Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χαλόου, να πω κι εγώ τί θυμάμαι στα γρήγορα, γιατί μόλις γύρισα απ' τη δουλειά και το 'χω κάψει..

Λέγκω, ομοιοπαθητικό κολλύριο είναι το διαλυμα euphrasia, δε θυμάμαι επί πόσο, αλλά στο φτιάχνουν επί τόπου στο φαρμακείο και κάνει πάνω-κάτω την ίδια δουλειά με το τομπρέξ.

Για το θέμα του ύπνου τα σκέφτηκα τα ανθοιαματα και περιμένω να ρωτήσω το γιατρό την άλλη βδομάδα που θα παω. Αύριο έχω και τη β' επιπέδου και θα του πάω με μαζεμένα αποτελέσματα και απορίες.

Τζεν μην αγχώνεσαι καθόλου, ξεκουράσου όσο γίνεται και θα δεις απο βδομάδα θα είναι όλα μια χαρά!

Α! Και galat, θέλω το πατρόν για το σλινγκ κάποια στιγμή αν μπορείς, το βρήκες σε κάποιο σάιτ, ή αυτοσχεδίασες;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα!

το rescue sleep εμένα πάντως με έχει σώσει!

Αθηνά μάλλον το ίδιο φίλτρο έχουμε βάλει στις βρύσες! Και εγώ είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη! Και τα αξίζει τα λεφτά του!

Τάτι η αρχή είναι δύσκολη μετά από τόσο καιρό...θα συνηθίσεις...

Μαρίνα καλή αρχή στη δουλειά! Πότε θα έρθετε κανένα απόγευμα? Ακόμη να το κανονίσουμε και μένουμε τόοοσο κοντά!

Εγώ με τη δουλειά πλέον αρχίζω να βλέπω ένα φως μιας και να ναι καλά η ψηφιακή σύγκλιση και αρχίζουν και γίνονται ενδιαφέρονται έργα επιτέλους!

Ήθελα και άλλα να σχολιάσω αλλά δεν θυμάμαι τίποτα...:roll:

τα νεύρα μου, τα νεύρα μου

Η μαμά μου με έχει ΠΡΗΞΕΙ να αποθηλάσω σιγά σιγά, γιατί της έχει κολλήσει ότι καταπονώ τον εαυτό μου, και ότι θα πάθω οστεοπόρωση από το ασβέστιο που χάνω. Εν τω μεταξύ και η μαμά μου και η γιαγιά μου έχουν οστεοπόρωση, και δεν θήλασαν τα παιδιά τους πάνω από 10 μέρες. Σε κάθε τηλεφώνημα τα ίδια.

Χμμ, όχι βρε παιδιά, δεν θέλω να συνηθίσω. Δεν θέλω να συμβιβαστώ, δεν θέλω να κλείνω τα μάτια, εγώ ήμουν ερωτευμένη τρελά με την δουλειά μου, και αν δεν μπορώ να είμαι καλά, δεν θέλω να βρίζω και να πηγαίνω εκεί. Καλύτερα να αλλάξω κάτι. Δεν θα είμαι καλά ψυχολογικά και όλο αυτό θα βγαίνει και στην οικογένεια μου. Τεσπα μου δινω εναν χρονο, αν δεν αλλαξει κατι θα αλλαξω εγω.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χμμ, όχι βρε παιδιά, δεν θέλω να συνηθίσω. Δεν θέλω να συμβιβαστώ, δεν θέλω να κλείνω τα μάτια, εγώ ήμουν ερωτευμένη τρελά με την δουλειά μου, και αν δεν μπορώ να είμαι καλά, δεν θέλω να βρίζω και να πηγαίνω εκεί. Καλύτερα να αλλάξω κάτι. Δεν θα είμαι καλά ψυχολογικά και όλο αυτό θα βγαίνει και στην οικογένεια μου. Τεσπα μου δινω εναν χρονο, αν δεν αλλαξει κατι θα αλλαξω εγω.

Kαι καλά θα κάνεις! Εγώ νόμιζα ότι απλά δεν σου άρεσε που γύρισες μετά από τόσο καιρό. Στην ίδια κατάσταση που περιγράφεις ήμουν και εγώ όταν γύρισα, δεν μου άρεσε για πολύ καιρό μέχρι τώρα, αλλά αρχίζει να φαίνεται φως στο τούνελ και το αντικείμενο αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον πολύ! Αν δεν δεις φως, ψάξε το αλλιώς! Αλλά καλά κάνεις και αφήνεις και έναν χρόνο για να δεις. Δεν ξέρεις τι γίνεται μέχρι τότε!;)

Διαφημίσεις

Μόλις χλαπάκιασα κάτι αηδίες...

Λοιπόν Αλέκος με 39,5...

Μόλις πριν λίγο κοιμήθηκαν μιας και άρχισα να βάζω και Φίφη στο κρεβάτι της και να τους αφήνω και τους 2 ξύπνιους... Κι ενώ ο Αλέκος κύριος αυτή σηκώνεται στην κούνια και φωνάζει και μόλις πάω χασκογελάει και ξαπλώνει, τραβάει και το πάπλωμα και κάνει να κοιμηθεί.... Πολύ τσούπρα... Τεσπα, μεταξύ γέλιων, φωνών, και λίγο γκρίνιας κοιμήθηκαν τελικά...

Έχω να στείλω κάτι μέιλς και βαριέμαι....

Τάτι, θα βρεις κάτι που σου αρέσει... Αν όχι θα κάνεις ένα παιδάκι...

Χιχιχι!!!!!!!

Ντάνσεμ, για σλινγκ θα πάρεις τα δικά μας και θα κάνεις κοπι πέιστ...

