Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία ήταν Βασούλι μου...Μείναμε Σ/Κ Γιάννενα και Κυριακή βράδυ σε ένα χωριό το Καπέσοβο,Δευτέρα γυρίσαμε λίγο γύρω γύρω και το βράδυ επιστρέψαμε (ήταν αργία στην Πάτρα χτες λόγω του αγ.Ανδρέα).Στο φαράγγι του βίκου δεν πήγαμε,φτάσαμε μέχρι τη Σκάλα του Βραδέτου,next time θα κάνουμε πεζοπορία,χωρίς μωρό!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αναστασία, όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι, μην φοβάσαι και να είσαι αισιόδοξη!

Αφού θηλάζεις προστατεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Εμας ο παιδικός μας είχε ένα κρούσμα αλλά νομίζω δεν κλείνουν με μόνο 1... Μπα!

Η Άννα δεν έχει γουρουνογρίπη αλλά τρέχει το ένα ματι της με τσίμπλα και φυσικά ατελείωτη μύξα... ε και προστέθηκε και λίγο βήχας, και ήρθε και έδεσε το πράγμα...

Περιμένω να τελειώσουν το μπανιο και να μετρήσω θερμοκρασία...

Αχ, σήμερα βρήκε να αρρωστήσει...

Το νου σας θέλω θετικά vibes για αύριο!!!!

Τωνια τι καλά που περάσατε ωραία, ζηλεύω αφάνταστα μαρέσουν πολύ αυτά τα μέρη...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

mamma mia πολύ όμορφος ο νομός Ιωαννίνων! Είναι η καταγωγή του πατέρα μου από ένα από αυτά τα χωριά, το Συρράκο.

Λοιπόν έχω ξετρελαθεί: η Σοφία μου δίνει κάτι σαν φιλάκια! Ανοίγει το στόμα της, το ακουμπά στο μάγουλό μου και φυσάει:D Εν τω μεταξύ όταν τη βάζω μπρούμυτα σέρνεται, αλλά προς τα πίσω:P

Πάντως κι εμείς πολλά ξυπνήματα μέσα στη νύχτα, δεν ξέρω αν φταίνε τα δοντάκια, αλλά κάθε 2 ώρες περίπου ξυπνάει. Ανυπομονώ να φτάσει η εποχή που η Σοφία θα είναι έφηβη και εγώ θα φωνάζω "ξύπνα τεμπέλα, 12 ώρες ύπνου έκλεισες"

Το νου σας θέλω θετικά vibes για αύριο!!!!

Eεεεερχονται!!!!!:D

Καλή επιτυχία, ότι κι αν είναι αυτό το αποτέτοιο που περιμένεις αύριο!

Ορίστε και τραγουδάκι για τόνωση του ηθικού!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αναστασάκο μου γλυκό δες μπας και βρεις καμια βοήθεια γιατί θα κλατάρεις καλή μου! Καμια φίλη, ξαδέλφη, γειτόνισσα;;; Πάντως δεν θα έχει κολήσει τίποτα ο μικρούλης μην ανησυχείς καλό μου!

Τάτι μου, όλα θα πάνε ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑ αύριο! Φωτοοο... φωτοοοοο! :) Και μετά περιμένουμε λεπτομέριες απ'το μυστικό ;)

Τότια, θελω κι εγω μπουχουχουουουουου... τι όμορφα! Να δω πότε θα προκόψω να πάω ζαγοροχώρια! Σήμερα μου έστειλε και αυτό το λινγκ ο γιωργάκης και έπαθα μίνι εγκεφαλικά http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_taxgreece_1_14/11/2009_307905 Άντε να γεννήσω να πάρουμε τα τέκνα και να πάμε καμια εκδρομή

Πάντως είναι κούκλος ο μικρός! Πολύ εκφραστικά μάτια ο άτιμος:D

Λενιω ο Αλέκος πως είναι; Έπεσε ο πυρετός;

Ο Θοδωρής ρε γμτ εκεί που έτρωγε για βράδυ έφαγε κάτι και τον αηδίασε και έβγαλε ότι είχε φάει απ'το απόγευμα και μετά... ακόμα ερεθισμένο είναι το στομαχάκι του; Εξαντλήθηκε ο έρμος και έπεσε ξερός για ύπνο...

φελινι καλή τύχη για αύριο!

μας λίγο πως ξεχωρίζεις αν κατι ειναι η κοινή γρίπη, μια ίωση ή η νέα γρίπη?

στολίσαμε δέντρο, κουρέψαμε Στέφανο (στυλ γκιωνάκη στα κιτρινα γάντια) και τώρα ώρα για χαλάρωση...

Διαφημίσεις

Σήμερα μου έστειλε και αυτό το λινγκ ο γιωργάκης και έπαθα μίνι εγκεφαλικά http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_taxgreece_1_14/11/2009_307905 Άντε να γεννήσω να πάρουμε τα τέκνα και να πάμε καμια εκδρομή

...

Άτιμη, και είπες να μην τα παθαίνεις μόνη σου τα εγκεφαλικά, να τα μοιραστείς με τις φίλες σου γκρρρρρρ... (Τι ωραία χρώματα στην πρώτη φωτό!)

Τον καϋμένο τον Θοδωράκο μωρέ! Πολλή ταλαιπωρία τώρα τελευταία βρε Λέγκω μου... ((((((Λέγκω))))))

Αναστασία, μη μασάς, μια χαρά θα τα καταφέρεις! Παίξε και κανένα ντελίβερυ σε ώρα ανάγκης, μην ασχοληθείς με δουλειές και τέτοια, θα περάσουν οι μέρες και θα επιστρέψετε στη ρουτίνα σας!

Τόνια, πραγματικά ο μικρός σου είναι κουκλάκι!

Ευγενία, δεν ξέρω τι θα πει η Φελίνι, πιστεύω πως δεν ξεχωρίζουν (και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί γιατροί κάνουν τη διάγνωση τηλεφωνικώς:rolleyes:)... απλά αν είσαι πάρα πολύ άσχημα, καλό είναι να πας κανένα νοσοκομείο για εξετάσεις και τα περαιτέρω... Αυτό όμως ισχύει γενικά για όλες τις ιώσεις!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...