Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κι άλλος ένας κομμήτης εγώ! Δευτέρα ΗΤΑΝ να πιάσω δουλειά, σήμερα Τετάρτη βρίσκομαι να μην έχω κανέναν να κρατήσει το παιδί, πήγαμε ήδη σταθμό και κάτσαμε 10' ξεράσαμε και φυγαμε! Τα περνάγαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα....

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινακι μην μου πεις πως ειναι ιωση οχι δεν θα το αντεξω παλι!! Κ ο Μητσος το πρωι πεταξε μια ρουκετα αλλά τον πηγα σταθμο γιατι επρεπε να παω ΙΑΣΩ για εξετασεις κ δεν ειχα ποιος να τον κρατησει! Κ εχει μονο 2 μερες που πηγε σχολειο !!!!

Απο αυριο ξανα σπιτι με αδεια. καναμε υπερηχο κ ολα καλα με σποροι αλλα ο τραχηλος μου ειναι λιγο πιο ψηλα απο οτι θα επρεπε κ εχω κ ενα σπασμο. Η γιατρος ειπε πως το πιθανοτρεο ειναι απο τον βηχα που ειχα τοσες μερες κ το ζορισμα αλλα δεν ειμαστε να ρισκαρουμε. Θα κατσω σπιτι χωρις να κανω δουλειες μονο μαγειρεμα κ την αλλη Πεμπτη θα ξαναπαω να με δει. Φοβηθηκα πολυ κοριτσια γιατι αν δεν ειναι απο βηχα ειναι επικινδυνο. Απο το ενα στο αλλο δεν ησυχαζω με τιποτα φετος!

Βασω βρηκα αυτο. Τα αυγα μπορεις να μην τα βαλεις κ αντι γιαουρτι βαλε 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-milo-kanela-giaourti.html

Τα τρουφακια τα εχω δοκιμασει κ εγω της Αφροδιτης δεν καταλαβαινεις τι τρως ειλικρινα. Ειναι νοστιμα. Προχτες εγω εκανα απο της συνταγες παρεας παλι τα κουλουρακια που λεγανε τα κοριτσια τα βαρετα που ειναι με λαδι κανελα πορτοκαλι κ εβαλα μεσα κ σταφιδες κ μου αρεσανε.

Βασικα αν θες κεικ κανε το κανονικο κ μην βαζεις αυγα/γαλα βαλε χυμο πορτοκαλι να γινει το μειγμα. Η απο αυγα βαλε ασπραδια μονο. Εχω κ μια συνταγη με μπισκοτα μνε βρωμη κ ταχινι. Εχει μεσα κ 2κσ σοκολατα κουβερτουρα σε σταγονες αν θες ( αν σε πειραζει σοκολατα μπορεις να μην την βαλεις) .

Επεισης μπορεις να κανεις λουκουμαδες ( με ζαχαρη αν δεν τρως μελι) . Εχω σπιτι μια συνταγη για κεικ νηστισιμο καλο ηταν θυμαμαι το ειχα κανει Πασχα σε νηστεια αν ειναι θα στο στειλο απο το σπιτι με πμ.

Αθηνουλα θελωωωωω κ εγω σλινγκ! Αν με το καλο πανε ολα καλα βεβαια ακομα ειναι πολυ νωρις για τετοια

Αννιω καλως ηρθες!

Ελενη πριν 2-3 χρονια ειχε δαγκωσει αδεσποτο κ δικο μου συναδελφο κ ετρεχε κ δεν εφτανε ο ανθρωπος.Επαθε μολυνση ειχε γινει τουμπανο!

τατιανα αρχισεσ δουλεια ε? Ζορικα τα πραγματα .Με το Νατρικο τι κανεις τον πας σταθμο η εχεις γυναικα?

Κ εγω το σκεφτομαι για αλλαγη πλευσης ουτος η αλλος σε λιγα χρονια αχρηστη θα ειμαι για τον κλαδο μου ...

Ενα καφεδάκι είναι λίγο πολύ λίγο, δυο καφεδάκια είναι λίγα τι να πωωωωω... τρια καφεδάκια είναι λίγο πολύ λίγοοοο, δωσε μου τέσσερα αν θες να σ'αγαπωωωω

Γεια σας όμορφες...

Έγινε και χαμος στη δουλεια του γιώργου και τον βλέπω να έπιστρέφει στο σπιτι κατα την πέμπτη, πάλι μεταμεσονύχτια θα δουλέψω...

Μαρινάκι αρρωστησε η τοσοδουλα;

Κι εγώ σκέφτομαι να στείλω τον νικόλα σιγά σιγά παιδικο απλα τα λεφτά σκέφτομαι... αν όμως συνεχίζω να έχω δουλίτσα δεν παίζει να δουλεύω μεταμεσονύχτια θα καταρεύσω.

Τατάκι μου κράτα γερα γιατί είναι δύσκολη εποχή για αλλαγές επαγγελματικού προσανατολισμου, οι μετακινήσεις στα εξωτερικα απαγορεύονται δια ροπάλου εκτος αν θες να μας πάρεις μαζί.

Και τον χριστόφορο τον είχε δαγκώσει αδέσποτο πριν λίγα χρόνια και δεν τον χάλασε καθόλου :)

Διαφημίσεις

Και τον χριστόφορο τον είχε δαγκώσει αδέσποτο πριν λίγα χρόνια και δεν τον χάλασε καθόλου :)

γιατι καλε δεν τον χαλασε? Μεταμορφωθηκε σε σκυλανθρωπο με υπερφυσικες δυνατοτητες????

Και μενα με ειχε δαγκωσει παλια ενα ντοπερμαν, καθολου αδεσποτο. Ευτυχως οχι πολυ!

