Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τι ήταν αυτό καλέ που είδαν τα έκπληκτα μάτια μου;;; Σοφάκι συγχαρητήρια, και καλή δύναμη! Και βέβαια να χαίρεσαι την Ευτυχία αλλά και όλα τα βλαστάρια σου, κάθε μα κάθε μέρα!

Με κάνεις να σκέφτομαι ότι μου αξίζει να φάω το καπέλο μου σαν τον Ρομπάξ που τολμάω και γκρινιάζω με το μόλις 1 1/2 πιτσιρίκι και τη δουλειά...

Εντωμεταξύ, προσπαθούσα να επιλέξω το ποιηματάκι για να το διαβάσω, αλλά το άτιμο το πρόγραμμα του μακ έχει ένα καινούριο κολπάκι που σου βγάζει μπροστά ένα παραθυράκι που μεταφράζει αυτόματα αλλά σου κρύβει το κείμενο. Εμένα λοιπόν η εγκυμοσύνη μου ανακοινώθηκε ως εξής: Like go to pigaimo for paying attention to not alienate people come up to the head message that I got me again! Χα χα, ότι ναι 'ναι!!! :-D:grin:

Μυρτώ, κι εμάς ο γάτος το έκανε αυτό όποτε μας θύμωνε που αργούσαμε να γυρίσουμε - το άτομο μάλιστα σήκωνε τα σκεπάσματα και έχεζε από κάτω, για να είναι σίγουρος ότι θα μας κάνει ζημιά... Όλα αυτά πριν γεννηθεί η Σεμέλη, μετά ήμασταν περισσότερο στο σπίτι και ήταν κι αυτός πιο ευχαριστημένος.

Αργότερα πάντως είδα σε πετ σοπ ένα σπρέι που ψεκάζεις λέει και δεν πάνε πια εκεί, δεν ξέρω αν δουλεύει όμως.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A! Β' επιπέδου καλή, 400 γρ. άνθρωπος... :D

Τη Δευτέρα έχω και τις αιματολογικές να δούμε αν ανέβηκε ο αιματοκρίτης καθόλου και την Τετάρτη γιατρό. Μου πήρανε πίεση πριν τον υπέρηχο και έιχα 8,5 με 5. Μήπως γι' αυτό είμαι κομμάτια;;;

Καμιά ιδέα για βετζετέριαν μεζέδες έχετε; Αυριο έχω στο σπίτι μπουμπουνιέρα πάρτι (θα φτιάξουμε τις μπουμπουνιέρες για τον γάμο του κολλητού μου το Σάββατο) και πρέπει να φτιάξω τίποτις. Έχω σκεφτεί διάφορα κι έχω στείλει τον Τάσο σούπερ, αλλά μόλις κατάλαβα ότι είναι όλα σαλάτες...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Εντωμεταξύ, προσπαθούσα να επιλέξω το ποιηματάκι για να το διαβάσω, αλλά το άτιμο το πρόγραμμα του μακ έχει ένα καινούριο κολπάκι που σου βγάζει μπροστά ένα παραθυράκι που μεταφράζει αυτόματα αλλά σου κρύβει το κείμενο. Εμένα λοιπόν η εγκυμοσύνη μου ανακοινώθηκε ως εξής: Like go to pigaimo for paying attention to not alienate people come up to the head message that I got me again! Χα χα, ότι ναι 'ναι!!! :-D:grin:

:lol::lol::lol::lol: Εντάξει, το προγραμματάκι εντελώς σουρρεάλ!!!!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Τι να πω.... γούστα είναι αυτά! Έχεις δίκιο στον συμβολισμό, αλλά το τραβούσε πολύ το σκοινί! Τα σεξουαλικά τι τα ήθελε?

Γιατί όμως σε ξενίζει; Ολόκληρες κοινωνίες έχουν πατήσει πάνω στην σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση, ολόκληρες οικονομίες στηρίζονται... λίγες οικογένειες υπάρχουν που τα μέλη γίνονται καθημερινά θυματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης;

Φουουουου Δανάη κοτζαμ ανθρωπάκι!

Γιατι βετζετέριαν καλε; Φτιάξε κανα κεφτέ να σ'ανέβει ο αιματοκρίτης. Είναι τέλεια τα μπομπονιεροπάρτι, έχουν πολύ γέλιο. Με τις υγείες του πες του...

Καλησπερα!

ειμαι μια νεα κ ψαρωμενη μαμα! ειναι καμια κοπελα εδω που θα μπορουσε να με βοηθησει;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

ειμαι μια νεα κ ψαρωμενη μαμα! ειναι καμια κοπελα εδω που θα μπορουσε να με βοηθησει;;

mariadi, καλωσήρθες, να σου ζήσει το μωράκι σου! Γράψε ό,τι θέλεις, μην περιμένεις να σου δώσουμε την άδεια! Τι σε προβληματίζει;:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ξέχασα να ευχηθώ στην Ευτυχία! Να ζήσει, πολύχρονη, να την χαίρεστε Σοφούκα!

Για τον κυνόδοντα, συμφωνώ με την αλληγορία που λές Λέγκω, και το σεξουαλικό δεν με σόκαρε ιδιαίτερα (έχω δει και όλες τις ταινίες του Τρίερ, οπότε πλέον είναι αδύνατο να σοκαριστώ-άσχετο, αλλά εμφανώς επηρεασμένος από τον Τρίερ μου φάνηκε ο σκηνοθέτης), αλλά παρόλα αυτά αφού τέλειωσε είχα μια υπερένταση, δεν με έπαιρνε ο ύπνος, γυρνούσε στο μυαλό μου η ταινία.

