Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

H Φέλια λείπει! Είναι νομίζω πριν τη Χλόη!Και άντε ποιά θα είναι η επόμενη?(Κάθε που το λέω αυτό έχουμε και μια ανακοίνωση!)

Η σειρά είναι:

Τατιάνα

Εύη

Λέγκω

Μαρίνα

Μυρτώ

Φέλια

Χλόη

Δε μπορείτε να πείτε, ένα σασπένς το έχουμε εξασφαλισμένο για το χειμώνα!

Καλημεραααααααα!!

Δεν έχω δει ακόμα τι γραφετε, αλλά μπήκα για να δειξω αυτο στην

φιλεναδα μου τη μυρτω πριν να ξυπνησει η αρηβελ που όλο στριφογυριζει

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21923&page=34

Δεν είδα πμ.

Ευχαριστώ!!!Δεν είδες πμ. γιατί δε σου έστειλα :oops:...Έχω μικρές χαζοαπορίες, αλλά για πολλές καλύφθηκα από το τόπικ...Επίσης θα θελα να γνωρίσω και κάποια μαία από εκεί....

όπως??????????

ποιο θα ειναι εκπαιδευτικο κ θα του αρέσει???????

ειχαν καποιο τα παιδια σας κ τους αρεσε πολυ?????

Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι μ'αυτό που έπαιξε πάρα πολύ η Λήδα ήταν ένα γουρουνάκι της Φίσερ Πράις που του έριχνε νομίσματα...Σας έχω πει ότι μισώ την γκόμενα που τραγουδάει στα παιχνίδια της φίσερ πραίς; Μου φαίνεται ότι είναι μια κακιά μάγισσα παγιδευμένη μέσα στα παιχνίδια που προσπαθεί να τραγουδάει χαμογελαστά και ευτυχισμένα! Είμαι λίγο παρανοϊκή, το ξέρω...Εμένα πάντως μ'αρέσουν πιο πολύ τα παιχνίδια του imaginarium.

Αχ ναι κι εμένα ο μικρός έχει τρελό κόλλημα με αυτό! Βέβαια έτσι ξεκινήσαμε κι έχουμε πάρει όλη τη σειρά, μέχρι και τη χοντρουλή νύφη σετάκι με γαμπρό και τούρτα!!! Τώρα έχουμε και μια τάση προς playmοbill!

Ναιαιαι, κι εμείς αρχίσαμε τα πλειμομπίλ! Επιτέλους! Βέβαια έχω θέμα γιατί θέλει να παίξει και η Λήδα και όλο μου τα χάνει!

Να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο, μια που είμαστε στο τόπικ; Εσάς μετά το θηλασμό μίκρυνε το στήθος σας; Γιατί εμένα έχει χάσει 1 νούμερο θα έλεγα και σκέφτομαι αν συμβεί αυτό και στο δεύτερο που θα πάει αυτή η δουλειά;...

Ε, ναι λοιπον κι εμένα μειώθηκε δραματικά, αλλά στο καπάκι ήρθε και η εγκυμοσύνη και επανήλθε. Εγώ πάντως το προτιμώ μικρότερο...Το θέμα είναι, μήπως πολυαγαπημένες μου δεν μικραίνει απλά παίρνει την κατιούσα και για αυτό μας φαίνεται μικρότερο;;;Ξέρω, ξέρω, απαισιόδοξη προσέγγιση...

αχ κοριτσια κλεινει ο παιδικος μας για μια εβδομαδα..... υπηρξανε λεει 2 επιβεβαιωμενα κρουσματα της νεας γριπης.....

Ωχ, κουράγιο βρε Αναστασάκι! Ελπίζω να έχεις κάποια βοήθεια....

Καλησπέρααααα!!!!!!!!Γυρίσαμε και μεις χτες από την τριήμερη εξόρμησή μας!!!!!Πολύ όμορφα τα περάσαμε στα Γιάννενα, γυρίσαμε και κάποια Ζαγοροχώρια.

Τι ωραία!!!Ζήλεψα λίγο!!!Πως μεγάλωσε ο μικρός καλέ; Είναι πανέμορφος!

