Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλο σχόλια είσαι κυρία μου...

Έπηξα,....

Ρε κορίτσια χθες τα είδα όλα με την υστερία του Αλέκου που φεύγανε οι φίλοι του από το σπίτι... Μιλάμε δεν μπορούσα να τον κάνω καλά...

Έχει ξανακουραστεί και ποτέ δεν έχει αντιδράσει έτσι...

Τελικά του έλεγα σε όλα ναι και τον έσφιγγα στην αγκαλιά και έτσι ηρέμησε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Όλο σχόλια είσαι κυρία μου...

Έπηξα,....

Ρε κορίτσια χθες τα είδα όλα με την υστερία του Αλέκου που φεύγανε οι φίλοι του από το σπίτι... Μιλάμε δεν μπορούσα να τον κάνω καλά...

Είχε τσιτώσει ο καψερός απ'την κουραση και το πολύ χοροπηδητό και παιχνίδι. Εμένα ο θοδωρίκος απ'την κουραση δεν μπορούσε ούτε πλευρο να αλλάξει το βράδυ και το πρωί εννοείται πως δεν πρόλαβε το σχολικό.

Μπουχουχου παααει το σκ... και ήταν τόσο ωραίο. Άντε πάλι τα κεφάλια μέσα.

Βρε Ελίζα μου γιατί να στεναχωρηθεί; Πάρτυ δεν είναι; Ή θα παρουσιάσουν κάτι; Νομίζω ότι περισσότερο θα στεναχωριόταν χωρίς το πάρτυ που θα φεύγατε παρά τώρα που θα βρεθεί με τα φιλαράκια του και θα περάσει σουπερ. Βρε μπας και στεναχωριέσαι εσύ που θα χάσεις το πάρτυ γκαντριόζο;:tongue:

Τι μου κάνετε; Εγώ τα ποδια στο κεφάλι να τελειώσω το φυλλάδιο και το τραπεζομάντηλο, καλά όμως πηγαίνει ευτυχως και είμαι χαρούμενη πολύ.

Τσουπ τσουπ ερχεται η ώρα για τη μεγάλη έξοδο των νέων μελων του καφε!

Είχε τσιτώσει ο καψερός απ'την κουραση και το πολύ χοροπηδητό και παιχνίδι. Εμένα ο θοδωρίκος απ'την κουραση δεν μπορούσε ούτε πλευρο να αλλάξει το βράδυ και το πρωί εννοείται πως δεν πρόλαβε το σχολικό.

Μπουχουχου παααει το σκ... και ήταν τόσο ωραίο. Άντε πάλι τα κεφάλια μέσα.

Και απότι μου είπε ο Χαβιέ-Χοσέ προσπαθούσε να κάνει κωλοτούμπα και δεν μπορούσε και από εκεί μάλλον ξεκίνησε το σπάσιμο...

τί να κάνεις έχουν τα συναισθήματά τους και αυτά!

Και είναι και ισχυρά!

Άντε τελείωνε με τις δουλειές σου, να αρχίσεις τα του ξενώνα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Λεγκω τι τραπεζομαντηλα κανεις;Κεντας;;;;;:P

Μετα θα χτισεις ξενωνα;;;

Τζενακι,φτασαν οι μερες,Ohh yes!!Σημερα με ποναει κι η κοιλια μου λιγακι...

Εσυ πως εισαι;Ο Μητσακος;

Σας φεραν νερο αμεσως,ε;

Βρε σε τρελους επεσα μαλλον....δεν θα την ξεχασω τετοια διψα...

Και μένα μου είχαν πει σιγά σιγά το νερό. Αλλά σίγουρα όχι από την πρώτη στιγμή. Τη 2η μέρα πάντως έπρεπε να πιω πολύ για να ...το βγάλω από κάτω,αν καταλαβαίνεις τι λέω ;)... αν θυμάμαι καλά!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Και απότι μου είπε ο Χαβιέ-Χοσέ προσπαθούσε να κάνει κωλοτούμπα και δεν μπορούσε και από εκεί μάλλον ξεκίνησε το σπάσιμο...

Να σας στείλω τη Σοφία να του μάθει!!!:D Όλη μέρα 'μπούμπες' κάνει.

