Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σε όλες σας....

Εδώ πέρα σήμερα ναι μεν έχει ήλιο αλλά κατά τα άλλα μας παίρνει κ μας σηκώνει (από τον αέρα)...

Elenikat τι είδους training?...ε καλά ο,τι κι αν είναι εφόσον είναι στην Ισπανία εγώ θα σου έλεγα να το τολμήσεις!!!!:mrgreen::mrgreen:

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα πολυαγαπημένες μου!

Adorada amiga ELeni, θέλεις μια ακόμα άσπλαχνη μάνα μαζί σου για παρέα;;;;

Τι τρέινινγκ είναι αυτό δηλαδής;;; Θα τρέχουμε; Θα κανουμε διαδρομο; Στεπ;

Μπορώ να σε βοηθήσω είμαι ο ανθρωπος σου! Θα σου μεταφράζω τα μενού, θα καθαρίζω στους καυγάδες με τους τρελούς οδηγούς (μουάχαχαχα), θα σου παραγγέλνω cafe con leche και churros con chocolate!!!!

Ααααααααααααααααααααααααααχ!

Κατά τα άλλα, έχω φοβερή έμπνευση σήμερα, ο σούπερμαν θέλει να φτιάξουμε κάρτες και να βρούμε όνομα στο γραφείο και του είπα να το βγάλουμε ''ρετιρέ'' και η κάρτα να έχει φωτογραφία την Κατερίνα Γιουλάκη να κρατάει μια μακέτα. Δεν του άρεσε του άσχετου!

Μάαααακια!

Κατά τα άλλα, έχω φοβερή έμπνευση σήμερα, ο σούπερμαν θέλει να φτιάξουμε κάρτες και να βρούμε όνομα στο γραφείο και του είπα να το βγάλουμε ''ρετιρέ'' και η κάρτα να έχει φωτογραφία την Κατερίνα Γιουλάκη να κρατάει μια μακέτα. Δεν του άρεσε του άσχετου!

:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!! Με έφτιαξες μεσημεριάτικα!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα πολυαγαπημένες μου!

Adorada amiga ELeni, θέλεις μια ακόμα άσπλαχνη μάνα μαζί σου για παρέα;;;;

Τι τρέινινγκ είναι αυτό δηλαδής;;; Θα τρέχουμε; Θα κανουμε διαδρομο; Στεπ;

Μπορώ να σε βοηθήσω είμαι ο ανθρωπος σου! Θα σου μεταφράζω τα μενού, θα καθαρίζω στους καυγάδες με τους τρελούς οδηγούς (μουάχαχαχα), θα σου παραγγέλνω cafe con leche και churros con chocolate!!!!

Ααααααααααααααααααααααααααχ!

Μάαααακια!

ΝΑΙ!!!!!!!!

Αμέ μακάρι! Έλα να δείξουμε την ασπλαχνία μας!

Το αντικείμενο θα είναι βαρετό αλλά εντάξει εγώ θα παώ...

Εσύ θα αποφασίζεις πού και τί θα χλαπακιάζουμε το μεσημέρι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

να το τολμήσεις Ελενάκι! το συζητάς κιόλας; να το τολμήσεις! 3 μέρες είναι μόνο, άσε γάλα κι άσε λίγο και τον Χαβιέ με τα παιδιά!

Γάλα έχει στο ψυγείο... Δεν έχει κανένα νόημα να αφήσω γάλα....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αχαχαχαχαχα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άντρες παιδί μου τι περιμένεις, πεταμένα λεφτά...

Διαφημίσεις

Τι λες καλε??? Ακαρδη φιλη εισαι οχι ακαρδη μανα... Εγω να ερθω, δεν ειμαι επιπεδου μυρτως αλλα ισα να φαμε μπορω να παραγγείλω. Οσο για τους τσακωμους, ξερεις την εμειρία μου.... Σε ποια πολη ειναι?

A, Μαριλου, παιρνω κατι καψουλες αν θυμαμαι καλα ferosanol τις λενε, μια καθε μερα πριν το φαγητο. Ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλες. Ειπε να τις παιρνω για 2 μηνες, αλλα εγω δεν ξερω γιατι τις σταματησα τον δευτερο μηνα. Μαλλον γιατι ειμαι οργιο.... Δεν ξανακανα εξετασεις, αλλα νιωθω αρκετα καλυτερα ειδικα στη συγκεντρωση και στη μνημη. Εγω βεβαια ειχα κανονικο αιματοκριτη, μονο αποθηκες ειχα χαμηλες. Μπραβο που το ανακαλυψεις, θα δεις σιγουρα βελτιωση!

....να πω κι εγώ τον πόνο μου. Προσπαθώ να φτιάξω ένα ερωτηματολόγιο με ψιλοανοιχτές ερωτήσεις που να είναι ταυτόχρονα κ εύκολο να σταθμιστεί....Μου έρχεται να φάω το πληκτρολόγιο!!!!:twisted:

age.png

Ελενη εγώ συμφέρω καλύτερα θα σου κάνω αέρα και θα σου τρίβω τις πατούσες, Pick meeeeee

Εντάξει θα σπέρνει η καρτούλα με Γιουλακη!

Μπουχουουουου έχω αγχωθεί και δεν προλαβαινω λεμε... απορώ οι άλλες κοπέλες που δουλεύουν απ'το σπίτι πως τα καταφέρουν;;;

Τονια ένα μεγάλο φιλάκι μη μου αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι για τα παλιοκιλα, νταξ;

Μαριλου μου τι σίδηρο έδινες στον ιάσωνα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...