Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εγώ πάλι παρά τις απίστευτες μλκιες στη δουλειά μου αρέσει... Το χω κάψει μάλλον εεε?

Πάντως το έχω φιλοσοφήσει το θέμα. Αφού θα δουλεύω τα επόμενα ΠΟΛΛΑ χρόνια ας το χαρώ τουλάχιστον. Νταξ οπωσδήποτε έχει να κάνει το ότι οι συνάδελφοι είναι οκ, μπορείς να πεις μια κουβέντα και υπάρχει αλληλοστήριξη!

Άσε που άλλες 3 κοπέλες έχουν θηλάσει τα μωρά τους για πάνω από χρόνο. Καλό σκορ εεε???

Ο Αλέκος έχει γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα... Του είχα δώσει ντεπόν και πέφτει τώρα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Λενάκο πως είναι ο μικρός; Τον έβλεπα στον ύπνο μου, στον ταραγμένο ύπνο μου (τον νόμο του μέρφι τον ξέρετε εε;)

Λαμπρινή μου (με τρελή διαφορά φάσης έτσι...) θα είμαστε όλες στις επάλξεις όταν έρθεις! Μπορούμε να πάμε τατόι για πικ νικ ολοήμερο αν έχει καλό καιρό.

Βασουλι εγώ τον έδωσα και τις δύο φορές αντί για φαρίλακτε που νομίζω ότι είναι μετά τους 7-8 μήνες. Γενικά ο τραχανάς συνήθως δεν έχει αυγά αλλά έχει γάλα, αρα με τις αλλεργίες πακέτο... Υπάρχουν όμως ωραιότατα μουσλι βιολογικά για τις αντίστοιχες ηλικίες.

Σταματάω γιατί έχω πανικοβληθεί... φιλώ σας

Καλημερα!

Τι επαθες και πανικοβληθηκες χρυσο μου? Για τη δουλεια?

Εγώ πάλι παρά τις απίστευτες μλκιες στη δουλειά μου αρέσει... Το χω κάψει μάλλον εεε?

Πάντως το έχω φιλοσοφήσει το θέμα. Αφού θα δουλεύω τα επόμενα ΠΟΛΛΑ χρόνια ας το χαρώ τουλάχιστον. Νταξ οπωσδήποτε έχει να κάνει το ότι οι συνάδελφοι είναι οκ, μπορείς να πεις μια κουβέντα και υπάρχει αλληλοστήριξη!

Άσε που άλλες 3 κοπέλες έχουν θηλάσει τα μωρά τους για πάνω από χρόνο. Καλό σκορ εεε???

Nai, ρε το περιβαλλον παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο το αντικειμενο, σε μενα τουλαχιστον. Αν και μενα σε γενικες γραμμες και το αντικειμενο νορμαλ ειναι, δεν λεω οτι γουσταρω να το κανω, απλα δεν με λυπαμαι κιολας (οχι καθε μερα τουλαχιστον). Αλλα απο περιβαλλον, μιλαμε γελαμε, τσακωνομαστε μια φυσιολογικη παρεα δλδ. Ειναι κ μια κοπελαι διπλα μου που ειναι πολυ νορμαλ οποτε ξεπερνας και καποιους τυπου "ελληναραδες" που εχουμε. Τατακι, με τους συναδελφους τα εχεις,ε? Κανε λιγο υπομονη κοριτσακι, τωρα σε βλεπουν σαν "Ν", οταν σε γνωρισουν και τους γνωρισεις καλυτερα, σας δεσουν τα γεγονοτα, θα γινουν πιο ανθρωπινα τα πραματα. Και που ξερεις, με μια αλλαγη ή δικια σου ή απο την τυχη, ισως αλλαξουν. Εμας μια τυπισσα εφυγε απο τον χωρο και βελτιωθηκαν τα πραματα οσο δεν φανταζομασταν. Φιλακια πολλα και αγκαλιτσες...

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω κάτι απλά θα πω ότι η Άφρο έζησε την απόλυτη σχιζοφρένεια, χλωμό το βλέπω να ξαναπατάει σπίτι μας... επίσης μερικές φορές καλύτερα να σμπαραλιάζεις τζάγκουαρ παρα να ρίχνεις κατω παπι... δεν λέω περισσότερα για να έχει την χαρά να σας τα διηγηθεί η ίδια και μετά θα κάνω σχόλια :tongue:

που να προκανεις ρε κοπελια και συ να δουλεψεις.. Αμα και καθε σου επισκεψη σου τρωει μετα και ενα διωρο στο δρομο...

