Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Που είσαστε όλες μπορείτε να μου πείτε;;;;;

Με τις πλαστελίνες όλα κομπλέ; Το κουρεψες το χαλί ή όχι;

Όλα ήταν ζουπερ... μια τουρτα μα μια τουρτα!!! Βέβαια η θεά του πάρτυ ήταν μια φίλη της μυρτώς που έκοψε κάτι τουφες χαχαχα... κατα διαστήματα της τοποθετούσαμε κοιμισμένα μωρά δίπλα της αλλά συνέχιζε ακάθεκτη.

Ααα εντομεταξύ σε κάθε μάζεμα η συνάντηση κλείνει με κλάματα συνήθως της Αννούλα που την έχει δαγκώσει ο θοδωρής... Αυτή τη φορά η συνάντηση έληξε με κλάματα της Αννούλας που την είχε δαγκώσει ο Νικόλας:rolleyes: Άξιος συνεχιστης του αδελφού του:tongue:

Εχθές έβγαλα την πάνα στον νικόλα για να τον αλλάξω και πήγα να πάρω μια καινούργια... μέχρι να γυρισω είχε ανέβει στο τραπέζι και το είχε χέσει κανονικότατα... εμένα να με έχει πιάσει αηδία κι ο γιωργός να σολάρει λέγοντας για οικολογική πλαστελίνη νέου τύπου και ότι έκανε πραγματικότητα το χέσε ψηλά κι αγνάντευε:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι,ναι, ένα τοπικό κουρεματάκι του έκανα του χαλιού, έτσι για ανανέωση...Ο σούπερμαν τις έβγαλε όλες τις πλαστελίνες με μαχαιράκι! Δικαίωσε τον τίτλο του λέμε, μόνο η μπέρτα του έλειπε!

Διαφημίσεις

καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Έχουμε επέτειο εμείς σήμερα.... Χαχαχα!!!!!!!!!!

ήταν μια υπέροχη Τετάρτη, ο δήμαρχος είπε τους όροκο0υς σε κατανικιτκό κλίμα!

Άντε και στα επόμενα!

Το πάρτυ του Μάριου υπέροχο, ελπίζω να το χάρηκε! Το μόνο άσχημο ήταν το λάιβ του Νικόλα να κάνει τα κόλπα του! Σοκαριστικό τουλάχιστον....

Ναι,ναι, ένα τοπικό κουρεματάκι του έκανα του χαλιού, έτσι για ανανέωση...Ο σούπερμαν τις έβγαλε όλες τις πλαστελίνες με μαχαιράκι! Δικαίωσε τον τίτλο του λέμε, μόνο η μπέρτα του έλειπε!

Γιατί δεν μας φωνάξατε??? Καλά ο Σούπερμαν δεν παίζεται!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Έχουμε επέτειο εμείς σήμερα.... Χαχαχα!!!!!!!!!!

ήταν μια υπέροχη Τετάρτη, ο δήμαρχος είπε τους όροκο0υς σε κατανικιτκό κλίμα!

Άντε και στα επόμενα!

:lol::lol::lol::lol: δεν παίζεσαι! Χρονια αγαπημένα και ερωτοχτυπημένα κοπελιαααα... Κανά καλό πλάνο για απόψε;

Καλά όλες φεβρουάριο έχουμε επέτειο;;;

Τατηηηηηηη, την ξέχασα τη δική σας που ήταν στα γεννέθλια του Μάριου! Χρόνια πολλά και σε σας ερωτιάρικο ζευγαράκι!!!

:lol::lol::lol::lol: δεν παίζεσαι! Χρονια αγαπημένα και ερωτοχτυπημένα κοπελιαααα... Κανά καλό πλάνο για απόψε;

Ε καλά.... Είπαμε να παντρευτούμε....

Εμείς γιορτάζουμε κάθε μέρα που λένε.....

Χαχαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλά όλες φεβρουάριο έχουμε επέτειο;;;

Τατηηηηηηη, την ξέχασα τη δική σας που ήταν στα γεννέθλια του Μάριου! Χρόνια πολλά και σε σας ερωτιάρικο ζευγαράκι!!!

Είναι επειδή είναι βαρετός μήνας ο φεβρουάριος και είπαμε τί να κάνουμε να βγούμε από τη βαρεμάρα???

Ας ρίξουμε κανένα στεφάνι!!!!!

Πού να ξέραμε!

Η Αγγελή πού είναι?? Ρεπάρει σήμερα???

καλημερα!

Ελενιτσα να ζησετε αγαπημενοι μεχρι τα βαθια γεραματα !

Μυρτωωω 1) πες κανα καλο θεατρο να παμε σ-κ ,το σαβ πηγαμε ζουγανελη γιατι εμενα μου αρεσει πολυ και μονο που τον βλεπω γελαω αλλα ηταν μια χαζομαρα η παπαδοπουλου το εκανε τελειως ξεπετα

2)θελω να φτιαξω φτερα αγγελου και φωτοστεφανο(αποκριατικα) με τι υλικο ??χαρτονι και πουπουλα?

3)βαλε φωτο απτο παρτυ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Kαλημέρα, τσούπρες!! Άδεια εγκυμοσύνης από σήμερα! Δεν την πάλευα άλλο... έχω κάτι μουδιάσματα στα πόδια μου, κάτι κράμπες... νομίζω ότι μερικές φορές πάει να ξεκολλήσει ο γοφός μου από την λεκάνη.....

Χρόνια πολλά στις ερωτοχτυπημένες!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...