι. Και εννοειται να τρως φρουτα εκτος αν δεις κ πειραζουν το μωρο.

Ωραιος ο ντοκ Λεγκω κ ακομα καλυτερος ο Νικ! Μακαρι να συνεχισει ετσι!!!

αχ, σε ευχαριστω πολυ!! θα δοκιμασω σε μικρες ποσοτητες οπως ειπες! να εισαι καλα!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

όπως σου είπα αν βλέπεις πως δεν τον πειράζει κάτι συνεχίζεις κανονικά τη διατροφή σου. Επιτρέπονται όλες οι τροφές! Μόνο αν παρατηρήσεις πως κάτι πειράζει το μωρό το σταματάς. Ναι τρως ακόμη και όσπρια! ;)

όπως σου είπα αν βλέπεις πως δεν τον πειράζει κάτι συνεχίζεις κανονικά τη διατροφή σου. Επιτρέπονται όλες οι τροφές! Μόνο αν παρατηρήσεις πως κάτι πειράζει το μωρό το σταματάς. Ναι τρως ακόμη και όσπρια! ;)

να' σαι καλα Marle! ακομη δεν ειχα επιχειρησει να φαω κατι απο τις συγκεκριμενες ομαδες, γιατι μου ειχαν πει οτι δεν επιτρεπεται, αλλα δεν μπορουσα να περιοριζομαι μονο σε κρεας κ ζυμαρικα... σας ευχαριστω παντως!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Αν δεις οτι κυριως προς το απογευμα βραδυ το μωρο ειναι ανησυχο, σφιγγεται και εχει αερια (κολικους δλδ)

Τα αέρια από μόνα τους δεν είναι κολικοί αν και οι κολικοί μπορεί να συνοδεύονται από αέρια... ;)

Διαφημίσεις

mariadi εγώ έτρωγα και τρώω τα πάντα, και τίποτα δεν ενόχλησε ποτέ την μικρή μου. Είναι κρίμα να περιορίζεις προληπτικά την διατροφή σου.

Μπράβο στον Νικολάκη που είναι καλύτερα!

Εγώ πήγα σήμερα σε συνάντηση θηλασμού με ομιλήτρια την Αγλαΐα, ήταν πολύ συγκινητική συνάντηση! Ήρθαν μαμάδες που είχαν μεγάλα παιδάκια, 4-5 χρονών και η Αγλαΐα τις είχε βοηθήσει να θηλάσουν, και ήρθαν μόνο και μόνο για να την ευχαριστησουν.

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Τσικνοπεμπτη σημερα ε τι σχεδια εχετε θα τσικνισετε?

Αντε Φρυνακο με το καλο! Ολα καλα θα πανε! Σε 3 μερουλες θα εχεις αγκαλια κ την δευτερη κορουλα σου!

Λεγκω μπραβο βρε καλλιτεχνη θηριο εισαι ! Τελεια κ τα νεα για το Νικολακη μακαρι να ηταν ο σιδηρος η αιτια κ να μην ξανακανει επεισοδιο. Κ ο γιατρος καλος ακουστηκε.

Για το φαρμβαιλ ειμασταν στου Πικιωνη κ η Αφρο ειχε Αγγελο μικρο μολις μπουσουλαγε νομιζω κ μας μιλαγε κ ελεγε πως πολυ πιγμενη ηταν κ ταλαιπωρημενη αυπνη κ ολα τα σχετικα. Κ της λεει η Τατιανα οτι αυτη για να εκτονονεται εξω κ σκαβει κ μαζευει ντοματες κλπ κ η Αφρο ναι μεν πιστεψε οτι ειναι αληθινο κ ελεγε τουλαχιστον εσυ εκτονωνεσαι κλπ αλλα απο την αλλη απορουσε που τα κανει ολα αυτα. Επρεπε να βλεπατε το βλεμα της μονο τιποτα αλλο κ την Λεγκω απο πισω να χτυπιεται!!

Εγω σημερα το απογευμα εχω γιατρο για να δουμε τι θα δουμε μακαρι να πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...