Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έχει μαθήματα χορού κάθε Σάββατο κοντά στο μετρό ''ακρόπολη'' 4-5.30 .Λοιπόν εγώ θα πάω, και ελπίζω να μην μείνω στα χέρια της χορεύτριας έχω να γυμναστώ χρόνια....πάμε όλες μαζί να σπάσουμε πλάκα....Και πείτε πια μέρα από το Σκ θέλετε να βρεθούμε γιατί μια από τις δυο πρέπει να δουλέψει ο σούπερμαν και μου τα έχει σπάσει από το πρωί, ''κανόνισε'' και ''κανόνισε''....Αυτά....

Κυριακη καλύτερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατά τα άλλα, έχω φοβερή έμπνευση σήμερα, ο σούπερμαν θέλει να φτιάξουμε κάρτες και να βρούμε όνομα στο γραφείο και του είπα να το βγάλουμε ''ρετιρέ'' και η κάρτα να έχει φωτογραφία την Κατερίνα Γιουλάκη να κρατάει μια μακέτα. Δεν του άρεσε του άσχετου!

Μάαααακια!

:-D:-D:-D:-D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εισαι κάλτ , σε λατρεύωωωωωωωω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά οίστρος σας έχει πιάσει!

Στο μεταξύ νόμισα ότι όλη την ώρα έγραφε η μυρτώ γιατί μοιάζουν τα χρώματά της με της Λέγκους!

Τί χορού? μην είναι λάτιν. Είχα πάει και κάπου αλλού σε κάτι τέτοια μαθήματα και μας έβαζε να κάνουμε τούμπες από την 1η μέρα!

να συνάντηθούμε κυριακή Ναι να έχει γίνει καλά ο Άλεκ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Οκ, κλείνουμε για Κυριακή και όποιος μπορεί να χορέψει το Σάββατο έρχεται! Πάντως εμένα με πιάνει πολυλογία όταν εγώ πολύ δουλειά, είμαι μανούλα στην υπεκφυγή!!!!

Καλά οίστρος σας έχει πιάσει!

Στο μεταξύ νόμισα ότι όλη την ώρα έγραφε η μυρτώ γιατί μοιάζουν τα χρώματά της με της Λέγκους!

Και δεν σε σκανδάλισε ότι ερωτοαπαντούσε μόνη της; "Θα πάμε για χορό το σάββατο; Ναι θα παμε αν ξεμπερδέψω. Ποια μέρα λέτε να βρεθούμε; Κυριακή καλύτερα" :tongue:

Διαφημίσεις

Οκ, κλείνουμε για Κυριακή και όποιος μπορεί να χορέψει το Σάββατο έρχεται! Πάντως εμένα με πιάνει πολυλογία όταν εγώ πολύ δουλειά, είμαι μανούλα στην υπεκφυγή!!!!

πωπω αν δεν μοιαζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε! Εμενα κοντευουν να με πιάσουν τα κλάματα απ'το άγχος και κάθομαι και γράφω εδώ ενώ ταυτόχρονα λαμβάνω απειλητικά μηνύματα στο μέιλ για φορτσάρισμα μέχρι αύριο και τέτοια:rolleyes:

καλά...

Εϊναι σύνδρομο αυτό!

Κάνω τα πάντα ταυτόχρονα σε χρόνο ρεκόρ και συμφέρω!

Δεν το έχετε καταλάβει πια???

Τσ τσ τσ!

Λεγκ πότε παραδίδεις?

Μυρτώ εσύ έχεις να παραδόσεις στο σούπερμαν? Την ταμπέλα???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ελεν να πας κοριτσακι στην Ισπανια!!

Θα τα καταφερει ο Χοσε με τα 2 ζουζουνια;Θα ειναι και η κοπελα;;Αν ναι,να πας,να πας!!!

Προς τα εδω πότε θα ερθετε ακαρδες;;

Λεγκω με τι καταπιανεσαι ετσι μανιωδως;;;

Μυρτω με τι θα ασχολειται το "ρετιρε";;

Καλε Μαρλε,δεν ηξερες οτι ο Τονι ειναι ο αδερφος της Ντου;;;

Οντως πολυ πολυ χαμηλες οι τιμες σου...ο αιματοκριτης ποσο ειναι;

Καλε Μαρλε,δεν ηξερες οτι ο Τονι ειναι ο αδερφος της Ντου;;;

:oops: ήξερα πως ασχολείται με τη μουσική αλλά νόμιζα πως ήταν σε συγκρότημα με τελείως διαφορετικό ύφος:lol::lol:

Οντως πολυ πολυ χαμηλες οι τιμες σου...ο αιματοκριτης ποσο ειναι;

ο αιματοκρίτης 31,1

Βάσω κλεισε τα αφτιά σου και τα μάτια σου (το αφτια σου μάλλον περιτο εε;)... ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... μα πως να λειτουργήσει ο εγκέφαλος αλλιως μου λέτε;

Γεια σου ρε φρυνάκι με τον Χοσε χαχαχαχα ΕΓω θέλω να ρθω βόρεια... απλά λίγους μήνες ακόμα για να την παλεύει περισσότερο ο νικ με το αμάξι.

Εσύ με ρώτησες για τον σόζω; Είμαστε σε αναζήτησει νέου γιατρου γιατί ούτε τώρα πήγε καλα.

Ο νικόλας έχει αιματοκρίτη 21 και αρχίσαμε σίδηρο. Το θετικό με αυτό είναι ότι παίζει έτσι να μειωθούν οι λιποθυμίες

Πήραμε στολή πειρατη στον σόζω και ξυπνάει και κοιμάται με αυτή. Καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι το μωρό μου.

Αι λαβ τονις σφινους... με τα κωλοδάχτυλα στη βουλη με είχε πιασει νευρικό γέλιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...