Ευουλα, φανταζομαι οτι αν βαλω ζαχαρη αντι φρουκτοζης παλι θα γινεται, ε? Την κραταω τη συνταγη.

Εγω κανω ερευνα αγορας για εσπρεσσιερα.Κατι βρηκα και μαλλον θα το παρω. Πορωση ειναι οι καφεδες τελικα....

Αννιω καλως ηρθες? Ντεζαβου ειναι ή εχεις ξαναπερασει απο τον γαλαξία μας?

Μαρινα, κουραγιο. Δεν παιζει να βρεις γυναικα και σε συνεργασια με τη μαμα σου ε? Αν δεν παιζει, παρτο αποφαση και θα προσαρμοστει πιο ευκολα και η ιδια!

Βασσουλα οχι ακομα τραχανα, ειναι πολυ νωρις για ολα τα μωρα, ποσο μαλλον σε μωρα με προδιαθεση. Να δινεις για 5-6 μερες μια τροφη και μετα να δινεις νεα τροφη για να δεις αν τον πειραζει η οχι.

μια που λέτε για κέικ και για συνταγές της παρέας, θα πεταχτώ κι εγώ σαν κομήτης και θα σας βάλω μια φανταστική αλλά όχι και τόσο υγιεινή συνταγή για soft cookies http://www.sintagespareas.gr/sintages/soft-cookies.html

Ευουλα, φανταζομαι οτι αν βαλω ζαχαρη αντι φρουκτοζης παλι θα γινεται, ε? Την κραταω τη συνταγη.

Την έχω κάνει και με ζάχαρη και γίνεται μια χαρά

(βέβαια προτιμώ την μαύρη...)

899667.png226174.png

Βάσω για τραχανά καλύτερα να περιμένεις λίγους μήνες, γιατί πεεριέχει και γλουτένη και γάλα. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα που προτείνει η Πατσούρου http://ariadni144.wordpress.com/2009/07/28/our-menu-on-solid-foods/

Διαφημίσεις

Ξανάρθα! Τη μικρή ήταν να την κρατήσει η μάνα μου αλλά τελικά δεν! Έτσι κι αλλιώς ψάχνω για κοπέλα να τα κρατάει 7-9 το πρωί και μετά θα έρχεται το σχολικό, να σας πω το σταθμό δεν τον πληρώνω τον καλύπτουν από τη δουλειά, οπότε 2.500+ ευρώ που θα μας έβγαινε η γυναίκα μέχρι Αύγουστο δεν ήταν στον προυπολογισμό! Τον εμετό η δικιά μου τον έχεις πώς έχει ο Νικολάκος τη λιποθυμία? Ε το ίδιο! Κάτι λίγες μυξούλες έχει, αλλά κατευθείαν της έρχεται αηδία! Από τέλος Νοέμβρη που πέρασε μια βαρβάτη ίωση με πυρετούς, εμετούς και τελικά ωτίτιδα, έχει κατά καιρους μύξες και βήχα αλλά προς το παρόν έχει μείνει εκεί! Στο σταθμό νομίζω ότι ξέρασε από το κλάμα! 10' την άφησα, ήταν αρκετά γιατί είναι και ζόρικη η τοσοδούλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!

Δεν είμαι καλά, δεν είμαι καλά... μου φαίνεται πολύ μπλιάξ η δουλειά!

Αννιώ, σε είδα μια μέρα να φέρνεις τον κούκλο σου με τις μπούκλες, αλλά εχμ δεν μουρθε και εύκολο να σου πω "γεια, είμαι η φελίνι από το παρεντς" οπότε το κατάπια και έφυγα

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ουουουου...

Τατούλι τι έπαθες;;;;

Εμένα δε μου φαίνεται μπλιαξ η δουλειά αλλά με έχει πιάσει κρίση αυτοπεποίθησης....μάλλον έλλειψης αυτοπεποίθησης....

αααααααααααααααααααα...........τι θα κάνω;;;;;;;;;;;;;

Αθηνουλα θελωωωωω κ εγω σλινγκ! Αν με το καλο πανε ολα καλα βεβαια ακομα ειναι πολυ νωρις για τετοια

Τζενάκι γεννα εσυ με το καλό και θα σε εχουμε υποψη, θα σου δωσουμε τα δικά μας!

Μόλις παρήγγειλα φίλτρο νερού για τη βρύση στο σπίτι....

Ελπίζω να μην έκαν μλκ...

Δεν νομιζω να εκανες μλκ.... το εχω 1 χρονο και εχουμε βρει την υγεια μας! Ουτε νερα να κουβαλαμε που δεν ειναι και το καλυτερο και πινω νερααακι!!!!

Βεβαια το εψαξα παααααρρρρρρρρραααααααααα πολυ και βρηκα το διανικο με τις σωστες πιστοποιησεις κλπκλπκλπ.... ενταξει αλλα και ενα απλο ανθρακα που κραταει το χλωριο νομιζω ειναι ΟΚ.

Επισης και στο ντους εβαλα (μας το εκανε δωρο) και ειδα μεγαλη διαφορα...ειναι σαν νερο βροχης στα μαλλια τα κανει μαλακα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βασω μολις γυρισα απο παιδιατρο με το προγραμμα διατροφής...

τραχανας υπαρχει και νηστιμος χωρις αυγα και γαλα αν θυμαμαι καλα, αλλα εγω τριτο γευμα γενικα δεν δινω ακομα θελω να κρατησω πρισσοτερους θηλασμους και αρα και αμμηνορυσια! μπουα χαχαχαχα

θα στα γραψω αργοτερα σε πμ αν θες φευγω για σουπερ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...