Λοιπον, καθως πηγα να κανω οπισθεν για να φυγω απο το σπιτι της φιλτατης προλαλησασας, εριξα κατω ενα μηχανακι. Εδω σημειωνω οτι εχω μπιμπερ στην οπισθεν το οποιο δεν ακουστηκε καν... Οχι, δεν ειχε χαλασει απλα το παληκαρι θεωρησε σωστο να με κολλησει. Ενιγουέι, δικη μου η μαλακια. Η μεγαλυτερη ομως μλκ μου ηταν που δεν σηκωθηκα να φυγω γιατι εμπλαιξα με ενα σχιζοφρενη τυπο απιστευτου κολληματος και δεν ξεπλεκα με τπτ. Εννοειται οτι εξαρχης ζηταω συγγνωμη και του λεω οτι θα του κανω δηλωση αλλα ο τυπος ηταν απιστευτος. Μου ζητησε να βρω τροπο να γυρισω τον χρονο πισω και αφου ειδε οτι δεν ειχα ξεχασει στο σπιτι τη μηχανη του χρονου, μου ζητησε να του παρω αλλο μηχανακι! Δεν το εξεφρασε αλλα μαλλον το ηθελε εκεινη την ωρα!:roll:. Η Λεγκω μπορει να σας περιγραψρει καλυτερα τις στιγμες απειρου καλους και τα βρισιδια που μου εχει ριξει ο τυπος (σημειωτεον στα αγγλικα διοτι το παιδι ειναι βελγος κ δεν μιλαει ελληνικα)Τα παιδια μου εντωμεταξυ και τα δυο μεσα στο αμαξι να αρχισουν να φρικαρουν αφου εβλεπαν μια μια τις τριχες να εγκαταλειπουν το κεφαλι μου και να τρεχουν να κρυφτουν.... Η κοπελια του και ο δικηγορος αδερφο της τον παρακαλουσαν να υπογραψει τη φιλική δηλωση που αναλαμβαινα την ευθυνη, οι περαστικοι το ιδιο, ο τυπος δεν καταλαβαινε μία και δεν με αφηνε να φυγω μπαινωντας μπροστα στο αμαξι μου αλα "over my dead boby". Το θεμα ειναι οτι δεν ηξερε τι ηθελε...ΑΠο ενα σημειο και μετα φορτωσα κ γω κ αρχισα με τα απταιστα αγγλικα μου να του χωνω λεγοντας του οτι ειμαι πιο τρελλη απο αυτον και δεν ξερει ποσο τρελλη μπορω να γινω κ το τυπακι μου απαντα: "why do you think i left Belgium???" Δεν αντεξα κ κουνησα το κεφαλι... Τελικα καλεσα αστυνομια, αλλα μεχρι να ερθει τον ηρεμησαν κ τον επεισαν να υπογραψει και με παρακαλεσαν να ακυρωσω την κληση κ το εκανα. Εννοειται οτι ζητησα απο τον Σακη να ερθει να μας παρει, δεν επαιζε να οδηγησω μετα απο ολα αυτα, θα σκοτωνα τα παιδια στο δρομο. Πανε κ 25 ευρω στον ταριφα... ουτε αεροδρομειο να τον πηγαινε... Ασε που ο Αγγελος βρηκε ευκαιρια να παιζει στο μπροστα καθισμα οση ωρα διαπραγματευομασταν και πηγε και εχωσε κερματα μεσα στη σχισμη του cd player του αυτοκινητου.... Οταν αργοτερα φευγαμε μου ελεγε το γλυκουλι μου "μαμα γάλεις λεφτό? οχι βαλω παλι, ποτέ" Και πως το βγαζουμε το λεφτο βρε κοριτσακια που σε καθε στροφη το καημενο το cd player προσπαθει να διαβασει το κερμα που περναει πανω απο τον αισθητηρα?

Τελειωνοντας να σημειωσω οτι το μηχανακι δεν ειχε τιποτα, ηρθε και πραγματογνωμονας τελικα για την τεραστια ζημιά, αλλα μαλλον για να ξεμπλεξει κ αυτος ειπε να το πανε στο συνεργειο για ελεγχο γιατι οπτικα δεν εχει κατι εκτος απο τα λια που χυθηκαν μιας και αφησαν το μηχανακι κατω ακουνητο λες και περιμεναν τον ιατροδικαστη για την νεκροψια... Παρολου που ο ασφαλιστης τους ελεγε να το σηκωσουν.

Η κοπελια και κυριως ο δικηγορος αδερφος της που αποδειχτηκαν και απο τα μερη μου, μου ζητουσαν συγγνωμη για την ολη αναστατωση (αμ να τρακαρεις καποιον αμ να σου ζητανε κ συγγνωμη, τι πακετο κ αυτοι) και στο τελος ο δικηγορος με αποκάλεσε και "φούλα'μ" (βασσουλα με πιανς έτσι?)