τέλειο! αχ ακόμη δεν έχω αξιωθεί να παω στο εν λόγω μέρος...και θέλω πολύ...λέτε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση εκεί? :D

Αχ, μακάρι, αλλά μάλλον θα είχε την τύχη της συνάντησης στη Boom-Boom!!!

Το νου σας θέλω θετικά vibes για αύριο!!!!

Όσα θέλεις πολυαγαπημένη μου κι ακόμα περισσότερα! Θα περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία!!!

Αααααααααχ, το γραψα κι εγώ το σεντονάκι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιάνα ό,τι κι αν είναι να γίνει αύριο κοριτσάκι να πάει τέλεια! Θα μας πεις όμως μετά περί τίνος πρόκειται έτσι???

Τόνια όχι να το παινευτώ γιατί ως γνωστόν αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...αλλά τα Γιαννενάκια είναι τέλεια! Πρώτα Χριστούγεννα που δε θα περάσω εκεί στη ζωή μου:(! Ο Κωνσταντινούλης σου είναι ένα κουκλάκι και όντως τα ματάκια του είναι πολύ εκφραστικά!

Λέγκω άν είναι σαν τη δική μας γαστρεντερίτιδα, το νου σας! Κάνει πολλά πισωγυρίσματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μυρτώ δεν ξέρω ποιά είναι η σχέση σας με τα playmobill αλλά ο Χ. είναι πραγματικά άρρωστος με αυτά! 32 χρονών μαντράχαλος κι ακόμα γκρινιάζει στη μάνα του που του πέταξε μία σακούλα τέτοια! Ψυχολογικό του έχει μείνει! Περιττό να σου πω ότι έχει καταγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες (π.χ. κοπέλα καστανή με πορτοκαλί ποδιά) όλα μας τα playmobill-υπάρχοντα και κάθε βράδυ ελέγχει με βάση την κατάσταση μήπως χάθηκε κανένα! Αλοίμονο αν ο μικρός εκσφενδονίσει τίποτα κάτω από κανέναν καναπέ, είμαστε ικανοί να κάνουμε γενική στις 11 το βράδυ μέχρι να τα βρούμε! Εντάξει ξεμπροστιαστήκαμε οικογενειακώς!:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαχαχα, αυτό με τη λίστα δεν το'χα σκεφτεί!!! ¨Ομως σήμερα συγχίστηκα γιατί διαπίστωσα ότι έχει χαθεί ένα μπιμπερό!!!! Η Λήδα το πήρε πιο ελαφριά γιατί όταν δεν βρίσκει κάτι της λέω ότι πήγε βόλτα στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών και περνάει φίνα. Μέχρι στιγμής την πείθω...

Χαχαχα, αυτό με τη λίστα δεν το'χα σκεφτεί!!! ¨Ομως σήμερα συγχίστηκα γιατί διαπίστωσα ότι έχει χαθεί ένα μπιμπερό!!!! Η Λήδα το πήρε πιο ελαφριά γιατί όταν δεν βρίσκει κάτι της λέω ότι πήγε βόλτα στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών και περνάει φίνα. Μέχρι στιγμής την πείθω...

Αυτό σημαίνει να είσαι καλλιτέχνης! Έχεις φαντασία και τρέχει... Εγώ η πεζή γιατί του λέω ότι απλά τα χάσαμε???

Είναι καλά ο αλέκος ψωμαρρώστιες, μέχρι 38 έφτασε και η μίξα παραμένει... Σήμερα απύρετος!

Τόνια σούπερ! Κούκλος ο Κων/νουλης! ωραία ήταν εεε?Εμείς τα Χριστούγεννα θα πάμε!

Τάτι οοομμμμμ!!!!! Είμαστε μαζί σου!

Πήγα το ερείπιο γυμναστήριο και σέρνομαι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη πράγματι σούπερ ήταν!!Ξεκίνησες γυμναστήριο βρε θηρίο,κιόλας???Μπράβο,σε θαυμάζω!!!Εγώ όλο λέω να ξεκινήσω,αλλά όλο κάτι με πάει πίσω..άστα,πότε θα χαθούν αυτά τα ρημαδια τα 10 (και βάλε)κιλά????