Εν τέλει η μικρή δραπέτευσε; Τι κατάλαβες εσύ; Γιατί εγώ νομίζω ότι μάλλον δεν τα κατάφερε

καλησπερα κ παλι!

λοιπον, σας δινω καποιες πληροφοριες κ ελπιζω να ειμαι κατατοπιστικη.

ο μικρουλης μου γεννηθηκε φυσιολογικα, χωρις επισκληριδιο, στις 11/02 στις 37+2 εβδ κ το βαρος του 2200. Βγηκαμε στις 16/02 κ ζυγιζαμε 2230γρ. Στο μαιευτηριο τον θηλαζα κ καποιες φορες εδινα κ λιγο συμπληρωμα, οπου επινε καπου στα 30γρ. Τωρα που επιστρεψαμε στο σπιτι θηλαζει αποκλειστικα.

Η απορια μου ειναι η εξης. Ο θηλασμος πως πρεπει να γινεται; Δλδ ενα στηθος σε καθε γευμα κ για ποσο χρονο;; Πρεπει μηπως να δινω κ απο τους δυο μαστους;; Δοκιμασα να δινω κ απο τα 2, αλλα πινει καπου στα 5-7 λεπτα απο το ενα κ 1-2 λεπτα απο το αλλο. Να πω οτι δεν γκρινιαζει για φαγητο κ τον ξυπναω εγω καθε 2,5-3 ωρες για να φαει. Δεν ζηταει νωριτερα κ φαινεται να εχει χορτασει, αλλα οντως ειναι ετσι;;!! Κανω κατι λαθος;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλησπερα κ παλι!

λοιπον, σας δινω καποιες πληροφοριες κ ελπιζω να ειμαι κατατοπιστικη.

ο μικρουλης μου γεννηθηκε φυσιολογικα, χωρις επισκληριδιο, στις 11/02 στις 37+2 εβδ κ το βαρος του 2200. Βγηκαμε στις 16/02 κ ζυγιζαμε 2230γρ. Στο μαιευτηριο τον θηλαζα κ καποιες φορες εδινα κ λιγο συμπληρωμα, οπου επινε καπου στα 30γρ. Τωρα που επιστρεψαμε στο σπιτι θηλαζει αποκλειστικα.

Η απορια μου ειναι η εξης. Ο θηλασμος πως πρεπει να γινεται; Δλδ ενα στηθος σε καθε γευμα κ για ποσο χρονο;; Πρεπει μηπως να δινω κ απο τους δυο μαστους;; Δοκιμασα να δινω κ απο τα 2, αλλα πινει καπου στα 5-7 λεπτα απο το ενα κ 1-2 λεπτα απο το αλλο. Να πω οτι δεν γκρινιαζει για φαγητο κ τον ξυπναω εγω καθε 2,5-3 ωρες για να φαει. Δεν ζηταει νωριτερα κ φαινεται να εχει χορτασει, αλλα οντως ειναι ετσι;;!! Κανω κατι λαθος;

Mariadi, καταρχάς το πρώτο που θα κάνεις είναι να βγάλεις το ρολόι σου. Θηλασμός και χρονομέτρηση δεν ταιριάζουν. Αφήνεις το μωρό στο ένα στήθος μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του και μετά το βάζεις στο άλλο αν δεν έχει χορτάσει. Για να καταλάβεις αν τρώει αρκετά μέτρα κατουρημένες πάνες. Αν έχει 8 πάνες την ημέρα κατουρημένες είστε σε καλό δρόμο. Αν ξεχνάω κάτι θα συμπληρώσουν και οι λοιπές κοπέλες!! Να σου ζήσει ο ζουζούνος!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ!!! βρεχει καπου στις 8-10 πανες κ οι περισσοτερες ειναι κ με κακακια

n3I0p3.pngi5JOp3.png

σε ευχαριστω! να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ με το καλο κ το μωρακι σου!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Σοφία, με το καλό!!!!!!!!Μπράβο ρε κοριτσάρα, είσαι πραγματκό πρότυπο, μας δίνεις κ μας κουράγια...να πάνε όλα καλά και να χαίρεσαι την Ευτυχούλα!!!

Μαριάντι, καλώς ήρθες, να σου ζήσει το μωράκι σου κ καλή δύναμη με το θηλασμό!Έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος!!!!!!

εμείς καλύτερα οικογενειακώς, έφυγε ο πυρετός, έμεινε ένας σκατόβηχας, που θα πάει, θα φύγει κ αυτός...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

mariadi, μια χαρα μου φαινονται αυτα που έγραψες, χαλαρωσε κ απολαυσε το!

Σοφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έχω μείνει μλκ!!!! πες μου πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτε προλαβαίνεις;;;;; όχι πες μου και χ@στηκα για τα προσωπικά δεδομένα!!!!!

Συγχαρητηρια κοπελάρα μου, ματς μουτς, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Δανάη σουπερ ο υπέρηχος!

κόρες πως ήταν ο χορός; θελω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

μυρτούλι είναι πασιφανέστατο ότι ο γάτος ζηλεύει! θελει και αυτός να ασχοληθείς μαζί του!

δεν θυμαμαι άλλα, αι τζαστ λαβ τονι σφινος!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...