Το μονο που ελπιζω πια ειναι σε καλα ξεμπερδεματα... Τυπικα εχω ξεμπλεξει, η ασφαλιστικη αναλαμβανει, ουσιαστικα όμως ο τυπος ειναι σάικο και φοβαμαι σε τραβηγματα και κυριως ανησυχω για τα γειτονακια του... Α, ρε λενακι, ξανα σορι για το μπλεξιμο...:(

Αντε να διπλωσει τωρα αυτο το σεντονι.... Και εννοειται οτι το σωμα μου αακομα δεν εχει χαλαρωσει...

Αφροδίτη :shock::?

Ωχ τι τράβηξες!....

καλά αν είναι Βέλγος από Φλαμανδία, αυτοί είναι τρελάρες, τσακωνόμουν με έναν συνέχεια όταν πήγαινα εκεί για δουλειά!...ελπίζω να έχεις ξεμπλέξει όντως!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σήμερα...

Μια ημέρα επιτέλους με ήλιο εδώ στο Ρεθυμνιστάν. Σήμερα συμπληρώνεται μια βδομάδα από τότε που πήγα στο γιατρό για τον "καθαρισμό"...το ξέρω πως δεν πρέπει να σκέφτομαι έτσι αλλά η σκέψη έρχεται automatically ..Τέλος πάντων πάλι καλά που έχουμε μπόλικη δουλίτσα και θα ξεχαστώ αρκετά (ελπίζω).

Χμμ, όχι βρε παιδιά, δεν θέλω να συνηθίσω. Δεν θέλω να συμβιβαστώ, δεν θέλω να κλείνω τα μάτια, εγώ ήμουν ερωτευμένη τρελά με την δουλειά μου, και αν δεν μπορώ να είμαι καλά, δεν θέλω να βρίζω και να πηγαίνω εκεί. Καλύτερα να αλλάξω κάτι. Δεν θα είμαι καλά ψυχολογικά και όλο αυτό θα βγαίνει και στην οικογένεια μου. Τεσπα μου δινω εναν χρονο, αν δεν αλλαξει κατι θα αλλαξω εγω.

Μα δεν μπορώ να καταλάβω..τι είναι πλέον τόσο χάλια στη δουλειά σου και σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να συμβιβαστείς και να συνηθίσεις;;

Εγω γενναω σε κανα 2 εβδομαδες!!Ετοιμαζω το δωματιο της μικρης,γινεται πολυ ομορφο!

Με το καλό λοιπόν...

ΌΛα τα λεφτά η περιγραφή της άφρο πιο πάνω. Γέλασα πολύ! Εχω κ γω μια καλοκαιρινή ιστορία το ιδιο ίσως και περισσότερο τρελή αλλά που να κάθομαι να την περιγράφω τώρα. Η διαφορά βέβαια είναι ότι εδώ στην Κρήτη υπάρχει και κύκλωμα συντεκνοκούμπαρων κουμπουροφόρων (τροχαίοι, εμπειρογνώμονες, ασφαλιστές ....όλοι ένα πράμα μια γροθιά) και είναι πολύ δύσκολο να βρεις το δίκιο σου!!!

Anyway όλα καλά όλα ανθηρά και την καλημέρα μου και πάλι σε όλες σας.

ΥΓ: Afro τελικά το κέρμα το βγάλατε από το cd player ή ακόμα διαβάζει ευρά το μηχάνημα;;;;:mrgreen::mrgreen:

age.png

Καλα ακόμα και με την εξαιρετική περιγραφή της Άφρος, συνεχίζει να χάνει το σκηνικό στην περιγραφή... μιλάμε δεν υπήρχε!!!!

Μία που ακουγεται το γκντουπ απ'το πέσιμο της μηχανής και αρχίζει να βαράει ο συναγερμός και μία που έχει βγει ο τύπος στο μπαλκόνι και μία χειροκροτάει και μία ρίχνει φάσκελα στην άφρο. Ρε κορίτσια μιλάμε ο γιώργος που ποτέ εκνευρίζεται ήταν έτοιμος σε φάσεις να του ορμήξει. Καλε ο τύπος κλώτσαγε τα δέντρα, πρέπει όντως να ήταν σαλταρισμένος, πρέπει να είχε πάρει και τα άπειρα ντρόγκια και έδεσε το γλυκό.

