Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αν τρωω λεει χαλβα πως δεν τρωω φτιαχνει η μανα μου συνεχεια αλλα να

χμ τα τρουφακια δεν ειν' κακα ,θα τα δοκιμασω

για πες τωρα που ξεκινησαμε στερεες αν εχει αλλεργια σε καποια τροφη θα το παρουσιασει αμεσως αραγε και με το γνωστο αιματακι και κοκκινιλες ε?να του δωσω τραχανα στον 7ο να δω πως θα αντιδρασει λες ή να μην το επιχειρησω καθολου ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, τσούπρες!

Απολαμβάνω τον καφέ μου μετά από μια εφημερία, νταξ κοιμήθηκα και 5 ώρες δεν έχω παράπονο!

Είμαι λίγο νταουνιασμένη, κανένας να με ακούσει;;;; Είμαι έτοιμη για να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό, ή χώρα ή κάτι τεσπα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ΚΕΙΚ ΜΠΑΝΑΝΑΣ

Υλικά

3 ώριμες μπανανες λιωμένες

1/2 κούπα τσαγιού φρουκτόζη

1 μεγάλο αυγό ελαφρά χτυπημένο

1 1/4 κούπα τσαγιού (250 γρ) αλεύρι ολικής

2 κουταλάκια γλυκού βούτυρο λιωμένο

2 κουταλάκια γλυκού μπέκιν

1 βανίλια

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο

Βουτυρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του μισού κιλού

Ανακατεύουμε σε ενα μπολ τις λιωμένες μπανάνες, την βανίλια το αυγό και την φρουκτόζη.

Σε ενα άλλο σκεύος ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με το μπεκιν και τα προσθέτουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.

Ανακατεύουμε ελαφρα ώστε να επιτύχουμε μια απαλή ζύμη.

Τα βάζουμε στην φόρμα και ψήνουμε στους 170ο για μια ώρα και 10 λεπτα.

Ξεφορμάρουμε το κεικ και το βάζουμε σε μια σχάρα να κρυώσει.

Το είχε κάνει ποστ παλιότερα το bizoudaki

και η Λαμπρινή είχε πει ότι και το αυγό δεν χρειάζεται!

Το φτιάχνω συχνά και είναι μια χαρά και χωρίς το αυγό.

(τσέκαρε και τις Υγιεινές Συνταγές στις γαλάτισσες έχει κι άλλες)

Καλημέρα δεν είπα!

899667.png226174.png

μου αρεσει που λεγατε οτι θα χασω κιλα με την αποχη χα χα που καθε μερα θα χτυπαω και απο ενα κεηκ

Τατη τι αλλο θα μπορουσες να κανεις ?εγω μαλλον θα αλλαζα χωρα γιατι εδω οτι και να κανεις προκοπη δεν βλεπεις και μην μιλησουμε για το τι θα κανουν τα παιδια μας

εμεις εχουμε πει αν ερθουν τα δυσκολα παμε Αυστραλια ή Καναδα,στην Αυστραλια οι γενικοι γιατροι βγαζουν 120.0000-150.000 το χρονο και μιλαμε για αλλες συνθηκες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα σήμερα αλλά έρχονται και κάτι στιγμές που χωρίς εμφανή λόγο κάνω κάποιον απίθανο συνειρμό (είμαι μανούλα σ'αυτά) και πέφτω αποτόμως! Πού θα πάει ....θα το παλέψω κι αυτό όμως.

Κατά τα άλλα από χτες βρέχει εδώ στο Ρέθυμνο και είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό για να μην πω τπτ πιο βαρύ ....

Στο γραφείο αρχίζει σιγά σιγά να επικρατεί ο κακός χαμός διότι ξεκινάει το χοντρό πακετο του ΕΣΠΑ ωσονούπω κ μας έχει πιάσει η κωλοπιλάλα και αρχίζω να σκέφτομαι κ γω σοβαρά την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού. Γιατί να σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα να πάω να καλλιεργώ πατάτες σε ένα χωράφι;; Γιατί άραγε;;; Γιατί;;;;:confused:

age.png

Τάτι, πώς τα πήγε ο Μικ με τον Ανδρέα καλά???

