Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλά την έκανες ρε Λενιώ κ την τσάκισες, αρκεί να το φχαριστιέσαι, όχι σαν κι εμε που ότ,ι κ να τρωω μετά το μετανιώνω...ψυχαναγκασμός μου χει γίνει.....να σε ρωτήσω ρε Κατσαφα, η ωτίτιδα κάνει πολύ υψηλό πυρετό??Ωήνεται αυτό το μικιό ρε γμτ....δηλώνω και γω φαν της Μόνικα...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοκολατες εσεις ?χαλβαδοπιτα εγω!..και παστελι και μαστιχατο και καρυδα , πετυχα ενα μαγαζακι με τετοια και το σηκωσα

ελενη τι εστι μονικα ?

τονια περαστικα σας !αντε το περασατε τωρα να ειστε καλα στο καρναβαλι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

kala afro τι περιπετεια και αυτη .. απιστευτο μου φαινεται να ζητας συγνωμη, να αναλαμβανεις την ευθυνη και παρ'ολα αυτα να τ'ακους...τρομερο!!!!! απορω πως ηρεμησες μετα....

εμεις κοριτσια ακομα τιποτα με σπιτι δεν εχουμε καταληξει πουθενα... τα εχω παρει παρα πολυ γενικα ...απο τη μια και εμας το ενα μας ξινιζει το αλλο μας βρωμαει....αλλα απο την αλλη αγορα σπιτιου ειναι αυτη δεν ειναι παπουτσια που στο φιναλε αν το μετανιωσεις δεν τα φορας;););) ποσες υποχωρησεις να κανουμε σε αυτα που ζηταμε??? δεν ξερω τελικα αν φταιμε εμεις, αν φταιει η μεσιτρια ή απλα δεν υπαρχει στην αγορα αυτο που θα μας αρεσε....:(:(

θελω να φυγουμε απο αυτο το σπιτι και δεν αντεχω αλλο να μην βρισκουμε καποια αλλο....

περαστικα στα αρρωστουλικα

ps. επισης να σας ενημερωσω πως επιτελους ξεμπερδεψαμε τελειως απο αυτο το απιστευτο συγκαμα που ειχε η μικρη...και πως μετα απο δοκιμες με αντιβιωσεις και κορτιζονη καποιες μερες ( ξαναφουντωνε μετα) , τελικα εφυγε με ομοιοπαθητικα και μια κρεμα βιολογικη που προτεινε η ομοιπαθητικος :)

βλεπω το πιπι της καθαρο μετα απο τοσο καιρο που ηταν παραμορφωμενο και μου φαινεται αφυσικο;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ντιεσάκι, πού είσαι μωρέ χαμένο???στην αναζήτηση σπιτιού???πάλι καλά που το ξεπέρασε το σύγκαμα, πρέπει να το ενοχλούσε αφάνταστα το παιδί...να σε πω, εσύ δεν έλεγες για τη μαμ'α σου που ήθελε να κάνει εξωσωμ.?καλά θυμάμαι??αν ναι,τελικά τί έκανε???ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, αλλά μου ήρθε φλασιά τώρα δα....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol:Γεια σου ρε Αφρο με την περιγραφη σου!!!Πεθανα στο γελιο!Καλα που δεν γεννησα δεν λες;;:lol:Συμπληρωσε ωραια και η Λεγκολιν,δε λεω!

Καταπληκτικη περιπετεια!Ευρωπη σου λεει μετα...

Ελεν,περαστικα στον Αλεκουκο!

Λεγκω,τι κανουν τα μικρα σου;Ο Θοδωρικος τι κανει;Με το θεμα που ειχατε τι κανατε τελικα;εχω χασει επεισοδια...

Ds ψαχνετε σπιτι και δεν βρισκετε,ε;δυσκολη η αποφαση και νομιζω οτι εινα καλυτερα να καθυστερησετε λιγακι και να βρειτε αυτο που πραγματικα σας αρεσει.Μονο σε μια μεσιτρια πατε;Γιατι οχι σε πολλους;;

ντιεσάκι, πού είσαι μωρέ χαμένο???στην αναζήτηση σπιτιού???πάλι καλά που το ξεπέρασε το σύγκαμα, πρέπει να το ενοχλούσε αφάνταστα το παιδί...να σε πω, εσύ δεν έλεγες για τη μαμ'α σου που ήθελε να κάνει εξωσωμ.?καλά θυμάμαι??αν ναι,τελικά τί έκανε???ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, αλλά μου ήρθε φλασιά τώρα δα....

δεν το προχωρησε, προς το παρον τουλαχιστον...

της ειπε και ο ομοιπαθητικος της οτι δεν το βλεπει πολυ θετικα το θεμα με ολες τις ορμονες που θα επρεπε να παρει κτλ και υποθετω επειδη εχει ηδη κανει ενα παιδι, ισως αν δεν ειχε κανει ποτε και ηθελε να γινει μανουλα να ηταν πιο ελαστικος στις αποψεις του...δεν ξερω:rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ds ψαχνετε σπιτι και δεν βρισκετε,ε;δυσκολη η αποφαση και νομιζω οτι εινα καλυτερα να καθυστερησετε λιγακι και να βρειτε αυτο που πραγματικα σας αρεσει.Μονο σε μια μεσιτρια πατε;Γιατι οχι σε πολλους;;

εχουμε παει σε μια κυριως επειδη ειναι γνωστη και θα μας παρει το 1% και οχι 2% που παιρνουν κανονικα:rolleyes::rolleyes:

εχω αρχισει να το μετανιωνω ομως και να σκεφτομαι μηπως να παμε και πουθενα αλλου...μηπως μας δειξουν και τιποτα που αυτη δεν το εχει υπ'οψιν της....:rolleyes::rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλημερα παιδακια

Α, και έχω να δηλώσω ότι παρόλο που δεν έτρωγα (έβγαζα κιόλας)αυτές τις μέρες έχω πάρει ένα κιλό....τα νέυρα μου......'εχω ψυχοπλακωθεί και μ'αυτή τη μλκ...δεν μπορω να χάσω γραμμάριο.........

κατακρατηση υγρων πιθανο να ειναι λογω των εμετων. Θα συνελθεις μωρε...

Παρτε και ενα τραγουδακι αλα ρεντ εφ-εμ. Μη βιαστεειτε να το κλεισετε δωστε του ευκαιρια μεχρι το τελος

και μιας και πιασαμε τα χαζα, θα μου πειτε τελικα τι παιζει με τον τονι σφινο και τι σχεση εχει ο αδερφος της ντου με το κυριο?

Αφροδίτη είναι το ίδιο πρόσωπο!:D

Καλημέρα!

:shock::shock::shock::shock: έλα!! δεν το ήξερα!!! φοβερός τύπος!!!:D:D

έκανα εξετάσεις για σίδηρο και βγήκαν χάλια κορίτσια.... φερριτίνη 4 και σίδηρος 17, άδειες οι κυψέλες μου... γι'αυτό ξεχνάω συνέχεια τι θέλω να πω, ξεχνάω λέξεις, δεν τρώω τίποτα και ζαλίζομαι... ξεκίνησα σήμερα συμπλήρωμα. Αφρο μου εσύ τι παίρνεις; και πόσο;

Άντε Μαριλού θα μας γίνεις κι εσύ διάνοια!!!!

Νομίζω ότι η ΝΑΣΑ θα έρθει στο καφέ να πάρει τις μαμάδες!

Έχει τραινινγκ στην Ισπανία 13 με 14 Απριλίου και λέω να το τολμήσω...

Είμαι άκαρδη μάνα???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...