Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εγώ πάλι προσπαθώντας να το εξηγήσω ψυχοκοινωνιολογικά το αποδίδω στο ότι ο κόσμος με όλα αυτά που γίνονται ή που τον πείθουν ότι γίνονται έχει σαλτάρει κανονικά. Έπεται και...συνέχεια.

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μενα παντως αυτη ηταν η επιγευση του θεματος... οχι οτι εχουμε σαλταρει ακριβως, αλλα ειμαστε ολοι τοσο εκνευρισμενοι και καχυποπτοι με τον διπλανό μας-τον απλο ανθρωπο- που σου κανει αδυνατη την ηρεμη και φυσιολογική διαβίωση μας. Καχυποψια και καταστοφολογια, το ενα να συμπληρωνει ο αλλο. που θα φτασει? Αληθεια ρε κοριτσια δεν μπορω να ζω ετσι....

και μενα παντως αυτη ηταν η επιγευση του θεματος... οχι οτι εχουμε σαλταρει ακριβως, αλλα ειμαστε ολοι τοσο εκνευρισμενοι και καχυποπτοι με τον διπλανό μας-τον απλο ανθρωπο- που σου κανει αδυνατη την ηρεμη και φυσιολογική διαβίωση μας. Καχυποψια και καταστοφολογια, το ενα να συμπληρωνει ο αλλο. που θα φτασει? Αληθεια ρε κοριτσια δεν μπορω να ζω ετσι....

Καταλαβαίνω πως νιώθεις....Το ίδιο νιώθω κ εγώ...Εχω σκεφτεί λοιπόν ότι επειδή είναι πολύ ουτοπικό να περιμένω ή να εύχομαι να αλλάξει η γενική εικόνα...ας ξεκινήσω να κάνω κάτι εγώ σε μικροεπίπεδο. Από το ειδικό δηλαδή να δούμε μπας και πάμε και στο πιο γενικό. Έτσι προσπαθώ να φέρομαι πιο ανθρώπινα και "φυσιολογικά" στους γύρω μου ανθρώπους και όποτε πάει να μου βγει η "καφρίλα" και η παράνοια των καιρών μας ....προσπαθώ να κοντρολάρω την κατάσταση...Άμα έχετε να προτείνετε και τίποτα άλλο...καλοδεχούμενο...

age.png

Αφρο...δεν υπαρχει ο τυπος...

παντως γενικά ολοι εξω ειναι...νευρα, νευρα , νευευευευερρρρααααααα

Εμενα με ισορροπει λιγο η αθωοτητα και η απλοτητα που βλεπουν τα παιδακια καποια πραγματα αλλα...λιγο... (πχ τσακωνοντια στην ουρα του σουπερμαρκετ για τη σειρα και η Ειρηνη γελαει και λεει τι παθανε ρε μαμα αυτοι?)

Α μιας και ειπα σουεπρμαρκετ, εχει στο λιντλ τελεια ηδη ζωγραφικης αυτη την εβδομαδα... πολυ ποιοτητα με μεταλλικα κουτακια ή ξυλινα, νερομπογιες, κιμωλιες, σετ, ξυλομπογιες, ακουαρελε, καμβαδες πινελα κλπκλπκλπ μιλαμε τα παιρναν με το κιλο! Πηρα στην ΕΙρηνη κιμωλιες ζωγραφικής και κατι πινελα και εχει ξετρελαθει...

Ειχε και ωραιες πυτζαμες για πιο μεγαλα παιδακια, βαμβακερες με πιστοποιηση οκο...

Εγω για μια σοκολατα μπηκα....και βγηκα ζωγραφος! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Φαντάσου να έβλεπε την κάμερα αυτός...

Θα τους πλάκωνε στο ξύλο!

Ωραία ιδέα Αθηνά! Θα περάσω μια βόλτα γυρνώντας να πάρω καμιά σοκολάτα!!!

μμμ αυτή η μαύρη με τα ολόκληρα φουντούκια είναι κόλαση!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εντομεταξυ η γειτονια μας είναι κλασικη παλια γειτονια που όλοι ξέρουν όλους που τα πάντα συζητιουνται κλπ Εεεε το χθεσινο ήταν τρελο χάπενιγκ όλοι σήμερα το συζητάνε χαχαχα Με ρώτησαν τι κάνει η φίλη μου και πως την πάλεψε... Εντομεταξύ το άλλο ανέκδοτο φώναξε την οδική βοήθεια που ήρθε για να του σηκώσει τη μηχανη... πωπω εγώ να σας πω για τον μόνο που στεναχωριέμαι είναι η κοπελίτσα που φαίνεται πολύ συμπαθητικια.

Θέλω κι εγώ σοκολάτα με φουντουκιααααα

Εγω για μια σοκολατα μπηκα....

και το λες ετσι ξεδιαντροπα??φτου σου !

