Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαααααααααααααααααατς!!!!!!!!!!!!

Ένα φιλί σε όλες σας!!! Μάλλον από ένα φιλί στην καθεμία, τι, τσιγκουνιές θα κάνουμε;

Σας έχω πει πόσο πολύ σας αγαπάω;;;;;

Κρίση τρυφερότητας!

Διαφημίσεις

Λεγκωωωω Μπραβο για τη δουλεια!!! ΤΕΛΕΙΑ και παλι Τελεια. Αντε θα μπουν τα πραματα σε ταξη!!!

Εχθές έβγαλα την πάνα στον νικόλα για να τον αλλάξω και πήγα να πάρω μια καινούργια... μέχρι να γυρισω είχε ανέβει στο τραπέζι και το είχε χέσει κανονικότατα... εμένα να με έχει πιάσει αηδία κι ο γιωργός να σολάρει λέγοντας για οικολογική πλαστελίνη νέου τύπου και ότι έκανε πραγματικότητα το χέσε ψηλά κι αγνάντευε:mrgreen:
Καλα κλαιω!!! Αχτυπητος ο Τζορζ!!!
καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Έχουμε επέτειο εμείς σήμερα.... Χαχαχα!!!!!!!!!!

ήταν μια υπέροχη Τετάρτη, ο δήμαρχος είπε τους όροκο0υς σε κατανικιτκό κλίμα!

καλα δεν πιανω μια λεμε...:oops: Χρονια πολλα μικρη μου σουσοσυραδα! Να τα εκατοστησετε πολυ πολυ αγαπημενοι!

Χρονια πολλα σε ολα τα ζευγαρακια!

ντου μπραβο που πηγατε-πατε τοσο καλα με τον θηλασμο!Εισαι προτυπο! Εγω βαρεθηκα, θελω να αποθηλασω, αλλα θελω μονο εγω, το ετερο ημισυ αυτης της σχεσης εχει αλλα πλανα (ενταξει παει λιγο καλυτερα το πραμα, αλλα θελουμε ποοοοολυ καιρο για αποθηλασμο).

Εμεις δυστυχως χασαμε το παρτυ, αλλα περιμενουμε την ρεπετισιον!!! Πηγαμε αγρινιο περασαμε τελεια, ειδαμε και τον φανταρακο που θελουν να τον παρουν λεει για τσολια αλλα αυτος (φυσικα) δεν θελει. Μα ρε παιδια τι μλκ ειναι αυτος ο στρατος.... τουλαχιστον δεν εχουμε και αυτο στο κεφαλι μας....

Μαααααααααααααααααατς!!!!!!!!!!!!

Ένα φιλί σε όλες σας!!! Μάλλον από ένα φιλί στην καθεμία, τι, τσιγκουνιές θα κάνουμε;

Σας έχω πει πόσο πολύ σας αγαπάω;;;;;

Κρίση τρυφερότητας!

Α, κρισης τρυφεροτητας, συγκινιτικες οικογενειακες στιγμες.... Ετσι σε θελω κοριτσάρα μου!!!! ή τρεχει τπτ αλλο?

Χμμμμ, βρε λες να...??? το σου σου ρεμαλι!

Διαφημίσεις

Λες να τι;;;;

Όχι τι εννοείς;;;;

Είσαι με τα καλά σου;;;;

Δε μπορεί ένας άνθρωπος να πάθει μια κρίση τρυφερότητας σκέτη;

ΟΧΙ!!!!

Μια μάνα νηπίων που σέβεται τον εαυτό της δεν μπορεί παρά να είναι μέσα στα νεύρα...Ακούς εκεί! Κρίση τρυφερότητας στις φίλες της....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Έλεν χρόνια σας πολλά!!! να χαίρεστε τον έρωτά σας!

Λέγκω μπράβο για τη δουλειά!! συγχαρητήρια! και μην αγχώνεσαι, να δουλέψεις με σύστημα, λίγο κάθε μέρα και θα τα καταφέρεις μια χαρά! :)

Λέγκω μπράβο!!!!!!

Χα χα χέθε ψηλά και αγνάντευε, τρελό γέλιο:lol::lol:

Ελένη χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσετε αγαπημένοι!

Επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου, τρε τρε ρομαντίκ!

Μυρτώ σε ζηλεύω που έχεις ενέργεια για πάρτι, και μάλιστα στο σπίτι. Εγώ στα πρώτα γεέθλια της Σοφίας δεν έκανα τίποτα:oops:. Στα δεύτερα κάτι λέω να κάνω, θα δούμε...

Άυλα κουράγιο. Η Μυρτώ έχει δίκιο, κάνε πολλές αγκαλιές στο κοριτσάκι σου. Και να βρεθείς με τις φίλες σου, να μιλήσεις, να εκτονωθείς.

dooo, πράγματι είσαι πρότυπο. Ποιος να μου το λεγε πριν από 7 (;) χρόνια που "γνωριστήκαμε" ότι θα φτάσουμε εδώ:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...