Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πείτε μου τι θέλετε να σας το λύσω...ψιλοανοιχτές ερωτήσεις που να είναι ταυτόχρονα και ευκολο να σταθμιστεί....κάτσε λίγο....εδώ το'χα....μισό λεπτούλι....να πάρει....πριν από λίγο ήμουνα τίγκα στην ψιλοανοιχτή ερώτηση που είναι εύκολο να σταθμιστεί και τώρα δε μου'ρχεται τίποτα.....

όχι ρε συ...Αλικάντε....δεν είναι ωραίο....είναι βέβαια κοντά στην Βαλένθια αλλά και πάλι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλου μου τι σίδηρο έδινες στον ιάσωνα;

τελευταία του είχα πάρει ένα φυτικό το Feroglobin υγρός σίδηρος, αυτό παίρνω τώρα κι εγώ.

καλά βρε συ σου έχω στείλει ένα μεηλ από χτες κι ακόμη να μου απαντήσεις....:rolleyes: στο μάθημα χορού θα πας αύριο;;;;;:roll:

Διαφημίσεις

Πείτε μου τι θέλετε να σας το λύσω...ψιλοανοιχτές ερωτήσεις που να είναι ταυτόχρονα και ευκολο να σταθμιστεί....κάτσε λίγο....εδώ το'χα....μισό λεπτούλι....να πάρει....πριν από λίγο ήμουνα τίγκα στην ψιλοανοιχτή ερώτηση που είναι εύκολο να σταθμιστεί και τώρα δε μου'ρχεται τίποτα.....

Ναι..ναι..παίζετε με τον πόνο μου.....μπουαααααααα:confused:

Λοιπόν ανοιχτή ερώτηση:

Πώς χαρακτηρίζετε τη σχέση σας?

Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω δεν απαντώ?

Εύκολα σταθμίζεται αυτό!

Η ανοιχτή ερώτηση δεν επιδέχεται πιθανές απαντήσεις...Η "ψιλοανοιχτή" είναι άστα να πάνε...πρέπει να μην καθοδηγεί τον άλλον, αλλά να μην είναι και εντελώς χύμα για να μπορεί να αξιοποιηθεί στατιστικά...κ να μπει ως μια κάποια μεταβλητή κάπου κάπως κάποτε..αι σιχτίρ...πάω να φύγω!!!

age.png

Διαφημίσεις

Μπράβο άυλα!

Το καλυτερο που έχεις να κάνεις! Πήγαινε στο κοριτσάκι σου!

Μα για τι χορό λέτε?

Μαζεψα το χαμό από τη χαρτούρα μπροστά μου και φεύγω right away!

Αααααα....aylaκι με καταμπέρδεψες!!! Να σου γνωρίσω τον σούπερμαν για κάτι τέτοιες ερωτήσεις γουστάρει τρελλά!!!

Ποιος ειν' αυτός ο σούπερμαν ρε παιδιά; Είμαι κοινωνικός τύπος δε λέω..αλλά....φοράει και μπέρτα ή σκέτο τον έχεις.;; (σ.σ. το τριώδιο έχει ανοίξει anyway)!!!

age.png

Έχει μαθήματα χορού κάθε Σάββατο κοντά στο μετρό ''ακρόπολη'' 4-5.30 .Λοιπόν εγώ θα πάω, και ελπίζω να μην μείνω στα χέρια της χορεύτριας έχω να γυμναστώ χρόνια....πάμε όλες μαζί να σπάσουμε πλάκα....Και πείτε πια μέρα από το Σκ θέλετε να βρεθούμε γιατί μια από τις δυο πρέπει να δουλέψει ο σούπερμαν και μου τα έχει σπάσει από το πρωί, ''κανόνισε'' και ''κανόνισε''....Αυτά....

Τι τρόπους αυτοκτονίας σκεφτόσασταν τους πρωτους μήνες που γεννήσατε και τι τρόπους μετα;

Δεν είναι εντελώς ανοιχτή, δεν καθοδηγεί και έχει και μεταβλητη χρόνου

Τι τρόπους αυτοκτονίας σκεφτόσασταν τους πρωτους μήνες που γεννήσατε και τι τρόπους μετα;

Δεν είναι εντελώς ανοιχτή, δεν καθοδηγεί και έχει και μεταβλητη χρόνου

:):):)

Είσαι κρυφοεπιστήμων τελικά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...