Παλλαντίνιο, σφύρα αδιάφορα!!!!! ναι μαμά θα λες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!Να μαι κι εγω!

Τι κανετε;

Ελενη πως ειναι τα μικρα σου;Περαστικα στον Αλεκουκο!

Τζενακι,συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!Ολα καλα θα πανε,μην ανησυχεις!!

Φελινακι,τι επαθες;Τι δεν σου αρεσει στην δουλεια;Αλλαξε κατι σε σχεση με πριν;

Εγω γενναω σε κανα 2 εβδομαδες!!Ετοιμαζω το δωματιο της μικρης,γινεται πολυ ομορφο!

Φρύνη με το καλό!

Φελίνι κι εγώ δεν κατάλαβα, τι άλλαξε στην δουλειά σου;

Δεν μπορώ να σφυρίζω αδιάφορα, εκνευρίζομαι. Της λέω "μαμά, με κουράζεις". Ελπίζω να πιάσει το λεπτό υποννοούμενο

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

ελενη περαστικα σας... παλι πυρετο γμτ...?

λεγκω στο ξαναλεω..στειλε τον μικρο παιδικο να ισιωσεις λιγο....

τατιανα γιατι δεν σου αρεσει πλεον η δουλεια σου? τι εχει αλλαξει? εχει να κανει με το εργασιακο περιβαλλον ή το καθεαυτο αντικειμενο? ασχετο... τελος το φροντιερβαιλ? το σταματησες?

φρυνη σε δυο βδομαδες γεννας ε??? πο πο πως περασε ετσι ο καιρος????? αντε με το καλο σου ευχομαι.... με εναν πονο που λενε....

λαμπρινη ποιες ημερομηνιες ακριβως θα εισαι αθηνα? για πεε...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω κάτι απλά θα πω ότι η Άφρο έζησε την απόλυτη σχιζοφρένεια, χλωμό το βλέπω να ξαναπατάει σπίτι μας... επίσης μερικές φορές καλύτερα να σμπαραλιάζεις τζάγκουαρ παρα να ρίχνεις κατω παπι... δεν λέω περισσότερα για να έχει την χαρά να σας τα διηγηθεί η ίδια και μετά θα κάνω σχόλια :tongue:

φιλί σε όλες τις γκαστρούλες και μη... μια τεράστια φιλοαγκαλια στο τατάκι και θα επιστρέψω αργότερα μόλις γιατί δεν έχω προκάνει να κάνω τίποτα και να δω τι σκατά θα στείλω αύριο

Μας αφήνεις με την αγωνία εεε?

Άφρο αύριο πρωί πρωί περιμένουμε!

Καλή δουλίτσα Έλεν!

Έχω πιαστεί απίστευτα στο σβέρκο και έβαλα λίγο αρνίκα και και είμαι πολύ καλύτερα! Βρε κοίτα να δεις!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Α! Και galat, θέλω το πατρόν για το σλινγκ κάποια στιγμή αν μπορείς, το βρήκες σε κάποιο σάιτ, ή αυτοσχεδίασες;;

Το σλινγκ το εφτιαξε η θεια μου για να ακριβολογώ αλλα ναι, ειδα τις οδηγιες απο το www.babywearing.gr και εκανα κοπι πειστ οπως λεει η ΕΛενη απο το δικό της!!!! Ευχαριστω και παλι Λενιώ! το καλοκαιρι ειχα ενα απλο μονοχρωμο και δροσερο σεντονοειδες υφασμα, τωρα εφτιαξα ενα λιιιγο πιο χοντρο με ριγες (περιπου οπως το δικο σου Λενίτο)

κρικους παραγγελνεις απο εδω www.slingrings.com

Kai για οποιον ξερει τα βασικα ειναι πανευκολο σε ενα τεταρτακι ητνα ετοιμο....

Ντάνσεμ, για σλινγκ θα πάρεις τα δικά μας και θα κάνεις κοπι πέιστ...

Παλλαντίνιο, σφύρα αδιάφορα!!!!! ναι μαμά θα λες!

Ακριβως! χαχαχαχαχα Περαστικά μωρε στον ΑΛεκουκο, και ψηνοταν και κύριος!!!! Μουτς να του δωσεις

φΡΥΝΗ!!! Γεννάς κιολας??? εμ δεν βλεπω και τικερακι, αντε με το καλό φιλεναδα!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ωχ ελενη περαστικα στον αλεκουκο,προσεχε την φιφη

αντε Φρυνακο τον εφαγες τον γαιδαρο,ο Μαρτιος ειναι ιδανικος μηνας θα σου ξεπεταχτει την ανοιξη και το καλοκαιρακι θα στε ολο τσαρκες

παντως δεν υπαρχει χειροτερο να μην θελεις να πατησεις στη δουλεια και γω το περασα αυτο ,περα απτο οτι δεν ειχε κανενα ενδιαφερον το αντικειμενο ,που ηταν το πιο μονοτονο πραγμα ,ημουν σε ενα γραφειο που οι μονες κουβεντες που ανταλλασαμε ηταν καλημερα -καλο μεσημερι ,ηταν ο καθενας στην κοσμαρα του και οχι δεν ηταν μαλωμενοι απλα δεν γουσταραν κολλουσαν τη μουρη στον υπολογιστη,φορουσαν και τα mp3 στα αυτια και δεν πηγαινε να παρει φωτια ο διπλανος ,σκυλοβαριομουν αφανταστα γιαυτο το πρωτο που εκανα ηταν να παρω και γω mp3 και το δευτερο με το που εμεινα εγκυος την εκανα

μλκ θα μου πεις η Τατη θα χει φανταζομαι πιο σοβαρους λογους

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...