Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γειά σου Βασούλι....

Θέατρο...μμμμμ....για να δούμε...μου είπανε καλά λόγια για το Συρανό στο Εθνικό, εγώ θα πάω να δω μερικές παραστάσεις γνωστών αυτό το μήνα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν να σου πω την αλήθεια...Στη θέση σου θα δοκίμαζα και το ''σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα'' στο Κεφαλληνίας, εμένα μ'αρέσει ο Λιβαθηνός, δεν ξερω και τα γούστα σου...Τι θέλεις κωμωδία, κοινωνικό, τι; Μπορώ αν θες να σου βρω θέσεις και για το ''Θάνατος και η κόρη''...Χαχαχαχα όλο χαρούμενα εργάκια σου προτείνω, ανεβαστικά!!!!

Τα φτερά μπορείς και με σύρμα και τούλι για πιο ελαφριά...

Φωτο δεν έχω μαζί μου, είμαι στο γραφείο, θα σας βάλω οπωσδήποτε μια φωτο ''πάρτυ-η επόμενη μέρα''!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα δεν θελω ανεβαστικα ,κοινωνικο λεω γιατι δεν ειδα καμια καλη κωμωδια να παιζεται ,το σιρανο το σκεφτομασταν οπως και το "η γυναικα της πατρας" και το "ευτυχια παπαγιαννοπουλου"

ο θανατος και κορη ειδα οτι ειναι μονο βραδυ ,εγω μπορω να παω μονο σε απογευματινες παραστασεις ,μετα ειναι πιο δυσκολο με τον μπεμπη γιατι κοιμαται αργα και ειναι η φαση που θηλαζει περισσοτερο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα κοριτσακια κ καλη βδομαα να εχουμε.

Γυρισα κ εγω σημερα γραφειο μετα απο 1ο μερεσ σχεδον κ η αληθεια ειναι βαριεμαι απιστευτα.

Ελενη χρονια πολλα να τα εκατοστισετε!

Ροσαλιτακι αδειουλα ε? Αντε κοιτα να ξεκουραστεις λιγο τωρα που μπορεις ευκαιρια ειναι! Πω πω πως περασε ο καιρος.

Να σας ρωτησω κατι . Τις μερες που ημουν αρρωστη ειχε ερθει γιατρος ΙΚΑ σπιτι αλλα δεν μπορουσε να μου δωσει επισημη αδεια παρα μονο μια βεβαιωση γιατι μεχρι το Σαββατο τωρα απεργουσαν. Ξερετε αν μπορω να παω τωρα στο ΙΚΑ που εληξε η απεργια να μου γραψουν την αδεια για τις μερες που ελειπα η τζιφος? Κριμα ειναι να χασω 8 μερες κανονικη , τι φταιω εγω για τις κολοαπεργιες τους.

Μυρτω θελουμε φωτοοοο!!!!

Τζένη!!!!!!!

Περαστικά!!!!!

ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΙΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!!!!!!!!

Αυτό μας έλειπε να μη σου την γραψουν! Νομίζω ότι άπαξ και έχει δηλωθεί η ασθένεια, θα σου τη γράψουν... Και κάπως έτσι δουλεύει και ο κατ'οίκον, εκ των υστέρων τη γράφει...

Με τσαμπουκά θα πας αν και νομίζω θα σε εξυπηρετήσουν

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

τζενη να σου γραψουν τωρα για εκεινες τις μερες δεν νομιζω αφου ηταν σε απεργια ,το θεμα ειναι να δεχτουν οι παροχες το χαρτι αυτο που σου δωσε και να σε πληρωσουν αλλα στην απεργια απο οτι ξερω καποιος εφημερευει ,λειπαν ολοι ?

θα ρωτησω το απογευμα την αδερφη μου να σου πω για σιγουρα τι να κανεις

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

για τα φτερα και θα αφησω το τουλι ετσι σκετο ε?δεν χρειαζεται να του κολλησω κατι επανω κανενα αλλο υφασμα πχ φοδρα

Εμένα και σκέτο μου φαίνεται οκ, αλλά μπορείς να προσθέσεις πραγματούδια αν θες, φτεράκια, πούλια, οτιδήποτε....