Πάντως απ' όπου και να το πιάσεις το θέμα δεν βγάζεις άκρη...

Άυλα πού δουλεύεις? Μήπως έχουμε συνεργαστεί πουθενά???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αχ Βσουλα τα ιδια κι εγω σημερα!!! Μα τι τα επιασε ξυπνησε 8 και δεν ξανακοιμηθηκε μετα...πανω που πηγε 8 να κοιμηθει τον πηρε πρεφα η Ειρηνη και ηρθε χαρωπη και τραγουδιαρα! Τεσπα....

Εγω θα ξεκινησω αυριο τα φρουτα αντε να δουμε! Βαριεμαι τη διαδικασια των στερεων σας το ειπα?

Οσο για τη δουλεια ειναι καμια εβδομαδα που ειμαι εντελως νταουν...εγω 2 πτυχια να καθονται και το παιζω χαρωπη νοικοκυρα, και οταν ξεκινησω να ψαξω δουλεια δεν ξερω τι να ψαξω! Καλο?

Εγω παλι αυλα σκεφτομαι να εξαγαγω ελαιολαδο στην κινα, ή να ραβω σλινκγ μιας και εφτιαξα ενα καταπληκτικο προχθες, μα καταπληκτικο και μου στοιχισε 9 ευρω τη στιγμη που οι αλλες το πουλανε 50 και 60....ελεος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τάτι, πώς τα πήγε ο Μικ με τον Ανδρέα καλά???

Πάντως απ' όπου και να το πιάσεις το θέμα δεν βγάζεις άκρη...

Άυλα πού δουλεύεις? Μήπως έχουμε συνεργαστεί πουθενά???

Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σε ένα ερευνητικό εργαστήριο...

η να ,...καλλιεργω ροδια

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Αχ..για πες για πες έχουν πέραση τα ρόδια;;; Οχι τπτ άλλο αλλά έχω κληρονομήσει κατι ροδιές από τη γιαγιά μου και ούτε να τις φτύσω! Μια που είμαι σε επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό..ας το δω κι αυτό το πεδίο ε;ε;ε;:mrgreen:

Για τα 2 πτυχία που διάβασα παραπάνω (τα καθιστά εννοώ)...αχ...ξέρεις πόσος κόσμος είναι σε παρόμοια φάση. Τι θα γίνει επιτέλους;Αηδία καταντήσαμε πια!!!:(

age.png

Διαφημίσεις

Χμμμ όλο και κάπου θα βρεθούμε δεν γίνεται...

Αν έχετε Ιντερεγκ έργα...

Δεν έχουμε τέτοια...όχι...Εγώ είμαι σε Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών..

και γιατί τις σνομπάρεις έτσι τις ροδιές??? Είναι καλύτερα της Κίνας δηλαδή???

Α....γενικά σνομπάρω τις ροδιές διότι δε μ' αρέσουν τα ρόδια ως γεύση! Ξέρω...θα πεις...μα τι παράξενη που είναι!!! ε;;;;:rolleyes:

age.png

Άσχετο, είμαι λίγο σαν κομήτης τώρα.....ρε felini τώωωωωωωρα κατάλαβα ποια είσαι από τον παιδικό σταθμό............μη με βρίσετε κόρες, έφαγα φλας. Η μαμά της κούκλας της ξανθούλας. Ααααααααααααααααααααααα.....Κορίτσια έχω ξαναγράψει, ελπίζω να μπω στην παρέα σας σε λίγο καιρό πάλι, μετά από μια παλλίνδρομη περιμένω το τρίτο μου....αργεί ακόμη. Σας φιλώ και σας θαυμάζω......

mIdZp3.png

Οι ροδιες καποιος μου ειπε οτι ειανι τομελλον διοτι τα ροδα ειανι συοπερ αντιοξειδωτικο και παουερ τροφη και πωλουνται πανακριβα καθως επισης και δεν θελουν ιδιαιτερη περιποιηση...κρατα καλα την κληρονομιααααααααα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γεια σου αννιώ με το καλό το μωράκι σου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...