Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουτε που ξερω τι ειναι. Γενικα (να μη το γρουσουζεψω) δεν εχει αρρωστησει καθολου φετος (κ περισυ μια φορα αν θυμαμαι). Αλλα πολλες φορες την νυχτα ξεκινάει να βηχει και να βηχει.... Μερικες φορες την πιανει ο υγραντηρας κ σταματα, αλλες φορες την πιανει το εξω, αλλες παλι ενα ομοιοπαθητικο που της δινω. Υπαρχουν κ φορες που δεν την κανω καλα με τπτ, δεν τα καταφερνει να αναπνευσει καλα και βηχει. Για καμια ωρα αυτο... Αλλα βρε παιδια, μες στον υπνο μας ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο το πραμα και για μας και για την ιδια που ξυπναει πτωμα την αλλη μερα... Και δεν ξερω αν ειναι λαρυγγιτιδα, μιας κ δεν ακουγεται σαν πνιγμενο σκυλι...

Εννοειται οτι δεν συμβαινει καθε βραδυ αυτο, συνηθως αμα εχει μυξουλες, ή ειναι ελφρως κρυωμενη, αλλα κ παλι εκνευριστικο ειναι, ή ειμαι υπερβολικα γκρινιαρα?

Αφρο,πολυ πιθανον να ειναι λαρυγγιτιδα;Ποσο καιρο τον εχει;Περναει και οταν εχει μυξες την ξαναπιανει;την ακουσε ο ντοκ;

Παντως,επειδη κι η Ελιζα,δυστυχως,παθαινε λαρυγγιτιδες και ξερω,ο βηχας δεν ακουγεται παντα σαν πνιγμενο σκυλι,μονο οταν ειναι πολυ ασχημα.

Ο παιδιατρος,που τον ρωτησα,μου ειπε οτι γενικα στην λαρυγγιτιδα δινουμε κοριτζονη αλλά μεχρι το 1992-3 περιπου,που δεν υπηρχε το φαρμακο,την θεραπευαν με πολυ πολυ υγρασια,70% περιπου.

Η Ελιζα σχεδον καθε φορα που εχει μυξες,ενω δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο,μετα απο λιγο αρχιζει ο βηχας και εξελισσεται σε λαρυγγιτιδα δυστυχως.Ο ντοκ μου ειπε μπορει να εινα θεμα κατασκευης του λαρυγγα ή να εχει καποια αλλαεργια-ευαισθησια.:roll:

Αυτα...

Καλημερα!

Την Δευτερα γενναω σε δημοσιο νοκομειο στην Ναουσα!!!

Καλημεραααα !!

Τι κανετε αγαπημένες ?

Εγω τελικα επεζησα απο μια ιωση που με επιασε πρωτη φορα στα 4και χρονια που ειμαι Γερμανια . Βαριακουω λιγο απο το ενα αυτι και βηχω ολη νυχτα λες και αλιχτάει σκυλι αλλα κατα τα αλλα ...μια χαράαα !!!

Μυρτουλι μου συμπονω και συμπάσχω μαζι σου . Εγω βεβαια δεν ειμαι τοσο καλος ανθρωπος οπως εσυ και ολοι μερα τα καταριεμαι οχι να τους βρω και ψυχολογο !

Μας εχει σκισει ο αρσενικος , νομιζει οτι ο ερωτας ειναι η γκομενα του ή η μανα του και γω η δουλάρα του . Εχουμε προσπαθησει με το καλο , με το κακο αλλα αποτελεσμα μηδεν ! Η θηλυκια , γυναικα παιδι μου , στην κοσμάρα της δεν εχει επηρεαστει καθολου απο τιποτα .

ΤρεΛεγκω μου μπράβο !!! Καλες δουλειες να εχεις !!! Για το θεμα του Θοδωρικου αν χρειαστειτε τιποτα να μας εχεις στο μυαλο σου ναι ?

Τζετζενιο μου σου ευχηθηκα για την εγκυμοσυνη σου ? Δεν θυμαμαι ... Οι ευχες δεν πανε χαμένες , με το καλο να ερθει το μωράκι σας !!! Πολυ χαρηκα !!!

Πρεπει να μαι η μονη απο την παλια φουρνια που δεν εχω αμμεσα πλανα για δευτερο .... ενω η Σοφουκα παει για το 5ο και η Ελενη σκεφτεται το 3ο !!!!

Διαφημίσεις

Αχ λε Ελενακι μου , μου λεγε ο ερωτας ελα Γερμανια και θα σε χω βασιλισσα . Που να φανταστω το ζωον οτι εννοουσε το ζωικο βασιλειο !!!

Καλα ειμαστε , καλα ειναι η φακιτσα , φωναζει τωρα να βγουμε καμια βολτα αλλα εχει παλι πολυ κρυο λε γμτ .

Τα μικρουλια σου καλα ? Ο Αλεκακος συνηλθε ? Ποσο θελω να δω την Φιφικο απο κοντα !!!!

Αχ λε Ελενακι μου , μου λεγε ο ερωτας ελα Γερμανια και θα σε χω βασιλισσα . Που να φανταστω το ζωον οτι εννοουσε το ζωικο βασιλειο !!!

Καλα ειμαστε , καλα ειναι η φακιτσα , φωναζει τωρα να βγουμε καμια βολτα αλλα εχει παλι πολυ κρυο λε γμτ .

Τα μικρουλια σου καλα ? Ο Αλεκακος συνηλθε ? Ποσο θελω να δω την Φιφικο απο κοντα !!!!