Βρε Ελίζα μου γιατί να στεναχωρηθεί; Πάρτυ δεν είναι; Ή θα παρουσιάσουν κάτι; Νομίζω ότι περισσότερο θα στεναχωριόταν χωρίς το πάρτυ που θα φεύγατε παρά τώρα που θα βρεθεί με τα φιλαράκια του και θα περάσει σουπερ. Βρε μπας και στεναχωριέσαι εσύ που θα χάσεις το πάρτυ γκαντριόζο;:tongue:

ε? θα πει? :rolleyes:

Καλά εγώ σίγουρα στεναχωριέμαι...:(

Σας φεραν νερο αμεσως,ε;

Βρε σε τρελους επεσα μαλλον....δεν θα την ξεχασω τετοια διψα...

Όλο ξεχνάω να συνεισφέρω τις γνώσεις μου...

Κι εμένα νερό μου είχανε από την αρχή σχεδόν δίπλα μου.

Πάντως, γενικά η γιατρός μου μου έδωσε πιο γρήγορα και τσάι με φρυγανιές και φαγητό από ότι στις διπλανές.

DPYUp2.png EYukp3.png

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Λέγκω viewpost.gif

ε? θα πει? :rolleyes:

Γκραντιόζο: Μεγαλοπρεπές, υπερθέαμα!

Α, ρε πως φαίνονται οι γνώστες της λεγκικής!!!!

Λεγκω τι τραπεζομαντηλα κανεις;Κεντας;;;;;:P

Μετα θα χτισεις ξενωνα;;;

Ράβε ξήλωνε δουλεια να μη σου λείπει... και αφού τελειωνω με το κεντημα πιανω το γιαπι το πηλοφορι το μυστρι:tongue:

Φτιάχνω ένα φυλλάδιο και ένα χάρτινο τραπεζομάντιλο για ένα ταβερνίο

:lol::lol::lol::lol: βλακααααααα

Λοιπόν κατέληξα... καλύτερο σχολείο και δημιουργική απασχόληση για τα παιδια μας απ'τους φίλους μας δεν υπάρχει. Έχει έρθει απ'το απόγευμα ο χριστοφ και κάνανε με τον θοδωρή καράβι το κρεββάτι του νικ, κατάρτι το σκουπόξυλο, άγκυρα το φαράσι, φορτίο πατάτες, κρεμμύδια, αρκουδάκια, ρουχαλάκια και γενικά ότι βρίσκανε μπροστά τους:cool:... η κουζίνα ήταν το μπαρ του καραβιου που πίνανε σαν σωστοί θαλασσολυκοι γάλα... αααα κι εγώ ήμουνα ο μουτσος γιατί σκουπιζα με το κατάρτι και την άγκυρα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεε... θέλω κάποιον να με χαστουκίζει καθε δίλεπτο για να μην με παίρνει ο ύπνος (κάτι μου λέει ότι θα βρω πολλες πρόθυμες)

Ερχομαι, ερχομαι, περιμενε, μη κοιμάσαι, λέμε!

κουραγιο κοριτσακι, σε νιωθω... Δυστυχως η Δαναη αντιρδουσε πολλες φορες ετσι. Τωρα το εχει ελαττωσει πολυ. ΕΙναι αυτο που μου λεγατε κ σεις, δεν μπορει να διαχειριστει καποια κατασταση και του βγαινει σε κριση... ΕΙχα παρατηρησει επισης οτι αν ηταν νηστικια ηταν πολυ χειροτερα τα πραματα.... Ο καψερος κουραστηκε πολυ, ηταν σε ενταση με τις κοντρες με τα πιτσιρικια λογω διεκδικησεων, του κατσε η αποτυχια στην τουμπα, σφαχτηκε και με τη Δαναη για το μαξιλαρι και στο καπακι του λεμε ολοι μαζι φευγουμε.... Ε, τι να κανει το μωρο? Ηταν ομως συγκινητικο που κλαιγανε ολα για τον αποχωρισμο, ε?

γεια σου ρε μυρτω, "έβρο" εξω κοριτσι μου να μας τα πεις! Και μετα πηγαινε στα "ντεσκς" μιας κ η σοφουκα εχει άλλα στο μυαλό της!!! άι λαβ λεγκω λέμε (και παιρνω την κρύα εκδίκησή μου -ως γνησια σκατόψυχη- για το φάρμβιλ της Τατιανας)!

Εμεις καλα, λιγο βηχα η Δανάη... Να σας πω με αυτες τις ηλιθιες βραδυνες κρισεις βηχα τι να κανω? Βαρεθηκα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...