Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ρε παιδιά, εγώ σήμερα δούλεψα,σε νορμάλ ρυθμούς όχι τίποτα φοβερό, έπαιξα, μπανιάρισα, τάισα, κοίμησα δύο παιδιά (αααααααααααα, παρένθεση άλλαξα και τα σεντόνια και έβαλα πλυντήριο γιατί το βρωμόγατο κατούρησε ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ μου, τι θα κάνω μ'αυτό το θέμα, με έχει πιάσει απελπισία....) και τώρα αισθάνομαι σαν να με έχουν δείρει.....Τι ναρκωτικά παίρνεις καλή μου γυναίκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Σε τι μαρμίτα με μαγικό φίλτρο έχεις πέσει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μυρτω,τι εχει το γατι και κατουραει το κρεβατι;;Γιατι;Κατι δεν παει σιγουρα καλα μαζι του,αμεσα πρεπει να κοιταχτει απο ειδικο ψυχολογο-γατολογο!

Ποσο χρονων ειναι;Το εκανε και παλια;Στην αμμο του δεν παει;Μηπως του βρωμαει κατι στην αμμο;Το ΤΕΡΑΣ,τι θελει;;;

Οπως καταλαβαινεις ειχα κι εγω γατα στο σπτι,οταν σπουδαζα.Ζει ακομη,ετων 11 και ειναι στο χωριο,στην αυλη,ελευθερη.Παρολο που ειναι ο ορισμος της κακιας γατας δεν κατουρησε ποτέ εξω απο την αμμο της.

Κατι του την δινει του γατιου σου!!

Λεγκω θυμαμαι που δεν ειχε παει καλα η τελευταια επεμβαση του Θοδωρικου.Τωρα ψαχνεται αλλο γιατρο;Δεν ποναει φανταζομαι,ε;

Ο μικρουλης γιατι λιποθυμαει;Πολυ λιγο το 21,ε;

Εδω ριχνει τρελες καρεκλες εξω...παω για υπνο!Φιλακιααα!

Διαφημίσεις

Φρύνη, ο γάτος όντως έχει ψυχολογικά προβλήματα, του την έχει δώσει που κάναμε δυο παιδιά, πάει και τελείωσε, ζηλεύει παθολογικά.

Είναι δεδομένο ότι δεν έχω την αντοχή να ασχολούμαι μαζί του όπως παλιά.

Το κατούρημα το έκανε μερικές φορές και παλιότερα αλλά τώρα έχει παραγίνει...

Δεν ξέρω, το ψάχνω...

χαχαχα, μπηκα σε ένα γατοφόρουμ πολύ ψαγμένο!!!! (μπας και μείνω εκεί με τη σκυτάλη που κυκλοφορεί;;;;)

Εντάξει, τί να πω??? Γράφετε!!! Με έχετε πεθάνει...

Μυρτούλα έχεις οίστρο σήμερα... (όχι ότι άλλες μέρες δεν έχεις, αλλά σήμερα...)

Δεν ξέρω τί έχετε στο μυαλό σας για τις κάρτες

εγώ σε ότι γραφιστικό ανατρέχω στο http://www.gfxworld.ws/

στα vectors και κατεβάζω... (καλά μπορεί να το έχετε ήδη υπόψη σας...)

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Μυρτώ, τέλεια η κάρτα και πρωτότυπη όπως πάντα!

Για τον γάτο δεν ξέρω, η μόνη συμβουλή που σκέφτομαι είναι ομοιοπαθητική! Να κάνετε μερικά παιδιά ακόμα για να μάθει το παλιόγατο!:tongue::tongue::tongue:

Έφυγα για ψώνια σε μανάβηδες και ψαράδες κλπ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!!

Καλα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!! Σοφακι με το καλο κοριτσαρα μου ! Ολα να πανε καλα σου ευχομαι να εχεις μια τελεια κ τελειμηνη εγκυμοσυνη. Το δεν φοβαμαι δεν ειμαι δειλη νομιω σοιυ ταιριαζει γαντι. Χρονια πολλα κ για την Ευτυχουλα πολυχρονη να ειναι να την χαιρεστε!

Καλημέρα!

Μυρτώ, το γατί σου ζηλεύει! Μήπως να του βρείτε σύντροφο να έχει να ασχολείται?

Μόλις είδα τον κυνόδοντα. Πολύ αρρωστημένη αλλά καθηλωτική ταινία. Στο τέλος τι σκ@τ@ γίνεται; Πολύ απότομα τέλειωσε

Εγώ θα έλεγα μόνο αρρωστημένη ταινία... το καθηλωτική μόνο από την έννοια, να δεις που θα καταλήξει αυτή η βλακεία! Τι να πρώτοσχολιάσω! Το τι ανώμαλο μυαλό σκέφτηκε αυτό το κόνσεπτ? Τι ηθοποιοί δεχτήκαν με ενθουσιασμό κιόλας να το παίξουν? Με τι ανώμαλη ιδέα για τον εαυτό τους το στείλαν και για όσκαρ? Και τέλος με τι ανώμαλο μυαλό οι οσκαρικοί το βάλαν και υποψήφιο... Λυπάμαι από τώρα τον κόσμο που θα κάτσει να το δει!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Λεγκω θυμαμαι που δεν ειχε παει καλα η τελευταια επεμβαση του Θοδωρικου.Τωρα ψαχνεται αλλο γιατρο;Δεν ποναει φανταζομαι,ε;

Φρυνάκο έκανε και δεύτερη επέμβαση αλλά πάλι δεν πέτυχε και τώρα πάμε για την τρίτη. Πονάει μόνο όσες μέρες είναι νοσοκομείο και κάποιες μετα.

Για τις λιποθυμίες του νικ δες εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1910202#post1910202 γιατί τα έχω πρήξει τα κορίτσια με αυτες:tongue:

Εκπαιδευτής γάτων;

Ψυχολόγος γάτων;

Ουρολόγος γάτων;

Αδιαβροχοποιητής στρωμάτων;

Εξοραϊστής κάτουρου γάτας;

Ειδικός τοποθέτησης ηλεκτροφόρου καλωδίου οικιακής χρήσης;;;Τιποτα;;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol: Νουμερίδη!

Σοφουκι τέτοια λέγε της για ομοιοπαθητική να μας μείνει στα χέρια:mrgreen:

Μόλις είδα τον κυνόδοντα. Πολύ αρρωστημένη αλλά καθηλωτική ταινία. Στο τέλος τι σκ@τ@ γίνεται; Πολύ απότομα τέλειωσε

Βασικά αυτό που καταλαβα είναι ότι ό,τι και να κάνουν όσο και να φυλακίσουν έναν άνθρωπο πάντα αυτός μπορεί να ξεφύγει.

Εγώ σαν γνήσιο αρρωστημένο μυαλο μ'αρεσε η ταινια:D Και η αλήθεια είναι ότι δεν την θεώρησα εκτός πραγματικότητας... απλά δεν την περιόρισα μέσα σε οικογένεια. Θα μπορούσε να είναι οικογένεια, ένα απολυταρχικό καθεστώς, μια πολύ κλειστή κοινωνία. Πρώτη φορά ακουμε να ελέγχουν ολόκληρες κοινωνίες με ψευτικη πραγματικότητα; (αμερική και εικονικοί πολεμοι, χιτλερική γερμανια κλπ) Που προσπαθούν και κρατουν φυλακισμένα όχι στάνταρ σώματα αλλά μυαλα οπωσδήποτε. Η ταινία ήταν προκλητική και συμβολική αλλά ανώμαλη δεν θα την έλεγα σε καμία περίπτωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...