χαχαχαχαχα γεια σου λαμπρινουλα με τα pets σου

Τι κάνετε όμορφες; Πως κύλησε το βράδυ; πως κυλάει η μέρα σας;

φιλώ σας και εφυγα

Φρυνη, με το καλο κοριτσακι μου, ολα να πανε οπως πρεπει και να εχεις αγκαλιτσα την κορακλα σου (που θα ειναι και πανεψηλη) τη Δευτερα! Εχουμε κανα κινητο να μας πεις νεα? θας να σου στειλω το δικο μου και με την ησυχια σου να μας στειλεις μνμ?

Οσο για την Δαναη, πιθανο να ειναι λαρυγγιτιδες. Γενικα το εχει ελαττωσει πολυ. Στη μερα δεν βηχει καθολου, μονο το βραδυ κ ειδικα τις μερες που εχει μυξες. ο υγραντηρας δεν βοηθα παντα... ουτε το εξω. οσες φορες εδωσα κορτιζονη σταματά, αλλα η ομοιοπαθητικος με βριζει... και μενα δεν μου αρεσει καθολου να της δινω, ομολογω...

Αμα το ξανακανει θα μιλησω με την ομοιοπαθητικο...

(((Λαμπρινουλα)))! Σας ειδα μαζεμενες, εσενα κ τη φρυνη κ θυμηθηκα τον παλιο καλο καιρο.... Να βαλουμε καμια συνταγουλα λετε? απεργω σημερα κ ειμαισπιτι κ εφτιαξα πρασοσελινο κ μου τρεχουν τα σαλια...

Χτες εφτιαξα τις καριοκες της Φρυνης (της εχω κανει πολακις, ειναι τελειες)

Εγω λιγο που ειδα λεγκωδουλεια, προσκυνησα! Ειναι ταλενταρα λεμε βρε!!!

Σημερα Φτιαξαμε και τα δυο αμαξια, το ενα σερβις προγραμματισμενο το αλλο του εμεινε χτες στο δρομο. Αντιο 600αρα.... Φτουσου εχουμε κ σουπερ μαρκετ το απογευμα...

Με τις υγείες σας Αφροδίτη!!!!!!!!

Λοιπόν μια και αναφάρατε καριόλες, εγώ έχω το πρόβλημα όταν τις βουτάω στην κουβερτούρα μου ανακατεύεται το υλικό με τη σοκολάτα και δεν γίνεται έτσι ωραία και λεία απέξω...

Έχει να κάνει με τις θερμοκρασίες? Πρέπει να μην είναι ζεστή η σοκολάτα? Και το μίγμα να είναι παγωμένο???

Τελικά καταλήγουν πλασμένα όλα μαζί και ησυχάζω! Η ακαμάτρα!

Επίσης έχω τα 2 μαρούλια της Λέγκως τί να τα κάνω? Φρικασέ???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Φρυνάκο δευτέρα θα χουμε το νέο μέλος; Σουπερ... να στείλεις μήνυμα βάρος, ύψος και μέγεθος πατουσας!

Ωχου μάνα μου (που λέει κι ο σοζω) πονέσανε τα 600, εδώ εγώ ένοιασα ένα βαθύ πόνο στην καρδια ποσο μάλλον εκεί.

Εγώ 75 εδωσα πριν λίγο στον νευρολόγο στο παίδων και τα καβουρια μου τραβάγανε το μανίκι την ώρα που τα έδινα. Πλάκα πλάκα τον χτίζω τον όροφο του παίδων σιγα σιγα...

Ψηφίζω με τα χέρια και τα πόδια φρικασε! Το λατρεύω αυτό το φαϊ. Επίσης θέλω καριοκες...

Περιμένω τελική απάντηση και στέλνω το φυλλάδιο και μετα περιμένω διορθώσεις τελικές για τραπεζομάντηλο, γιουχουουου

Άντε Έλεν με το καλό!

Τί είπε ο νευρίατρος???

Άξιζε το 75άρι?

Όταν το φτιάξω το φρικασέ θα σου πω να έρθεις να φάμε... Δεν προφταίν για σήμερα... Ελπίζω να μη χαλάσουν τα μαρούλια...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Elenh, eγω το μειγμα το εχω στο ψυγειο και το βγαζω και το κοβω φετες. η σοκολατα ειναι λιωμενη κ την βγαζω απο την φωτια (μπεν μαρι) εκεινη την ωρα. τις βουταω μια-μια, κ τις βγαζω με ενα πιρουνι (ή με δυο). γενικα γινονται πολυ λειες. Ειδικα την προηγουμενη φορα ηταν σαν ζαχαροπλαστιου εμφανισιακα, χτες ετσι κ ετσι. πριν τις βαλεις στη σοκολατα ειναι ενα σφιχτο μειγμα ή διαλυονατι ελενη?

πωπω τελειο το φρικασε. Δεν το εχω κανει ποτε βεβαια αλλα επιβαλεται!

Ο γιατρός ήταν πολύ καλός και αναλυτικός, μου είπε πάνω κάτω αυτά που ήξερα, μου είπε ότι αν συνεχίσει να έχει μεγάλη συχνότητα ή αν αλλάξει κάτι θα κάνουμε άλλο ένα εγκεφαλογράφημα και μία μαγνητική. Πάντως εδώ και τέσσερις μέρες δεν έχει κάνει επεισόδιο, μπορεί να βοήθησε το σίδηρο μπορεί και να έτυχε. Πάντως ο γιατρός μου έδωσε το τηλέφωνο του και κράτησε ιστορικό, αυτο δηλαδή που ήθελα και με βεβαίωσε ότι απ'το κράτημα αναπνοής και μόνο δεν παθαίνει τίποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...