Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αν και το γεγονός ότι λερώνει πάνες είναι δείγμα ότι τρώει καλά,γιατί ότι μπαίνει στο πεπτικό πρέπει να βγει κιόλας... ;)

σωστο!!!! δεν το ειχα σκεφτει με αυτο τον τροπο!!! σε ευχαριστω!!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ, σας ευχαριστω πολυ ολες σας!!! με καθησυχασατε πολυ!!! ανησυχω λιγο γιατι το μωρακι εκανε ικτερο κ στην αρχη ηταν πολυ νωθρο. δεν ξυπνουσε με τιποτα κ δεν επινε γαλα. δεν ξυπνουσε με τιποτα για να φαει κ δεν ετρωγε καλα. μου τον κρατησαν στην φωτοθεραπεια για 1 24ωρο κ μετα ηταν αλλο παιδακι. βγηκαμε απο το μαιευτηριο με ικτερο 5,6 κ μετα απο 2 24ωρα ηταν στο 8. απλα ανησυχω να μην του ανεβαινει ο ικτερος κ εγω δεν παρω χαμπαρι. δεν ξερω αν το οτι πρεπει να τον ξυπναω εγω για να φαει ειναι λογω νωθροτητας ικτερου ή απλα οτι εχει χορτασει το παιδακι. μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να ελεγξω παλι τον ικτερο..

Mariadi εμείς βγήκαμε από το νοσοκομείο με 12,5 ίκτερο, οπότε το 8 που λες εσύ δεν είναι τίποτα. Να ξέρεις ότι στα μωρά που θηλάζουν ο ίκτερος αργεί να πέσει. Αν θες μπορείς να το αφήνεις σε κάποιο φωτεινό δωμάτιο για κάποιες μέρες. Βοηθάει. Επίσης αν πιέσεις λίγο το δερματάκι του στην πλάτη, για παράδειγμα, και αφήνει κίτρινο χρώμα, σημαίνει ότι έχει ακόμα ίκτερο, αν όχι έχει περάσει. Επίσης μπορείς να βλέπεις τα μάτια του. Στον δικό μου το άσπρο των ματιών ήταν ελαφρώς κίτρινο για αρκετό διάστημα. Σιγά σιγά άρχισε να καθαρίζει, σημαδι ότι έφευγε.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

καλημερούδια!!!!!!

μετά από ένα σαββατοκύριακο δικής μου αρρώστειας μόνο, ξανά στις επάλξεις του γραφείου... πώς τα περάσατε εσείς? κάτι διάβασα στα γρήγορα για χορό, δηλαδίς?:D

εμείς πήγαμε στη Πεντάμορφη και το Τέρας (καλλιτεχνικό πατινάζ). Ωραίο ήταν!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα! Αυτά είναι που ζηλεύω στην Αθήνα! Φαντάζομαι η Μαρινούλα θα ξετρελάθηκε! Εμείς καλά. Ο Μάνος άρρωστος στο σπίτι, αλλά δεν πτοείται! Όρεξη για φαι, γιοκ, όρεξη για παιχνίδι, φουλ!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Να σας πω τον πόνο μου?

Το ερχόμενο ΣΚ έχω κανονίσει μια μινι απόδραση. Θα αφήσουμε τα παιδιά στη γιαγιά και θα 'πεταχτούμε' στην Κρήτη να δούμε τους κουμπάρους μας που γεννήσανε! Μέχρι εδώ σούπερ!

Σήμερα μου λένε ότι το Σάββατο είναι η αποκριάτικη γιαρτή στο σχολείο. ΓΚΡΟΥΝΦΦΦΦΦ!!!

Παρεπιπτόντως ο Κωστής καλά. Πέρασε το Σάββατο με μπόλικο πυρετό, Κυριακή με δέκατα και σήμερα είναι οκ αλλά τον κρατήσαμε σπίτι.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα!

Αθηνα λες ε;Αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο στο νοσοκομειο,θα κανουμε υπερηχο και θα κανονισουμε!

Ελιζα και ο Γιωργος θα παει Κρητη το ΣΚ,παιζει αγωνα μπασκετ.Ελπιζω να μην γεννησω μεσα στο ΣΚ!!!!

καλημερα !

Ελιζα τοτε κανονιστε το ταξιδι την αλλη βδομαδα

Ελενη μου χες πει οτι εισαι αποσπασμενη ,να σε ρωτησω με βαση ποιο μισθολογιο πληρωνεσαι ,αυτης που εχεις την οργανικη?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Bασούλα εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.

Είμαι στη ΜΟΔ (αορίστου) και πληρωνόμαστε με δική μας σύμβαση. Είμαστε αποσπασμένοι μόνο για τη δουλειά όχι μισθολογικά.

Οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη βδομαδα!

Εγω στην καισαρικη θυμαμαι μετα το 2ωρο της ανανυψης που με ανεβασανε στο δωματιο μου φερανε τσαι κ μια κανατα νερο. Το τσαι δεν το ηπια καν γιατι ητανε κ 1:30 την νυχτα αλλα νερο το ξεσκισα πως κ πως το περιμενα. Γεννησα με επισκληριδιο.

Ελιζα αυτο θα ελεγα κ εγω να παει με παππουδογιαγιαδες στην γιορτη κριμα ειναι να χασετε την εκδρομουλα.

Φρυνη φτασανε οι μερες ε? Αντε με το καλο ολα καλα να πανε!!

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

εμεις καλα!

γιατι να μην πιεις νερο μετα την καισαρικη? εμενα και κατα την διαρκεια μου διναν να πιω.... ειχαν ενα ποτηρακι με καλαμακι και ο αναισθησιολογος οποτε του ζητουσα μου εδινε και επινα καμια γουλιτσα.... οσο για τσαι... σιγουρα δεν ηπια γιατι το σιχενομαι.....μπλιαχ...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γεια σας τσαπερδόνες!

Ελίζα να περάσετε τέλεια! Λατρεύω την Κρήτη!

Σήμερα με έπιασε προκοπή, έφτιαξα γεμιστά με κιμά και τα πέτυχα. Η Σοφία έφαγε μια μεγάλη ντομάτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...