Ωραία ιδέα Αθηνά! Θα περάσω μια βόλτα γυρνώντας να πάρω καμιά σοκολάτα!!!

μμμ αυτή η μαύρη με τα ολόκληρα φουντούκια είναι κόλαση!

φτου σου και σενα !

Θέλω κι εγώ σοκολάτα με φουντουκιααααα

εσυ θα τη γλυτωνες ?χχφτουουου !αυτο ηταν ροχαλα :lol:

παω γιατι δεν μου μεινε σαλιο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

φτου σου και σενα !

:lol::lol::lol::lol: μα εγώ δεν έφαγα γιατί μου ρθε η ροχάλα; και νυστική και φτυσμένη;;; διαμαρτύρομαι εντόνως!

εγω τολμω να πω οτι τελικα ποτε δεν εκανα αποχη απο γαλακτοκομικα και σολολατοειδη...ειμαι εθισμενη καργα τι να πω...πραγματικα το εννοω...ουτε την υγεια του παιδιου δεν εβαλα πανω απο τη σοκολατα...χαχαχαχαχα

δεν ξανα ειδα αιμα βεβαια ποτε εχει μηνες τωρα...... εχω ενοχες παντως....

Λοιπον πρεπει να τα κοψω και να μαζευτω δεν παει αλλο!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Πωπωωωωωωωωωωω τί έχασα.. εμ που δεν ξεκουνιόμουν από την καρέκλα μου, καλά να πάθω!΄Άφρο ήρωας! Psycho !

Παρεπιμπτόντως εγώ δεν έχω με τους συναδέλφους τπτ, ούτε είμαι η Ν καθότι είμαι εκεί αρκετά χρόνια, είναι οι ίδιοι και απαράλλαχτοι, ίσως εγώ όμως έχω αλλάξει, ίσως πίστευα ότι κάποιες καταστάσεις θα είχαν εξομαλυνθεί με τον καιρό αλλά το κλίμα εξακολουθεί να είναι βαρύ και για αυτό κύριο αίτιο είναι... η κεφαλή! Τεσπα, επειδή είναι μια συζήτηση που δεν ξέρω και εγώ από που να την πιάσω, απλά θα περιμένω και τα σημάδια θα φανούν!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Έχω χάσει πολλά, μα πολλά επεισόδια..καταρχην καλησπέρα και περαστικά στα άρρωστα, συμπεριλαμβανομένων κ ημών οικογενειακώς..κων/νος από Σάββατο με πυρετό, έφτασε 39,5, Κυριακή έπεσα κ γω με εξίσου υψηλές θερμοκρασίες, ευτυχως πέρασε γρήγορα, γιατί είχα άλλους να κουράρω...σήμερα 'έπεσε' και ο Χάρης...ντόμινο..τέλικα ξεκίνησε αντιβίωση σήμερα ο μικρός, γιατί δεν πήγαινε άλλο με τα 39άρια....

Καθυστερημένα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/γενεθλιάζοντες/επετειάζοντες των τελευταίων ημερών...

Αθηνά,θέλω κ γω σλινγκ :oops::oops:...σαν έρθει κείνη η ώρα....

Α, και έχω να δηλώσω ότι παρόλο που δεν έτρωγα (έβγαζα κιόλας)αυτές τις μέρες έχω πάρει ένα κιλό....τα νέυρα μου......'εχω ψυχοπλακωθεί και μ'αυτή τη μλκ...δεν μπορω να χάσω γραμμάριο.........

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γειά σας! Διάβασα τα της Αφροδίτης με το πρώμα-παπάκι και έπαθα πλάκα! Βρε, που μπορείς να πέσεις!!

Όλα καλά εσείς? Εμείς καλά. Κλείσαμε και ραντεβού για την καισαρική. 10 Μάρτη, αν πάνε όλα καλά μέχρι τότε... Κατα τ'άλλα ο μικρός έχει βαλθεί να μου βγάλει τα πλευρά σώνει και ντε!! Υποφέρω! Για αυτό λέω μόνο ένα γειά και πάω να ξαπλώσω! Φιλιά!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

φτου σου και σενα !

Εδώ ρίξε τη ροχάλα... Μόλις έφαγα τη μισή! Αφήνω την άλλη μισή για να μην το παρακάνω!

Μια τσάντα σοκολάτες πήρα! Ααα και κάτι μπογιές! Και πάνες και ωραίες πετσέτες κουζίνας! Ωραίο το λιντλ, είχα καιρό να πάω... Ευχαριστώ Αθηνούλα!

Έχει σήμερα και αύριο Μόνικα λάιβ, ωραία δεν θα ήταν να πηγαίναμε?

Θα σας ξεσήκωνα για αύριο αλλά ο Αλεκ είναι με 39,8!

Την επόμενη φορά ψήνεστε να πάμε? Θέλω συναυλίαααα!!!!

Έλεν τί κάνεις δουλεύεις? Άντε με το καλό κοριτσάκι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...