Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!

Λέγκω, τα κατάφερες? Τελείωσες?

Συμπεθέρα, βήχα η μικρή,ε? Το πρόβλημα είναι μόνιμα τον χειμώνα ή τώρα αρρώστησε? Αλλεργίες και τέτοια έχετε τσεκάρει, έτσι?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ρε μυρτω, "έβρο" εξω κοριτσι μου να μας τα πεις! Και μετα πηγαινε στα "ντεσκς" μιας κ η σοφουκα εχει άλλα στο μυαλό της!!! άι λαβ λεγκω λέμε (και παιρνω την κρύα εκδίκησή μου -ως γνησια σκατόψυχη- για το φάρμβιλ της Τατιανας)!

:lol::lol::lol: πωπω είχα ξεχάσει τα ντεσκς... ωρες ώρες δεν ξέρω αν τα ελληνικά μου είχε χειρότερα ή τα αγγλικά μου:tongue:

Ρόζι είμαι πολύ κοντα στην επιτυχία αλλά όπως και να χει τα στέλνω τώρα γιατί στο τέλος θα απολύσουν τον γιώργο αν αργήσει κι αλλο (θα με χέσει αν με δει να κωλοβαράω στο καφε χοχοχο)

καλημερααααααααααααα

ουτε που ξερω τι ειναι. Γενικα (να μη το γρουσουζεψω) δεν εχει αρρωστησει καθολου φετος (κ περισυ μια φορα αν θυμαμαι). Αλλα πολλες φορες την νυχτα ξεκινάει να βηχει και να βηχει.... Μερικες φορες την πιανει ο υγραντηρας κ σταματα, αλλες φορες την πιανει το εξω, αλλες παλι ενα ομοιοπαθητικο που της δινω. Υπαρχουν κ φορες που δεν την κανω καλα με τπτ, δεν τα καταφερνει να αναπνευσει καλα και βηχει. Για καμια ωρα αυτο... Αλλα βρε παιδια, μες στον υπνο μας ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο το πραμα και για μας και για την ιδια που ξυπναει πτωμα την αλλη μερα... Και δεν ξερω αν ειναι λαρυγγιτιδα, μιας κ δεν ακουγεται σαν πνιγμενο σκυλι...

Εννοειται οτι δεν συμβαινει καθε βραδυ αυτο, συνηθως αμα εχει μυξουλες, ή ειναι ελφρως κρυωμενη, αλλα κ παλι εκνευριστικο ειναι, ή ειμαι υπερβολικα γκρινιαρα?

Διαφημίσεις

Αφροδίτη, πάντως είναι συνηθισμένα τα πρώτα χρόνια του σχολείου να περνάνε διάφορες ιωσούλες τα παιδιά που συνήθως δεν φαίνονται με πυρετό και τέτοια, απλώς με μυξάκια και βήχα... Εδώ κάτω υπάρχει μια "καταπληκτική" γιατρός που έχει πήξει όλα τα παιδιά σε αερολίν και φλιξοντάιτ με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τη Δανάη...και τους δίνει και κάνα χρόνο αγωγή με αντισταμινικά!

Τι έγινε στο φαρμβιλ της Τάτης? :D:D

ΣΤις αρχες του παιχνιδιου, αρχισε να μου λει η Τατη, οτι σκαλιζει σπερνει κτλ κ ειχα μεινει μλκ γιατι δεν μπορουσα να σκεφτω που εχει κηπο η Τατη για να τα κανει ολα αυτα.... Δεν θυμαμαι καν τι ειπα, αλλα θυμαμαι τη Λεγκω απο πισω να κλαιει...

θα σας το πει η Λεγκω ομως καλύτερα, να βαλει κ την γλαφυρότητα της περιγραφής της για να με ξεφτιλίσει τελείως.....:mrgreen:

Ροζι, και δω εχουμε τετοια μπουμπουκια, αλλα δεν θελω να μπλέξω. Λες δλδ να ειναι θεμα ηλικιας και μεγαλώνοντας να περασει? Μακαρι, Θα παρω κανα τηλ την ομοιοπαθητικό μου να δουμε...

Aφρο, πάρε την ομοιοπαθητικό, να σας δώσει κάτι για να ανακουφίζεται όταν έχει κρίσεις. Αν δεν έχει ακροαστικά, δεν είναι τίποτα! Τα περισσότερα πιτσιρίκια το χειμώνα έχουν τέτοια περιστατικά. Συνήθως γίνεται όταν έχουν ιδρώσει και ζεσταίνονται (άρα χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία το βράδυ ή έχουμε λίγο ανοιχτό ένα παράθυρο). Αν έχει και λίγη μυξούλα, επειδή αναγκάζεται να αναπνέει με ανοιχτό στόμα, ξεραίνεται ο βλεννογόνος και βήχει.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Ροζι, και δω εχουμε τετοια μπουμπουκια, αλλα δεν θελω να μπλέξω. Λες δλδ να ειναι θεμα ηλικιας και μεγαλώνοντας να περασει? Μακαρι, Θα παρω κανα τηλ την ομοιοπαθητικό μου να δουμε...

Εννοείτε ότι δεν θα μπλέξεις με μ@λ@κες!! ΄Προσπάθησε με ομοιοπαθητικά και υπομονή!

Καλημερούδια!!!!!

Αφροδιτάκι, ίσως να της βάλεις και μαξιλάρια να της σηκώνεις το κεφάλι!

Τα χριστούγεννα που είχαν βήχα τα δικά μου σχεδόν καθιστά κοιμόντουσαν...

Αν είναι ψιλοκάθετα καταπίνουν τις μύξες τους καλύτερα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Άφρο στην ομοιοπαθητικόνα περιγράψεις πλήρως την κατασταση με τη συχνότητα των κρίσεων κλπ.

Το πιθανότερο είναι να είναι όπως τα περιγράφει η Σοφούκα αλλά για να βοηθηθείτε καλύτερα από την ομοιοπαθητική πρέπει να το αντιμετωπίσετε συνολικάτο πράγμα και όχι ως μεμονωμένα επεισόδια

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...