Άσχετο, τώρα μου ήρθε! Την Κυριακή η Λήδα ξύπνησε το ξημέρωμα και ήρθε στο κρεββάτι μου...Χάζευε το ουρανό. Μου λέει ''μαμα, κοίτα, ο ουρανός εχει πάααααρα πολλά χρώματα, ροοοοοοζ και μωωωωωβ και γαλάααααζιο....κοίτα κοίτα, το ρόζ έχει πατήσει πάνω στο γαλάζιο...''

Δεν είναι φοβερό να σου περιγράφει κάποιος την ανατολή σαν να την βλέπει πρώτη φορά;;;; Εγώ συγκινήθηκα!

Kαλημέρα!

Λέγκω χαίρομαι να διαβάζω τα κατορθώματα των τέκνων σου!

Να τα εκδόσεις!!!!!

Ελπίζω να φτιάξουν και οι λιποθυμίες τώρα...

Εμένα το γλυκό μου αγοράκι είχε γενέθλια το Σάββατο και του κάναμε ένα σουπερ πάρτυ για το οποίο μαγείρευα 3 μέρες! Μου έφυγε ο πάτος! Σε 5 χρόνια ξανά!:)

Έγινε 2!!! Συγκινήθηκα!

Και εγώ είμαι τρελή φαν του Τόνι Σφίνου!

Διαφημίσεις

Ααααααα, Τζενάκι να τον χαίρεσαι τον Στεφανάκο σου!!! Έχω να τον δω, ουουουου, απο τον Πικιώνη, πότε ήταν, τον Ιούλιο;

Nαι πριν πολύ καιρό!

Αν και το Σάββατο τον πήγε το πρωί ο μπαμπάς του στου Πικιώνη και τρελάθηκε να παίζει με τα χώματα και τις φαγάνες! Πότε θα το κανονίσουμε ξανά?

Πολύ συγκινητική η περιγραφή της Λήδας!

Χρόνια σας πολλά Ελένη! (για την επέτειο)

Και σε όλες μας για σήμερα!

(βαρετός μήνας ο Φεβρουράριος! εμείς όλα τότε τα εχουμε γενεθλια δικά μου και του παιδιού, επέτειο σχέσης, βαλεντινους, αποκριες!):P

Αyla, το ξέρω είναι δύσκολο να το σκεφτείς τώρα, αλλά αν ήταν κάτι να πάει στραβά 1000 φορές τώρα που σου έτυχε νωρίς-νωρίς. Το να στο ανακοινώνει ο γιατρός είναι σκληρό (ειδικά αμα δεν έχει και πολύ τακτ) αλλά σημαίνει ότι γλίτωσες τον πόνο και τον φόβο μιας αποβολής σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη, που είναι άστα να πάνε - στο λέω εκ πείρας. Η απόξεση δεν είναι τίποτα, αμέσως θα συνέλθεις και κάπως τα κανονίζουν οι ορμόνες, θα νιώσεις και πολύ δυνατή μετά από λίγο, σαν να σου επιστρέφει ενέργεια μαζεμένη. Κι όπως λέει κι η Ελένη, θα κανονίσει ο καπετάνιος για τα υπόλοιπα, μη σκας! Όλα για καλό είναι και το σώμα μας ξέρει πιο καλά απο μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Σόρι για την πολυλογία, αλλά συμπάσχω πολύ σε κάτι τέτοια...

Αν και αρκετές μέρες πριν σχολιάζω τώρα...Είμαι εκτός θέματος, έχουν μεσολαβήσει όλα τα δικά σας τα νέα...σορρυ..

Το ξέρω πως έτσι είναι όπως τα λες dansem ..αλλά όσο και να τα εκλογικεύω έρχονται στιγμές που με παίρνει από κάτω. Πήγα λοιπόν την Πέμπτη στην κλινική του γιατρού μου, έκανα την απόξεση ....και τώρα παίρνω την αντιβίωση μου περιμένοντας να περάσει όλο αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν η πιο δυσάρεστη εμπειρία στη ζωή μου (ως τώρα). Ελπίζω να είναι και η τελευταία.

Κατα τα άλλα dum spiro spero.

Καλη εβδομάδα σε όλες σας!!!!!!!!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...