Στον αντίποδα τώρα....φάγαμε κάτι σιροπιαστά...άλλο πράγμα!!!!!!!!!!Πρέπει να πήρα το 1 από τα 2 κιλά που είχα χάσει την περασμένη βδομάδα.Είπα η έρμη να κάνω δίαιτα και τσουπ! μου ξεφυτρώνουν μπροστά μου κάτι μπακλαβαδάκια ΚΟΛΑΣΗ!!!!!Θα με θυμηθείς,Ελένη.Κολιονάσιος σιροπιαστά ,άαααααααλλο πράμα,αφού το λέω κ μου τρέχουν τα σάλια!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ελένη πράγματι σούπερ ήταν!!Ξεκίνησες γυμναστήριο βρε θηρίο,κιόλας???Μπράβο,σε θαυμάζω!!!Εγώ όλο λέω να ξεκινήσω,αλλά όλο κάτι με πάει πίσω..άστα,πότε θα χαθούν αυτά τα ρημαδια τα 10 (και βάλε)κιλά????

Στον αντίποδα τώρα....φάγαμε κάτι σιροπιαστά...άλλο πράγμα!!!!!!!!!!Πρέπει να πήρα το 1 από τα 2 κιλά που είχα χάσει την περασμένη βδομάδα.Είπα η έρμη να κάνω δίαιτα και τσουπ! μου ξεφυτρώνουν μπροστά μου κάτι μπακλαβαδάκια ΚΟΛΑΣΗ!!!!!Θα με θυμηθείς,Ελένη.Κολιονάσιος σιροπιαστά ,άαααααααλλο πράμα,αφού το λέω κ μου τρέχουν τα σάλια!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Είμαι σίγουρη! όχι ότι μου έχουν λείψει τα γλυκά... Όλο σοκολάτες και άλλα τέτοια ωραία θέλω να τρώω... Και τα τρώω και κρυφά από τον Αλέκο γιατί έχουμε θέμα τώρα πια...

Περιμένω πώς και πώς μπακλαβαδάκια! Γενικά προβλέπεται πολύ φαί...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

τέλειο! αχ ακόμη δεν έχω αξιωθεί να παω στο εν λόγω μέρος...και θέλω πολύ...λέτε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση εκεί? :D

τωρα εσυ θα μας τρελανεις;;;:mrgreen::lol:εδω λεμε πηγα ενα σινεμα σε 9 μηνες!!!!το χαλφ νοουτ μου ελέιπε!!!αχ θα ηταν ωραια ομως.....κι εγω το κρυφοσκεφτηκα....:rolleyes:

μαμα μια φοβερες οι φωτο ειδικα αυτη με τη λιμνη, κουκλακι ο μικρος και φαινεται κ μεγαλυτερος!η μαμα μου ειναι απο τζουμερκα ...εχουε ομορφιες εκει πανω...!:D

μαρινα απλα θεος ο αντρας σου;!;!:lol::lol::lol:ο δικος μου κλαιει ακομα τις σακουλες με τα μικυμαους που πεταξε η γιαγια του πριν......εεεε.....χμμμ.....πολλαααααα χρονιααααα!!!:lol:

μυρτω τι τελειο αυτο με τη χωρα των χαμενων παιχνιδιων!ετσι εξηγειται τωρα γιατι μερικα δεν τα βρηκα ποτε!τι καλα που περνανε ομορφα!:mrgreen: -κ μετα λεω για τον συζυγο.....το δικαιουμαι ρε παιδιαααα ειμαι κ ανηλικο!:tongue:-

Τατιανα κρος φινγκερς αλλα ....αντε πες το μας εφαγε η αγωνια!!:-P

περαστικα -εγκεν- θοδωρουλη και αλεκο αντε σιδερενιος!

ντιες για πες, για πες...!!!

