Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ωχ τι επαθε η λεγκοοικογενεια?ο Νικολας γιατι στο παιδων?

ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια ,συναντηση οπωσδηποτε !

καλα πεθανα με το σχολιο της μυρτως με τη νασα:lol:

Αθηνουλα πως μεγαλωσε ο μπομπιρας ,κουκλι εγινε και τι ομοιοτητα ειναι αυτη και τα δυο σου μοιαζουν πολυ ,2 στα 2 τρελη επιτυχια φιλεναδα

βρε ροζα τι υψος εχει τωρα ο γιαννης?και σενα ο γιαννης σου μοιαζει τρελα ,ο μανος δεν νομιζω ,ειναι παιδαροι παντως να σου ζησουν!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχαχ τελεια τα πυτζαμακιααααααααααααααααααα

ροζα μοντελακια τα κρητικατσια σου

Αληθεια τι εχι ο Νικόλας??? σιτ, σιτ, σιτ, Τατη ενημερωσε αν μπορεσεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αλήθεια, τι έπαθε ο Νικόλας??

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τους γιούς μου! Ο Μάνος δεν φαίνεται και ιδιαίτερα σε αυτές τις φώτος, αλλιώς θα έλεγα ότι έχει περισσότερο από την μεριά μου, όχι απαραίτητα από εμένα, αλλά από το σόι μου. Ο Γιάννης είναι 1.17...? Νομίζω κάτι τέτοιο... κάπως ψηλός, αλλά όχι και πολύ ψηλός! Είναι και αδύνατος και φαίνεται πιο μακρόστενος νομίζω...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Κοριτσάκια ψυχραιμία! Ο νικόλας απλά έκανε πλέον καθημερινά κρίση κατακράτησης αναπνοής και είπαν απλά να εξεταστεί για να αποκλεισθεί σίγουρα κατι άλλο (δλδ επιληψία, που δεν είναι απλά για να είναι σίγουροι)..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Νέα από το Λεγκωμέτωπο που μεταβήκαν στο Παίδων - παράρτημα του Λεγκόσπιτου: ο Νικόλας έκανε τις εξετάσεις όλες και το απόγευμα θα γυρίσουν στο σπιτάκι τους!

:roll::roll: Μου φαίνεται είναι καιρός να κάνουμε μια διαδήλωση, να κάνει το παίδων ένα παράρτημα στο Βύρωνα, να μην τρέχουν κάθε τρεις και λίγο... ((((Λέγκω))))) Φέτος παίζεις πολύ δύσκολη πίστα (το καλό είναι ότι μετά τα "προβλήματα" που έχουμε οι περισσότεροι θα σου φαίνονται παιχνιδάκι!)

Χρόνια πολλά στον Μάριο! Να τον χαίρεσαι Μυρτούλα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

τέλεια τα παιδάκια! Όλα τους! και συμφωνώ κι εγώ με Βασούλα, Αθηνούλα σου μοιάζουν και τα δύο τρελά! τσιμουδιά όμως στον Βαγγ! :rolleyes:

άντε και η Λέγκω μας να επιστρέψει... τίποτα δεν έχει ο μικρούλης Νικόλας!:)

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στον Μάριο! Μυρτώ να τον χαίρεσαι!

Περαστικά στον Νικόλα, εύχομαι η Λέγκω να μην ξαναχρειαστεί να πατήσει το πόδι της στο Παίδων ποτέ ξανά.

Αθηνά είστε κουκλοοικογένεια! Φτου φτου!

Και τα ροζαλιτόπαιδα επίσης! Πολύ τσαχπίνικα!

ροζαλιτα τις ειχα δει τις φωτο στο φεις.... τελεια παιδακια και τελεια πιτζαμακια!!!

εχουνε βγαλει το εδιτ γι αυτο δεν μπορεις... μπορεις ισως να στειλεις μηνυμα στον αδμιν να σου το σβησει.... ή δοκιμασε να σβησεις τις φωτο εκει που τις εχεις σηκωμενες ή να βαλεις κωδικο.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα!

Σωστη η σκεψη της Ανασταζι!!! Σβησε τις φωτος απο το φωτομπουκετ οποτε το λινκ δεν θα παραπεμπει πουθενα!

Ο Γιάννης είναι 1.17...? Νομίζω κάτι τέτοιο... κάπως ψηλός, αλλά όχι και πολύ ψηλός! Είναι και αδύνατος και φαίνεται πιο μακρόστενος νομίζω...

τι εννοεις οχι κ πολυ ψηλος? Ποσο ηθελες να ειναι δλδ????

κουκλια ειναι τα παιδακια σου και γω νομιζω οτι μοιαζουν μεταξυ τους!

:lol::lol::lol:Γμτ, με πρόλαβες και ήθελα απλά να το σχολιάσω!:tongue::tongue::tongue:

:-P:-P:tongue::tongue:

ΕΠειδη χλωμο βλεπω το παραρτημα του παιδων στο Βυρωνα, η Λεγκω αρχισε να κοιταει τα ενοικιαστηρια κοντα στο παιδων!

Μυρτω πως πηγε η τουτροκατασκευη?

Εμεις το μεσημερι την κανουμε για το χωριο. Τη κυριακη γυρνώντας θα παμε να δουμε και το αδερφι μου που ειναι φανταρακι ψαρι!

καλημέρα!

επιτέλους παρασκευή!

Άφρο είδα τα βιντεάκια..πόσο μεγάλωσαν έτσι!! να τα χαίρεσαι και τα δύο, είναι πολύ γλυκά παιδάκια!!! (για το βράδυ δεν ξέρω όμως :D:D )

κανένα νέο από τη Λέγκω?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...