Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα... μπααα τα παιδιά μου νοιάζονται για την επαγγελματικη μου σταδιοδρομία, σιγά μη μ'αφήνανε τα κοιμηθώ. Μόνο προβληματάκι ότι ο νικόλας πήρε το φυλάδιο που μου δώσανε για δείγμα και το κανε κωλοσφούγγι.

cm37PGd9sgQ

Καλημερααααααααααα !!!

Χρονια πολλα για τα γενεθλια , τις γιορτες και τις επετειους !!! Να στε παντα καλα και ευτυχισμένοι !!! Μου φαινετε παντως οτι τα δευτερα μωρα χρονιζουν πιο γρηγορα ...ή εξω απο τον χορο μια χαρά τα βλεπω ?

Καλα ειμαστε εμεις , δεν ξερω αν δεν υπάρχει χρονος ή κανω κακη διαχειριση αυτου . Τι λεω και γω με ενα παιδι χωρις να δουλευω ε? Τι να πω ίσως αν ειχα περισσοτερα να κανω να κανα και σωστοτερη διαχειρηση .

Σας πεθυμησα πολυ παντως και σας λεω απο τωρα οτι 13 Απριλιου θα ερθουμε Ελλαδα (Αθηνα για αρχη) με τη φακιτσα . Ελπιζω , να μαστε καλα , να κανονισουμε μια μεγαλη συναντηση και να σας δω ολες μαζι με τα παιδακια σας !!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Παχαλιάτικη πανευρωπαϊκή, πανμωρουδιακή, πανφορουμίστικη συνάντηση!!!!!!

Ανασταζί, και Παλλαντινί και Αυλα ψηθείτε!!!!!!!!

Ρόζι μήπως κι εσύ να γνωρίσουμε και το νέο μας φιλαράκι???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Λέγκω συγχαρητήρια για τη δουλίτσα, λε!!! Πάντα τέτοια σου εύχομαι...

Εγώ ορκίστηκα εχθές, μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτ' άλλο από το να πάρω την άδεια τώρα μαζεμένη οπότε γυρνάμε σπιτάκι μας μέχρι τις 15 Μαρτίου.

899667.png226174.png

Λαμπρινουλα, τελεια! Αντε θα βρεθουμε σιγουρα. Ελπιζω βεβαια εμεις του εσωτερικου να καταφερουμε να βρεθουμε και πιο πριν!

Λαμπρινουλα μου, θυμασαι ποτε τον εαυτο σου με περισσοτερο χρονο? Εγω και πριν κανω παιδια παλι δεν προλαβαίνω έλεγα...

Άντε και καλός πολίτης γρήγορα!!! Άκου τσολιάς!
Εμ, ειναι ψηλός και ομορφοπαιδο (να κουκουβαγιαστω κ λιγο, το δικαιουμαι νομιζω καθως εγω τον "μεγάλωσα") και θα τον παίρνανε σιγουρα. Το επαιξε αρρωστος λεει τελικα στη διαλογή και φαινεται να γλιτωσε...

Ευουλα, συγχαρητήρια! Καλη σταδιοδρομία!

Έχω να δηλώσω ότι παιδια και δουλεια στο σπίτι ίσον αδύνατο...

Εννοείτε!!!! Εκτός θες κάτι σε αφηρημένη τέχνη...

ή ένα σπίτι κατεδαφισμένο

και κεφάλια ανοιγμένα!!!

Αν και εγώ με τα δικά μου τσακώνομαι για το ποιος θα πρωτοχρησιμοποιήσει τον υπολογιστή

ή θα ανέβει στο γραφείο...

899667.png226174.png

Δανάη: Μαμα, δε θελω να ξαναπάω σχολειο, δεν περνάω καλά...

Μαμα: γιατι μωρό μου, τι συμβαινει?

Δαναη: μονο ο Γιαννης θελει να καθεται μαζι μου?

Μαμα: Τι εννοεις?

Δανάη: ο γιαννης θελει να καθεται συνεχεια διπλα μου...

Μαμα: Μηπως ειναι ερωτευμενος μαζι σου?

Δανάη: Ναι, θελει να με παντρευτει λέει...

Μαμα: χαχαχα.... Εσενα σου αρεσει καθολου?

Δαναη: ε, ναι... ειναι λιγάκι ζουζουνος!!!!

Αντε μεγεια μας!

Διαφημίσεις

αχχχχχ!!! από τώρα ξεκίνησαν οι έρωτες; ε ρε τι έχουμε να περάσουμε.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και καλά συγγνώμη, αφού της αρέσει λιγουλάκι ο Γιάννης γιατί δεν θέλει να τον ξαναδεί;:rolleyes:

Δαναη: ε, ναι... ειναι λιγάκι ζουζουνος!!!!

Έεεεετσι μ'αρέσει αλλά μην παίρνουμε και πολλά θάρρητα χαχαχα... να μου το θυμηθείτε θα το πάει πολύ μπροστά το φεμινιστικό κίνημα η Δαναη :D

Φου φου... που είστε όλες; έλα μην κοιμόμαστε έχουμε ξενύχτι λεμε:tongue:

Αχ....

εμείς σήμερα γιορτάσαμε τελικά!

Ήρθε η μαμά μου και κράτησε την Σοφία και βγήκαμε για φαγητό με τον καλό μου, τέλεια ήταν! Ήπια και το κρασάκι μου, χικ!

Χαχα Αφροδίτη τι μου θύμησες! Όταν πήγαινα νήπια είχα έναν συμμαθητή που τον κυνηγούσα και του έλεγα ότι θέλω να τον παντρευτώ! (Αυτός πάλι δεν ήθελε, γιατί άραγε;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...