τωρα εσυ θα μας τρελανεις;;;:mrgreen::lol:εδω λεμε πηγα ενα σινεμα σε 9 μηνες!!!!το χαλφ νοουτ μου ελέιπε!!!αχ θα ηταν ωραια ομως.....κι εγω το κρυφοσκεφτηκα....:rolleyes:

και εγώ για αυτό το λέω επειδη μέχρις σήμερα έχω πάει ένα σινεμα (ψυχη βαθιά, ψυχοπλακωθηκα απο το πρωτο λεπτο και ηθελα να γυρισω στο μωρο μου) και για μισό ποτό (μετά ξύπνησε και μας φωνάξαν πίσω) ε και δεν αντέχω άλλο ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ! Και αν ειναι να βγω τουλάχιστον να πάω κάπου καλά! :D

Ο καλός μου και εγώ αρχίσαμε να ψάχνουμε τους εργένηδες φίλους μας γιατι το πήραμε απόφαση ότι μαζι δύσκολο να βγούμε ξανα αργά...

Μυρτώ και Μαρίνα, ακόμη γελώ με τις ιστορίες σας για τα play mobil...ειμαι και εγώ τρελή φαν εκ παιδώθεν και περιμένω πως και πως να έρθει η κατάλληλη ηλικία...προς το παρόν ξεδίνω αγοράζοντας τα για την ανιψιά μου η οποία περνάει ροζ κρίση με νεραιδες, πριγγιπισες κλπ γυναικεια και ετσι της εχω πάρει οτι play mobil υπαρχει με άμαξες, βασσίλισες, νεραιδες κλπ (ναι εχουν βγει και τέτοια!). Εγώ περιμένω τον γιο μου για να ξεδώσω με τα πιο σοβαρά! :lol:

((((((((((((((((((Felini))))))))))))))))))))))). Καλή επιτυχία στο μυστήριό σου!

Αναστασάκι κουράγιο!!!!

μαμμα-μια πολύ ωραίες φωτογραφίες. Μεγάλωσε πολύ ο Κωνσταντινούλης!

Να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο, μια που είμαστε στο τόπικ; Εσάς μετά το θηλασμό μίκρυνε το στήθος σας; Γιατί εμένα έχει χάσει 1 νούμερο θα έλεγα και σκέφτομαι αν συμβεί αυτό και στο δεύτερο που θα πάει αυτή η δουλειά;...

ΑΑχ! Μίκρυνε (αυτό το ήθελα), άλλαξε θέση και σχήμα και πήρε την κατιούσα και έμοιαζε κάπως 'άδειο' :( Με τη 2η εγκυμοσύνη ξαναπήρε τ'απάνω του. Τώρα που θηλάζω και δεν έχει το αρχικό φούσκωμαείναι καλό, αλλά η κατιούσα.....κατιούσα:(:(:(

εγώ πάλι, αν μικρύνει, θα κάνω δεξίωση για όλους τους πρέσβηδες (με φερέρ ροσέ βεβαίως βεβαίως) :P

:D:D

Λοιπόν έχω ξετρελαθεί: η Σοφία μου δίνει κάτι σαν φιλάκια! Ανοίγει το στόμα της, το ακουμπά στο μάγουλό μου και φυσάει:D Εν τω μεταξύ όταν τη βάζω μπρούμυτα σέρνεται, αλλά προς τα πίσω:P

Πάντως κι εμείς πολλά ξυπνήματα μέσα στη νύχτα, δεν ξέρω αν φταίνε τα δοντάκια, αλλά κάθε 2 ώρες περίπου ξυπνάει. Ανυπομονώ να φτάσει η εποχή που η Σοφία θα είναι έφηβη και εγώ θα φωνάζω "ξύπνα τεμπέλα, 12 ώρες ύπνου έκλεισες"

Τι τέλεια! τι γλυκούλα!

Κι εμείς προς τα πίσω πάμε ακόμα, αλλά πιο μπουσουλητά. Και πλέον τσαντιζόμαστε που δεν βρίσκουμε τρόπο να πάμε μπροστά:)

Το τελευταίο ξαναπέστο! Μα τι παθαίνουνε μετά τους 6 μηνες????:confused:

Σας έχω πει ότι μισώ την γκόμενα που τραγουδάει στα παιχνίδια της φίσερ πραίς; Μου φαίνεται ότι είναι μια κακιά μάγισσα παγιδευμένη μέσα στα παιχνίδια που προσπαθεί να τραγουδάει χαμογελαστά και ευτυχισμένα! Είμαι λίγο παρανοϊκή, το ξέρω...Εμένα πάντως μ'αρέσουν πιο πολύ τα παιχνίδια του imaginarium.