Ααα και στο τέλος την ώρα που έχει ανεβει πανω ο τύπος με την τύπισσα και το δικηγορο, η αφροοικογένεια είναι στο αμάξι, ο σωρος της μηχανής κινεται κατάχαμα, ακουγεται ξαναμανα ο συναγερμός τρέχουμε πανικόβλητη νομίζοντας ότι έχουν τρακάρει δεύτερη φορά τη μηχανή και ο τύπος θα πέσει απ'το μπαλκόνι αλλά εντέλει είναι ένα ζευγαράκι που περνόντας (ουτε πληρωμένοι να ήταν) πήγε να σηκώσει τη μηχανή αν κατάλαβα καλα, άλλα απανωτα εγκεφαλικά ο τύπος που του αγγίξανε το όχημα...

καλημερα!

ω φουλα μ' καψερη τι σε βρηκε εψες απτο το σκλυ τ'ατάϊτο

πως δεν σε εδειρε ο μλκ ,καλα κυκλοφορουν πολλοι τρελλοι και ειναι ενας λογος που φοβαμαι να βγω στους δρομους να οδηγησω και χ@ζομαι οταν ο δημ ριχνει κανενα μπινελικι σε κανεναν που του κανει καμια μλκ ,μην ειναι κανενας τρελλος και κατεβει και βγαλει κανενα οπλο ,μια φορα στη συγγρου ειχα τρομαξει ,καναν μλκιες κατι παιδια ρωσοι-βουλγαροι κατι τετοιο μου φανηκαν και επειδη τους εβρισε ο δημ μας πλευριζαν σε ολο το δρομο και μας απειλουσαν

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Ρε φούστη μου, πάλι έχασα τα καλύτερα!!!!

Τι σόου ήταν αυτό!!!! Αφροδιτούλι μου, φαντάζομαι τα νεύρα σου, ελπίζω τώρα να'χεις ηρεμήσει!!!

Επίσης θα'θελα να δω το Γιώργο νευριασμένο, αυτό είναι στιγμή ανθολογίας!!!

Τζενη το σλινγκ εμενα δεν με βολεψε καθολου σε αντιθεση με το εργκο που μου ελυσε τα χερια ,ειδικα οταν ηταν ημερων και μεχρι 2 μηνων που επρεπε να τον βαλω βατραχακι μου φαινοταν πολυ στριμωγμενος εκει μεσα ,νομιζα πως δεν τον εβαζα σωστα και ειχα ανασφαλεια ,θα σου εδινα το δικο μου αλλα το καλοκαιρι που θα βγαινουμε περισσοτερο λεω μηπως το χρησιμοποιω οταν θηλαζω εξω καλυψη ,αν τελικα δεν με βολεψει θα στο δωσω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Φρύνη με το καλό!

Φελίνι κι εγώ δεν κατάλαβα, τι άλλαξε στην δουλειά σου;

Δεν μπορώ να σφυρίζω αδιάφορα, εκνευρίζομαι. Της λέω "μαμά, με κουράζεις". Ελπίζω να πιάσει το λεπτό υποννοούμενο

Εγώ, επειδή πέρσι που ήμουν έγκυος κόντεψε να με τρελλάνει, με έπαιρνε ΚΑΘΕ μέρα τηλέφωνο και μου έλεγε να κάνω το εμβόλιο για τον ιό της γρίππης της είχα πει ''σε παρακαλώ, θεώρησε ότι είμαι τρελή. Μη μου αναφέρεις ποτέ-ποτέ-ποτέ ξανά τη λέξη εμβόλιο''....Ρε παιδιά, ανέβαζα παλμούς, μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, ξέρετε και πόσο εύκολα φουντώνεις στην εγκυμοσύνη....

Εντέλει το έκοψε, τώρα λέει ότι είχα και δίκιο....χμμμμμ....

Τατιάνα, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον τρόπο να κάνεις με τον πιο σωστό τρόπο τη δουλειά σου αλλά κανόνισε αν θελήσεις να μεταναστεύσεις να μας ειδοποιήσεις νωρίς για να έρθουμε κι εμείς, ακόμα και τη στριμμένη τη Λέγκω θα πείσουμε που δε θέλει να αποχωριστεί τα πάτρια εδάφη!!!

Βρε Άφρο μου!!!!!!!!!

Τρομερά σκηνικά! Μην ανησυχείς δικηγόρους έχουμε!

Καλά κυκλοφορεί τρέλα στο δρόμο όχι αστεία...

Κατά τα άλλα σου λέει ευρωπαίοι πολιτισμένοι άνθρωποι!

Ας ελπίσουμε ότι τελείωσε εκεί!

Αλέκος το πρωί 38,2 και πονάει ο λαιμός του... Για να δούμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...