Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν τα 2 ε??? χμ..αρκετά. Σίγουρα δεν είχε στρώσει ο ύπνος της, οπότε κάναμε και βραδυνά. Πάντως, μη ξεχνάς ότι εγώ έλειπα και στη δουλειά: θα έκανε σίγουρα το απόγευμα όταν γυρνούσα, ενδιάμεσα, στον ύπνο, κατά τη διάρκεια του ύπνου και το πρωί.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μάλιστα, αρκετές φορές δηλαδή.

Και μόνη της σταδιακά αραίωσε, χωρίς να επιβάλεις εσύ κάποιο πρόγραμμα.

Όταν ήσασταν έξω και ζητούσε της έδινες;

Γάλα αγελαδινό πίνει; Αν ναι, από πότε;

Σόρυ για την ανάκριση, αν θες απαντησε με πιμί

Διαφημίσεις

Σόρυ για την ανάκριση, αν θες απαντησε με πιμί

οχι οχι με πμ...

να τα ακουμε κι εμεις...

(να τα διαβαζουμε δηλαδη....)

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλά είστε όργια! Tonis Sfinos? έχω πεθάνει λέμε! δεν υπάρχει το άτομο! χαχαχαχαχαχα!

Λέγκω μου καλή επιτυχία για τη Δευτέρα! να τους πάρεις και τα σώβρακα, όχι μόνο τη δουλειά δηλαδή...;)

Λέγκω μου καλή επιτυχία για τη Δευτέρα! να τους πάρεις και τα σώβρακα, όχι μόνο τη δουλειά δηλαδή...;)

Λεγκόπουλο έμπαινε λέμεεεεε!!!!!!!

και τραγουδάκι ανεβαστικό για καλή επιτυχία!

http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Δεν έπεβαλλα πρόγραμμα..τίποτα άλλο δηλ από τον περιορισμό της δουλειάς. Είχε σταματήσει να ζητάει να θηλάσει σε εξωτερικό χώρο από τα 1.5? κάπου εκεί. Και να μου ζητούσε όμως συνήθως της έδινα. Όσες φορές της είπα "καλύτερα στο σπίτι που θα είμαστε πιο άνετα", το δέχτηκε.

Γάλα αγελαδινό δεν ήπιε ποτέ, κι ούτε τώρα της δίνω.

(σαβουριάζει άλλα πράγματα το πρωϊ: ψωμί με ταχίνι και μέλι ή ψωμί με τυρί, φρούτα, κλπ).

Νομίζω γενικά ότι η Μαρίνα ήταν εύκολη στο θηλασμό:-D (εκτός από τα βράδια :tongue: ). Αλλά τα βράδια ένιωθα τύψεις που έλειπα στη δουλειά, οπότε δε πολυπροσπάθησα να της το κόψω.. τους μείωσε μόνη της τους θηλασμούς. Από τα 2.5 άρχισα να προσπαθώ εντατικά να κόψω τους θηλασμούς στα ξυπνήματα, αλλά συννενοούμασταν πολύ καλά. Τα παρουσιάζω λίγο ιδανικά, είχα και ξεσπάσματα, αλλά αυτά τα ξεχνάς πολύ εύκολα και σου μένει το αποτέλεσμα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

E!!!!!!!

Για να ξυπνάμε! Για να μαζευόμαστε!!!

Καλή βδομάδα!!!

'Εληξε το τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για το Μάριο, Πέμπτη με παπούδες-γιαγιάδες και Σάββατο με φίλους και πιτσιρίκια, τέλεια περάσαμε και φυσικά χθες όλη μέρα προσπαθούσαμε να επαναφέρουμε το σπίτι στην αρχική του μορφή!!!Νομίζω ότι τα καταφέραμε! Οπότε ο μικρός μου λουκουμάς έκλεισε τον πρώτο του χρόνο ιδανικά, με πιτσιρίκια να στροβιλίζονται γύρω του, εν μέσω ιπτάμενων παιχνιδιών και πολλής βαβούρας!!!

Που είσαστε όλες μπορείτε να μου πείτε;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...