Μισώ όλα τα παιχνίδια που τραγουδάνε!!!! Τα μισώ, τα μισώ, τα μισώ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Μυρτώ δεν ξέρω ποιά είναι η σχέση σας με τα playmobill αλλά ο Χ. είναι πραγματικά άρρωστος με αυτά! 32 χρονών μαντράχαλος κι ακόμα γκρινιάζει στη μάνα του που του πέταξε μία σακούλα τέτοια! Ψυχολογικό του έχει μείνει! Περιττό να σου πω ότι έχει καταγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες (π.χ. κοπέλα καστανή με πορτοκαλί ποδιά) όλα μας τα playmobill-υπάρχοντα και κάθε βράδυ ελέγχει με βάση την κατάσταση μήπως χάθηκε κανένα! Αλοίμονο αν ο μικρός εκσφενδονίσει τίποτα κάτω από κανέναν καναπέ, είμαστε ικανοί να κάνουμε γενική στις 11 το βράδυ μέχρι να τα βρούμε! Εντάξει ξεμπροστιαστήκαμε οικογενειακώς!:D

Θεόοοοοοος!!! :lol:

Κι εγώ τρελή φαν των μπλέιμομπιλ αλλά ακόμα δεν έχω κάνει την κίνηση γιατί σκέφτομαι ότι θα πρέπει κάθε φορά που θα χάνω κομμάτι να ψάχνω τις σκατούλες του Θοδωράκη!:rolleyes:

Καλά Γιούπη ο Γιώργος σε αποθεώνει με την περιγραφή της γέννας και της πείνας:lol:!!!

Κι εγώ θέλω έξοδο σε half note!!! Τρομάρα μας... αλλά δεν θέλω να φοβόμαστε και να μαστε δειλές θα τα καταφέρουμε... κάποια στιγμή!

ουυυυυυυυυυυφφφφφφφφ σερνομαι!!!

Συμφωνω με όλες τις παραπάνω σε όλα τα παραπάνω δηλ:

όμορφο παιδακι, όμορφη φωτογραφια στη λίμνη της μαμας της μιας!

Ωραια τραγούδια, περαστικα, καλή επιτυχια, κορυφαιος ο μπαμπας με τη λιστα των πλειμομπιλ κοκ!!!!

Γραψτε εσεις να σας διαβαζω γιατι βαριεμαιιιιιιιιιιιιι....

ο γιουπιος ήρθε παλι στις δεκα το βραδυ κ η μικρη με ρημαξε... μονο στις επτα κοιμηθηκε πάνω μου για κακη μου τυχη κ μη εχοντας τι να κανω οπως την κρατουσα ανοιξα τβ... κ ειδα μια ειδηση για μια εγκυο κ τη νεα γριπη......κ μετα όλους τους αρμοδιους να προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο να εμβολιαστει... κ ένας καθηγητης παιδιατρικης έκανε φριχτες δηλωσεις.............

ουφφφφφφφφφφφφφφ

Θεόοοοοοος!!! :lol:

Κι εγώ τρελή φαν των μπλέιμομπιλ αλλά ακόμα δεν έχω κάνει την κίνηση γιατί σκέφτομαι ότι θα πρέπει κάθε φορά που θα χάνω κομμάτι να ψάχνω τις σκατούλες του Θοδωράκη!:rolleyes:

χα χαααααααααα

LOL

Καλά Γιούπη ο Γιώργος σε αποθεώνει με την περιγραφή της γέννας και της πείνας:lol:!!!

κΑΤΑΛΑΒΑ!!

Σαν τη χοντρη του παραμυθιου θα με φανταζεται!!!!!

Κι εγώ θέλω έξοδο σε half note!!! Τρομάρα μας... αλλά δεν θέλω να φοβόμαστε και να μαστε δειλές θα τα καταφέρουμε... κάποια στιγμή!

χα χα χαααααααααααααααααααααααααααααα

:lol:

Σημερα έχεις εσυ ρεντα τσιρλέγκω μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...